КПК

Показати повну версію : Dara: внутрішні діалоги

Dara
12.08.2008, 22:26
ноді я маю поговрити з собою вголос. в присутності інших. я вуаєристка. але це не єдине. збочення - я мала наувазі..

в мене серцебиття - це означає, що черце б"ється головою в стінки грудної клітини. а вони зсередини нагадують стару пральну дошку - то ребра. якось я кинула монетку - і вона впала на ребро. так з"явилася моя Єва.
і не важливо якої воно було статі - це вже занадто особисте. просто не можна створювати з ребра нічого. з лопаток та гомілкових кісток, щоправда - теж не бажано. воно таке ... недовершене виходить.
ти сидиш і різьбиш його.ю різьбш. а ніж все зісковзує і зісковзує.. і така виходить потому почвара. щонайгірше - коли ти недревній китаєць - то тобі ніяк не вирізати цій істоті серце. і навіть якщо раптовом такий китаєц - древній, я маю наувазі, знайдеться - для тог ощоб висікти серце, йому доведеться залишити щілини між ребрам. а те, що ти так довго ліпиш зі свого ребра, воно, повір, не погодиться виставити серце на загал. краще вже йому без нього.
і тоді - ти знаєш, що буде тоді?
ви почнете змагатися за твоє серце... - ви ніколи не замиритесь - кожен казатиме, що має на нього більші права
тому коли захочеш ще раз повправлятися в скульптурній мініатюрі - за матеріал бери серце. те саме, що бється за щось, відоме і цінне тільки йому одному, з чимось, такому тільки для нього одного страшним...
тільки от я незнаю - може твоє серце таж так і не вирізьбив жоден древній китаєць?

acid drinker
13.08.2008, 00:05
не хотіла писати в дитининому щоденнику... але шо значить бізатвєтная любов до ейсід? цілком навіть атвєтная... мрявк.

Dara
13.08.2008, 00:16
ура! :))
цьом
і мрявк

слушай, а ми достатньо знайомі, щоб почати ходити за ручку і цілуватися? :))

acid drinker
13.08.2008, 00:39
думаю, так. тільки треба спитати дозволу в коханого :)

Dara
13.08.2008, 00:49
апять міня атшилі :(

Dara
13.08.2008, 01:03
в мене гостра серцева недостатність...
це означає - моє серце не може впоратися і мені термново потрібне ще одне -
велике і тепле...
хотілося б заховатися в такому - але я страшенно боюся крові...
в мене гостра серцева недостатність
це означає - мені страшенно бракує серця, що стукало б поряд.
що було б метрономом мого сну, тамтамом мого шизофренічного шаманізму, ритмом моїх втеч від божевілля і світу
але в мене - серцева недостатність ...
це не страшно.
просто це означає, що савши навшпиньки, одягши пуанти, стрибнувши вище голови - мені не дістатися твого серця...
в якому я так боюся заховатися
крові і тепла якого я так боюся
серця з ритмом мого джезу
серця, стукіт якого так хочеться слухати замість сну
серця, що його так хочеться прикривати від ударів своїм
твого серця

Dara
13.08.2008, 01:11
вночі щоденник перетворюється на щогодинник
потім на щохвилинник
потім на страшного спрута, що оплів серце
але є речіякі не варто кому занти
тому я не заводжу щоденник
і друзів
і навтіь собаки
тому я прикидаюся...
прикидаюся жовтим листом,талим снігом,
ховаюсь у цих неоковирнх купах і чекаю
чекаю коли збіжать хвилини щонічнка
і життя знов стане щоденником
до наступної ночі

Загублена дитина
13.08.2008, 06:37
атвєтний удар - вторгнення на вашу (твою?,) територію. ну шо, висадка пройшла вдало, незважаючи на то, шо перші парашутісти гахнулись своїми м"якими частинами на якісь калючкі. тепер ми отрусилися, роздивилися, і наші супермощні біноклі угледіли тут чудову місцину з цілком милими аборигенами (коли у них гвинтівка біля лоба чи нагайка біля дупи,). нам тут подобається, тому ми обмежимося лише дрібним флудом =)

пачітатєлям мого суржика і ціловатєлям мене у ніс присвячується =)

пи.си. тут дійсно дуже грано, і я рада шо ти тепер на форумі =)

Dara
13.08.2008, 10:44
о якщо ше цвіточки постпавить то буде вапще кльово
скоро зникну і не знаю як надовго

acid drinker
13.08.2008, 13:12
а ти хоч на телефоні будеш?

Dara
13.08.2008, 20:19
литино - я гальмую - можна на ти
ейсід - буду.

oleksus
13.08.2008, 20:35
зникаючи, може, залишите хоча б бота, який писатиме такі чудові рядки в нотатнику :) ?

Dara
13.08.2008, 20:45
до осені - ні ... дозволяю розбирати на цитати вже існуючі ;))

ви залишайте на столі моєї кімнати букетики жовкнучого кленового листу - я колись повурнуся і мені буде страшенно приємно

Dara
13.08.2008, 22:14
я люблю стругацьких
і цмтувала вже тут цю річ... але - це досі актуально

"Я знаю только, что они способны на любые крайности, на самую крайнюю степень тупости и мудрости, жестокости и жалости, ярости и выдержки. У них нет только одного: понимания. Они всегда подменяли понимание какими-нибудь суррогатами -- верой, неверием, равнодушием, пренебрежением. Как-то всегда получалось, что это проще всего. Проще поверить, чем понять. Проще разочароваться, чем понять. Проще плюнуть, чем понять. "
Улитка на склоне

Dara
29.08.2008, 01:34
я повернулася додому. нагадую собі вербу - де ткнули там і проросло...
стіл час застелити льняною скатеркою, що якраз скінчила вишивати...
я повернулася додому щасливою і десь збереглася фотокарточка цього щастя...

напевно це побічний ефект півночі - страх засинання. і дивна хвороба сьогоднішньої ночі - бажання навчитися ненависті. я хочу це могти і вміти
хоча б сьогодні

acid drinker
29.08.2008, 02:29
велкам хоум.
а в металліки є така пісня - санітаріум (велкам хоум).
чомусь після твого посту я про неї подумало.
от...

Dara
29.08.2008, 22:24
іноді я люблю тебе
твою шкіру під своїми пальцями, вони умисне залазать тобі під сорочку - як мурашки, щоб пити м"яке тепло тебе.
іноді ці пальці хочуть тебе задушити - ще навіть більше, ніж того хочу я сама. зімкнутися на твоїй шиї - дуже обережно і ніжно. і міцно-міцно... знаєш, я ледве їх стримую...
іноді я люблю тебе
коли ходжу по коричнево-жовтому листю і воно з тихим хрускотом тане під ногами. я тоді згадую - що осінь... і скоро стане так холодно одній у ліжку. і мої пальці - десяток вічнотремтячих зрадників - набирають твій номер. у нах, певно, власна пам"ять - безпомильна память на цифри тісно повязані з тобою...
іноді я люблю тебе
коли не бачу. коли просто закриваю очі і відчуваю, як ти є поряд. як ти дихаєш. я майже відчуваю твої думки шкірою. вони схожі на мої - але зовсім інші
і це просто питання часу - чиї пальці першими підкрадуться до чиєї шиї...
давай домовимося не лишати синців?
хтось із нас спатиме під ліжком - під паркетом підлоги іншого.
але іноді. чуєш. іноді - я все ж люблю тебе.
чому для цього треба закривати очі

Dara
31.08.2008, 14:57
потім дерева бдудуть точно такимиж... просто мене не буде, щоб їх побачити

Загублена дитина
31.08.2008, 15:00
ну.... не треба аж так оптимістично.
цьом у віртуальний носик =) (с)

Dara
09.10.2008, 00:40
якось останнім часом у мене фігово з християнськими чеснотами. ну зовсім. особливо зі смиреням. якось так неспокійно всередині, так страшно - наче мине ще один день - і ... що? що і? чи не забагато його - для виміру втрати часу. так гостро почувається шкірою кожна хвилина що минула. в запаху потоптаного помираючого листя, в дотику до рук, в мокрих фарбах цього жовтня...
я так боюся що ті хто пішов залишать в моєму домі порсто пусті кімнати. а ті хто захочуть прийти - як їм спати на чужих простирадлах....

Загублена дитина
10.10.2008, 07:15
оу... то така антихристиянська осінь. більш парочна, ніж навіть літо і зима.
воно мине.
а як ні - то навіть краще.
"я потраплю у пекло!" - "нашо тобі пекло, заспокойся, його придумали християни".

Dara
17.10.2008, 01:51
метафора.
после вчера

девочка зашла в парадное и села в лифт. еще сел кто-то. нажала кнопку с цифой последнего этажа. старенький лифт скрипнул, хрюкнул и пополз вгору. но кабина не остановилась на нужном этаже . лифт выехал на крышу - замер на минуту, осматриваясь, и медленно, покачиваясь и кряхтя. поплыл над городом. крыши, и деревья, улицы и площади - все было сказочно красивым. но девочка заметила это совсем не сразу - ей было страшно. прежде всего ей не хватало знаний для обьяснения происходящего. и знания как себя надо в такой ситуации вести - тоже. в книгах про такие глупости обычно не пишут.
"не парся - сказал кто-то - смотри - красота какая"
"страшно"
"чего страшно ?"
"я не знаю чем это закончится - вот мне и страшно"
"как можно бояться того, чего не знаешь, оно же интересное такое"
"да. действительно..."
а вокруг был невероятный свет и золотистая осень. и увереность в том, что позади остался нужный этаж постепенно прошла. ну остался себе - и остался.
.....

ка это закончилось тогда

лифт приехал на очень черепичную теплую крышу.
"а дальше?" спросила девочка
"а дальше - по-другому " ответил кто-то

Dara
18.10.2008, 00:21
в мені борються лінь і голод
робимо ставк хто переможе))

Загублена дитина
18.10.2008, 00:22
лінь оф корз (кажу за себе)

Dara
18.10.2008, 00:25
ну да)))

Dara
22.10.2008, 01:42
я говорю так, как если бы это были последние пять минут общения с тобой
... так часто повторяя - что скренна в своих словах и проявлениях. даже когда - не надо. потому что все и так понятно...
я пытаюсь застраховаться от непонимания, которое почти обязательно наступит потом, когда-то. когда мы изменимся, развиваясь до той степени, что станем совсем другими.
...потому что "понимание" - это мостик, по которому катаются ночью эльфы - в том смысле, что он тоже из паутины. и рвется от ветра
паутина не страхуется, да и не страхует... но так приятно когда ты тоже видишь не шляпу, а удава проглотившего слона...
и я продолжаю нести околесицу - потому, что следующих пяти минут нет.
эта - последняя

Dara
30.10.2008, 01:17
я можу бути самтньою наодинці з собою тому мені нецікава самотність удвох