Показати повну версію : Давайте пограємо
Я зі своїм другом Сашком придумали таку наступну гру в стилі "питання-відповідь". Потрібно вибрати більш-менш відому пісню і на основі її тексту скласти запитання. Ось наприклад
- Що тобі не обов'язково знаходити в темну добу, щоб завоювати мою прихильність?
Відповідь: Червону руту. Далі самі розумієте. Таке питання дуже легеньке. Але можна поважче
- Якщо мирне населення в буквальному значенні перебуває вище військових, то хто очолює останніх?
Сашко одразу не розгадав, тому я дав підказку
- Замикаючий військовий любить покурити.
Спробуйте вгадати.
Маруся! Раз! Два! Три! :)
М-дя. Грати ніхто не хоче. Маріша не вгадала. Відповідь - "Ой на горі та й женці жнуть". Може, хтось хоче скласти питання?
гаразд, спробуємо...
- що будеш збирати, коли вийдеш втомлена?
acid drinker
15.05.2006, 23:32
я вгадало!!!
видно, хоч голки збирай.
вийди, коханая, працею зморена...
воно!!!! /мені кошенятко сказало, так шо то істина в останній інстанції;)/
тепер моє.. незважаючи на наступ ворога, вона не полишає своєї функції :)
так, я знаю відповідь: це Лента за Лентою, яка постійно подає набої...)))
моє: він питається у своєї супутниці про місце ночівлі..
acid drinker
16.05.2006, 09:34
блін, ото мале тут начудило, поки я собі відсипалося...
а головне - це ж треба було вночі так посилено думати... шоб ото шось таке навигадувати.
спершу в голову приходить придирка майка науменка на тему "с кем и где ты провела эту ночь, моя сладкая N", але ж то не за правилами - треба шось відоме. крім того, він же з нею не гуляв... а от сон і дрімота гуляли, і він таки наїхав на неї, шоб хату шукала:)
таксь... на кого покладається велика місія пошуку коханої героя однієї гарної пісні? тої самої коханої, дорога до якої уквітчується садами?
/ладно. підказка. навіть якшо цей хтось від місії відмовиться, герой викликається самостійно шукати кохану... ну й удачі йому;)/
може, то вівчар з "Черемшини"?
acid drinker
16.05.2006, 23:29
найн;)
acid drinker
29.05.2006, 23:38
та да)) мале вже нає... а ти можеш вгадувати;)
підказка - то все Плач Єремії співає)
Квітневі чари
03.06.2007, 21:31
таксь... на кого покладається велика місія пошуку коханої героя однієї гарної пісні? тої самої коханої, дорога до якої уквітчується садами?
/ладно. підказка. навіть якшо цей хтось від місії відмовиться, герой викликається самостійно шукати кохану... ну й удачі йому;)/
"І попрошу вітру згорі, щоби він до неба линув"
Ця пісня?
моє: він питається у своєї супутниці про місце ночівлі..
"Буде нам з тобою що згадати"?
Миє машину, навіть по неділях, не боїться темряви чи полуденних тіней, добре харчується, не вживає їжу з микрохвильовки чи насичену жирами, ходить до спортзалу 3 рази на тиждень...? Хто, про кого, де?
Black3012
28.12.2008, 19:43
Ух, яка тема!
Тоді моя загадка:
Пісня про держпрацівника, яка всеціло віддана своєму покликанню настільки, що навіть листи від закоханого перевіряє на помилки.
Вобшем, досить просто.
Маю ідею. певно неправильно, але все ж. ТІК - Вчителька
Black3012
30.12.2008, 21:09
Це було надто просто :)
Але як знаємо що просто - то геніально. Так шо все гуд, пане Блек!!
Nice Gothic Girl
31.12.2008, 12:25
кому просто,а кому ппц....
я такое даже не слышал,не говоря уже о том,что я такое вообще не слушаю О_о
Black3012
04.01.2009, 19:05
Пісня про ченця, вбраного не по формі.
???????????????????????????????????????
vBulletin версії 3.7.0 Beta 3, © 2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2008