Показати повну версію : NIRVANA
Хтось насправді їх слухае, і розуміе ідеологію??? :confused:
Nevermore
18.11.2005, 19:40
Мій улюблений альбом "Unplugged In New York" ...
А пісня?
От моя ну звісно Smells like teen spirit,
Molly's Lips,
Son of a gun,
and Stay away.
Nevermore
18.11.2005, 21:09
Lake Of Fire :cool:
Plateau
Hrustuna
19.11.2005, 21:55
Нірвана-це окрема частина мого життя. Кобейну я присвятила велику частину своєї душі. Хоча зараз я надаю перевагу готичній музиці, та рука не підніметься навіть зняти плакат Нірвани зі стіни. Вони прикіпіли мені до душі, я безмежно їх поважаю...Не подумайте, що я божевільна, та Курт став для мене наче Янголом Охоронцем...
Nevermore
20.11.2005, 01:48
Хотіла б я мати такого Янгола-охоронця...
Я теж слухаю а розуміє кожен по своєму.
СССтаніслав
07.01.2006, 00:32
ідеологія?
просто Нірвана - це нірвана. останні з великих, перші з останніх........
екстаз... агов Захер-Мазох!
останні з великих
це точно
про ідеологію читати смішно
здається, я це вже писав (я люблю писати цю фразу), Кобейн все життя тільки тим і займався, що хавав таблетки, бренькав на гітарі і кричав у мікрофон дурниці. але ж робив він це геніально!
грандж - ломаный стиль, їого зрозуміти важко. тож є декілька ознак, та вони не значні.
що таке ломаний, і чого його важко зрозуміти? які-таки ознаки? ознаки гранджу?
слухаю зараз "Sliver - The Best of the Box". компіляція, випущена в 2005 році. невидані раніше записи, альтернативні версії.. багато пісень, награних на магнітофон.
здавалося б, що тут такого? і заспівати так можна, і зіграти тим більше. але ж ні.
сила сильна
vityator
19.01.2006, 04:42
Nirvana-Це найкраща група в світі!!!
СиніСвині
18.05.2006, 22:55
Nirvana-сила!!!А Курт просто одна з найвеличніших постатей в історії нашої галактики :rolleyes:
acid drinker
18.05.2006, 23:52
нірвана то гут... як подивилася кліпа на харт шейпд бокс, зрозуміла, шо сальвадор далі би то зацінив. подобається стилістика, ідея, взагалі красива річ. і творчість в цілому - шось розкішне
X_EMO_I'mOFucknK
12.06.2006, 17:49
Так, вони боги!
Перекоти-поле
04.03.2007, 21:48
Ну подобається, але не все. Сприймаю все з "Unplugged In New York".
Улюблені треки:
Heart shaped box
You know you're right
Molly's Lips
Something In The Way
The Man Who Sold The World
Балтис, мое мнение ты знаешь! Кстати, недавно смотрел концерт в Нидерландах, не помню в каком городе. Мне кажется, что никто больше так не крушил аппаратуру как они! :victory:
My girl, my girl, don't lie to me
Tell me where did you sleep last night
Мій вибір: Drain You
Marigold
About A Girl
All Apologies
Frances Farmer Will Have Her...
Here She Comes
Son Of A Gun
Lithium
Verse Chorus Verse
Even In His Youth
Я люблю "Нірвану". Улюблена пісня?м-м-м, напевно "Penny royal tea".
от до речі, класний уривок з книжки, яку я зараз читаю,:
"Перед нею сидить світлий і патлатий лікар. Разом вони п'ють чай м'яти болотної. Тут пахне злим духом. Вони то чують. На стіні ціла купа чорно-білих знімочків шось якби з коробочками, схожими на серце. Лікар точно знає, де пробити літій. І за нього він продав би весь світ. Але в нього мабуть якісь проблеми, він зараз почуває себе дурним і заразним. Мабуть він себе не любить і хоче вметри. Словом, Rape me. А дівчина сидить і чекає, коли бабця забере її додому. Принаймні вона так сказала. А лікар насправді нічого не знає про дівчат.
Я дивлюся на дівчинку. Це мій підопічний. Я розумію, шо це мій підопічний. Я то нутром чую…
Нутро так і каже:
Поллі…
ПОЛЛІ
ПОЛЛІ"
чи можете Ви сказати, що то за книжка?
дуже хотілося б почитати....
зацікавило...
книжка називається "Справжіній ангел курить вінстон". Справді дуже прикольна, і мотивів з творчості Нірвани там трохи є, однак знайти ви її навряд чи зможете, відоме це творіння дуже вузькому колу обраних. Але якщо комусь цікаво, я можу вам скинути. Не пошкодуєте.
А куди? Якусь би адресу чи шо...
Заглянь у "Подивитись профіль", далі зрозумієш... :)
sergiy_KO
29.06.2007, 21:53
Дивився навіть фільм "Останні дні /Курта Кобейна/". Нудновато. Там головний герой у платті, звісно, п*яний, півгодини фільму повзе до дверей.
Сама група - це дуже важливий етап музики. Абсолютний примітив, який, в силу своєї простоти, здатний заполонити серця багатьох людей.
Улюблена пісня "В цвітінні"
подобається кілька пісень.іх треба слухати у різний період часу.коли вчилася у школі розуміла по-одному,зараз же слухаю зовсім з іншим відчуттям.взагалі досить сильні речі.я б сказала,що у деяких піснях можна побачити "голу" душу людини.шкода,що не зможу послухати його вживу.відчути емоції..........
PERCEPTOR
15.07.2007, 20:07
Абсолютний масс продукт
над комерційний
платинові альбоми - разом з вами їх слухали міліони людей
навіть враховуючи Куртові депресії щодо популярності (ПіАр крок)
але тіштесь
носіть рожеві окуляри
це правда гарно якщо можете
і дітки що хейт зейселфз енд вонт ту дай
л.о.л.
А мы вообщемто не о том какие у него депресии были, не о комерции, а о качестве музики говорим, о текстах.
А по твоему если группа не комерческа и у ее вокалиста тру депресняки, но они играют фигню то это не важно?
PERCEPTOR
18.07.2007, 17:26
Если какой либо продукт общества принимается единогласно (возможны вариации в пределах "кривой нормального расределения" см.большинство) за интересный - хороший - качественный
то это определенно говорит о его качественности ( о качественной музыке, качественных текстах)))
так что кип гоинг
(аудитория нирваны очень скромна, немногочисленна )) и конечно же маргинальна :)))
(аудитория нирваны очень скромна, немногочисленна )) и конечно же маргинальна :)))
На счет немногочисленности аудитории - сомневаюсь, по крайней мере, в далёких 1990-1994 она была очень обширной!!! Да, маргинальность присутствовала как и максимализм...
Wendetka
09.10.2007, 02:14
в далёких 1990-1994 она была очень обширной!!!
курт ненавидів тупе фанатіння і комерціалізацію своєї творчості, чи мабуть і без мене це знаєте. Думаю, що по-справжньому оцінити музику Нірвани можуть люди, які залишались осторонь за життя Курта від того божевілля. Нірвана - це Нірвана, коли слухати наодинці із собою.
You Know You're Right
Heart-Shaped Box
Happy Hour
vBulletin версії 3.7.0 Beta 3, © 2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2008