КПК

Показати повну версію : регіональні видавництва

finta
06.02.2010, 20:33
Хтось співпрацював (видавався) з регіональними видавництвами? Що можете сказати про їх роботу?

яка їхня специфіка?

Пташечка
07.02.2011, 21:53
О, мої ж ви золоті! Саме хотіла підняти подібну тему... Теж цікавлять регіональні видавництва - та не тільки у плані співпраці, а хоча б - які вони в нас є? А то щось Гугел не виручає, весь вечір мучила бідну пошукову систему словами "видавництво" і "Біла Церква", а дурна машина видала одну "Яніну" - чи то в Бецику тільки одне видавництво і є, чи просто вони ще в інтернеті не "мешкають" - не зрозуміло...
Вже разів десять натрапила (хоча б і тут, на форумі) на слова про те, що молодих письменників більш охоче друкують маленькі регіональні видавництва, ніж великі і розкручені.
От лише знайти той же сайт розкрученого - тьфу.
А от з малими морока.
Люди!
Просю.
Видавайте стратегічну інформацію - де вони є, ті видавництва, хоч назви?
А я всім скажу велике СПАСИБІ:)

такітак
21.04.2011, 21:26
Не бачу особливого сенсу в переліку регіональних видавництв, бо всі вони працюють за однією сталою схемою. А вона проста - Вас обов'язково у регіональному видавництві надрукують у випадку, якщо Ви хоч трошки "на слуху" за межами Вашого рідного регіону. Більш детальна інформація у темі на цій же гілці форуму "Як я друкував (реалізовував)...", куди я Вас і запрошую. Хоча, можливо, Ви вже і без мого запрошення там побували. Тоді - вибачайте!

Black3012
22.04.2011, 14:08
Наш тернопільський "Богдан" останнім часом на слуху, принаймні його новинки рекламуються на виставках і на тематичних сайтах. З фантастів останнім часом друкували Росіцького і Дев"ятко, з"явилася послуга "прінт-он-деманд". Коли назбираю трохи оповідань, замовлю собі для понту.

такітак
22.04.2011, 21:04
Приємно таке читати. Може потроху все стане на краще? Головне, щоб продукцію цього видавництва купували, тобто, аби фантастика зайняла належне їй місце в їхній видавничій "валізі".