Показати повну версію : Гаррі 4
~Pick@chu!!!
09.11.2005, 18:43
а давайте підемо всі!
~Pick@chu!!!
10.11.2005, 11:00
так що? хтось йде на хфільму 4и ні?
Nevermore
10.11.2005, 15:44
Ооооооо, я йду, точно піду, без питань!
~Pick@chu!!!
12.11.2005, 13:00
малавата будєтъ!!!!!!!
малавата!!
~Pick@chu!!!
17.11.2005, 13:06
зараз Юка дізнається де і коли й тоді я ма9кну.
А я вже бачив... ги-ги-ги... Суперова штука! всім раджу! Не розчаруєтесь!!!!!
стронґовський
26.12.2005, 15:08
Мабуть таки подивлюся... Два роки не бачив свіжого кіно...
~Pick@chu!!!
26.12.2005, 17:48
завтра.
ввечері.
хто йде?
~Pick@chu!!!
27.12.2005, 14:34
UP.
Батерфл9й в 20-40!
25 грн.
~Pick@chu!!!
28.12.2005, 12:22
ну ви і сноби.
як завше: нікого,ніколи й ніде.
проїхали. а як щодо "Хроніки Нарнії"?
хтось піде?!
Дуже середненький, ІМХО, фільм (Гаррі Потер). Попередні набагато ліпші. А цей досить нудненький.
Мені теж якось не дуже. У четвертої книжки був найбільший потенціал для ефектної екранізації. Можна було зробити все набагато краще.
Мені абсолютно не сподобалось те, що декорації та сама "атмосфера" Хогвартса були значною мірою знищені: змінено антураж коридорів, немає сходів, які пересуваються самі по собі, бозна де поділись "живі" портрети на стінах... Результат: Хогвартс - ніби просто інший.
Не бачила поки що, але вже не чекаю нічого особливого.
Хіба що фільм ніби-то має бути красивий. Принаймі екранка, на яку я глянула, дала мені таке враження. Тож я вирішила її не дивитися і почекати кращої якості.
Але в кінотеатр заради нього якось зовсім йти не хочеться :-р
В фільмові я розчарувався - здоровий дядько років під 20 грає 14-ти річного Поттера....Книжка і фільм - як небо і земля.
Одночасно прочитав і "Г П и принц полукровка" (Прочитав на мобільному , в недоробленій версії з коментарями редакторів там вони такі перли заганяли!!!)
ЖАлко Дамблдора...
Я також була розчарована фільмом. Ньювела просто прибити мало за його роботу, нехай би і далі творив в стилі "Посмішки Мони Лізи". Йому вдалося зруйнувати все, що створили Коламбус та Куарон. Вийшла якась нарізка сцен без конткетної лінії, та навіть самі сцени режисер чомусь не додумався культурно зв`язати до купи за допомогою гримучої верби чи польоту Хедвіги. Якщо в попередній частині безглузді вирази обмежуються висловленням Герміони щодо вигляду її волосся ззаду, то в четвертій пристойних діалогів на пальцях однієї руки можна перелічити. Одним словом, сподіваємось, що наступна частина вийде ліпше.
Svarga, актору, який грає Гаррі Поттера, в цьому році виповнилось лише 16 років, так що ти дещо перегнув (хоча його стилісту в фільму дійсно пальці треба по відбивати). Змінювати акторів на останні частини, особисто я вважаю не доцільним, оскільки у багатьох образ Гаррі Поттера асоціюється саме з цим актором.
А щодо читання книжки в 500 з чимсь сторінок, при цьому з мобільного і незавершеного - тільки враження від книжки зіпсується та зір попсуєш.
Не краще б було почитати справжню книжку?
Шоста книга не зовсім сподобалась. Видно надоїло писати чи що?
vBulletin версії 3.7.0 Beta 3, © 2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2008