Показати повну версію : Гражданская оборона!!! ваше мнение...
Для меня эта група (одна из трех), есть идеологией жизни,
было бы интересно послешать ваши отзивы про нее,
даже плохие ;)
Никита Живой
23.11.2005, 01:35
я очень люблю творчество Летова. Очень врубной и глубокий человечище, многое для себя уже нашедший, особенно заметно это по двум последним альбомам ("ДСЖ" и "Реанимация"). Это еще косвенно подтверждается тем, что Егор уже не лазит в политику =)).
Nevermore
23.11.2005, 01:42
Ой, не люблю я їх... :mad:
Знов-таки неприємні спогади з ними пов"язані, жахливі асоціації виникають особисто в мене... :(
Судячи зі знайомого мені кавалку їхньої творчості - зовсім не моє... Ні, ні і ні.
СССтаніслав
07.01.2006, 00:50
кажуть, гнус і пошласть... не знаю... бунтівники вони афігенні. агресія, бруд, лайно, та іноді таку розрядку дає ця музика
СиніСвині
18.05.2006, 23:02
Гражданская Оборона-найкраща група в Всесвіті, а Лєтов зрівнюєтся своїм мистецтвом лише з Кобейном
X_EMO_I'mOFucknK
12.06.2006, 17:40
Той старий моразматик Летов, зовсім з глузду зїхав, я їого за людину не важаю, як і він нас.
acid drinker
12.06.2006, 17:58
та ну... лєтов непогана істота, хоча його тексти мене більше пруть, ніж музика...
X_EMO_I'mOFucknK
12.06.2006, 18:37
Не погана?
Да спочатку протестувати проти комунізму*більшовизму* а потім стати за, і голосувати та підтримуваи Лімонова, та то повний жах!
acid drinker
12.06.2006, 18:41
я не сказала, шо я підтримую їхні ідеї - просто не можна не визнати, шо лєтов таки талановита істота... як то не сумно, талановиті істоти трапляються навіть у середовищі ідейних противників /хоча, в принципі, навіть ідейним противником його навряд чи можна вважати - окремі тексти, на кшталт про втечу з зоопарку, я поділяю.../
X_EMO_I'mOFucknK
12.06.2006, 18:43
Хм, ті б слухала пісні маньяку вбивці, чи якогось кримінального ідіота, навіть якщо тексти були як у Курта?
acid drinker
12.06.2006, 18:44
еммм... вже наведений мною приклад - варг вікернес... і шо, скажеш, зовсім безнадійно? мені певний час бурзум подобався...
мені не сильно подобається простота музики, але вона якраз підходить до його віршів :) (не в плані простоти, а в плані звучання)
ІМХО - більше люблю ГО у виконанні живих істот, тобто інших людей, а не поганий запис на поганих інструментах :)
X_EMO_I'mOFucknK
12.06.2006, 18:55
Хмм, здается їх не багато переспівували, мені сподобалось лише Дурачок, не пам"ятаю у чиїому виконані.
acid drinker
12.06.2006, 19:08
на тріб'юті, якшо я ніц не плутаю, є зокрема попс, мы уйдем из зоопарка, дурачок, убей в себе государство, отряд не заметил потери бойца... вибрані ті речі, які в принципі прийнятні для незаангажованих в ідеологію слухачів.
але, по-моєму, твіггі говорив(ла) навіть не про переспіви, а про вуличних музикантів...
X_EMO_I'mOFucknK
12.06.2006, 19:12
Може, але на кожному кроці чути одне й те саме, аж тошно стає.
Наче інших пісень не існує, і групп так само, нікли не чув щоб у переходах гралли щось схоже на секів, чи хоча б нашого рідного Тостера.
acid drinker
12.06.2006, 19:17
ну-ну... приїзди до нас на поділ, може, патлаті й не відрізняються особливою вигадливістю репертуару, але там є купа речей, які я вперше чую - може, знайдеш шось і для себе. в принципі, це ж вони мене толком з ГО і познайомили. тільки не ті патлаті, які на підкові гроші заробляють, а ті, які з гітарою і пивом висять трошки збоку =)
X_EMO_I'mOFucknK
12.06.2006, 19:23
Куди ж там збоку, а на підкові... щась давно я там не був, якщо такого не знаю, хто ж там грощі заробляє...
А так, я часто біля контрактової кручуся, от недавно був на БЖ, так в мене усі цигарки постріляли *Да- да, такий я стрейт ейджер, ні я просто виступаю проти наркотиків!=) а в усьому іншому не бачу великих мінусів, як кажуть поляки "Ща занадто те нездраво"* там мабуть тільки у вечер мон посидіти з нормальною компаніею, а так, ще по замковій можу пробіжатись, коротше я на подолі як раз зьявляюся а репутуар у тих музик препоганий.
acid drinker
12.06.2006, 19:27
не знаю, чи ми точно про тих самих музик говоримо, але ладно, зійшлися на тому, шо на колір і смак фломастери різні)))
гарне місце бж, правда, останнім часом воно у мене асоціюється з нехорошими штуками, але воно само в тому не винне =) посидіти якшо - то дійсно хіба у вечері, мало того, шо там вдень нікого особливого не водиться, так ше й з газонів зганяють, бяки...
X_EMO_I'mOFucknK
13.06.2006, 18:36
Ммм, може ти на тих газонах щось непристойне робила, та нас ніхто не згоняв.
І на бж навіть у 6ть ранку можна когось зустріти, треба вміти шукати, або мати багато друзів, а загалом, то краще туди ввечурі, десь у п"ятницю-неділю ідти, з провізіею=)
vBulletin версії 3.7.0 Beta 3, © 2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2008