Показати повну версію : Панове, а що з долученням файлів?
Vivisektor
02.11.2005, 13:42
Це тільки у мене (ну й, певно, таких як я) ця опція заборонена чи й на форумі цілком?
Якщо у мене - як отримати право на долучення файлів?
Якщо ж на форумі - то чому? :(
Заборонено взагалі.
З метою економії місця.
Vivisektor
02.11.2005, 15:17
Шкода. :( Та пусте, щось придумаю. :)
А як додавати зображення до повідомлення? а то я думав, що зрозумів, а як виявилося, так і не ясно...
треба спочатку свтлину запостити на якусь веб-толоку, щоб вона там висіла (напр на блог). а потім вже вставляти посилання на світлину в форумний теґ.
Хмммм... один раз я щось колись таке пробував, але якось не дуже вийшло... мдя обійдемося значить без моїх фотоздобутків.
acid drinker
11.08.2008, 23:51
через тег [IMG] додаються зображення... може, у вас вони просто з хостингу не перепощуються?
тю, це не так складно, як здається. ... це набагато складніше!
...жартую.
веб-толок для світлин вже таке море-океан, що вибирати можна будь-яку.
я, наприклад, вішаю на i.ua, і нормуль. відкриваєте повішене зображення, потім ліво-клікаєте "копіювати адресу світлини в буфер обміну".
потім в повідомленні форума натискаєте іконку з 'пейзажем', і вставляєте посиланнячко.
єдине що, коли світлина важка за розміром (більше 500к), то її варто обробити (повбивати зайві кольори, поставити jpeg компресію нижче), щоб швичче грузилася.
Vovk Bork
22.07.2011, 14:14
Я надіслала собі листа з доданими файлами з іншого ящика. Відкрила лист, відкрила задумане зображення.Далі - за Книжником. Скопіювала посилання в буфер, вставила у вікні іконки з пейзажем.
vBulletin версії 3.7.0 Beta 3, © 2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2008