КПК

Показати повну версію : Шукаємо таланти

Bibliotekar
02.11.2009, 18:11
Доброго дня всім!
Не бийте за те шо створив нову тему, просто питання дійсно актуальне.
Ми шукаємо людей в яких є напрацьований матеріал, якого вистачить на книгу. Нажаль на данному етапі мова йде не про художню літературу, хоча пізніше буде й вона. Зараз мишукаємо роботи з різних напрямківзнань. Наприклад садівництво, бджолярство і інші інші інші. Можливо у когось є знайомі або родичі або друзі в яких є просто бомбовий матеріал, але немає грошей щоб його видати. З задоволенням вам в цьому допоможемо.
Мене звати Володимир. Мій контактний телефон: (093)774-73-58

Bibliotekar
02.11.2009, 18:14
Вибачте прошу перенести тему в належний розділ.

СимпатЮлька
12.01.2010, 22:02
Я написала твір, називається "Ангел". Мені б дуже хотілося його видати, але справді, немає коштів а належного видавництва у моєму місті (Бердичів). Я б могла вам, Володимире, відправити мій твір, аби ви його прочитали та оцінили?!

LanceloT
19.01.2010, 00:29
Густа збірка, чи не так?

СимпатЮлька
19.01.2010, 15:50
ее....ну сторінок 60-70. Це оповідання. А ви про вірші??? В мене іх багато також!

LanceloT
21.01.2010, 00:26
Я загалом про кількість талантів ;)
Щодо віршиків, можу допомогти видати, не зовсім на папір, але на загал?! Якщо цікаво, пишіть у ПП.

iram
22.03.2010, 18:19
Доброго дня всім!
Не бийте за те шо створив нову тему, просто питання дійсно актуальне.
Ми шукаємо людей в яких є напрацьований матеріал, якого вистачить на книгу. Нажаль на данному етапі мова йде не про художню літературу, хоча пізніше буде й вона. Зараз мишукаємо роботи з різних напрямківзнань. Наприклад садівництво, бджолярство і інші інші інші. Можливо у когось є знайомі або родичі або друзі в яких є просто бомбовий матеріал, але немає грошей щоб його видати. З задоволенням вам в цьому допоможемо.
Мене звати Володимир. Мій контактний телефон: (093)774-73-58

Мене звати Ірина. Володя, можливо Ви і професійного макетувальника потребуєте? iramedialv@ya.ru