Показати повну версію : "Геніальна" письменниця Наталя Дев’ятко
Наталя Дев’ятко народилася 11 січня 1983 року в місті Дніпропетровську.
Освіта вища. Закінчила магістратуру Дніпропетровського національного університету факультету Систем і засобів масової комунікації (за фахом журналістика) та аспірантуру.
Лауреат премії "Обдаровані діти – надія України" (2000), переможець конкурсів творчої молоді "Собори наших душ"(2000) і "Молода муза"(2007), дипломант Міжнародного конкурсу кращих творів молодих українських літераторів "Гранослов"(2001), Міжнародного дитячого фестивалю "Чарівна книжка"(1998, 1999), літературного конкурсу "Рукомесло"(2002), нагороджена грамотою Всеукраїнського фестивалю дітей та юнацтва "Шевченко в моєму серці"(2004), фіналіст конкурсу короткого оповідання "Сила малого"(2008) і конкурсу короткого роману "Євроформат" (2008) та ін. Тричі брала участь у Всеукраїнських нарадах творчої молоді від Національної Спілки письменників України (2001, 2003, 2005) і Першій Конференції "Модель ООН в Україні" (1998), є членом Малої Академії Наук України.
Редактор відділів "Критика", "Проза", "Конкурс" першого україномовного журналу фантастики "Український Фантастичний Оглядач (УФО)" у 2007-2009 рр. Організатор щорічного міжнародного літературного конкурсу "Современная нереалистическая проза" (започаткований 2006-го року). Член журі щорічного обласного літературного конкурсу "Молода муза", упорядник альманаху переможців і дипломантів конкурсу (з 2008-го року).
Член Національної Спілки журналістів України (з 2000-го року), член Національної Спілки письменників України (з 2006-го року).
Хочу доповнити. Вершиною творчості письменниці - є твір "Чорна зима" Після цього Наталка взяла паузу, мабуть віддихується після такої тяжкої та виснажливої праці. Її змореність легко зрозуміти. Адже перли, які щедрою рукою розсипала Наталя по твору, потрібно було спочатку назбирати! Це були, мабуть найпруженіші часи у житті письменниці!
З самого початку "Чорної зими" вона приголомшує читача своїм орігинальним мисленням. Кожне речення потрібно читати два, три рази, щоб зрозуміти його істинний смисл! Іноді бешкетниця авторка зовсім не вкладає у фразу смисла. Цим вона виявляє свій своєрідний гумор, заохочуючи читача посміятися разом з нею.
"Вікна будинків ще не встигли засвітитись, а діти квапилися сховатись від гострих стріл зливи" - ось одне з речень де авторка намагається примусити читача замислитись.
Навіщо біжать діти, якщо вікна будинків ще не засвітилися, ставить Наталя питання. Не кваптесь, дітлахи! Вікна ще не засвітились, то ж вам нічого ховатись від гострих стріл зливи! Стійте й мокніть, аж поки у вікнах не спалахне світло. Це буде сигналом. Тоді вже біжіть якнайшвидше!
Бачте, як багато прихованого місить у собі одне-єдине речення?
"Чорну зиму" можна тлумачити безкінечно, наче священу Тору!
Black3012
27.04.2010, 14:53
А ще там грім громадить хмари :) Просто в першому ж реченні.
І не кажіть, це дуже цінна знахідка!!!! І грім не тільки громадить! Він ще жбурляється тими хмарами! Хто б ще додумався відібрать у вітра його основні функції і зміг примусити займатися цим грім, щоб він не тільки "реготав", а ще й "громадив хмари", та "жбурлятися хмарами!
Nike_Велес
27.04.2010, 15:02
Грім громадить хмари? Так, це немислима метафора! )))
Грім громадить хмари? Так, це немислима метафора! )))
Так, пане Nike. Тепер ви зрозуміли, що ніколи не досягнете такого літературного зльоту, як Наталя Дев'ятка. Ваша проза завжди буде виглядати буденно, порівнянно з цим святом душі!:)
Nike_Велес
27.04.2010, 15:13
Так, пане Nike. Тепер ви зрозуміли, що ніколи не досягнете такого літературного зльоту, як Наталя Дев'ятка. Ваша проза завжди буде виглядати буденно, порівнянно з цим святом душі!:)
Авжеж. ))
Так, пане Nike. Ваша проза завжди буде виглядати буденно, порівнянно з цим святом душі!:)
До слова, п.Найку, дайте, будь ласка, скерування на свої твори:8.
Nike_Велес
27.04.2010, 16:14
До слова, п.Найку, дайте, будь ласка, скерування на свої твори:8.
Та воно десь валяється в неті, можна знайти за допомого Гугля. Але, слово честі, там і близько нема "грім громадив хмари" - до такого свята фантазії я не доп... не доповзав! Я ж фізик, тому й пишу більш буденно, приземлено. Навіть фантастикою то не назвеш, - хіба що на ЕР (екзистенціальний реалізм) потягне ))
Та воно десь валяється в неті, можна знайти за допомого Гугля. Але, слово честі, там і близько нема "грім громадив хмари" - до такого свята фантазії я не доп... не доповзав! Я ж фізик, тому й пишу більш буденно, приземлено. Навіть фантастикою то не назвеш, - хіба що на ЕР (екзистенціальний реалізм) потягне ))
Ось тому воно й валяється в неті! А твори пані Наталі надруковані на паперових носіях!!!!
Зокрема її друкує "Молодь Дніпропетровщини" Там вона дуже популярна)
А я дозволю собі процитувати ще одне речення. Увага! Вслухайтесь у його побудову! Уявіть собі цю картинку і ви будете здивовані, як багато нового вам відкриється!
"Тільки-но сяяло сонце, і тут височінь одразу перефарбувалась у сріблисто-сірий свинець, білий день обернувся глибокою ніччю".
Глибокою ніччю, панове, виявляється небо перефарбовується у сріблисто-сірий свинець. На жаль, авторка не відкриває нам таємниці. якого кольору було небо, коли сяяло сонце. Але зважуючи на те, що ніччю небо сяяло срібло-сірим свинцем, ми зразу ж можемо припустити, що дія відбувалась десь у районі Петербурга. Це перегукується з творчістю Достоєвського, який теж колись написав "Білі ночі" Порівняння нічного неба з сріблито-сірим свинцем виглядає більш точним.
А ще ми розуміємо, що коли ніч "сріблисто-сіра", то мешканці будинків не будуть поспішати вмикати світло і дітлахам доведеться довго чекати надворі під "гострими стрілами" проливного дощу, коли засвітяться вікна...
Це перегукується з творчістю Достоєвського, який теж колись написав "Білі ночі" Порівняння нічного неба з сріблито-сірим свинцем виглядає більш точним.
А ще ми розуміємо, що коли ніч "сріблисто-сіра", то мешканці будинків не будуть поспішати вмикати світло і дітлахам доведеться довго чекати надворі під "гострими стрілами" проливного дощу, коли засвітяться вікна...
От це, пані Басю, і називається ТАЛАНОВИТІ ДІТИ УКРАЇНИ!
Ніщо так не єднає українців як успіх співвітчизника :)
І не кажіть, пане Чужий!
Ми всі дуже цінуємо нашу непересічну талановиту дитину, Наталю!
Без неї світ би здавався нецікавим і однобарвним, наче чорна зима...
І не кажіть, пане Чужий!
Ми всі дуже цінуємо нашу непересічну талановиту дитину, Наталю!
Без неї світ би здавався нецікавим і однобарвним, наче чорна зима...
Пані... :) Кожна людина, кожен талант, кожна думка, як і фарба, слово, квітка цінні у нашому світі. Хоча цинізм і їдке слово додають нам гостроти сприйняття...
Чому ж тільки українців? Здається - це спільна риса усіх землян)))
Земляни розділяються на народи, а українці на сусідів, колег, друзів. Боротьба між народами сприймається у світі цілком закономірно і історично. А гризота між колегами, друзями, сусідами... на Україні теж сприймається історично і закономірно... То що кожен українець має у душі непримиримий народ, найкращий, найталановитіший, най... най... най... і геть усіх інших... (конкурентів)... Бо не приведи Боже затьмариться власне сяюче світло, чиєюсь, навіть дружньою тінню.
Та ні, це абсолютно нормально. Письменники зажди гризлися. Згадайте, як Марк Твен хотів когось з колег викопати й розбити йому череп його ж гомілкою.
І, я вам скажу, письменникам до акторів - як нашим тиражам до американських. :)
Ця філософська тема веде нас трохи вбік від основного напрямку цієї гілки. Скажіть, п.Чужий, а ви знайомі з творчістю Наталі. чи зайшли сюди просто нудьгуючи, у надії порозмислити про сутність України та українця?
Тоді дозвольте з точки зору неземлян :) Так от з цього боку здається, що одне вже створення цієї теми переходить певну грань, за якою критика й лайка перетворюються на цькування. Ще слиною не захлинаєтесь, панство Зграя?
Ця філософська тема веде нас трохи вбік від основного напрямку цієї гілки. Скажіть, п.Чужий, а ви знайомі з творчістю Наталі. чи зайшли сюди просто нудьгуючи, у надії порозмислити про сутність України та українця?
Я сюди заходжу щодня, спостерігаю... Багатьох знаю, декого не розумію, зокрема вас п. Басю. Бо тільки з нудьги можна зливати стільки бруду у потік форума, коли немає чим більше занятись. Чи брак фантазії на власні мрії і сюжети. Творчість Наталі, є творчість, і має місце на папері. Я розумію що вам не дає спокою її стрімкий дебют, спробуйте і ви побитись лобом в українське книговидання, хоч правдою, хоч неправдою....
Маю велику підозру, що поява теми в значній мірі спровокована товаришем Ашикавою. Цю підозре легко перевірити експериментально. Зараз товариш Ашикава має унікальну нагоду продемонструвати свою порядність й зникнути на до 28 травня. Певен, що за цей час тема тихо мирно загине.
Що ж до цькування... Спейсере, це не цькування, це тьху. Показати, де справжнє цькування, причому із залученням іноземних карателів ;) ?
http://vasilisa-ogneva.livejournal.com/99626.html
Наталя Дев’ятко народилася 11 січня 1983 року в місті Дніпропетровську.
Освіта вища. Закінчила магістратуру Дніпропетровського національного університету факультету Систем і засобів масової комунікації (за фахом журналістика) та аспірантуру.
Лауреат премії "Обдаровані діти – надія України" (2000), переможець конкурсів творчої молоді "Собори наших душ"(2000) і "Молода муза"(2007), дипломант Міжнародного конкурсу кращих творів молодих українських літераторів "Гранослов"(2001), Міжнародного дитячого фестивалю "Чарівна книжка"(1998, 1999), літературного конкурсу "Рукомесло"(2002), нагороджена грамотою Всеукраїнського фестивалю дітей та юнацтва "Шевченко в моєму серці"(2004), фіналіст конкурсу короткого оповідання "Сила малого"(2008) і конкурсу короткого роману "Євроформат" (2008) та ін. Тричі брала участь у Всеукраїнських нарадах творчої молоді від Національної Спілки письменників України (2001, 2003, 2005) і Першій Конференції "Модель ООН в Україні" (1998), є членом Малої Академії Наук України.
Редактор відділів "Критика", "Проза", "Конкурс" першого україномовного журналу фантастики "Український Фантастичний Оглядач (УФО)" у 2007-2009 рр. Організатор щорічного міжнародного літературного конкурсу "Современная нереалистическая проза" (започаткований 2006-го року). Член журі щорічного обласного літературного конкурсу "Молода муза", упорядник альманаху переможців і дипломантів конкурсу (з 2008-го року).
Член Національної Спілки журналістів України (з 2000-го року), член Національної Спілки письменників України (з 2006-го року).
Дещо можна доповнити до цього допису пані alisa18:
"Твори опубліковані в журналах і альманахах, серед яких "Січеслав" (Дніпропетровськ), "Собори наших душ" (Дніпропетровськ), "Крила" (Дніпропетровськ), "Молодь Дніпропетровщини" (Дніпропетровськ), "Саксагань" (Кривий Ріг), "Порог" (Кіровоград), "Полдень, ХХІ век" (Санкт-Петербург, Росія), "Шалтай-Болтай" (Волгоград, Росія), "Гранослов" (Київ), "Гранослов запалює зірки" (Київ), "Коктебель 2005: Зорі над морем" (Київ), "Склянка часу" (Канів), "Український Фантастичний Оглядач (УФО)" (Львів), "Захід-Схід" (мережевий альманах), "Сила малого: Антологія сучасної малої прози" (Луцьк), "Сяєво жар-птиці: Антологія літератури для дітей та юнацтва Придніпров'я (1883-2008)" (Дніпропетровськ), "Перша поетична збірка" (Київ), газеті "Літературна Україна" тощо.
Автор книг "Между светом и тенью"(2003), "Три кроки до Світанку"(2005), "Казки Країни Сновидінь"(2007)."
http://zhurnal.lib.ru/h/hishnaja_p/about.shtml
Зараз товариш Ашикава має унікальну нагоду продемонструвати свою порядність й зникнути на до 28 травня.
Тож, пане radus, у вас теж є унікальна нагода продемонструвати свою порядність по відношенню до шановного пана видавця журналу "УФО", та "зникнути", щоб робити журнал.
Nike_Велес
28.04.2010, 11:32
Ну-у-у, Наталя Щерба - пророчиця в деякій мірі!
И что получается?Махровый нацик будет на посту теперь уже главреда...
теперь этот Радутный предлагает писать "своё для своих", в первую очередь подразумевая себя и пару друзяк. Блин, как же обидно, когда такая сука, типичный нацик, присваивает себе плоды чужого труда да ещё под гордым лозунгом "Украинцам - украинское".
http://vasilisa-ogneva.livejournal.com/99626.html#cutid1
Найку, а вам Янукович не родич, ні? Він теж, радісно задерши хвостика, побіг до наших російських друзів. Точнісінько, як ви побігли в журнал до Щерби, аби про мене гидоту виплюнути. Вельми патріотично, чи не так?
Найку, а якщо москалі прийдуть, ви мене їм за скільки продасте? :)
Тож, пане radus, у вас теж є унікальна нагода продемонструвати свою порядність по відношенню до шановного пана видавця журналу "УФО", та "зникнути", щоб робити журнал.
Ашикаво, це взагалі-то не ваша справа, але поточний випуск вже давно у видавця, й вас там нема. :)
Nike_Велес
28.04.2010, 11:46
Найку, а вам Янукович не родич, ні? Він теж, радісно задерши хвостика, побіг до наших російських друзів. Точнісінько, як ви побігли в журнал до Щерби, аби про мене гидоту виплюнути. Вельми патріотично, чи не так?
Найку, а якщо москалі прийдуть, ви мене їм за скільки продасте? :)
А навіщо мені Вас продавати, коли вже є Наталя Щерба? Їй за іншу Наталю "абідно", щось таке. Щоправда, махровим нациком я Вас не вважаю, а от про інше, нмд, там справедливо сказано. ;)
Найку, прив'яжіть вашу дружину до дерева у правильній позі, замотайте морду рушником, і я у вас на очах доведу, що жінок не ненавиджу, а зовсім навіть навпаки. Навіть страхопутніх, якщо під загрозою моя репутація. :)
Nike_Велес
28.04.2010, 12:01
Ваша репутація гіршою, ніж є, бути вже не може. імхо.
А от репутація моєї дружини мені дорога. І я не підпущу такого "голореда" й на гарматний постріл, не мрійте. ))
До речі, а до Наталі Щерби Ви як ставитеся? (Зовнішньо моя дружина на неї схожа, така ж голубоока блондика, хіба що трохи повніша). Отож, Щербу прив'язати не хочете?
Тоді дозвольте з точки зору неземлян :) Так от з цього боку здається, що одне вже створення цієї теми переходить певну грань, за якою критика й лайка перетворюються на цькування. Ще слиною не захлинаєтесь, панство Зграя?
З чимось згодна (тему можна було б назвати просто "Письменниця Наталка Дев*ятко"), з чимось, аж ніяк. Тема створена тільки з метою направити "клоновану" енергію в інше русло (я думаю, ви пане Spacer, не настільки наївні, щоб не розуміти хто така Ашикава, а також СНП, Сабачка Баськурвилей, Олекс Зловченко, Робот Ко, VuDaVa, Діасьладап, Конструктор, Басюрвиль, Антиблек, alisa Перша, Радутне-невелес, Дементроллес, alisa-ne-persha). Згадані "особи" (Ашикава з*явилася на зміну їм) були на гілці "Українська фантастика" успішно забанені. Але "атака клонів" не затихла. Відсилаю вас хоча б сюди: http://www.litforum.net.ua/showthread.php?t=2874
Там ціла Зграя злющих демонів-клонів.
Ця, вищезгадана пані і справді займається цькуванням всіх, хто причетний до УФО і поводить себе вкрай непорядно. Якщо у вас інші погляди на її поведінку то, прошу, викладіть їх тут.
А також погляди на те, ак реагувати на ту, що так захлинається піної своєї злоби?
На мій погляд, тільки з гумором:)
А от репутація моєї дружини мені дорога. І я не підпущу такого "голореда" й на гарматний постріл, не мрійте. ))
До речі, а до Наталі Щерби Ви як ставитеся? (Зовнішньо моя дружина на неї схожа, така ж голубоока блондика, хіба що троОООООООООООООООООООООООООООООООООООО(прим.я)хи повніша). Отож, Щербу прив'язати не хочете?
Я мрію? Я готовий був на цей неприродний акт із почуттям великої самопожертви й радий, що мені повірили на слово. :)
А прив'язувати взагалі нікого не хочу, мені більш подобається, коли жінка відповідає, а не пручається.
До речі, а до Наталі Щерби Ви як ставитеся?
Ніяк. Вживу не бачив, із текстів читав щось одненьке-маленьке, недостатнє для створення враження.
Скажіть, будь ласка, де ви побачили цькування? Що у цій темі є таке, що не відповідає дійсності?
Я сюди заходжу щодня, спостерігаю... Багатьох знаю, декого не розумію, зокрема вас п. Басю. Бо тільки з нудьги можна зливати стільки бруду у потік форума, коли немає чим більше занятись. Чи брак фантазії на власні мрії і сюжети. Творчість Наталі, є творчість, і має місце на папері.
Хочу запитати вас, пане спостерігач, де у цій темі є, як ви висловились, бруд? Чому ви вважаєте, що я забороняю Н.Дев"ятко друкуватись?
Наведіть мені речення, цитату...
Я розумію що вам не дає спокою її стрімкий дебют, спробуйте і ви побитись лобом в українське книговидання, хоч правдою, хоч неправдою....
Дуже погано, пане чужий, що усі, кому не ліньки б"ються лобом об стінку і правдою та не правдою друкуються де тільки зможуть.
Вважаю, що кожен повинен займатись своєю справою. Не втерплю, зацитую вірш Пушкіна:
САПОЖНИК
Картину раз высматривал сапожник
И в обуви ошибку указал;
Взяв тотчас кисть, исправился художник.
Вот, подбочась, сапожник продолжал:
"Мне кажется, лицо немного криво...
А эта грудь не слишком ли нага?"....
Тут Апеллес прервал нетерпеливо;
"Суди, дружок, не свыше сапога!"
Есть у меня приятель на примете:
Не ведаю, в каком бы он предмете
Был знатоком, хоть строг он на словах,
Но черт его несет судить о свете:
Попробуй он судить о сапогах!
То хто геніальніший - Щерба чи Дев"ятко?
То хто геніальніший - Щерба чи Дев"ятко?
А хто така Щерба? :)
На жаль, особисто я не можу відповісти на це запитання. Але я впевнена, що наша Наталка значно геніальніша. :)
Дещо можна доповнити до цього допису пані alisa18:
Виправляюся:
Про автора
Дев'ятко Наталія Володимирівна
Народилася 11 січня 1983 року в місті Дніпропетровську.
Освіта вища. Закінчила магістратуру Дніпропетровського національного університету факультету Систем і засобів масової комунікації (за фахом "журналістика") та аспірантуру.
Лауреат премії "Обдаровані діти - надія України"(2000), переможець конкурсів творчої молоді "Собори наших душ"(2000) і "Молода муза"(2007), дипломант Міжнародного конкурсу кращих творів молодих українських літераторів "Гранослов"(2001), Міжнародного дитячого фестивалю "Чарівна книжка"(1998, 1999), літературного конкурсу "Рукомесло"(2002), нагороджена грамотою Всеукраїнського фестивалю дітей та юнацтва "Шевченко в моєму серці"(2004), фіналіст конкурсу короткого оповідання "Сила малого"(2008), конкурсу короткого роману "Євроформат"(2008), поетичного конкурсу Літературного об'єднання "Кобзар" "Подорож Чумацьким шляхом" (2009) та ін. Тричі брала участь у Всеукраїнських нарадах творчої молоді від Національної Спілки письменників України(2001, 2003, 2005) і Першій Конференції "Модель ООН в Україні"(1998).
Нагороджена Подякою Дніпропетровської обласної державної адміністрації за особистий внесок у реалізацію державної молодіжної політики та активну громадську позицію (2009).
Редактор відділів "Критика", "Проза", "Конкурс" першого україномовного журналу фантастики "Український Фантастичний Оглядач (УФО)" у 2007-2009 рр.
Засновник та організатор щорічного міжнародного літературного конкурсу "Современная нереалистическая проза" (започаткований 2006-го року).
Член журі і координатор щорічного обласного літературного конкурсу "Молода муза", упорядник альманаху переможців і дипломантів конкурсу (з 2008-го року).
Твори опубліковані в журналах і альманахах, серед яких "Січеслав" (Дніпропетровськ), "Собори наших душ" (Дніпропетровськ), "Крила" (Дніпропетровськ), "Молодь Дніпропетровщини" (Дніпропетровськ), "Саксагань" (Кривий Ріг), "Порог" (Кіровоград), "Полдень, ХХІ век" (Санкт-Петербург, Росія), "Шалтай-Болтай" (Волгоград, Росія), "Гранослов" (Київ), "Гранослов запалює зірки" (Київ), "Коктебель 2005: Зорі над морем" (Київ), "Склянка часу" (Канів), "Український Фантастичний Оглядач (УФО)" (Львів), "Захід-Схід" (мережевий альманах), "Сила малого: Антологія сучасної малої прози" (Луцьк), "Сяєво жар-птиці: Антологія літератури для дітей та юнацтва Придніпров'я (1883-2008)" (Дніпропетровськ), "Перша поетична збірка" (Київ), газеті "Літературна Україна" тощо.
Автор книг "Между светом и тенью"(2003), "Три кроки до Світанку"(2005), "Казки Країни Сновидінь"(2007).
Шановна громадо! Хто читав її твори? Запрошую до обговорення.
Ось тутечки знайшла вірш Наталки:http://gak.com.ua/creatives/2/8529
Ну скажіть, хіба не геніально?
Дивлюсь я на небо і думку гадаю:
"Чому я не сокіл? Чому не літаю?"
А може літаю? Сама я не знаю
Того. І питаю себе. І пізнаю,
Що можу та знаю, чим Бога вблагаю.
І йду я по лезу, по гострому краю,
Гармонію болю я серцем кохаю.
Без неї творити я сили не маю.
Що далі? - спитаю. Не хочу я раю.
Не хочу я пекла. А хочу, що маю.
Ніщо не кінчається, вірите, люди?
Кохайтеся, мрійте і вірте - все буде!
Так. Це з альманаху "Крила"? Вражає до сліз. Це без перебільшення скажу Тарас Григорович Дев"ятко. Особливо вражає цей контрапост : "Того. І питаю себе".
Це новий, нечуваний і небачений у світовій літературі феномен! і редакція "УФО" має пишатися тим, що виплекала та пустила на велику дорогу таку непересічність!
Як Тіна Кароль заспіваю: "Супер, супер, супер!"
Того. І питаю себе. І пізнаю,
Що можу та знаю, чим Бога вблагаю.
І йду я по лезу, по гострому краю,
Гармонію болю я серцем кохаю.
Без неї творити я сили не маю.
Що далі? - спитаю. Не хочу я раю.
Не хочу я пекла. А хочу, що маю.
Ніщо не кінчається, вірите, люди?
Кохайтеся, мрійте і вірте - все буде!
"Вах!!!! Слюшай, какой геніальний девушка, да?
Как харащо сказал, да? Слющай, заплакал даже, так хорошо напісяно!"
Це мене вмовили додати такий відгук. :)
У Наталки тепер на одного шанувальника більше:) З чим її щиро поздоровляємо.
Мені здається, що і Спенсеру, і Чужому треба вивчити напам"ять цього вірша а потім взяти його за девіз і скрізь цитувати!
Тоді вони не словом, а ділом підтвердять свою прихильність і продемонструють захопленість нашою обдарованою авторкою!
редакція "УФО" має пишатися тим, що виплекала та пустила на велику дорогу таку непересічність!
Як Тіна Кароль заспіваю: "Супер, супер, супер!"
Пустила, чи впустила? :))
І якщо впустила, то з якої висоти?
Хочу запитати вас, пане спостерігач, де у цій темі є, як ви висловились, бруд? Чому ви вважаєте, що я забороняю Н.Дев"ятко друкуватись?
Наведіть мені речення, цитату...
Дуже погано, пане чужий, що усі, кому не ліньки б"ються лобом об стінку і правдою та не правдою друкуються де тільки зможуть.
Вважаю, що кожен повинен займатись своєю справою. Не втерплю, зацитую вірш Пушкіна:
САПОЖНИК
Картину раз высматривал сапожник
И в обуви ошибку указал;
Взяв тотчас кисть, исправился художник.
Вот, подбочась, сапожник продолжал:
"Мне кажется, лицо немного криво...
А эта грудь не слишком ли нага?"....
Тут Апеллес прервал нетерпеливо;
"Суди, дружок, не свыше сапога!"
Есть у меня приятель на примете:
Не ведаю, в каком бы он предмете
Был знатоком, хоть строг он на словах,
Но черт его несет судить о свете:
Попробуй он судить о сапогах!
А ви п. Басю спробуйте узяти на себе роль того, хто зможе заборонити чоботарю фантазувати, а письменнику шити взуття :) Позакриваймо роти мрійникам якщо вони чоботарі, швеці, кравці, пекарі. Якщо вони не мають пробивного слона у вигляді мішка з грошима. Пушкін був аристократом... у його саси чоботарі не мали середньої освіти. Мені здається ви намагаєтесь сперечатись зі мною про щось вам самій не зрозуміле...
А стосовно Наталі Дев'ятко... мабуть вона вас чимось образила, що ви так наполегливо вишукуєте у її творчості плагіат і "ляпи"...
А ви п. Басю спробуйте узяти на себе роль того, хто зможе заборонити чоботарю фантазувати, а письменнику шити взуття :) Позакриваймо роти мрійникам якщо вони чоботарі, швеці, кравці, пекарі. Якщо вони не мають пробивного слона у вигляді мішка з грошима. Пушкін був аристократом... у його саси чоботарі не мали середньої освіти. Мені здається ви намагаєтесь сперечатись зі мною про щось вам самій не зрозуміле...
А стосовно Наталі Дев'ятко... мабуть вона вас чимось образила, що ви так наполегливо вишукуєте у її творчості плагіат і "ляпи"...
Навіщо мені брати роль, котру я не хочу грати? Заборони - то не мій метод. Все що заборонене - викликає спокусу, мабуть ви це знаєте.Забороняти щось - особливо бездарям, що у "саси" Пушкіна, що у наш "сас" справа безнадійна... Тому я, боронь боже, нікому рота не закриваю. Кожен має право на свою думку. Ви висловлюєте своє, я своє і ніхто нікому нічого не нав"язує.
Адже, погодьтесь, не наполягаю ж я на тому, щоб ви вивчили той геніальний віршик напам"ять!
На все ваша добра воля. Можете просто, якщо хочете цитувати його з папірця. Можете скрізь носити той аркушик з собою. Мені байдуже! Хоча, завжди мати при собі зайвий папірець, корисна справа. Хто зна, коли він може знадобитись... У житті бувають такі непередбачуванні моменти...
Але, попри весь ваш благосний тон, я хочу вас прямо запитати: ВАМ подобається цей вірш?
Я вас не розумію, пане Чужий. А хто тут казав про плагіат?
Що за брудні натяки? У вас що, до Наталі Дев*ятко особиста неприязнь?
Ми вам Наталю ображати не дамо!
Не переймайтесь. пані Алісо! Пан Чужий помічає мабуть те, що собі нафантазує, тим і живе)
Ось, наприклад, він уявив собі, що я з ним сперечаюсь))) А я цього навіть не помітила.
Потім він нафантазував, що я вишукувала якийсь плагіат...
Ну, по-перше, пане Чужий, це ще треба довести, що у вірші "Дивлюсь я на небо", міститься плагіат, а по-друге, я не дошукувалась. Цей геніальний твір за допомогою п.Аліси сам знайшов свого читача:)
Не переймайтесь. пані Алісо! Пан Чужий помічає мабуть те, що собі нафантазує, тим і живе)
Ось, наприклад, він уявив собі, що я з ним сперечаюсь))) А я цього навіть не помітила.
Потім він нафантазував, що я вишукувала якийсь плагіат...
Ну, по-перше, пане Чужий, це ще треба довести, що у вірші "Дивлюсь я на небо", міститься плагіат, а по-друге, я не дошукувалась. Цей геніальний твір за допомогою п.Аліси сам знайшов свого читача:)
Знайшли собі новий об’єкт для команди фас у моєму образі «Чужого».
А я і бігати не люблю і сперечатись не дуже. Папірці притримайте для себе бо у мене з тими проблемами усе нормально, я встигну дійти до того місця де використовують спеціальний папір. Мабуть вам він більше знадобиться коли ви сидіти будете у роздумах над новою темою… «Чужий і ще чужіший…» :)
Пане Чужий, не ображайтесь:) Але ви зайшли сюди наче принц Гамлет, весь заклопотаний думкою "Бути, чи не бути" і тому мабуть не помітили що у моїх дописах про Н.Д. немає ані злості, ані заздрості... Лише щире здивування, що такі самородки, як Наталка Дев"ятка ще не перевелись на Україні!
Та ви все ж уникнули і не відповіли на моє запитання: чи до смаку вам наведений вище вірш? Чи хотіли б ви, щоб така поезія заквітла пишним цвітом по всій Україні?
Мабуть, дуже сумно стало на сайті "Фіолетового" руху.
Ніхто ж, окрім родичів та знайомих, не приєднується.
А писати собі "рецензії" на свої "бестселери" вже набридло...
Вирішили сестрички-редакторки показати свої "вміння", може, хто й купить їхні таланти "спамити" які-небудь форуми...
Схоже, що сестрички-професіоналки образились на пані Наталю, бо вона не зрозуміла їхнього щирого "ги-ги" на ГАКу, вирішили створити нову тему...
Пані Чужий, хай бавляться, піарять пані Наталку. :)
Навіщо писати рецензії на те, що й так гарно купують?
Я люблю підтримувати початківців! Особливо таких талановитих! Ви, Ашиково, краще не бубніть собі під носа не зрозуміло що, а підхоплюйте прапор! Несіть естафету!
А писати собі "рецензії" на свої "бестселери" вже набридло...
Ви наче "зірка з безмежжя" усе бачите! Як ви здогадалися, що це саме я пишу під псендонімом "Кокотюха"? Та іноді пописую під псевдо Яна Дубинянська?
А "піарити" Наталку зовсім не потрібно. Хто ж не знає цієї геніальної письменниці?
Ви, Ашиково, краще не бубніть собі під носа не зрозуміло що, а підхоплюйте прапор! Несіть естафету!
Так, так! Підхоплюйте прапор!
Так, так! Підхоплюйте прапор!
Гиги... Кажуть: "Прапор в руки..."
Гиги... Кажуть: "Прапор в руки..."
Не смійтесь, пане Саїде! Наша письменниця може не зрозуміти вашого щирого ги-ги і образитись. А ми ж тут дбаємо за її спокій! :)
Пане Чужий, не ображайтесь:) Але ви зайшли сюди наче принц Гамлет, весь заклопотаний думкою "Бути, чи не бути" і тому мабуть не помітили що у моїх дописах про Н.Д. немає ані злості, ані заздрості... Лише щире здивування, що такі самородки, як Наталка Дев"ятка ще не перевелись на Україні!
Та ви все ж уникнули і не відповіли на моє запитання: чи до смаку вам наведений вище вірш? Чи хотіли б ви, щоб така поезія заквітла пишним цвітом по всій Україні?
:) (Принцу Гамлету достатньо поезії у власній драмі...) Мабуть мені шкода молодих, кожен хто творить має право на різну критику як задовільну так і не дуже. Особливо якщо його вже помітили.
Поезія може бути різноманітна, з часом залишиться тільки та яка і стане класикою, або якій пощастить. Як і проза. І вам п Басю, і вам п. Алісо я бажаю видань творів, критики і захвату. Дякую за приємну розмову. п. Гамлет знову зникає у темних залах свого загубленого замку :)
А що професійні літературознавці творчості письменниці можуть сказати про Наталчині легенди?
Дякую за приємну розмову. п. Гамлет знову зникає у темних залах свого загубленого замку :)
Е-е, ні, це не правильно, що авторка захоплюючого фантастичного роману, фактично - Авторка нового фантастичного світу (враховуючи обіцяне продовження) йде з теми дещо... ну, не зовсім в доброму гуморі. Очевидно, п.Аlisa18 та п.Бася трохи емоційно прокоментували дописи п.Чужий?..
Е-е, ні, це не правильно, що авторка захоплюючого фантастичного роману, фактично - Авторка нового фантастичного світу (враховуючи обіцяне продовження) йде з теми дещо... ну, не зовсім в доброму гуморі. Очевидно, п.Аlisa18 та п.Бася трохи емоційно прокоментували дописи п.Чужий?..
Ви заінтригували, пане Саїд! А якого роману? Ви не підскажете?
Ви заінтригували, пане Саїд! А якого роману? Ви не підскажете?
:) Я й хотів заінтригувати. Відповідь у ПП.
Здається, пане Black3012, ви теж не проти приєднатися до місцевої когорти "брехунів". :)
"Просто в першому ж реченні", як і просто у другому, немає нічого про "грім громадить хмари".
Тому, якщо ваша ласка, наведіть цитату з твору "Чорна зима", як це робить пані Бася.
А ще ви обіцяли мені викласти на віхідних свої міркування про "діамантовий плащизм, картонний гламур та примітивні діалоги", підкріпленні цитатами з твору "Чорна зима".
"Вихідні" ті вже пройшли...
Ну це ващє... Прикол :):clapping:
Ну це ващє... Прикол :):clapping:
"Підмога" не забарилася. :)
"Ги-ги" скоро буде?
Шановний пане Spacer.
Ви кажете про "зграю". На мій погляд, це відповідає дійсності, адже недарма у панночок Басі та alisa18 виринув з підсвідомості твір пані Наталки Дев'ятко "Чорна зима".
Звернемося до першоджерела (твір "Чорна зима" з журналів "УФО" №1(7)-2009 - №4(10)-2009) та дописів:
Перший абзац твору:
"Еліна бігла швидко, наче летіла. Грім бавився, розколюючи брили тиші на кришталеві крихти, сміявся і реготав, жбурлявся хмарами, перетворюючи їх у небесні гори і водоверті. Вітер гнув зелені свічки тополь, а нещасні верби біля під’їзду мели тонкими гілочками брудний сірий асфальт. Дощ кипів у чорних калюжах так, що на їхній поверхні вибухали величезні бульбашки."
Дописувач Black3012 написав свої зауваги:
"А ще там грім громадить хмари Просто в першому ж реченні."
А редакторка Бася підтримала дописувача Black3012:
"І не кажіть, це дуже цінна знахідка!!!! І грім не тільки громадить! Він ще жбурляється тими хмарами! Хто б ще додумався відібрать у вітра його основні функції і зміг примусити займатися цим грім, щоб він не тільки "реготав", а ще й "громадив хмари", та "жбурлятися хмарами!"
Тобто, професійна розмова двох "фізиків" стосується вигаданих ними фраз, яких немає у тексті.
Другий абзац твору:
"Гроза впала миттєво. Тільки-но сяяло сонце, і тут височінь одразу перефарбувалась у сріблисто-сірий свинець, білий день обернувся глибокою ніччю. Вікна будинків ще не встигли засвітитися, а діти квапилися сховатися від гострих стріл зливи. Еліна гуляла в сусідньому дворі і, не розбираючи шляху, мчала додому, щоб її, дванадцятирічну неслухняну дівчинку, мати не вилаяла за порушення наказу: бути у своєму дворі і лише в ньому!"
Редакторка Бася спочатку обсмоктує видерту з контексту абзацу фразу:
"Хочу доповнити. Вершиною творчості письменниці - є твір "Чорна зима" Після цього Наталка взяла паузу, мабуть віддихується після такої тяжкої та виснажливої праці. Її змореність легко зрозуміти. Адже перли, які щедрою рукою розсипала Наталя по твору, потрібно було спочатку назбирати! Це були, мабуть найпруженіші часи у житті письменниці!
З самого початку "Чорної зими" вона приголомшує читача своїм орігинальним мисленням. Кожне речення потрібно читати два, три рази, щоб зрозуміти його істинний смисл! Іноді бешкетниця авторка зовсім не вкладає у фразу смисла. Цим вона виявляє свій своєрідний гумор, заохочуючи читача посміятися разом з нею.
"Вікна будинків ще не встигли засвітитись, а діти квапилися сховатись від гострих стріл зливи" - ось одне з речень де авторка намагається примусити читача замислитись.
Навіщо біжать діти, якщо вікна будинків ще не засвітилися, ставить Наталя питання. Не кваптесь, дітлахи! Вікна ще не засвітились, то ж вам нічого ховатись від гострих стріл зливи! Стійте й мокніть, аж поки у вікнах не спалахне світло. Це буде сигналом. Тоді вже біжіть якнайшвидше!
Бачте, як багато прихованого місить у собі одне-єдине речення?
"Чорну зиму" можна тлумачити безкінечно, наче священу Тору!"
Потім редакторка Бася висмикує попередню фразу з цього ж абзацу та знову обсмоктує:
"А я дозволю собі процитувати ще одне речення. Увага! Вслухайтесь у його побудову! Уявіть собі цю картинку і ви будете здивовані, як багато нового вам відкриється!
"Тільки-но сяяло сонце, і тут височінь одразу перефарбувалась у сріблисто-сірий свинець, білий день обернувся глибокою ніччю".
Глибокою ніччю, панове, виявляється небо перефарбовується у сріблисто-сірий свинець. На жаль, авторка не відкриває нам таємниці. якого кольору було небо, коли сяяло сонце. Але зважуючи на те, що ніччю небо сяяло срібло-сірим свинцем, ми зразу ж можемо припустити, що дія відбувалась десь у районі Петербурга. Це перегукується з творчістю Достоєвського, який теж колись написав "Білі ночі" Порівняння нічного неба з сріблито-сірим свинцем виглядає більш точним.
А ще ми розуміємо, що коли ніч "сріблисто-сіра", то мешканці будинків не будуть поспішати вмикати світло і дітлахам доведеться довго чекати надворі під "гострими стрілами" проливного дощу, коли засвітяться вікна..."
Після перших двох абзаців критики "Чорної зими" здохли.
Але далі у творі "Чорна зима" є цікава легенда:
"Колись, за давніх часів, люди вміли розуміти мову птахів і тварин, довжина життя вимірювалася не роками, а сторіччями, та зірки, що бачили ті події, посивіли від часу.
Тоді люди виживали завдяки полюванню, й одного разу гурт мисливців оточив старого білого вовка. А був той звір останнім у своєму роді, єдиним з тих, хто зберігав мудрість давніх. Але не вистачило б йому сил битися за життя і волю. І тоді він ліг на землю і заговорив: "Якщо хто-небудь з вас зчервонить руки моєю кров’ю, то отримає дар, який потім назвуть прокляттям, дар винятковості, несхожості на інших, вигнання і самітності, що наділяє владою і чарівністю таланту створення. Хоча платою за нього буде неприйняття суспільством, бо ви станете іншими, – мовив старий вовк. – Ви будете як вовки у володіннях шакалів".
Але люди насміялися з його слів і вбили вовка, а троє найсміливіших напилися за давнім звичаєм багряної крові жертви, і коли озирнулися до товаришів, на них щирилися шакалячі морди.
І з того часу суспільство поділяється на талановитих і пересічних, на оригінальних і тих, що наслідують, на вовків і шакалів."
Та чи схочуть сестрички-гумористки Бася й alisa18 коментувати цю легенду?
Бо ж, мабуть, "щиритися" привселюдно - не дуже личить авторам коронованих "бестселерів" накладом 3000 примірників...
Шановний пане Spacer.
...
Після перших двох абзаців критики "Чорної зими" здохли.
Ех!.. Не хотів вишукувати цитату, але довелось. Здається, вона пояснює причину, як Ви висловились, "здохнення" критики "Чорної зими": ннемає що критикувати. Кістяк обглодувати - несмачно.
Повторюсь: твір - недописаний. Кістяк. А кістяк обглодувати нема сенсу...
P.S. З причини повного небажання тратити час на дурість я не навів Вам цитату (вірніше - частину цитати), яку Ви "здерли" у Радутного. І, відповідно, не дав відповіді на звинувачення у обмані; є бажання - порпайтеся у дописах самі, Ви ж - мастак! Проте, просив би Вас, надалі, висловлюватися більш коректно (навіть у випадку повної неправоти дописувача). Окрім виставляння привселюдно своєї елементарної невихованості Ви ризикуєте нарватися на бан. Що, міркую, дуже засмутило б учасників форуму. Все ж веселіше.
Ех!.. Не хотів вишукувати цитату, але довелось. Здається, вона пояснює причину, як Ви висловились, "здохнення" критики "Чорної зими": ннемає що критикувати. Кістяк обглодувати - несмачно.
Чому ж немає. Он, пан Black3012 мені казав, що у творі є багато чого.
На другу частину вашого допису, п.Said, відповідь у "Критичних відгуках".
P.S. П.Said. Ви звикли тільки "обглодувати"? :)
P.S. П.Said. Ви звикли тільки "обглодувати"? :)
А відповідь у тому ж таки (процитованому моєму) дописі. :)
Окрім виставляння привселюдно своєї елементарної невихованості Ви ризикуєте нарватися на бан. Що, міркую, дуже засмутило б учасників форуму.
Аякже! Хай живе. Кумедне створіннячко.
Black3012
29.04.2010, 20:34
Пан Блек не забув :) От посадить грядки, тоді висловиться. Скоро буде. Очікуйте на наших блакитних екранах :)
А відповідь у тому ж таки (процитованому моєму) дописі. :)
У процитованому вашому дописі ви сказали: "немає що критикувати".
Тож ви згодні, що "критика" засновників цієї теми твору "Чорна зима" - просто зведення рахунків (як сказав пан Spacer - цькування).
А ви ж теж тут казали "ги-ги". То долучилися до "зграї"?
Тож ви згодні, що "критика" засновників цієї теми твору "Чорна зима" - просто зведення рахунків (як сказав пан Spacer - цькування).
Шановна НАШАКава! Тьху, вибачте — Ашикава! Ви помиляєтеся, адже тут немає жодного мого допису, що критикував би "Чорну зиму" і навіть жодного допису який би критикував будь що з творчості нашої талановитаї дитини Наталки!
А саме я засновник цієї теми. Не гарно розкидуватися чужими лаврами.
Тема заснована мною виключно для восхваляння Наталки!
До чого я безупинно і закликаю громаду!
Авгов! Хто читав щось з непересічних творів Наталки, відгукніться! Поділіться враженнями!
Хоч би ви, Ашикаво, її похвалили!
А то все комизитися і комизитися, а доброго слова про творчісь Наталі так і не сказали!
У процитованому вашому дописі ви сказали: "немає що критикувати".
"Ги-ги" відносилось до прапора, вірніше - до народного вислову.
Критика: і це Ви називаєте критикою? Радше, за словами п.Аліси, це дружня підтримка, акцентування уваги на певних недоліках побудови речень. Лікбез, кажучи одним словом. (Тут не гріх також згадати ляпи перекладів.) А критика могла б мати місце за наявності цілісного твору. Якщо відкинете практику висмикування цитат з контексту, то зрозумієте, - я намагався переконати дописувачів в тому, що критикувати немає чого.
"Зграя"... А гарно звучить. Може й дійсно долучитися?..:)
Шановна НАШАКава! Тьху, вибачте — Ашикава!
Тема заснована мною виключно для восхваляння Наталки!
До чого я безупинно і закликаю громаду!
Пані Маріанна Малина, я вже казав вам, щоб ви скоріше виходили з того руйнівного "кола".
Наслідки свого подальшого перебування у ньому ви знаєте...
"Ги-ги" відносилось до прапора, вірніше - до народного вислову.
Знаєте, п.Said, усі висловлювання у розмові сприймаються у контексті цієї розмови.
Тож без вашого "Гиги... Кажуть: "Прапор в руки..."" (до речі, зовсім не по темі) наша спільна цікава розмова аж нічого би не втратила.
Критика: і це Ви називаєте критикою? Радше, за словами п.Аліси, це дружня підтримка, акцентування уваги на певних недоліках побудови речень. Лікбез, кажучи одним словом.
От і я кажу, що це не критика, а дружнє цькування, акцентування уваги на власному "ги-ги", лікбез "рецензування", двома словами.
А "певні недоліки побудови речень" - то на смак читача (рецензента, редактора). Бо правила "правильної" побудови речень, здається, є тільки в німецькій мові.
(Тут не гріх також згадати ляпи перекладів.)
Прохання до вас, п.Said: коли будете згадувати "помічені-зауважені" вами ляпи перекладів (це вже ваша третя обіцянка їх оприлюднити), приділить особливу увагу до ляпів на кшталт "хлопець поспіхом витер руки до штанів" або "він спіткнувся до чогось м’якого", які були дружньо внесені у ті переклади видавництвом.
А критика могла б мати місце за наявності цілісного твору. Якщо відкинете практику висмикування цитат з контексту, то зрозумієте, - я намагався переконати дописувачів в тому, що критикувати немає чого.
Ви, мабуть, звикли читати такі тексти початківців, в яких безболісно можна викреслити половину, або ж навіть три чверті тексту, та на читацьке сприняття ця "редактура" аж ніяк не вплине.
З тексту "Чорна зима" важко щось викреслити, або щось у ньому змінити, не порушуючи цілісності композиції твору.
"Зграя"... А гарно звучить. Може й дійсно долучитися?..:)
Людині, яка звикла щось тільки смачно "обглодувати", зробити це буде не важко. :)
Авгов! Хто читав щось з непересічних творів Наталки, відгукніться! Поділіться враженнями!
Не читав. І не буду. Бо мені видається з попередніх дописів, що Ашикава тотожна Наталці Дев"ятко. Дуже неприємна особа.
Так що можете не закликати!
Запитання до Наталки:
А що ви написали окрім недолугих віршиків? Та ще й з присвоєними рядками чужих творів (http://poetry.uazone.net/petren02.html)
І яким тиражом це вийшло?
Роздарувати знайомим вистачило?
Бо мені видається з попередніх дописів, що Ашикава тотожна Наталці Дев"ятко.
Це не тільки вам видається, пане Арсеній. ;)
А ви багато прочитали попередніх дописів?
Дуже неприємна особа.
Наче ж, ми з вами ще не розмовляли, а ви вже переходите на особистості.
Пане Арсеній, ви родич сестричок-гумористок? Щось ви дуже їх кинулися захищати...
Запитання до Наталки:
Пане Арсеній, я дуже сумніваюся, що пані Наталка колись вам буде відповідати, зважаючи на вашу нервовість.
Але ви дали посилання на вірш Михайла Петренко, що починається з рядків:
Дивлюсь я на небо та й думку гадаю:
Чому я не сокіл, чому не літаю,
От якби ви гарно вчили у школі українську літературу, то знали би, що це рядки з вірша Тараса Григоровича Шевченка.
А оскільки наведений пані alisa18 "до розгляду" Наталчин вірш теж починається з цих же рядків, то є у мене припущення, що обидва автори писали ці свої вірші до фестивалю "Шевченко у моєму серці".
У мене до вас є запитання, пане Арсеній: ви експерт з верифікації долугих і недолугих віршів?
Бачу популярність Наталки зростає, що мене не може не тішити!
Дивлюсь я на небо та й думку гадаю:
Чому я не сокіл, чому не літаю,
От якби ви гарно вчили у школі українську літературу, то знали би, що це рядки з вірша Тараса Григоровича Шевченка.
А оскільки наведений пані alisa18 "до розгляду" Наталчин вірш теж починається з цих же рядків, то є у мене припущення, що обидва автори писали ці свої вірші до фестивалю "Шевченко у моєму серці".
Вмієте ж ви Ашикаво, розсмішити людей!
Давно так не сміялася. Але потім мені стало шкода вас. Я, звичайно підозрювала, що шкільна освіта останнім часом погіршала, але щоб до такої міри...
Та можна ж звернутися до паперових носіїв (погортати того ж "Кобзаря"), або до електронних засобів!:)
Наведені рядки дійсно належать перу Михайла Петренка!
І ви б з ним навряд чи перетнулися на фестивалі "Шевченко у моєму серці", бо жив цей шановний поет у XIX сторіччі:)
http://uk.wikipedia.org/wiki/Петренко_Михайло_Миколайович
http://wz.lviv.ua/pages.php?ac=arch&atid=81229
http://www.shans.com.ua/index.php?m=nr&id=28746&in=263
Пане Арсеній, я дуже сумніваюся, що пані Наталка колись вам буде відповідати.
Я теж сумніваюся. Бо тираж там, мабуть, 200 екземплярів, чи 100, чи 50 :)
Але не переживайте, пане Арсенію, цих примірників нашій талановитій дитині вистачило, щоб роздати родичам! Навіть більше, вистачило і на те, щоб вступити до НСП! З чим ми нашу улюбленицю і поздоровляємо!!!
Вмієте ж ви Ашикаво, розсмішити людей!
Та ні, пані alisa18, до вашого та пані Басиного гумору мені не дорівнятися. :)
Я, звичайно підозрювала, що шкільна освіта останнім часом погіршала, але щоб до такої міри...
Здається, зараз у школі вивчають здебільшого "сучасних" письменників - "сучукрів".
Та можна ж звернутися до паперових носіїв (погортати того ж "Кобзаря"), або до електронних засобів!:)
Наведені рядки дійсно належать перу Михайла Петренка!
Маєте рацію, треба погортати "Кобзаря", адже в мережі є відомості, що Тарас Григорович при обговоренні вірша з Михайлом Петренко переписав вірш у свій щоденник...
Мусьє Отжигаво! Звертаюсь так, бо ви отожглі нє па-дєцкі... Шевченко НЕ ПИСАВ вірша "Дивлюсь я на небо"! Запам"ятайте це!
Допис від Ашикава
А оскільки наведений пані alisa18 "до розгляду" Наталчин вірш теж починається з цих же рядків, то є у мене припущення, що обидва автори писали ці свої вірші до фестивалю "Шевченко у моєму серці"
Ваші припущення схожі на марення:))
А можливо, то я відстала від життя? Можливо, вже пройшов Страшний Суд і мертві піднялися з могил, та посунули на чолі з Михайлом Петренко до фестивалю "Шевченко у моєму серці", щоб замиловано послухати, як геніальна Наталка переробила вірша поета 19 сторіччя, сучасника Шевченка???:) Можливо, і сам Тарас Григорович стояв там десь у куточку і розчулено посміхався собі у вуса? Бува, не благословив він після фестивалю нашу Наталку, як це зробив Державін щодо Пушкіна?
Гадаю, у змаганні що відбулось між Петренком і Дев"яткою, перемогла Дев"ятка. І якби у свій час Шевченко мав би змогу послухати два варіанти "Дивлюсь я на небо", він би вже давно, без сумніву віддав би пальму першості Наталці.
Знаєте, п.Said, усі висловлювання у розмові сприймаються у контексті цієї розмови.
Тож без вашого "Гиги... Кажуть: "Прапор в руки..."" (до речі, зовсім не по темі) наша спільна цікава розмова аж нічого би не втратила.
А я з Вас беру приклад: "хапаю" любе слово і намагаюсь пофлудити в темі. Цілком дієво.
От і я кажу, що це не критика, а дружнє цькування, акцентування уваги на власному "ги-ги", лікбез "рецензування", двома словами.
"Цькування" і "дружба" - слова, які взаємозаперечують оде одного (на кшталт "стій там, іди сюди). Щкода, що Ви, свідомо чи ні, намагаєтесь повторити літературні перли п.Дев'ятко.
А "певні недоліки побудови речень" - то на смак читача (рецензента, редактора).
"Певні недоліки побудови речень" свідчать про певну безграмотність "побудовника" таких речень.:bu:. І не вплутуйте сюди смаки читачів. Хоча, мушу з Вами частково погодитись (стосовно смаків): є смаки, виплекані на класиці літератури (театру, музики і т.п.), а є смаки, породжені... ну, хоча б нинішньою "вулицею". То на які смаки орієнтується п.Дев'ятко?
Бо правила "правильної" побудови речень, здається, є тільки в німецькій мові.
Ви, як я розумію, жодної мови не знаєте навіть на шкільному рівні.
Прохання до вас, п.Said: коли будете згадувати "помічені-зауважені" вами ляпи перекладів (це вже ваша третя обіцянка їх оприлюднити), приділить особливу увагу до ляпів на кшталт "хлопець поспіхом витер руки до штанів" або "він спіткнувся до чогось м’якого", які були дружньо внесені у ті переклади видавництвом.
Вочевидь, доведеться зупинити Ваш лік моїх обіцянок. Відкриваю навманя №2(4) 2008. Оповідання "Майстер" Артема Бєлоглазова. Ст.23. "Давним давно жив у місті властолюбний чоловік, з часом він став мером..."
Давним-давно - РУСИЗМ!!! В українській мові кажуть "з давніх давен".
Властолюбний - (від рос. "любить власть") слово, яке частенько підміняє укр. "владолюбний"
І це - в першій частині речення! Бо далі йде словечко "сколотив":bu:.
Іще - оповідання "Друїд" Ольги Ванічкіної, той же номер. Ст.20, речення "Якщо десь у світі щось прибуває, то десь і убиває". Кого убиває? Хто убиває?
Таких "перлів" в творчості (в тому числі - перекладній) п.Дев'ятко - хоч греблю гати. Але, та сторінка - не для критики, а для дружньої підтримки авторки. А от сторінку, яка призначена для критики, Ви, п.Ашикава, зафлудили до неможливості.
Але, та сторінка - не для критики, а для дружньої підтримки авторки. А от сторінку, яка призначена для критики, Ви, п.Ашикава, зафлудили до неможливості.
То нічого, пане Саїде, трохи критики лише підперчить тему, та й порада, щодо заміни слів дуже слушна. Я й сама з цікавістю прочитала.
Люблю вчитися)
Бандерівка
30.04.2010, 23:10
А я з Вас беру приклад: "хапаю" любе слово і намагаюсь пофлудити в темі. Цілком дієво.
Щкода, що Ви, свідомо чи ні, намагаєтесь повторити літературні перли п.Дев'ятко.
Кому "любе" слово? Хто його "любить"? ;)
Вважаю, що в українській мові є гарний відповідник - "будь-яке".
Кому "любе" слово? Хто його "любить"? ;)
Вважаю, що в українській мові є гарний відповідник - "будь-яке".
Шановний п.Найк уже писав з цього приводу в попередніх дописах. Проте, мені таки любо використовувати любе слово, не підручник же пишу, а всього лиш допис у форумі.
Так що там з трусами? Шукаєте?
Шановна громадо! Хто читав її твори? Запрошую до обговорення.
Доки коронований звірюга ще не розчавив ваш чарівний тєрємок і ви тута бавитеся від надлишку вільного часу, тримайте ще:
http://zhurnal.lib.ru/h/hishnaja_p/skarby.shtml
http://zhurnal.lib.ru/h/hishnaja_p/000wolshebnaja_skola.shtml
Дуже-дуже цікавить думка шановної громади (і любих друзів) про наведені твори :rtfm:
Наталя - вітаю, з такими шанувальниками не треба й "іноземних карателів" :)
Щиро заздрю :)
Це не тільки вам видається, пане Арсеній. ;)
Та отож. Бачте, товаришу Ашикава, як ваші дописи негативно впливають на ставлення до Наталії Дев'ятко? Чи на таку реакцію ви розраховували?
Бандерівка
04.05.2010, 09:55
Шановний п.Найк уже писав з цього приводу в попередніх дописах. Проте, мені таки любо використовувати любе слово, не підручник же пишу, а всього лиш допис у форумі.
Я вже була рада запізнати Вас, Саїде, як незламного борця за чистоту української мови, а Ви такого ґанджу допускаєтеся.
В моїй уяві Ви стаєте схожі на одного мого знайомого культуролога, який вчить студентів культурного спілкування, а сам харкає на кухні в раковину та пердить на балконі, зовсім не зважаючи на сусідів. ))))
Бандерівка
04.05.2010, 10:11
Та отож. Бачте, товаришу Ашикава, як ваші дописи негативно впливають на ставлення до Наталії Дев'ятко? Чи на таку реакцію ви розраховували?
Дописи Ашикави викликають у мене повагу до Наталії Дев'ятко. А Ваші, Радусе, намагання виваляти дівчину в болоті виглядають непривабливими.
І поясню чому: Ваш стиль (мова йде про "панель") схожий на стиль Кіркорова, який казав журналістці: "Вчера на подворотне, сегодня на пресс-конференции". Типова мужланська позиція.
Я вже була рада запізнати Вас, Саїде, як незламного борця за чистоту української мови
Дуже прошу, пані Бендерівко, не флудити тему!
Краще напишіть нам щось про твори нашої улюблениці. Що читали? Чи сподобалося?
Я вже була рада запізнати Вас...
Дуже прошу, пані Бендерівко, не флудити тему!..
:) З огляду на трохи спохмурене чоло автора цієї теми, відповів Вам, п.Бандерівко, у Перемовинах (вони (Перемовини) усе витримають) :)
Мусьє Отжигаво! Звертаюсь так, бо ви отожглі нє па-дєцкі...
Відповідь на гілці "Маріанна Малина".
http://www.litforum.net.ua/showthread.php?p=83248#post83248
Ашашикаво, своєю звичкою мавпувати, ви робите погану послугу Наталці. Адже в цьому випадку вся слава перетече до вищезгаданої гілки:)
Невже вам байдужий рейтинг Наталі?
Здається, п.Said, ви "нафлудили" в темах гілки "Українська фантастика" трошки більше за мене. :)
"Цькування" і "дружба" - слова, які взаємозаперечують оде одного (на кшталт "стій там, іди сюди).
От я і кажу, що "щирі друзі" письменниці вирішили по-дружньому "зацькувати" її, а не оде одного.
Щкода, що Ви, свідомо чи ні, намагаєтесь повторити літературні перли п.Дев'ятко.
Я вже казав, що будь-які свої звинувачення треба підкріплювати цитатами. А інакше, п.Said, це наклепи. Щкода, що ви, свідомо чи ні, це робите. Тож наведіть, будь ласка, "літературні перли". У відповідності до теми.
"Певні недоліки побудови речень" свідчать про певну безграмотність "побудовника" таких речень.:bu:.
Або про певну "запрограмованість" таких шукачів "певних недоліків побудови речень".
І не вплутуйте сюди смаки читачів. Хоча, мушу з Вами частково погодитись (стосовно смаків): є смаки, виплекані на класиці літератури (театру, музики і т.п.), а є смаки, породжені... ну, хоча б нинішньою "вулицею".
Ще є смаки, породжені "професійними читачами з вулиці", та смаки, породжені "професійними видавцями", або "професійними редакторами".
То на які смаки орієнтується п.Дев'ятко?
То запитайте у пані Дев'ятко. Але вона вам може не відповісти, тому можете почитати її твори, або подивитися її суддівські оцінки з конкурсів "Современная нереалистическая проза" за 2006-2009 роки та почитати ті оповідання.
Ви, як я розумію, жодної мови не знаєте навіть на шкільному рівні.
Ми, п.Said, обговорюємо мене, чи творчість пані Наталки? І що ви хотіли почути, коли висловили своє розуміння?
Вочевидь, доведеться зупинити Ваш лік моїх обіцянок.
Дякую, нарешті почуємо від вас щось по темі "Критичні відгуки про публікації в "УФО"", бо там ви чомусь майже 1,5 (півтора) роки все це приховували, та тільки натякали.
Відкриваю навманя №2(4) 2008. Оповідання "Майстер" Артема Бєлоглазова. Ст.23. "Давним давно жив у місті властолюбний чоловік, з часом він став мером..."
Давним-давно - РУСИЗМ!!! В українській мові кажуть "з давніх давен".
Властолюбний - (від рос. "любить власть") слово, яке частенько підміняє укр. "владолюбний"
І це - в першій частині речення! Бо далі йде словечко "сколотив":bu:.
Іще - оповідання "Друїд" Ольги Ванічкіної, той же номер. Ст.20, речення "Якщо десь у світі щось прибуває, то десь і убиває". Кого убиває? Хто убиває?
Ви, п.Said, так багато (тричі) кричали про страшного вовка, а спромоглися тільки на критику одного речення "Давним-давно жив у місті один властолюбний чоловік, з часом він став мером; успіхів мер досяг тим, що замолоду, не гребуючи нічим, сколотив великий капітал, його і використав у передвиборчій боротьбі, перемігши з явним відривом інших претендентів" з твору Артема Бєлоглазова та знайшли одну помилку у слові "убуває" з твору Ольги Ванічкіної (сподіваюсь, авторка розбереться, звідки взялося слово "убиває").
Розумію, що це помилки "навманя", та, на мою думку, "давним-давно" – це не русизм, бо вживання у контексті речення "з давніх давен" передбачує, що той чоловік ще живе у часі читача, "властолюбний" і "владолюбний" – синоніми, і вживання "властолюбний" переміщує читача у країну автора твору, словечко "сколотив" відображає суть здобування капіталу.
Вам, п.Said, сподіваюсь, відомо, що при написанні у твір закладаються три типи кодів: архетипічні коди підсвідомості автора, архетипічні коди культурного поля країни, в якій створюється твір, а також архетипічні коди інформаційного поля аудиторії, яка буде цей твір читати.
При перекладі твору іншою мовою перекладач має перекодувати всі ці три рівні, але вже для своєї країни, при цьому не порушуючи внутрішнього ритму і базових кодів, закладених автором під час створення.
Більше про це можна прочитати у наукових роботах М.Лановика, присвячених перекладу і міфопоетиці, а також впливу архетипічного мислення на процес художньої інтерпретації.
Таких "перлів" в творчості (в тому числі - перекладній) п.Дев'ятко - хоч греблю гати. Але, та сторінка - не для критики, а для дружньої підтримки авторки.
Ви робите дуже сміливий висновок про усю творчість авторки на основі одного перекладного речення, і знову свою дружню підтримку-брехню не підкріплюєте цитатами з творчості авторки.
Або не гребуєте користуватися методами усім відомого автора виразу про багаторазове повторення брехні.
А от сторінку, яка призначена для критики, Ви, п.Ашикава, зафлудили до неможливості.
Сподіваюсь, що тепер ви, пересічний читач п.Said, все ж таки надасте на тій сторінці повний перелік своїх незчисленних "поміток-зауважень" до надрукованих у журналі "УФО" творів.
Пане radus, суть вашого рефрену не змінилася.
Але ви, мабуть, зовсім не збираєтеся виконувати нашу угоду про ваше тимчасове "зникнення" з гілки "Українська фантастика" на місячний термін.
Чи ви боїтеся, що без вас ця гілка літфоруму "тихо мирно загине"?
Але ж я не звір якийсь, і розумію, що вам треба відповідати на темі "Радій Радутний".
Хочете, розгляну ваш твір "Навздогін", що був надрукований у журналі "УФО"? То надайте мені посилання на текст цього твору, бо дуже багато там треба цитувати.
То ми йдемо к вам?
Жабка-Ашикавка, можеш пострибати сюди http://www.litforum.net.ua/showthread.php?p=83249#post83249, та щось кавкнути. Тільки не дуже роздувайся, бо репнеш.
А твори Наталки читати не має потреби. Я, розумію, що вся її творчість то один великий перл... Перл Харбор :))
Хочете, розгляну ваш твір "Навздогін", що був надрукований у журналі "УФО"? То надайте мені посилання на текст цього твору
Придбайте три номери УФО й розглядайте що завгодно й скільки завгодно, шановний(а,е) Ашикаво. Це можна зробити безпосередньо у видавництві, або в когось з редакторів, але тепер з вас усі вимагатимуть гроші наперед, бо, на жаль, ваша репутація трохи впала. Я ж казав, що ви програли більше, аніж думаєте. З цих самих міркувань я також не можу надати вам електронну версію, на що зазвичай легко погоджуюсь, коли просять люди з незаплямованою репутацією.
Втім, ви можете легко стерти пляму, і навіть знаєте спосіб. Це був натяк.
Ашашикаво, своєю звичкою мавпувати, ви робите погану послугу Наталці. Адже в цьому випадку вся слава перетече до вищезгаданої гілки:)
Невже вам байдужий рейтинг Наталі?
Так, пані alisa18, та слава, що ви проголошуєте пані Дев'ятко у цій, започаткованій вами, гілці, захлинаючись "піною своєї злоби", до вищезгаданої вами гілки вже перетікає, бо розмови у родинному колі та рецензії від сестрички - то не зовсім слава. :aga:
Та твори ваші ніколи не будуть цитувати або їх "мавпувати", як це роблять з творами Наталки, наприклад, відомі письменниці-редакторки Маріанна Малина і Галина Юшко:
http://gak.com.ua/authors/1052
http://gak.com.ua/authors/1569
http://gak.com.ua/authors/1733
http://gak.com.ua/authors/3788
І вам з цим надалі жити у вашому родинному "колі".
Жабка-Ашикавка, можеш пострибати сюди http://www.litforum.net.ua/showthread.php?p=83249#post83249, та щось кавкнути. Тільки не дуже роздувайся, бо репнеш.
А твори Наталки читати не має потреби. Я, розумію, що вся її творчість то один великий перл... Перл Харбор :))
Відповідь вам, професійна редакторка твору "Фіолетові діти" та журналу "Український фантастичний оглядач" Галина Юшко, рецензентка Богдана Критика та Богдана Сенченко, на гілці "Маріанна Малина".
http://www.litforum.net.ua/showthread.php?p=83260#post83260
Придбайте три номери УФО й розглядайте що завгодно й скільки завгодно, шановний(а,е) Ашикаво. Це можна зробити безпосередньо у видавництві, або в когось з редакторів, але тепер з вас усі вимагатимуть гроші наперед, бо, на жаль, ваша репутація трохи впала. Я ж казав, що ви програли більше, аніж думаєте. З цих самих міркувань я також не можу надати вам електронну версію, на що зазвичай легко погоджуюсь, коли просять люди з незаплямованою репутацією.
Втім, ви можете легко стерти пляму, і навіть знаєте спосіб. Це був натяк.
Та вже придбав, пане radus, але ж кажу, що занадто багато там треба цитувати у вашому творі "Навздогін". Невже вам, письменнику, не цікаві відгуки читачів вашого твору? То могли би й надати посилання або електронну копію...
Стосовно стерти пляму - то давайте, стирайте плями зі своєї репутації (виконуйте нашу угоду).
Міг би й надати... якби вважав вас порядною людиною. А так - ні. Принаймні до вжиття вами заходів щодо відновлення репутації.
Міг би й надати... якби вважав вас порядною людиною. А так - ні. Принаймні до вжиття вами заходів щодо відновлення репутації.
Пане radus.
Трохи допоможу вам зробити крок до відновлення вашої порядності.
Відповідь вам на вашій гілці "Радій Радутний", там на ваші дописи не поширюється наша угода про ваше тимчасове "зникнення" з "літфоруму" на місячний термін.
Так, пані alisa18,
Та твори ваші ніколи не будуть цитувати або їх "мавпувати", як це роблять з творами Наталки, наприклад, відомі письменниці-редакторки Маріанна Малина і Галина Юшко:
http://gak.com.ua/authors/1052
http://gak.com.ua/authors/1569
http://gak.com.ua/authors/1733
http://gak.com.ua/authors/3788
І де от тут: http://gak.com.ua/authors/1052
хтось цитує вельмишановну Наталку Дев*ятко?!
Не знайшла...
І чого Богдана, дон Педро та Хижий Цукор це Галина?
Не треба обмежувати коло поціновувачів творчості Наталки виключно редакторами УФО! Це не чесно! У Наталки значно більше "фанатів" !!!!:)
Чи ви хочете принизити нашу улюбленицю і сказати що вона крім редакторів УФО нікому не цікава?!
І де от тут: http://gak.com.ua/authors/1052
хтось цитує вельмишановну Наталку Дев*ятко?!
Не знайшла...
І чого Богдана, дон Педро та Хижий Цукор це Галина?
Не треба обмежувати коло поціновувачів творчості Наталки виключно редакторами УФО! Це не чесно! У Наталки значно більше "фанатів" !!!!:)
Чи ви хочете принизити нашу улюбленицю і сказати що вона крім редакторів УФО нікому не цікава?!
Пропоную вам, пані alisa18, ще раз уважніше перечитати: "І з того часу суспільство поділяється на талановитих і пересічних, на оригінальних і тих, що наслідують, на вовків і шакалів".
Повна відповідь у вашій гілці "Маріанна Малина":
http://www.litforum.net.ua/showthread.php?p=83389#post83389
Бідна Наташа Дев'ятко- жабка Ашикавка! Хижим птахом налетіла, понаходила лайливі дописи, що сама свого часу і наваяла. Навіщо ж приписувати авторство іншим? Це все - твої перли, ти вже ними не розкидуйся, бо я все одно їх не заціню. Це лише тобі до смаку копирсатись у своєму лайні.
Фе-е-е-е...
Невже тобі не гидко?
Ще одним із безперечних талантів нашої улюбленниці Наталки є талант перевтілення та вміння анонімно зводити наклепи.
Дитина спочатку "балувалася" на Гаці, а потім перенесла цю практику на літфорум.
Так і хочеться сказати словами Булгакова : "Я в восхищении!"
http://translate.googleusercontent.com/translate_c?hl=ru&langpair=en%7Cuk&u=http://209.85.135.132/search%3Fq%3Dcache:sVQFt8nPgKEJ:www.ipwhatever.com/%253Fgeospoof_country_code%253DCO%2BIP%2B190.159.2 41.206%26cd%3D6%26hl%3Dru%26ct%3Dclnk%26gl%3Dua&rurl=translate.google.com&client=tmpg&usg=ALkJrhichuZVOH2aOTyzoMLQfU5MEbCMsg
http://gak.com.ua/review/28565
анонім (193.19.241.—)
анонім (94.136.16.—)
анонім (202.75.39.—)
(193.200.150.—)
анонім (208.110.69.—)
анонім (94.136.16.—)
анонім (138.100.12.—)
анонім (195.248.177.—)
http://gak.com.ua/review/28951
анонім (86.214.120.—)
анонім (213.112.71.—)
анонім (192.251.226.—)
анонім (208.75.57.—)
Наталія Добжанська (91.124.3.—)
анонім (83.91.86.—)
анонім (84.29.25.—)
анонім (145.100.100.—)
Справедливий (76.73.13.—)
анонім (62.141.58.—)
анонім (206.205.112.—)
анонім (86.210.163.—)
анонім (76.73.13.—)
анонім (193.19.241.—)
анонім (80.218.77.—)
анонім (91.198.227.—)
анонім (87.118.104.—)
анонім (206.205.112.—)
анонім (82.182.148.—)
анонім (83.91.86.—)
анонім (85.14.198.—)
анонім (94.178.217.—)
анонім (209.128.193.—)
анонім (76.73.13.—)
анонім (204.8.156.—)
анонім (93.186.127.—)
анонім (81.169.155.—)
анонім (66.96.16.—)
анонім (77.21.87.—)
анонім (85.10.209.—)
анонім (66.230.230.—)
анонім (62.87.227.—)
анонім (85.24.142.—)
http://gak.com.ua/review/33780
"Ні-ні, alisa18 дістане свого кривавого пера, адже сценаристу вирішувати, що з ким трапиться, підпишеться тутешнім іменем Орлика, впаде перед Орликанською дівою, щоб та замовила слово перед Катом за всю цю веселу компанію.
Та перед тим на знак каяття відріже кицькин хвіст...
http://gak.com.ua/review/30075
© анонім (212.24.147.—), 18-07-2009"
© анонім (85.10.209.—), 26-09-2009
http://gak.com.ua/review/33293
Ди́байте, ди́байте, не оглядайтеся :-)
анонім (85.214.73.—)
http://gak.com.ua/review/33780
Кицю, інді наші жарти викликають в нас "адісне плескання в долонькі і агуканьє". Нє?
Ти всі свої жарти вважаєш доречними? Та це так...
А зауваження по п.1, 2, 4, рубрикам є?
анонім (85.214.73.—, 25-09-2009
Богданочко, йдіть дописувати сценарій, бо Киця може передумати.
Нового тут ви вже нічого не скажете.
анонім (85.214.73.—), 26-09-2009
http://gak.com.ua/review/33643
Он, Богдана Критика, сестра Маріанни Малиної, теж забудькувата:
© "Про книгу «Фіолетові діти» я почула в останній день роботи Львівського форуму книговидавців."
© "Ні авторка, ні її книга не були мені знайомі."
http://artvertep.dp.ua/authors/4707/article/9406.html
© анонім (85.214.73.—), 24-09-2009
http://gak.com.ua/review/33278
Карповий, передавай вітання "Татчину-Колонюку" з публікацією (першою?) у журналі "Український фантастичний оглядач - УФО".
анонім (85.214.73.—)
"я читаю тільки растаманські казки"
Якщо ти, кицю, не брешеш, то цей вірш "Тихо падала зірка з безмежжя" ти теж не читала...
© анонім (85.214.73.—), 19-09-2009
Отуточки про таких, як Маліна-Богдана, й написано:
Цитата: "Є в тому суржику гниле зерно, плісняве, негідне. І те зерно весь хліб отруїть.
Ти знаєш, Мати-Земле, як корчаться ті, хто того хліба звідав? Отрута цей суржик. Не вбиває, та покручем робить – і того, хто вустами торкнувся, і дітей його. Будуть синочки твої виродків плодити...
Краще хай гинуть."
Цитата: "Минуть століття, і змішаються народи, і змішаються мови, і покрученою мовою пишатимуться вчені люди, і казатимуть: суржик – оце жива мова, та їхній суржик буде мертвий. Може, ще зійде сонце над Дніпром-Славутою, і тоді добрі люди очистять зерно від полови, і спечуть запашний, справжній, живий хліб. З усіх злаків, що ростуть під сонцем. Та до тої пори черствий, червивий, смердючий суржик, схожий на попіл, труїтиме народ гірше за війни й голодомори..."
http://gak.com.ua/creatives/1/16370
© анонім (213.112.108.—), 28-06-2009
http://gak.com.ua/review/28990
Ні, Богданочко,
(Рецензія на твір: Нова серія. Зловісна. Орлик. Спаскуджений портрет., автор: Богдана)
© Історик ГАКу (77.222.131.—), 19-10-2009
історія/сценарій стосунків на сайті ГАК у вас виходить дуже упереджена/ий.
Хотілося б почути з перших уст історію стосунків Богдани-Галини (або Маріанни МалИни) з Іриною Михайлівною:
http://gak.com.ua/review/15603
http://gak.com.ua/review/15604
http://gak.com.ua/review/35348
"Бо якби Орлик був би просто конякою, хіба б вона (коняка) посилалался б на якісь прецеденти?
© Петро Муравій, 15-10-2009"
© Суть шакала проста.
Шакал всегда труслив, даже если не показывает этого.
Шакал ударит в спину, даже не имея цели - просто потому что появилась возможность.
Шакал предаст ради материальной выгоды.
Шакал обольет грязью за спиной, не зная, что еще сделать от бессилия.
Хищник всегда должен помнить о сути шакала - и встречая их, и обходя стороной, и убивая.
http://gak.com.ua/review/28714
© анонім (213.131.246.—), 15-10-2009
http://gak.com.ua/review/35067
"А це вже хамство.
© Noelle Daath, 16-10-2009"
© Адмін Орлика-Н9 покриває? Адмін з Н9 заодно???
Noelle Daath, знаю про ваші непрості стосунки з Наталкою, то не дивно, що ви помічаєте тільки "хамство" з однієї сторони...
Не враховуючи "той флуд" у виконанні Муравія (Петрушки-2), який повертається до свого хазяїна...
© анонім (77.222.131.—), 16-10-2009
http://gak.com.ua/review/35193
Як бачите, простежується певна аналогія:
VuDaVa IP адреса: 173.62.201.193. Хост: pool-173-62-201-193.phlapa.fios.verizon.net.
Констріктор IP адреса: 85.214.73.63. Хост: anonymisierungsdienst.foebud.org.
Басюрвиль IP адреса: 222.106.131.46. Хост: 222.106.131.46.
Олекс Зловченко IP адреса: 85.10.209.67. Хост: tor.catbull.com.
Діасьладап IP адреса: 212.116.141.30. Хост: mail.eban-meban.com.
Антиблек IP адреса: 213.112.108.246. Хост: c-f66c70d5.017-62-6b73642.cust.bredbandsbolaget.se.
alisa Перша IP адреса: 190.159.241.206. Хост: Dynamic-IP-190159241206.cable.net.co.
Радутне-невелес IP адреса: 77.222.131.40. Хост: relay.onlinemartin.org.
Дементроллес IP адреса: 82.210.151.23. Хост: 23-dom-12.acn.waw.pl.
alisa-ne-persha IP адреса: 85.214.73.63. Хост: anonymisierungsdienst.foebud.org.
Сабачка Баськурвилей IP адреса: 66.90.75.206. Хост: tor-proxy.fejk.se.
І одразу видно звідкіля ростуть ноги "скандалу" з віршом Татчина-Колонюка :)
Що ж — так тримати НАТАЛКО!
Королєва в восхіщєнії!
Бідна Наташа Дев'ятко- жабка Ашикавка!
Королєва в восхіщєнії!
Ач, як пронесло вісімнадцяту сестричку. :)
Відповіді сестричкам на темі "Маріанна Малина":
http://litforum.net.ua/showthread.php?p=83415#post83415
http://litforum.net.ua/showthread.php?p=83416#post83416
Ач, як прбрало Ашакалу, цілих два посилання на ту й саму сторінку дала:)
Бачу тебе Ашакало дуже турбує відсутність у тебе родичів, бо все кричиш "сестрички-сестрички"... Нажаль, нічим допомогти у цьому не можу:)))
Може тому ти й створила собі таку купу уявних родичів-клонів? Як своєрідну компенсацію?
Бідна одинока обдарована дитина...
Наташо, твоє маніакальне прагнення до переслідування вже починає непокоїти)
Отаке мале, невинне на вигляд дівча, а дивись, як ловко організовує бучі на форумах. ))) Талановита людина -талановита в усьому!!!!
То хто, кажеш, збирає компромат? Бо оті АЙпі, що повторюються видають тебе, дівчино з головою. Чи це ти збираєш матеріал до нового геніального твору? Вживаєшся у образ?
Цікаво буде почитати шедевр, котрий ти, сподіваюсь, скоро наваяєш, та здивуєш публіку своїм непересічним талантом.
Тільки не зловживай "****оклобемідом та "**нолфталеїном, бо воно на тебе згубно діє)))
Шкода буде, якщо такий молодий талант оселеться у жовтому будиночку...(
Ач, як прбрало Ашакалу, цілих два посилання на ту й саму сторінку дала:)
Бачу тебе Ашакало дуже турбує відсутність у тебе родичів, бо все кричиш "сестрички-сестрички"... Нажаль, нічим допомогти у цьому не можу:)))
Може тому ти й створила собі таку купу уявних родичів-клонів? Як своєрідну компенсацію?
Бідна одинока обдарована дитина...
Наташо, твоє маніакальне прагнення до переслідування вже починає непокоїти)
Отаке мале, невинне на вигляд дівча, а дивись, як ловко організовує бучі на форумах. ))) Талановита людина -талановита в усьому!!!!
То хто, кажеш, збирає компромат? Бо оті АЙпі, що повторюються видають тебе, дівчино з головою. Чи це ти збираєш матеріал до нового геніального твору? Вживаєшся у образ?
Цікаво буде почитати шедевр, котрий ти, сподіваюсь, скоро наваяєш, та здивуєш публіку своїм непересічним талантом.
Тільки не зловживай "****оклобемідом та "**нолфталеїном, бо воно на тебе згубно діє)))
Шкода буде, якщо такий молодий талант оселеться у жовтому будиночку...(
Здається, "Літфорум" - сайт літературний. Дуже прикро, що панночки Маріанна Малина та Галина Юшко забувають про це і починають переходити на з'ясування особистих стосунків та на образи пані Наталки Дев'ятко.
То ви для того і створювали цю "тему", сестрички-редакторки журналу "Український фантастичний оглядач (УФО)"?
Порадив би вам подивитися в дзеркало, але це вже вам не допоможе...
http://litforum.net.ua/showthread.php?p=83427#post83427
Порадив би вам подивитися в дзеркало, але це вже вам не допоможе...
http://litforum.net.ua/showthread.php?p=83427#post83427
Це типовий перехід на особистості. До того ж з погрозами:)
Тому, якщо ти перша почала — то тримай.
Дивуюся, звідкіля беруться такі агресивні, підлі та брехливі люди, як ти ... Без жодного проблиску совісті!
Її викривають, ловлять на гарячому, а їй "хоч сси в глаза, а вона, божа роса". Тебе по-доброму намагалися привести до тями за допомогою почуття гумору, та воно в тебе атрофоване як і поняття честі та гідності.
А стільки ти встигла вилити лайна на всіх, хто мав відношення до журналу УФО!
Тебе за твій "добрий характер" намагаються не чіпати. Але ж не думай, що тебе хтось любить...
Про тебе ж жодного доброго слова не скаже ніхто, хто мав прикрість з тобою спілкуватися!
Ось дописи зовсім незнайомої мені людей, які тебе характеризують:
"З тезкою Дев"яткою познайомилась через одну людину, шкодую. Краще уникати невихованих і зарозумілих людисьок."
http://gak.com.ua/review/29221
shakilow wrote:
5 Ноя, 2009 19:15 (UTC)
Наташ, не знаю, что там и как Радутный, но конкурс организовали не совсем адекватные люди. Это я о Наталии Девятко, которая Хищная Птица. Извини, но она ...бнутая на всю голову.
http://vasilisa-ogneva.livejournal.com/99626.html
Ти знаєш, я з ними згодна! Дуже шкодую, що колись мала прикрість познайомитися з такою ... на всю голову людиною.
Ашикава-Наташа Дев"ятко, скажи, тобі Віталька допомагає відповідати, чи це ти сама така затята? Навіть не розумію, чого це він до тебе прикипів? Чи ви з ним вже навіки пов"язані кров"ю, га?
І чому це ти про мене нічого не кажеш? Бо Богдани, Галиниюшкі, та інші - це все, звісно, цікаво, але це постріли у молоко, дорогенька. Невже ще не здогадалась, хто я така?
Даю підказку: пам"ятаєш одну подругу, котра вже не з нами? Га?
От так нашу улюбленицю характеризує один дописувач ГАКу:
"У нас на ГАКу є такий шкідливий елемент, як Наталка Дев’ятко. Хто з нею стикався, той добре знає, що ця особа з себе представляє. Найперше, я ніде не бачив, щоб вона авторизовано підписувала свої відгуки і поліз на її авторську сторінку, щоб перевірити, чи був коли такий час, що Наталка9 підписувалася, чи вона постійно онанімствувала. Як виявилося, раніше вона на ГАКу підписувалася авторизовано. Але останній її авторизований допис під її рецензією був у травні-місяці дві тисячі восьмого року. Після цього у неї рецензії або взагалі без відгуків, або там стоять анонімні відгуки. Я не читав творів цієї особи, як не читав більшості ГАКівців: на всіх просто не вистачає часу. Зате мав нагоду познайомитися з нею під час обговорень і тем, які її не стосувалися. Навряд чи варто занадто багато оповідати. Я не знаю Наталку9 як письменницю, однак довідався, що ця особа вкрай брутальної поведінки і звичаїв.
Наталка Дев’ятко, що за своїм звичаєм онанімствує, займається конкретною шкідливою роботою, а саме флудом: тобто засмічує сторінки ГАКу непотребом. Смію припустити, що найбільш гарячі почуття на ГАКу Дев’ятко має до мене. Хоча я бачив, як вона, наприклад, присікувалася до Камаєва. Нерівно вона дихає і до Карпового, Сталевої Кицьки, Петра Залєвського… і інших. Вчора до мене на електронну пошту надійшов лист від недавнього нашого нового автора Коника Єгора такого змісту:
«Шановний Петро, я дуже вибачаюсь, та не зовсім все оте зрозумів. Ще раз
вибачте, та поясніть мені будь ласка, що то за тексти під моєю рецензією
до твору "Якби я була котом" пані Іринки, а ще, чому я став вами, чи ви
мною, та про що в загалі мова в тих текстах, та де я схибив.
—Егор Конык.»
Я відіслав пану Конику таку відповідь:
«Шановний пане Єгоре! Ви не за адресою задаєте питання. Очевидно мова йде про тролізм і шкідництво, яке поширює на ГАКу Наталка Дев’ятко. Це дуже зловредна особа. Тролить вона, звичайно, анонімно. Що стосується мене, то все, що я пишу на ГАКу, авторизовано. Я нічого не пишу анонімно з весни цього року. Раніше (до весни) були проблеми на ГАКу: авторизація просто злітала. І часто могло бути так, що авторизація десь поділася, а автор того не знав, і його допис виявлявся анонімним. У таких випадках, коли я помічав, що мій допис виявлявся анонімним, я авторизовувався і робив ще один допис, у якому зазначав, що попередній допис мій. Але у той час, коли Ви з’явилися на ГАКу, я помічав, що вже проблеми з авторизацією не було. Тому будьте певні, що анонімні якісь пости не мої, навіть якщо вони подаються, як начебто мої.
Згідно правил, задля вирішення проблем, можете звертатися до адмінстратора, щоб видалив якесь неподобство, що десь розміщено під Вашими дописами. Але я до нього звертався і він нічого не зробив. Але спробуйте: може для Вас і зробить. Декому він допомагає, а декого ігнорує.
Стосовно того, що ми з Вами "поріднилися", то я про це зараз вперше почув від Вас: самому цікаво. Зараз полізу під вказану Вами рецензію дивитися, що ж там таке. Імовірно, це домисел Наталки Дев’ятко: вона чомусь могла вирішити, що "Коник Єгор" - то мій клон. На ГАКу таке буває, що одна особа має не один, а більше ніків. Але я до цих домислів Дев’ятки ніскільки непричетний.
Дев’ятка нафлудила вчора й під моїми дев’ятьма рецензіями. Мабуть у Вас те саме, що й під моїми. Вона намагається мені напакостити, а якщо вирішила, що Ви - то моє друге я, то і Вам, звичайно, має дістатися. При тім вона постить мої дописи, але вириває їх з контексту суперечки чи розмови, і ліпить скрізь, перетворює їх на справжнісіньке сміття. Наталка Дев’ятко робить шкоду багатьом на ГАКу, але мені, мабуть, найбільше. Можете прочитати про неї інформацію через пошук авторів на ГАКу.
Прошу у Вас пробачення через те, що Ви стали ціллю для мого ворога.
Якщо Вам буде цікаво, можу переслати мою безрезультатну переписку з адміном з цього приводу. Сподіваюся, що дав Вам доволі вичерпну відповідь. Якщо буде потреба, звертайтеся до мене ще.
Петро Муравій»
Поза вчора Наталія Дев’ятко знову пішла в атаку на мене, знову нафлудила під дев’ятьма моїми новими рецензіями. Я тоді зібрався було до написання заяви на кшталт цієї, але не маючи великого бажання розпочинати відкриту війну з адміном, та й часу на всякі сварки й колотнечі, я було занедбав цю справу, обмежившись своєю вказівкою під тим флудом, що це справа рук Дев’ятко. Але вчора я написав нові дві рецензії, і під ними знову нагадила Дев’ятко.
Вчора новою ціллю для троля Наталії Дев’ятко став Коник Єгор, отже завтра чи через місяць у неї вповні може з’явитися нова жертва. І від цього ніхто на ГАКу не може бути застрахований.
Повна версія тут:http://gak.com.ua/creatives/1/18608
О! Це ж треба!!!!
Зараз теж повня!!!!
Наташа Девятко пишет:
Здравствуйте, Николай Пицык.
Позволю себе ответить вам на языке, который вы понимаете лучше.
Спасибо за представленную вами интереснейшую информацию о своей литературной работе.
Ознакомился с вашим сайтом, владельцем которого вы являетесь, и поддерживаю вас в защите вашей чести и чести вашей жены Анны Пицык от разглашения необоснованной очерняющей информации, порочащей репутацию сайта и, в частности, вашей жены и семьи.
Сначала разрешите мне высказать некоторые соображения о вашем сайте, затем поговорим о вас и ваших требованиях.
Итак, с сайтом "Записки книголюба", единоличным владельцем которого вы являетесь, честно говоря, ознакомился только за этот год (2010).
Заинтересовало новогоднее обращение к читателям вашего блога:
Дорогие читатели!
Этот год был знаменателен тем, что спустя два года после того, как появилась идея создания литературного портала, она в итоге была частично реализована. Блог (к сожалению не портал, но первый шаг к нему) уже стал известен и даже заинтересовал некоторые серьезные порталы и организации. Это было еще одним сюрпризом для нас в конце этого не очень легкого года.
Еще одним большим шагом в развитии блога стало сотрудничество с начинающими авторами. Уже в новом году вы сможете прочитать рецензии на книги Марианны Малиной “Фіолетові діти”, Таис Золотковской “ФарФор” и Игоря Удачина “Встретимся в эмпиреях. Ковчег. Романы”.
Отметил для себя, что автор обращения такого известного портала и вы, господин Николай Пицык, совершенно не дружите с запятыми:
"Однако мне совершенно не понятно, по какому праву Вы позволяете отпускать себе подобные замечания в адрес не только моего портала, который достаточно хорошо зарекомендовал себя уже в сети среди писателей и издательств несмотря на свою молодость, но и в адрес моей супруги и написанных ею рецензий?"
Кстати, как и сестрички-редакторки Марианна Малина и Галина-Бася Юшко.
Отметил также, что свой блог вы повысили до статуса портала.
Потом проглядел рецензии, цитаты, новости, которые вы публикуете. Из 46 материалов, размещенных в 2010 году на вашем сайте/портале/блоге, владельцем которого вы являетесь, по состоянию на 26 мая рецензии составили 21,8% (10 штук), цитаты и высказывания 23,9% (11 штук), новости - 34,8% (16 штук), скачать книги - 4,3% (2 штуки), видео - 2,2% (1 штука), новинки от КСД - 8,7% (4 штуки), информация об авторах - 4,3% (2 штуки).
Кстати, у вас есть лицензия на занятие рецензированием, а также разрешения авторов или их наследников на публикацию информации о них; авторов или их наследников на цитирование произведений; авторов или их наследников на скачивание произведений или просмотр видео; издательства КСД на перепечатку их рецензий; авторов эксклюзивных новостей, которые вы перепечатываете?
Отметил для себя, что на все 46 произведений, опубликованных в 2010 году на вашем сайте/портале/блоге, владельцем которого вы являетесь, все ваши читатели оставили всего 20 комментариев (менее 1/2 комментария на материал).
Из того, что вы пообещали читателям своего блога в новогоднем поздравлении, нашел только рецензии на книги Марианны Малиной и Таис Золотковской. Надеюсь, что вы еще выполните свое новогоднее обещание и напишете рецензию на книгу Игоря Удачина, дабы не разочаровать читателей своего портала, "который достаточно хорошо зарекомендовал себя уже в сети среди писателей и издательств несмотря на свою молодость", но пока не пользуется популярностью среди читателей.
Поэтому у меня появилось такое чувство, что вашему сайту/порталу/блогу не хватает пиара, и вы ко всем, кто хоть что-то упомянет о вашем сайте/портале/блоге или о вас и вашей семье/жене, пристаете со своими претензиями и требованиями о публичном извинении.
Я пока верю вам, что вы не являетесь родственником госпожи Малиной ни в КАКОМ колене, как и ваша жена Анна Пицык (урожденная Валеня), однако у меня есть к вам вопрос: какую должность в иерархии "фиолетового" движения вы занимаете и не являетесь ли вы родственником госпожи Галины Юшко, как и ваша жена Анна Пицык (урожденная Валеня)?
Теперь перейдем к вашим претензиям и требованиям к госпоже Наталии Девятко.
Я понимаю, что вы, зарегистрировавшись на "Литфоруме" под ником " knigolub" 25.05.2010 (кстати, почему не под "Николай Пицык", ведь вы же очень дорожите своей честью и честью своей семьи?), не спали все это время и еле дождались утра, чтобы предъявить свои претензии к Наталии Девятко.
Но почему к ней? Вам сказали, что живет она в Днепропетровске. Но кто вам сказал, что Наталия Девятко - это Ашикава?
Мне, конечно, нравится ваше "искреннее" возмущение, и претензии свои вы изложили достаточно внятно, но, к вашему несчастью, вы обратились не по адресу. Поэтому советую вам как можно скорее извиниться перед Наталией Владимировной Девятко (желательно, для вашего же блага, публично в этой же теме).
И научитесь писать свою должность "Владелец литератуного сайта" без ошибок, господин Николай Пицык, иначе семье "копирайтеров", в просторечии "литературным неграм", заказов на "рецензии" не видать.
Наташа, прекращай ерунду молоть, уже всем понятно, что Ашикава - эта ты. Вот эта любовь к циферкам, запятым - выдает тебя с головой.
Лично за себя скажу. что я о твоем проживании никому не сообщала, но могу поделится с желающими номером твоего домашнего телефона)
Хочешь?
Наташо?, або Ашикаво, чому мовчиш? Чому не відповідаєш, чи пам"ятаєш ти подругу котра вже не з нами? Га?
Вона тобі не сниться?
Вы, сестричка Галина-Богдана-Бася, собрались безвременно нас покинуть? Мы будем о вас безмерно скорбить :( и вы будете нам сниться:
http://www.vdpanorama.com/images/forum2009/fantcon0.jpg
http://www.levch.ho.com.ua/misc/reports/images/2009/LKK_2009-01.jpg
http://otherside.com.ua/users/photos/1252926491_1195.jpg
Это просто констатация факта.
Наташо Девятко-Ашикава, я бачу, бог тебе вже покарав - відібрав розум. Ти говориш про все, тільки не про те, що я тебе питаю. Ну і що це тут виставила? Моїх фотокарток тут немає.
Краще вистави фото своєї подруги, ту, про яку ти ПОВИННА завжди пам"ятати. Як ти гадаєш, вона скоро за тобою прийде?
Бо вона вже збирається, так що чекай!!!!
Знаете, дорогой Николай Пицык (NIKOR), помощники мои люди самостоятельные и обстоятельные, но очень не любят скалящихся "копирайтеров". Публичных извинений они не признают и сами разберутся, на каком фото вы "попали". Просто это вопрос времени.
Поэтому мой вам дружеский совет: прячтесь скорее в норку и делайте пластическую операцию "морды своего лица". :aga:
Це у Наташи така "забавка", шановний книголюбе! Таким чином вона вважає, що залякує людей)))
Річ у тім, що наша геніальна Ашикава вважає себе неабияким
шака..., ой, шаманом і лякає всіх і кожного своїми "здібностями" Але тих магічних здібностей у неї ще менше, ніж літературних. Тому лякає вона тільки сама себе, особливо тоді, коли зазирає у дзеркало.
Ашикаво, (раз ти вже наділа маску, звернусь до тебе так) чому Наталка Девятко не використає своє шакаль... , пардон, шаманство у літературі і не зробиться відомою письменницею, наприклад?
Кишка тонка?
Бо слиною бризкати, та сипати безсильними погорозами може кожен і не такий великий, як ти дурень.
Її можна зустріти тут -
Від модератора. Не робіть такого... Будь ласка...
http://www.vdpanorama.com/images/forum2009/fantcon0.jpg
http://www.levch.ho.com.ua/misc/reports/images/2009/LKK_2009-01.jpg
http://otherside.com.ua/users/photos/1252926491_1195.jpg
Это просто констатация факта.
Я ж вас просив, розборки з приводу вашого звільнення з УФО, та інші розборки, проводити де інде! Наприклад, тут!
І до чого тут фото з XVI Львівського форуму видавців, та фото зібрання українських фантастів ("ЛьвівШашлиКОНу-2009")?
Що воно константує? Що Наталку Дев"ятко туди вже не запрошують, як запрошували в 2008 році?
http://otherside.com.ua/users/photos/1206356526_1195.jpg
Крайня праворуч — Наталка Дев"ятко
Джерело: http://vydelka.com/lofiversion/index.php?t1267-100.html
Її можна зустріти тут -
Утвореня цієї теми саме по собі вже є виходом за межу пристойності. Але малювання Яндекс-мапи з позначенням будинку Наталії Дев'ятко... Я вже навіть не знаю, як це назвати!
Ганьба!
Зупиніться.
Nike_Велес
31.05.2010, 15:43
Дивно.
Публічна людина ( а письменник є такою) повинна бути готовою до підвищеної уваги з боку суспільства до її "непересічної" персони. І от коли суспільство вже зверне увагу- нема чого тоді ховати голову в пісок.
Я свою адресу повідомив в інтернеті, Вашу, Тім-Літе, адресу теж можна знайти, то чому ж Дев'ятко має складати виняток?
Щось Ви єхидно "не помічали" непристойності, коли Ваш колишній "подєльнік" Радус писав різну гидоту про мою дружину та дитину? Дуже вибіркова у Вас, Тім-Літе, "обурливість" ;)
Я ж вас просив, розборки з приводу вашого звільнення з УФО, та інші розборки, проводити де інде! Наприклад, тут!
І до чого тут фото з XVI Львівського форуму видавців, та фото зібрання українських фантастів ("ЛьвівШашлиКОНу-2009")?
Що воно константує? Що Наталку Дев"ятко туди вже не запрошують, як запрошували в 2008 році?
http://otherside.com.ua/users/photos/1206356526_1195.jpg
Крайня праворуч — Наталка Дев"ятко
Джерело: http://vydelka.com/lofiversion/index.php?t1267-100.html
Відповідь вам, що воно "константує", не "де інде", а на вашій темі "Маріанна Малина".
http://www.litforum.net.ua/showthread.php?p=83533#post83533
Щось Ви єхидно "не помічали" непристойності, коли Ваш колишній "подєльнік" Радус писав різну гидоту про мою дружину та дитину?
Кидаючи шматок лайна - не слід дивуватися, коли у відповідь прилетить камінюка, хіба ні?
Кидаючи шматок лайна - не слід дивуватися, коли у відповідь прилетить камінюка, хіба ні?
Пане radus, мені здається, чи ви вирішили порушити нашу угоду?
Ашикаво, мені похрін, що вам здається.
Щось Ви єхидно "не помічали" непристойності, коли Ваш колишній "подєльнік" Радус писав різну гидоту про мою дружину та дитину? Дуже вибіркова у Вас, Тім-Літе, "обурливість" ;)
Найку! Мені здавалось, я вже Вам пояснював, чому це сталося. Мені що, повторювати одне й те саме до нескінченності?! Це несерйозно, НМД.
Бандерівка
31.05.2010, 19:13
Найку! Мені здавалось, я вже Вам пояснював, чому це сталося. Мені що, повторювати одне й те саме до нескінченності?! Це несерйозно, НМД.
Тім-Літе, РАДус, схоже, мав рацію. Найк назвав "радусову прабабцю" мавпою, що прихильнику еволюції РАДусу не сподобалось. І тоді Радус геть у стилі Троцького зайнявся ліквідацією "контр-еволюціоніста" як класу. Такий собі Лейба навпаки. Ну то на нього так єврейські большевікі вплинули. Бо РАДянська влада навчила РАДуса теорії еволюції та революційних методів. :)
Цитата:
Допис від Бася Переглянути допис
Її можна зустріти тут -
Утвореня цієї теми саме по собі вже є виходом за межу пристойності. Але малювання Яндекс-мапи з позначенням будинку Наталії Дев'ятко... Я вже навіть не знаю, як це назвати!
Ганьба!
Зупиніться.
Якщо не знаєте, як називати, то краще не називайте.
Те, що там живе Наталка Девятко сказали саме ви, Тім-Літе. То кому ганьба? Вам? Що ви викрили адресу своєї протеже?
І чого це тема "Геніальна письменниця " вас так дратує? Де ви тут побачили непристойність? Навпаки, ви, як її наставник, повинні порадіти за свою ученицю
А де мені зупинятись, я знаю сама.
Цитата:
Допис від Бася Переглянути допис
Її можна зустріти тут -
Якщо не знаєте, як називати, то краще не називайте.
Те, що там живе Наталка Девятко сказали саме ви, Тім-Літе. То кому ганьба? Вам? Що ви викрили адресу своєї протеже?
І чого це тема "Геніальна письменниця " вас так дратує? Де ви тут побачили непристойність? Навпаки, ви, як її наставник, повинні порадіти за свою ученицю
А де мені зупинятись, я знаю сама.
Басю! Три Ваші дописи поспіль адресовані Ашикаві, якого Ви називаєте прямо: "Наташо Девятко-Ашикава". Адресу (номери будинку й помешкання) я не викривав - проте карту з конкретною вулицею Дніпропетровська показали саме Ви. Якщо хочете конкретну назву Вашому вчинку - будьте ласкаві: втручання у приватне життя Наталії Дев'ятко. (Не розумію тільки, чом Ви назвали Наталю моєю "ученицею"?! Ото фантазія у Вас!..)
Якщо звернули увагу, то я намагаюсь не пхати носа в жіночі сварки - тому досі мовчки спостерігав за розвитком цієї теми. Але навівши фрагмент карти, Ви перетнули будь-яку межу пристойності. Тільки тому я і втрутився у цю тему. Бо Ваш вчинок є відверто ганебним, і тут вже Ваша слабка стать не стримає мене від наведеного вище визначення. повторюю: Вам - ганьба! А за те, що не розумієте елементарних речей - ганьба подвійна.
Бувайте здорові!
Чого це вас так сіпає, Тім-Літе? Таке враження, що ви на пару змочили руки у крові.
Не одна Наталя живе на Калиновій вулиці, Наприклад, у будинку 65 мешкають мої знайомі, то й що з того? Це непристойно?
А втручання у приватне життя буде тоді, як ваша шавка набридне мені своїм дзявкотінням.
Тим більш, що її приватне життя дужже цікавить ще декількох людей.
Якщо звернули увагу, то я намагаюсь не пхати носа в жіночі сварки - тому досі мовчки спостерігав за розвитком цієї теми.
Спостерігайте мовчки і далі.
Побережіть носа, бо ніс не зуби, його так легко не відремонтуєш.
Басю! Три Ваші дописи поспіль адресовані Ашикаві, якого Ви називаєте прямо: "Наташо Девятко-Ашикава".
Ваша. Ашикава постійно називає мене сестричкою Басею-Богданою, Малиною, калиною і так далі.
То що з того? І вас це не обурювало. А тут ви неначе голубок затуркотіли, забили крильцями, почали сварити пальчиком, кричати гвалт!!!
Ваша надмірна увага до наталки Девятки прямо вказує на тісні з нею стосунки, бо за мене ви не турбувались і поведінка ашикави не здавалась вам ганебною.
Бандерівка
31.05.2010, 22:40
Ваша. Ашикава постійно називає мене сестричкою Басею-Богданою, Малиною, калиною і так далі.
То що з того? І вас це не обурювало. А тут ви неначе голубок затуркотіли, забили крильцями, почали сварити пальчиком, кричати гвалт!!!
Ваша надмірна увага до наталки Девятки прямо вказує на тісні з нею стосунки, бо за мене ви не турбувались і поведінка ашикави не здавалась вам ганебною.
А про підкреслене натякніть Тім-Літовій дружині. Просто так, між іншим.
Закоханість старого метра в юне обдарування - це те, що додає літературі неабиякого шарму.
Ось, знайшла одну цікавинку в тему.
Правда на російській, ліньки перекладати, зацитую так, вже звиняйте, пані Бандерівка) Вас, до речі ашикава-наташа теж плутає зі мною)
Чого від них чекати???
Козерог (жіночий)
"Жутко сексуально озабочена и страдает потрясающей манией величия. Людей считает дерьмом. Если даже ты смесь Эйнштейна со Шварцем - у тебя все равно нет шансов подняться в ее глазах. Хотя трахаться она хочет постоянно. Постоянно - в смысле каждую секунду. А по тому единственный выход для нее - непрерывная мастурбация, к которой она и прибегает. Причем количество ее оргазмов в день частенько переваливает за 40. Запомни ее нельзя завоевать сколько бы ты не рисовался и не ухаживал за ней. Она сама выбирает себе партнера, причем всегда ошибается. Но, тем не менее, обычно никогда ему не изменяет.Тут я сумніваюсь) В постели ведут себя агрессивно и полностью берут контроль в свои руки: будешь делать то что она захочет. Часто бисексуальны.
Козерог (чоловічий)
Мания величия бежит за ним с мегафоном и транспарантами. Презирает женщин как разумных созданий. Считает, что женщине место на кухне, и право голоса она имеет только на 8 Марта. В случаи твоего залета уйдет без лишних объяснений, сославшись на то, что ты своими кухонными мозгами все равно не поймешь его Великой цели в жизни. В постели иногда прибегает к садомазохизму (естественно с собой любимым в роли Господина). Не думает о том, чтобы доставить удовольствие тебе. Может вообще думать о постороннем, например, о том, какой он офигительный мужик. Можно привязать к себе только восхищением и бесконечными оригинальными комплиментами. Но в случаи повторения хотя бы одного из них уйдет, опять же без объяснения причин.
Гарний можна придумати сюжет для любовного роману.
:)
Ну то на нього так єврейські большевікі вплинули. Бо РАДянська влада навчила РАДуса теорії еволюції та революційних методів.
Ну так у нас в програмному документі сказано: "І чужому навчайтеся, й свого не цурайтесь"! :) :)
Побережіть носа, бо ніс не зуби, його так легко не відремонтуєш.
А про підкреслене натякніть Тім-Літовій дружині. Просто так, між іншим.
Закоханість старого метра в юне обдарування - це те, що додає літературі неабиякого шарму.
Ну, дівчата!.. Ну, ви мене й насмішили!!! Басю, Ви радите мені поберегти носа?! Знаєте... про боксерський матч між мною та Радієм на ЛКЯ-2010 ми вже говорили, але про боксерський матч з Вами!.. Або з Вашим теоретичним "бійцем-найманцем"!.. :D)))))
Бандерівко, Ваша порада "нявкнути" моїй дружині про Наталку Дев'ятко ще смішніша! Ну, природно: "старий метр"... 47 років - з мене вже пісок сиплеться... Наталці - 27, еге, молоде обдарування, як не закохатися... :D)))))
Що за вбогий рівень мислення?! Гаразд, дівчата, мусуйте досхочу свої фантазми на комунальній кухні під назвою "Геніальна" письменниця Наталя Дев'ятко"! Мені ж із пліткарками спілкуватися - лишень себе не поважати.
:thank_you
Тимуре!!! Я б за такі плітки лише заздрив!!! :) :)
Тимуре!!! Я б за такі плітки лише заздрив!!! :) :)
+2 до місячного терміну. ;)
Тім-Літе, який там з вас боксер.... тепер ви мене насмішили))) Уявила собі вас у вигляді груші)))))
Басю, то ми сміялися. Ідея була така - деякі письменниці для піару для піару роздягаються, а нам, чоловікам що робити? Потрібен якийсь скандал, як, наприклад, про "Жінку його мрії". Серед варіантів була й несподівана бійка поміж письменниками, причому так, щоб поруч папараци ошивалися. :)
На щастя, скандал трапився сам по собі. :)
На щастя, скандал трапився сам по собі. :)
Тобто?
Пробачте, але я не в курсі цієї події)) Можна з подробицями? :)
Здрасьте... СНП старалося, інформувало, докладно й подробицями, і ось така дяка... Народ все одно не в курсі. Ну хіба можна так неуважно ставитися до чужої праці! ;)
Здрасьте... СНП старалося, інформувало, докладно й подробицями, і ось така дяка... Народ все одно не в курсі. Ну хіба можна так неуважно ставитися до чужої праці! ;)
Може, тепер Ашикава повторить на біс? :)
Бандерівка
01.06.2010, 19:42
Тім-Літе, який там з вас боксер.... тепер ви мене насмішили))) Уявила собі вас у вигляді груші)))))
Оце так-так. ))))))
Хоча я уявляю набагато монументальнішу картину: Тім-Літ витяга сокиру з-під ліжка та іде обороняти Наталю9 від Радуса. )))))))))))))))))))))))))))))))))))
Оце так-так. ))))))
Хоча я уявляю набагато монументальнішу картину: Тім-Літ витяга сокиру з-під ліжка та іде обороняти Наталю9 від Радуса. )))))))))))))))))))))))))))))))))))
Аха-ха-ха)))))))))))))))))))))))))))))))))))
ПАЛКО вiтаю генiальну письменницю Дев"ятко з тим, що видаництвом "Кий" закрито серiю фантастики, в якому мала вийти книжка письменницi Дев"ятко (назву уточнюю)!
Це черговий безумовний успiх не менш генiального письменника та редактора Литовченко (епiтети уточнюю). Доводится привiтати також пп. Черненко, Сокола, Радутного, Штилвелда, а також самого себе, котрих книжки мали вийти у цьому видавництвi.
Пане radus, мені здається, чи ви вирішили порушити нашу угоду?
Краще укладiть угоду з мною. Я розумнший:drinks:
Може, ти спочатку нашу угоду виконаєш?
Nike_Велес
02.06.2010, 11:22
ПАЛКО вiтаю генiальну письменницю Дев"ятко з тим, що видаництвом "Кий" закрито серiю фантастики, в якому мала вийти книжка письменницi Дев"ятко (назву уточнюю)!
Це черговий безумовний успiх не менш генiального письменника та редактора Литовченко (епiтети уточнюю). Доводится привiтати також пп. Черненко, Сокола, Радутного, Штилвелда, а також самого себе, котрих книжки мали вийти у цьому видавництвi.
Радість яка - сусідчина корова здохла. Хоча і Ваша, ВДВ, бачу, теж. )))
А видавництву на місці видніше - чи тиражувати різну муру, а чи ж у смітник викинути. ;)
Відповідь пернесено в тему "Сварки, скандали...", де їй саме й місце, осільки у мене немає інформації про те, що книга Наталії Дев'ятко мала виходити в серії "БУФ".
Радість яка - сусідчина корова здохла.
Шановний Найку, Ви й не уявляєте, яка це радість: що здохла сусідчина корова - якої не було!..
Ашикаво, поки Ви не оприлюдните Ваше справжнє ім"я та прізвище, я не відповідатиму Вам.
сказав Валерій Верховський (Стрижеус), а потім ще двічі збрехав:
видаництвом "Кий" закрито серiю фантастики, в якому мала вийти книжка письменницi Дев"ятко
Я розумнший
Оце вірно, Ашикаво! Даєш третій сеанс фалометрії, тепер за IQ !!! :) :) :)
сказав Валерій Верховський (Стрижеус), а потім ще двічі збрехав:
Те, що книжка мала вийти в цьому видавництвi, сказала менi особисто Наталя Дев"ятко по телефону. Збрехала?
Те, що серiю видавати не будуть, повдомiло нове керiвництво видавництва, офiцiйним листом.
То хто тут брехло?
кум слива
04.06.2010, 11:16
О и я сюди попав, вірніше моє імя, до чого це все? Хоч можливо так стану популярним.
Чому тим кримчанам покою немає?
Чи, може, брехнею вони заклинають
Того, над ким сили та влади не мають?
Бажають брехнею своєю здобути
Усе те, до чого їм не дострибнути...
Здається, пан radus має рацію: оцим
Те, що книжка мала вийти в цьому видавництвi, сказала менi особисто Наталя Дев"ятко по телефону. Збрехала?
Те, що серiю видавати не будуть, повдомiло нове керiвництво видавництва, офiцiйним листом.
То хто тут брехло?
ви показуєте свою неспроможність, пане Стрижеус, змагатися із кримчанками-сестричками у брехні.
Обладминистрация оценила Днепропетровских литераторов
Подведены итоги Днепропетровского областного литературного конкурса "Молодая муза — 2010". Лучшие работы участников будут опубликованы на страницах специального сборника.
Об этом "ДП" сообщили в пресс-службе управления по делам семьи и молодежи Днепропетровской облгосадминистрации.
В этом году работы молодых литераторов оценивали:
Станислав Приходченко (начальник отдела по реализации молодежной, семейной и гендерной политики управления по делам семьи и молодежи облгосадминистрации),
Наталия Девятко (член Национального Союза писателей Украины),
Алексей Тарасов (член Исполкома Международной Сообщества писательских Союзов, Первый Секретарь Союза Писателей Юга и Востока Украины),
Дея Тененбаум (член Союза Писателей России и Союза Писателей Юга и Востока Украины).
Финалистами "Молодой Музы — 2010" стали 33 поэта и прозаика из 14 городов и поселков Днепропетровской области. Победители и финалисты конкурса получат памятные дипломы и ценные подарки.
Победители конкурса:
Номинации "Проза" (старшая группа):
1 место - Олесь Дейна (Павлоград)
2 место - Руслан Белый (Днепропетровск)
3 место - Любовь Пронькина (Терновка)
Номинаця "Проза" (младшая группа):
1 место - Екатерина Страшная (Кривой Рог)
2 место - Евгения Яворская (Днепродзержинск)
3 место - Анна Кухтина (Орджоникидзе)
Номинация "Поэзия" (старшая группа):
1 место - Руслан Белый (Днепропетровск)
2 место - Ирина Радамовская (Желтые Воды)
3 место - Светлана Катюшина (Днепропетровск), Ольга Немога (Днепропетровск), Екатерина Бурда (Днепропетровск)
Номинация "Поэзия" (младшая группа):
1 место - Наталья Пирогова (Днепропетровск)
2 место - Евгения Синько (Днепродзержинск)
3 место - Таисия Козлова (с. Вишневое, Софиевский р-н)
Гран-при конкурса получила поэтесса Наталья Федоренко.
Особым отличием конкурса "За мастерство воплощения художественного образа" была награждена днепропетровская поэтесса Татьяна Самарина.
По итогам конкурса будет издан сборник поэтических и прозаических произведений, пройдет ряд презентаций в библиотеках области. Издание сборника произведений-финалистов является хорошей традицией конкурса "Молода муза". Для многих юных литераторов эта публикация становится первой важной ступенью на литературном пути.
Справка: Областной литературный конкурс творческой молодежи "Молодая муза - 2010" был основан в 2007 году как ежегодный конкурс для молодых литераторов Днепропетровщины. В нем могут участвовать молодые люди от 14 до 35 лет. Проходит конкурс в двух возрастных группах: 14-21 год и 21-35 лет, в двух номинациях: поэзия, а также проза и драматургия. За четыре года на конкурс подали работы более 400 литераторов.
http://gorod.dp.ua/news/news.php?id=55398
Яка радість почитати цю поетку спекотною літнюю дниною:)
Проржав.
Особливо сподрбалися ці рядки:
В світлі променистої заграви
Під плямистий шепіт квітки-барви
Кроки тануть. І стрункої панни
Пісню підхопили роси й трави.
Пісня пролетить по спектра зграї [...]
"Плямистий шепіт" — це щось! Довго уявляв. Майже отримав просвітлення:))))
Хочу запитати авторку, а що таке "спектра зграї"? Бо не зрозуміло, куди полетіла пісня :(
Хотів порадіти за авторку:
Схоже, проект "УФО" пішов на користь українській фантастиці:
Попередня програма Шостого Весняного Київського міжнародного ярмарку "МЕДВІН"
7-10 квітня 2011 р., Експоцентр "Спортивний", вул. Фізкультури, 1
Загальна програма заходів від учасників ярмарку
13.00 Презентація першої книги із трилогії Наталії Дев’ятко "Скарби примарних островів", автограф-сесія авторки (дитячий стенд видавництва "Навчальна книга-Богдан")
http://www.medvin.kiev.ua/calendar/2010/81/InProgram/
А потім натрапив на оце:
http://www.bohdan-books.com/userfiles/image/books/book_477600780.jpg
Скарби примарних островів
Автор: Наталія Дев’ятко
Книга з’явиться незабаром
Орієнтовна дата виходу:16-04-2011
Ціна: 0,00 грн.
Рік видання: 2010
Формат: -
Обкладинка: М’яка
http://www.bohdan-books.com/catalog/book_158_2783/
То авторка вже підписуватиме книгу?
Хм... Дякую, Арсенію, за інформацію!
Бачу, я багато чого пропустила.
Поздоровляю нашу улюбленицю з виходом нової книги!
http://buket.ck.ua/uploads/pub_pics/8.03/bfc7b.jpg
:) Я бачу, ви досить уважні. Такі дрібниці підмічаєте. Вам би в карний розшук. :)
Треба бути уважнішою :)
Так, Арсеній, треба уважніше цитувати чужі дописи:
Субота, 9 квітня
13.00-14.00 Автограф-сесія Тимура ЛИТОВЧЕНКА, автора книги "Орлі, син Орлика" (стенд видавництва "Фоліо")
15.00-16.00 Презентація-анонс альманаху української фантастики "Мантикора" і літературного конкурсу "Золота Мантикора" (презентують Наталія Щерба, Ольга Деркачова, Володимир Єшкілєв, Віктор Вінтоняк, Василь Вітенко). Проводить видавництво "Тіповіт" (ауд. 209)
Неділя, 10 квітня
13.00 Презентація першої книги із трилогії Наталії Дев’ятко "Скарби примарних островів", автограф-сесія авторки (дитячий стенд видавництва "Навчальна книга-Богдан")
Щиро вітаю капітанів української фантастики, авторів та редакторів журналу "Український фантастичний оглядач" Наталію Щербу, Тимура Литовченка, Наталію Дев'ятко! http://funportal.info/smiles/smile313.gif
Поздоровляю нашу улюбленицю з виходом нової книги!
http://buket.ck.ua/uploads/pub_pics/8.03/bfc7b.jpg
Приєднуюсь до привітань!
http://cdn.endata.cx/data/gb/files/30/222/923880/%D1%80%D0%BE%D0%B7%D0%B0.jpg
Так тримати, Наталко!
Ашикаво, вам теж треба бути уважнішою!
Субота, 9 квітня
13.00-14.00 Автограф-сесія Тимура ЛИТОВЧЕНКА, автора книги "Орлі, син Орлика" (стенд видавництва "Фоліо")
15.00-16.00 Презентація-анонс альманаху української фантастики "Мантикора" і літературного конкурсу "Золота Мантикора" (презентують Наталія Щерба, Ольга Деркачова, Володимир Єшкілєв, Віктор Вінтоняк, Василь Вітенко). Проводить видавництво "Тіповіт" (ауд. 209)
Неділя, 10 квітня
13.00 Презентація першої книги із трилогії Наталії Дев’ятко "Скарби примарних островів", автограф-сесія авторки (дитячий стенд видавництва "Навчальна книга-Богдан"). Книжки з автографом Наталії Дев’ятко розповсюджуються беззкоштовно.
18.00-22.00 Фуршет з нагоди презентації першої книги із трилогії Наталії Дев’ятко "Скарби примарних островів" (ауд. 212).
Щиро вітаю капітанів української фантастики, авторів та редакторів журналу "Український фантастичний оглядач" Наталію Щербу, Тимура Литовченка, Наталію Дев'ятко! http://funportal.info/smiles/smile313.gif
Пані Мар'яно.
Ви про що?
Про свій підпис, що десь подівся, бо "фіолетовий" проект таки здох?
Чи про допис Арсенія, у якому дещо "вибірково" подані "відомості"?
..."фіолетовий" проект таки здох?..
Кгммм...
Ця тема присвячена Наталці Дев'ятко...
Тим не менш, змушений зауважити, що видання "Фіолетових дітей" грецькою мовою навряд чи можна розцінити, як "здихання"!..
http://kmbooks.com.ua/img/content/news/news_45_1_150.jpg
:cool:
Тож давайте будемо більш об'єктивними...
Ця тема присвячена Наталці Дев'ятко...
Здається, пане Тимуре, що тема ця більш присвячена "піару" засновниці...
Тож давайте будемо більш об'єктивними...
То прокоментуйте тоді "беззкоштовно".
А ви ще й взяли таку безграмотну людину у редактори журналу "найкращої української фантастики"...
А ви ще й взяли таку безграмотну людину у редактори журналу "найкращої української фантастики"...
Ашикаво! Я дуже-дуже хотів, щоб Маріанна Малина працювала в редакції "УФО", бо вона має справжній журналістський досвід! Бо Ви навряд чи уявляєте, як важко головреду працювати, коли принаймні половина редакції очолюваного ним журналу такого досвіду не має...
Тому повторюю: я завжди хотів, щоб Маріанна працювала в "УФО"! І мені здається, що нині вона дуже допомагає Радію в роботі...
http://img1.liveinternet.ru/images/attach/c/2//72/924/72924367_Demotivator.jpg
Ашикаво! Я дуже-дуже хотів, щоб Маріанна Малина працювала в редакції "УФО", бо вона має справжній журналістський досвід! Бо Ви навряд чи уявляєте, як важко головреду працювати, коли принаймні половина редакції очолюваного ним журналу такого досвіду не має...
Тому повторюю: я завжди хотів, щоб Маріанна працювала в "УФО"! І мені здається, що нині вона дуже допомагає Радію в роботі...
Дякую, Тимуре, за добрі слова. Та, нажаль, допомагаю останнім часом мало :(
Ашикаво! Я дуже-дуже хотів, щоб Маріанна Малина працювала в редакції "УФО", бо вона має справжній журналістський досвід!
Не заперечую, що пані Мар'яна має справжній журналістський досвід.
І "досвід" цей надихнув її на підробку.
У моєму дописі було:
"Неділя, 10 квітня
13.00 Презентація першої книги із трилогії Наталії Дев’ятко "Скарби примарних островів", автограф-сесія авторки (дитячий стенд видавництва "Навчальна книга-Богдан")"
А "журналістка з досвідом" це безграмотно "процитувала" так:
"Неділя, 10 квітня
13.00 Презентація першої книги із трилогії Наталії Дев’ятко "Скарби примарних островів", автограф-сесія авторки (дитячий стенд видавництва "Навчальна книга-Богдан"). Книжки з автографом Наталії Дев’ятко розповсюджуються беззкоштовно.
18.00-22.00 Фуршет з нагоди презентації першої книги із трилогії Наталії Дев’ятко "Скарби примарних островів" (ауд. 212)."
Добру команду ви зібрали у журналі: головний редактор Радій Радутний - плагіатор, редакторка Маріанна Маліна, двічі "коронована" журналістка з досвідом - шахрайка...
Дякую, Тимуре, за добрі слова. Та, нажаль, допомагаю останнім часом мало :(
Кгмммм!..
Маріанно, дорогенька!
Коли прочитав оці слова Радія:
2Тимур: Нічого не маю проти радіо, але, на жаль, не можу охопити неохоплюване. Роблю, що можу.
- то, чесно кажучи, запідозрив, що він зараз переважно борсається у редакційній роботі сам, без команди... або при мінімальній підтримці команди...
Коли прочитав ще й оце:
Галина Юшко погодилася допомагати редакції тільки на той час, коли там було нікому працювати (із-за вчиненого Наталкою Дев’ятко демаршу з НСП). Зараз Галина в журналі не працює, бо й так досить завантажена.
- мої підозри лише зміцніли.
Що тобі сказати...
:bu:
Погано, коли головний редактор не може зібрати команду, а робить журнал самотужки!
Погано, коли команда потроху здає позиції і таким чином перекладає всю роботу одноосібно на головного редактора.
Мені шкода, якщо все настільки сумно.
Бо це може скінчитися зле - не стану уточнювати, як само... гадаю, ти розумієш...
А тому продовжую уважно слідкувати за виходом журналу "УФО", сподіваючись, що все не настільки сумно... як мені здалось, виходячи з процитованих дописів...
Панове! Хочу всім нагадати, що сьогодні 1 КВІТНЯ – МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ПТАХІВ!
http://uk.wikipedia.org/wiki/1_квітня
http://81.176.66.171/h/hishnaja_p/.photo2.gif
Ашикаво, не забувайте — качка, то теж птах :)
Добру команду ви зібрали у журналі: головний редактор Радій Радутний - плагіатор, редакторка Маріанна Маліна, двічі "коронована" журналістка з досвідом - шахрайка...
Що Вам сказати, шановний?..
Якщо навіть всі Ваші звинувачення справедливі...
Відповім Вам наступною цитатою:
http://i305.photobucket.com/albums/nn228/labaz5/warren.jpg
Ти маєш робити добро зі зла, тому що його більш нема з чого робити.
(Роберт Пенн Уоррен)
Ніхто не досконалий - у т.ч. я сам.
Українська фантастика не настільки багата на кадри, щоб навербувати людей на повний штат редакції літературного журналу, які були б ідеальними в усіх відношеннях, мали б і журналістський досвід, і літературний талант, і золотий характер, та ще й погодилися працювати задурно...
Тому хто зголошувався перти цього плуга - той потрапляв у команду "УФО".
Тому й гриміли конфлікти, що ніхто не ідеальний.
Сподіваюсь лише, що тепер команда більш-менш гомогенізувалася - принаймні конфліктів між Тимуром Литовченком і Наталкою Дев'ятко з одного боку та Радієм Радутним і Маріанною Малиною з іншого вже не буде.
Залишились в редакції люди?
Залишились!
Журнал виходить!
Так!
От і нехай працюють! Окрім добра, я нинішній команді нічого не бажаю! Й не бажав злого ніколи!..
А завалять журнал (не дай Боже!.. хоча відомості про те, що Радій працює сам, при мінімальній підтримці команди, змушують підозрювати саме це) - буде їм ганьба навік!!!
Але сподіваюсь, до цього не дійде.
Але сподіваюсь, до цього не дійде.
І я сподіваюся! :) До того ж ви, як я зрозуміла, завжди готові підставити Радію дружнє плече.
До того ж ви, як я зрозуміла, завжди готові підставити Радію дружнє плече.
Тепер вже тільки як консультант... але справді готовий допомогти йому доброю порадою завжди!
:))))))
Не заперечую, що пані Мар'яна має справжній журналістський досвід.
І "досвід" цей надихнув її на підробку.
У моєму дописі було:
"Неділя, 10 квітня
13.00 Презентація першої книги із трилогії Наталії Дев’ятко "Скарби примарних островів", автограф-сесія авторки (дитячий стенд видавництва "Навчальна книга-Богдан")"
А "журналістка з досвідом" це безграмотно "процитувала" так:
"Неділя, 10 квітня
18.00-22.00 Фуршет з нагоди презентації першої книги із трилогії Наталії Дев’ятко "Скарби примарних островів" (ауд. 212)."
Підробку? Ги-ги:)
З 1 КВІТНЯ! ДОРОГЕНЬКА
(-КИЙ, -КЕ), АШИКАВО!
Вас, Тимуре, я теж поздоровляю, усміхніться:)
Вас, Тимуре, я теж поздоровляю, усміхніться:)
:D :D
:D
Сподіваюсь лише, що тепер команда більш-менш гомогенізувалася
Ага, "гомогенізувалися" пацючатики: головний плагіатор Радій Радутний і "журналістка з досвідом" Маріанна Маліна, яка дуже полюбляє "качок" не тільки 1 квітня...
Здається, ота остання пішла за вашого головредства з "УФО" за плагіат?
як я зрозуміла, завжди готові підставити Радію дружнє плече.
Так, пані Мар'яно, пан Тимур Литовченко завжди готовий захищати "своїх сукиних дітей" - плагіаторів і шахраїв.
Бо "пацючатики"...
Підробку? Ги-ги:)
Ги-ги, пані Мар'яно?
То ви майже рік збирали свою жовч, аби виплеснути її, "ховаючись" за 1-ше квітня?
Як і минулого року?
Здається, ота остання пішла за вашого головредства з "УФО" за плагіат?
Ні, там була дещо інша історія: виникла підозра, що один з віршів, надрукованих в "УФО" з подачі Маріанни - то є плагіат. У зв'язку з цим на ГАКу пішли дописи... не дуже доброзичливі до "УФО", я би так сказав. Але насправді плагіату не було - я таки отримав сторонні підтвердження, що з авторством того вірша все гаразд (джерела називати не буду - обіцяв зберігати таємницю, а журналісти своїх джерел не здають).
З Маріанною ми тоді справді поконфліктували: спираючись на Закон України "Про друковані засоби масової інформації (пресу) в Україні", я опрацював усі можливі варіанти своїх дій (бо в разі чого, по закону за будь-яку глючну ситуацію в газеті чи журналі відповідає не видавець і не редактор, а головний редактор - на той час ним був я), Маріанна ж вирішила, що я надто поквапився (буквально не минуло й доби, як я розклав усе по поличках і знайшов адвоката, готового захищати інтереси "УФО" в гіпотетичному суді), до того ж діяв надто волюнтаристськи. Я так не вважав, бо знаю, що таке журналіст під судом... і як журналісту вигравати суд...
До того ж, Маріанна вирішила, що я буцімто не довіряю її професіоналізму - хоча це не так, просто я припускав можливість ненавмисної помилки. Маріанна не була знайома з тим поетом особисто, всі матеріали отримувала по електронній пошті, знайшла добродія через Інтернет. Видавничого договору з цим поетом ніхто не підписував - до речі, в журналі "Дніпро" така практика (підписувати договір на журнальну публікацію) успішно існує... і саме це перестраховує редакцію від підстав!
От з цих причин і виник наш з Маріанною конфлікт. Але то було чистісіньке непорозуміння, не більше - бо плагіату не було як такого! Просто Маріанна не погодилася з моїм стилем дій, ото й весь "секрет Полішинеля". І нема чого копирсатися в старій "білизні".
От з цих причин і виник наш з Маріанною конфлікт. Але то було чистісіньке непорозуміння, не більше - бо плагіату не було як такого! Просто Маріанна не погодилася з моїм стилем дій, ото й весь "секрет Полішинеля". І нема чого копирсатися в старій "білизні".
Ідіть вже відпочивати, захисник "пацючатиків" - плагіаторів і шахраїв...
Так, пані Мар'яно, пан Тимур Литовченко завжди готовий захищати "своїх сукиних дітей" - плагіаторів і шахраїв.
Бо "пацючатики"...
Радій Радутний та Маріанна Малина, присутні на "Літфорумі" (повторюю, я не вважаю "Аеліту" Галиною Юшко, а Вас - Наталкою Дев'ятко) - надто дорослі та самостійні, щоб захиститися самим. Я втрутився в цю розмову виключно тому, що кілька днів тому Ви згадали моє ім'я.
Так само й Наталка Дев'ятко - надто доросла дівчинка, щоб я її захищав. Сама впорається при потребі!
Ідіть вже відпочивати, захисник "пацючатиків" - плагіаторів і шахраїв...
Я Вам набрид? До побачення!
Бандерівка
01.04.2011, 22:09
Як не пригадати крилату фразу: "Сомоса - сучий син, але це НАШ сучий син!". )))))
Радій Радутний та Маріанна Малина, присутні на "Літфорумі" (повторюю, я не вважаю "Аеліту" Галиною Юшко, а Вас - Наталкою Дев'ятко) - надто дорослі та самостійні, щоб захиститися самим.
І тому ті "надто дорослі та самостійні" по суті свого "плагіату" нічого сказати не можуть без вашої "щирої допомоги".
Про Аеліту: то ви вже це мені казали, я пам'ятаю. Але ж, якщо ви це повторюєте для шахрайки-"мадеумазелі" про її сестру, то розумію...
Про Наталку Дев'ятко: маєте рацію, я не такий доброзичливий, як вона.
Я втрутився в цю розмову виключно тому, що кілька днів тому Ви згадали моє ім'я.
Даремно втрутилися.
От ви у "коронованому" своєму "історичному" творі "Орлі, син Орлика", який я теж вже прочитав, подаєте такі "історичні відомості":
Григорій відкинув подалі милицю, щоб не заважала, сховав у піхви шпагу, нахилився до вбитого, витягнув з його горла кинджал, повільно наблизився до конаючого і попрохав:
- Відверніться, будь ласка...
Дівчина затулила обличчя долонями, тоді він різко, на всю довжину леза всадив зброю жербакові у те місце, де шия переходила у плече, потім так само різко відсмикнув руку з кинджалом. поранений навіть не скрикнув. кров з перерізаної сонної артерії бризнула у багнюку, перемішану зі снігом, але обшлаги рукавів не заплямувала.
- От і все, він більше не мучитимется.
Григорій витер закривавлене лезо об вбоге лахміття, звівся на прямі, сховав кинджал, потім не надто глибоко вклонився дівчині й відрекомендувався:
- Капітан гвардії його Величності шведського короля Густав Бартель - до ваших послуг, мадеумазель!
Вбитого конаючого пораненого Ашикаву це так вразило і так нагадало вчорашні розмови, що він почав гортати сторінки цього 282-сторінкового роману видавництва "Фоліо" у надії знайти ще щось про себе.
І не знайшов.
Тоді подався у мережу.
І знайшов:
tim-lit 16 марта 2011 года, 20:21
"Наивность предполагает доброжелательность и доверчивость", - объясняет психотерапевт Глеб Лозинский.
=====
Ну, так правильно! Я вот по жизни именно такой: доброжелательный, всегда готов плечо другу подставить. Но с другой стороны, я всегда, с молодых ногтей понимал, что этим люди пользуются.
Относительно недавто нашёл этому объяснение в книге Анатолия Протопопова "Трактат о любви, как ее понимает жуткий зануда" - кстати, всем рекомендую почитать! Есть такая наука - ЭТОЛОГИЯ. Полезная вещь, оказывается!.. Так вот, г-н Протопопов вполне справедливо пишет, что в первобытном стаде человекообразных обезьян, как и у всех животных, самыми уступчивыми, доброжелательными были - кто?! Да "омеги" же - особи с самым низким социальным статусом! Просто с развитием цивилизации эти качества стали считаться желательными именно для цивилизованного человека. И вот фокус в том, что поведение воспитанного интеллигента выглядит, с точки зрения первобытных инстинктов, как бы низкостатусным...
Вот у меня оно самое и есть! Ранговый потенциал - ого-го, но воспитание интеллигентное заставляет быть априори открытым и доброжелательным к людям. Так что я давно заметил за собой странность поведения: дважды прощу, на третий раз не спущу. Если друг неожиданно обманет - стерплю, но предупрежу его: ты меня обманул один раз, смотри, не делай так больше. Обманет второй - то же самое. Зато стОит мне засечь третий обман - я моментально, без всяких предупреждений срываюсь в атаку и то ли рву "предателю" задницу на флаг развитой страны, то ли голову отгрызаю, то ли руки-ноги выдёргиваю - по выбору... и говорю, что так и было...
В общем, постепенно "безголовых зомби" накопилось достаточное количество, чтобы все поняли: меня лучше не злить, со мной лучше дружить! Хотя до сих пор адиётики находятся... Вот не далее как в прошлом году один бывший друг начал на меня бочку катить, да ещё затем организовал коллективную травлю со стороны моих открытых недоброжелателей - а те и рады! Я этого адиётика спросил дважды: ты хоть думаешь, что делаешь?! Он промолчал... Тогда я лёгким интеллигентным маневром так посадил всю эту свору на задницы, что малейшее их тявканье стало вызывать всеобщий смех. Особливо тявканье адиётика, которому срочно пришлось заткнуться. Ну, кто прощения попросил, с тем я отношения в "нейтрал" вывел - будет с них. А с этим инициатором... Короче, парень исчез, как не было его - и очень правильно сделал.
Так что доброта, открытость вплоть до доверчивости необходима - без этого люди от тебя шарахаться станут. Просто надо вовремя отшивать подонков, пользующихся этими качествами в своекорыстных интересах. Это уже иерархические разборки - от этого никуда не денешься. Жалко бывшему другу голову отрывать - а приходится! Для профилактики. Чтоб другим неповадно было.
Вот так. :))))))
От мені дуже цікаво стало, якому "зраднику" ви так жорстоко порвали "задницу на флаг развитой страны"?
Мабуть, тому, кому, як Ющенко, передали прапор, аби він надрукував ваших "Пацючатиків"?
Чи лавреату, який вже позбалений можливості (не без вашої допомоги) надрукувати ваших "Пацючатиків"?
Чи "україномовній" голову відгризли та руки-ноги повисмикували?
І де можна подивитися на тих "безголовых зомби", яких "накопилось достаточное количество"?
Так само й Наталка Дев'ятко - надто доросла дівчинка, щоб я її захищав. Сама впорається при потребі!
Так, Хижа Птаха впорається, але ж, нажаль, падлом вона не живиться. :(
Я Вам набрид?
Ні, пане Тимуре, не набридли. Адже ви так щиро намагаєтеся захищати своїх "пацючатиків" - плагіаторів і шахраїв... :)
Даремно втрутилися.
От і я бачу, що даремно.
Тому бувайте здорові.
P.S.
От мені дуже цікаво стало, якому "зраднику" ви так жорстоко порвали "задницу на флаг развитой страны"?
Мабуть, тому, кому, як Ющенко, передали прапор, аби він надрукував ваших "Пацючатиків"?
Чи лавреату, який вже позбалений можливості (не без вашої допомоги) надрукувати ваших "Пацючатиків"?
Чи "україномовній" голову відгризли та руки-ноги повисмикували?
Якщо думаєте, що мене "палко люблять" лише на "Літфорумі", і що виключно на цьому майданчику доводиться "працювати з людьми" (і що я працюю лише на україномовних майданчиках) - Ви глибоко помиляєтесь!
І де можна подивитися на тих "безголовых зомби", яких "накопилось достаточное количество"?
Ашикаво! Ви зберігаєте таємницю власного імені, за форумним нікнеймом ховаєтесь? Безперечно! Ну, то дозвольте й мені зберегти інтригу й не викласти Вам списків з прізвищами "знеголовлених зомбі"!..
Лише одну зачіпку дам: я писав це російською, на російському ресурсі для братів-росіян - отже, пошукайте там, за кордоном!.. ;))))))
Адже ви так щиро намагаєтеся захищати своїх "пацючатиків"...
Мірема висадила звіряток на невідомій планеті - й полетіла в Космос разом з батьками. Далі вона захищати пацючатиків не могла. З причини фізичної відсутності на цій планеті. Далі пацючатики - самі, самі...
Якщо Ви настільки вперто вдаєтесь до цієї аналогії, то я пішов з "УФО" остаточно й безповоротно. Не співчувати людям, які випускають журнал української фантастики, не можу. Але разом з тим, співчуваю дистанційно. Якщо головред попросить про консультацію - завжди допоможу порадою. Але повертатися в редакцію ні під яким виглядом не стану! Всі це знають.
І захищати нікого на "Літфорумі" не буду: люди дорослі, самі розберуться! Все, чого прагну - це справедливості. Якщо за "Навздогін" Ви називаєте Радія "плагіатором" - я аргументовано пояснюю, чому не поділяю Вашу думку. Якщо Ви пишете про крах "фіолетового руху" - зауважую, що маючи факт виходу книги Маріанни за кордоном, говорити про крах принаймні передчасно. Де тут захист?! Чи мені ігнорувати факти, відповідно, суттєвих відмінностей творів Савченка і Радутного та популяризації твору Малиної за кордоном?!
Ні-ні, Ви все ж таки хочете, щоб я мовчав! Ну, гаразд. Тоді на цьому втретє...
Це добре, пане Тимур, що ви дописали P.S.
А то я вже подумав, що написав вам занадто... :cool:
Це добре, пане Тимур, що ви дописали P.S.
А то я вже подумав, що написав вам занадто... :cool:
У мене зараз "газетні дні" - здаємо до друку черговий журнал "РоботодавецЬ". Вихідних нема. Часу на те, щоб написати нормальну розгорнуту відповідь - також. Доводиться писати фрагментами з P.S.
В будь-якому разі, маєте рацію: я даремно втрутився. Тож виправляю цю прикрість і припиняю втручання. Розбирайтесь самі, без мене.
Natalka Ptah
13.04.2011, 21:48
Що ж, сподівання, що у когось із активних коментаторів прокинеться здоровий глузд, виявились марними.
Тактика не звертати увагу теж не дала результату, бо приходити сюди і щось доводити ,ekj щонайменше бридко.
Тому я публічно заявляю, що не маю жодного стосунку до всіх дописувачів Літфоруму, окрім ніку, під яким зараз пишу.
Всі заяви про те, хто чий клон і хто що кому винен, мене не обходять.
Не обходять мене також і наклепи та перекручування фактів. Ціна недолугому піару (і самопіару) не поступається ціні намагань облити когось брудом.
Хочете гратися? Грайтесь.
Але моє ім'я чи імена моїх друзів або згадки про справи чи проекти, якими я займаюся, прошу не згадувати без зайвої потреби ані тут, ані будь-де. Заради власного здорового сну.
Мені соромно за Літфорум, який перетворився на лайнодром.
Ще більше мені соромно, що цей форум знаходиться нині у летаргійному сну і нагадує під’їзд, де тусуються гопники й іноді крадькома проходять нормальні люди. А пам’ятаєте: колись тут творилася українська література... Й українська фантастика, до речі, якщо хтось призабув, захопившись безглуздими суперечками.
До чого я веду?
А все просто.
Зараз ми всі маємо унікальний шанс перегорнути сторінку і зайнятися тим, чим маємо займатися за покликанням, - літературою, й облишити порожню балаканину на форумах, шукання ворогів серед інакомислячих чи спроби комусь напакостить.
І розумні люди приймуть цю пропозицію.
Бо так, чи інакше, та всі ми живемо і працюємо в одній країні.
Така наша спільна доля - бути різними і визнавати це.
Наталія Дев'ятко
Значно більшого ефекту за пафосні заяви можна досягти, просто прибивши СНП-Ашикаву, як дехто з нас обіцяв.
Бандерівка
14.04.2011, 10:17
А дійсно, куди дівається Ашикава, коли появляється Наталка Птаг?
Ось надважливе питання. )))))
Що ж, сподівання,.........
Наталія Дев'ятко
Я повністю підтримую. І без застережень.
vitanova
14.04.2011, 14:58
+1
Народ, я не з фанклубу НД, але ж
Зараз ми всі маємо унікальний шанс перегорнути сторінку і зайнятися тим, чим маємо займатися за покликанням, - літературою, й облишити порожню балаканину на форумах, шукання ворогів серед інакомислячих чи спроби комусь напакостить.
це слушна пропозиція.
І ось що нам каже свята Вікіпедія:
"Популярная мудрость учит избегать кормления троллей и игнорировать искушение им ответить. Ответ на троллинг неизбежно уводит обсуждение от темы, выводит из равновесия наблюдателей и снабжает тролля вниманием, которого он жаждет. Однако так как охотники (аналогично троллям) часто сами провоцируют конфликты, в итоге проигрывают только другие пользователи форума, которые предпочли бы, чтобы конфликт не появлялся вообще.
(...)
Игнорирование тролля может вызвать повторение попыток привлечь внимание. «Гады, что, возражаете? … гады, что, молчите? …» Тем не менее, эта тенденция гораздо слабее, и в итоге тролль устаёт и начинает искать себе более благодатную почву."
Отже. Перефразовуючи одного індуса, Ашикавка досі тут, бо ви не можете її відпустити)
А як на мене, то є розваги кращі, аніж кидатися кізяками на форумах.
Пані Марія Ряполова.
Адже ви підтримали пропозицію?
облишити ... спроби комусь напакостить.
То навіщо тоді оцей "кізяк":
Отже. Перефразовуючи одного індуса, Ашикавка досі тут, бо ви не можете її відпустити)
А як на мене, то є розваги кращі, аніж кидатися кізяками на форумах.
Невже вам більше нема, де "порозважатися" киданням "кізяків"?
http://otherside.com.ua/users/photos/1303482658_1195.jpg
Наталка Дев'ятко на стенді видавництва "Навчальна книга - Богдан" під час автограф-сесії на весняному "Медвіні-2011"
Це було юнне дарування, яка могла стати видатною, всесвітньовідомою поетесою. Але зараз їй вже 28, потенціал втрачено
Victoriya_ten
11.05.2011, 13:00
Це було юнне дарування, яка могла стати видатною, всесвітньовідомою поетесою. Але зараз їй вже 28, потенціал втрачено
не зовсім згодна!ця поетеса зацікавила мене,хочу придбати її книги.
потенціал ще не втрачено.можливо вона ще буде писати.
не зовсім згодна!ця поетеса зацікавила мене,хочу придбати її книги.
потенціал ще не втрачено.можливо вона ще буде писати.
Який вже потенціал, у 28 років:?
Warriortrue
11.05.2011, 20:37
От це, пані Басю, і називається ТАЛАНОВИТІ ДІТИ УКРАЇНИ!
на мою думку Наталя Девятко не є винятковою письменницею - фантастом, оскільки в її творах дуже багато "пустої водиці" яка взагалі нецікава пересічному українці. Якщо українця поставити перед вибором: девятко чи Лук'яненко, то більшість оберуть россійського письменника.
на мою думку Наталя Девятко не є винятковою письменницею - фантастом, оскільки в її творах дуже багато "пустої водиці" яка взагалі нецікава пересічному українці. Якщо українця поставити перед вибором: девятко чи Лук'яненко, то більшість оберуть россійського письменника.
Я згоден із тобою, мій друже, прочитавши її твори, я не побачив нічого незвичайного, чогось, шоб могло викликати захоплення! Українська література давно втратила свій потенціал.
....Якщо українця поставити перед вибором: девятко чи Лук'яненко, то більшість оберуть россійського письменника.
Не варто так узагальнювати. Люди різні бувають.
vic.tor.doc
12.05.2011, 23:11
І про потенціал української літератури - теж не факт!
Nike_Велес
05.09.2011, 08:04
До речі, що там з СНП? Похерила його Наталка Дев'ятко?
Ну за що не візьметься своїми кривими руками...
Ну і трошки про особистість авторки.
Говорячи про "ёб-особистості", Наталка Дев'ятко здає з головою свою величезну сексуальну незадоволеність. Йдеться про "ёб-особистості" саме в множині - отже, видно, що голодухи Наташка марить груповухою, різними збоченнями. Але хрін там: таке падло як Дев'ятко Наталка трахати - себе не поважати. ))))
До речі, що там з СНП? Похерила його Наталка Дев'ятко?
Ну за що не візьметься своїми кривими руками...
Ну і трошки про особистість авторки.
Говорячи про "ёб-особистості", Наталка Дев'ятко здає з головою свою величезну сексуальну незадоволеність. Йдеться про "ёб-особистості" саме в множині - отже, видно, що голодухи Наташка марить груповухою, різними збоченнями. Але хрін там: таке падло як Дев'ятко Наталка трахати - себе не поважати. ))))
Щось у вас не все гаразд із голівонькою, Радутний.
По-перше, про ваші "ёб-особистості" під ніками "radus", "Nike_Велес" і "Бандерівка" казав Ашикава. Тобто, я. Висновок цей я зробив з найулюбленіших ваших тем обговорення.
По-друге, логіка ваших дописів під ніками "radus", "Nike_Велес" і "Бандерівка" трошки схиблена: то ви усі "ёб-особистості", разом й усюди, славите письменницю Наталію Дев'ятко, як "проститутку", то кажете про якусь "величезну сексуальну незадоволеність".
По-третє, ви чомусь усюди написали під ніком "Nike_Велес" про таку мою "жорстоку образу", але чомусь обминули "Критичні відгуки про публікації в "УФО"". Якби моїми дописами була ображена будь-яка інша людина, окрім вас, Радутний, то людині тій було б пофіг, що на "Критичних відгуках" саме зараз залишив свій допис видавець журналу "УФО". І допис той ви чомусь не "забовтуєте", як завжди це робите під ніками "radus", "Nike_Велес" і "Бандерівка" зі всіма іншими.
І це ще один ваш прокол, Радутний.
Хто славить, я? Я казав, що я в неї не обслуговувався. Як я можу славити те, чого не знаю.
А той допис - то теж я написав, чого мені його забовтувати. :)
Nike_Велес
06.09.2011, 08:00
Наталку Дев'ятко славить народ український:
http://i.piccy.info/i7/e78362da4f32587aacac7542baa30f57/1-2-185/17967654/dev_iatko_500.jpg (http://piccy.info/view3/1942407/3c1d544c014654dbf594b75e8de38dec/)
Бугога.
А чому так скромно? Що за абстракція? Де фотографія Наталки Дев'ятко та Радія Радутного (хоч би з УП) у відповідних- позиціях? )))))))))))))))))))))) Дайош фотошоп, так як це любить Ашикава-Дев'ятко!
А про кар'єру Дев'ятко після УФО - то це саме та влучна "картіна маслом" ))))))))))))))
писали б щось ближче до того, в чому тямите - про проституцію, крадіжки журнальних матеріалів, плетення інтриг в редакції, блискучу кар'єру в СНП, яку мудро обірвав пан Роман.
ви ще забули публікацію приватної переписки членів редакції ((((
публікація без згоди авторів - та ж крадіжка/шахрайство ((((
Прочитавши "Скарби примарних островів" я був до глибини всього, що маю, вражений вишканим стилем, мудрістю ідейного змісту та висотою авторських ідеалів.
Без перебільшення, в українській літературі засяяла наднова зірка. Слава Наталі Дев"ятко!
Пропоную висунути Наталку Дев"ятко на Нобелевську премію з літератури (за літературну діяльність).
Або Нобелевську премію миру (за діяльність в інтернеті).
А також перекласти "Скарби" грецькою мовою та зняти однойменне аніме.
Приєднуйтеся, товариші!
http://i.piccy.info/i7/e78362da4f32587aacac7542baa30f57/1-2-185/17967654/dev_iatko_500.jpg
Що це я бачу?!! Бейтарівський півник вивчає, як це буде - мені "міньєт зробити"? :cool:
http://life.pravda.com.ua/images/doc/6/8/685cf-rad.jpg
Відповідь отуточки: http://litforum.net.ua/showthread.php?p=91686#post91686
Прочитавши "Скарби примарних островів" я був до глибини всього, що маю, вражений вишканим стилем, мудрістю ідейного змісту та висотою авторських ідеалів.
Без перебільшення, в українській літературі засяяла наднова зірка. Слава Наталі Дев"ятко!
Пропоную висунути Наталку Дев"ятко на Нобелевську премію з літератури (за літературну діяльність).
Або Нобелевську премію миру (за діяльність в інтернеті).
А також перекласти "Скарби" грецькою мовою та зняти однойменне аніме.
Приєднуйтеся, товариші!
Ні, пане Стрижеус, на форумі вже є один Петросян-Радутний.
А для двох Петросянів форум маленький. :)
Прочитавши "Скарби примарних островів" я був до глибини всього, що маю, вражений
А казали, що читати не будете. :)
Хто з героїв "Скарбів..." вас найбільше вразив? Не отой хлопчина, що злякався плисти з піратами?
Ашикаво, а чому ви весь час пишете про себе, як про чоловіка?
Не зовсім. Це, скоріш, просто підлота.
А от крадіжка редакційного архіву - це справді крадіжка. Як гаманець у клієнта. :) Й підлянка теж, звісно, але вже не журналу, а його авторам, що надіслали свої твори, й певні, що їх розглядають, а воно он бач як.
Не зовсім. Це, скоріш, просто підлота.
А от крадіжка редакційного архіву - це справді крадіжка. Як гаманець у клієнта. :) Й підлянка теж, звісно, але вже не журналу, а його авторам, що надіслали свої твори, й певні, що їх розглядають, а воно он бач як.
А пан Верховський казав, що він той архів бачив.
То, мабуть, хтось з вас бреше, Радутний?
Чи ви й поцупили той архів для фантастичних копірайтерів?
Ага, сам у себе й поцупив. Є чоловіча логіка, є жіноча, є Булева, а є Ашикавська, і остання розумінню не піддається. :)
Висновок про архів зроблено з листів читачів - мовляв, надсилав, які результати? а кому надсилали, на журнальну адресу? ні, безпосередньо на дев'яткину.
Ага, сам у себе й поцупив. Є чоловіча логіка, є жіноча, є Булева, а є Ашикавська, і остання розумінню не піддається. :)
Ви ще про логіку відомого фантаста "и др." чомусь позабули... :)
Висновок про архів зроблено з листів читачів - мовляв, надсилав, які результати? а кому надсилали, на журнальну адресу? ні, безпосередньо на дев'яткину.
Стосовно вашої властивості збрехати я не сумнівався, Радутний. Але без прикладів імен тих людей, або "листів читачів - мовляв, надсилав, які результати?" віри у мене вам немає. :)
Чхати мені на вашу віру, шановна. У всіх розуміннях. :)
Бандерівка
06.09.2011, 20:08
Шановні, варто спочатку взяти за шкірку Наталку Дев'ятко та спитати - нехай зізнається по-чесному - поцупила вона твори редакційного портфеля, а чи залишила Верховському (як це слід було зробити порядній людині і моральній письменниці, яка прагне виховувати читачів)? ;)
А список Радус наведе, це неважко.
Наскільки можу пригадати, всі наявні у мене на момент листопада 2009 року архіви я в декілька прийомів надіслав Валерію. Навесні 2010 року так само в декілька прийомів надіслав їх вже Радію.
За старою журналістською звичкою, всі електронні архіви усіх відділів я зберігаю й досі. У принципі, після 3-х років архіви знищуються, проте оскільки "УФО" - журнал особливий (літературний), то в даному випадку я архіви все ж таки зберіг. Якщо чинному головному редакторові "УФО" щось потрібно - Радій, звертайся, готовий повторно надати старі УФОшн архіви, що є у моєму розпорядженні.
Nike_Велес
07.09.2011, 08:01
http://i.piccy.info/i7/e78362da4f32587aacac7542baa30f57/1-2-185/17967654/dev_iatko_500.jpg (http://piccy.info/view3/1942407/3c1d544c014654dbf594b75e8de38dec/)
як це буде - мені "міньєт зробити"
Ашикаво-Дев'ятко, Вам робити міньєт, судячи з Вашої аватарки, міньєт робитимете Радутному саме Ви! )))
Бо звідки в Ашикави (Наталки Дев'ятко) такий "вагомий аргумент", як ото зображено на аватарці? А Радутний на Дніпрі "аргумент" продемонстрував! )))
Ану на Дніпро купатися голяка - в кого "аргумент" виявиться меншим, та і робитиме міньєт. )))) Призначайте час.
Ашикаво, Ви не згодні з тим, що Наталка є геніальною письменницею?
Як Ви посміли!
А Радутний на Дніпрі "аргумент" продемонстрував! )))
Особисто я побачив бейтарівського гермафродита з нерозвиненою цюцюркою:
http://life.pravda.com.ua/images/doc/6/8/685cf-rad.jpg
Та й ви не вважаєте Радутного чоловіком, бо пишете "в кого "аргумент" виявиться меншим, та і робитиме міньєт". ;)
Ашикаво, Ви не згодні з тим, що Наталка є геніальною письменницею?
Як Ви посміли!
Ви кажете, що інета у вас немає, бо ходите в інтернет-клуб.
Мабуть, ви хворенька людина. :) Це ж треба: бігти написати щось "петросянівське", а не порозмовляти з людьми на форумі. :(
Ви, пане Стрижеус, так і не відповіли мені, по яким суддівським критеріям ви відібрали тексти "Навздогін" або "Коло".
http://litforum.net.ua/showthread.php?p=91472#post91472
Та й про хлопчину, що злякався плисти з піратами, чомусь мовчите... Мабуть, не читали. :)
Ашикаво, а якого розміру цюцюрка, по-вашому, досить розвинена?
Nike_Велес
07.09.2011, 19:05
Та й ви не вважаєте Радутного чоловіком, бо пишете "в кого "аргумент" виявиться меншим, та і робитиме міньєт". ;)
НАВПАКИ, клітор Ашикави-Дев'ятко навіть у стані ерекції ніяк не стане більшим за ЧОЛОВІЧИЙ "аргумент" Радутного. Це ж очевидно. (Чи мо, парі на десять тижнів рідонлі? Де хочете мірятись?)
Тому я і написав "та і смоктатиме", маючи на увазі НАТАЛКУ ДЕВ'ЯТКО, котра смоктатиме Радутному, якщо він не гидує. Але знаючи особисто цю лярву Наташу - напевно, таки гидує)))))
Nike_Велес
07.09.2011, 22:04
чомусь наталка птах мовчить. напевно на нічну зміну повалила
Тому я і написав "та і смоктатиме"
Не виправдовуйтесь, бо вже написали. ;)
А взагалі, ви ще більше пишіть - і буде півник бейтарівський смоктати і за себе, і за "ё-україномовну", і за того парня "ё-нудиста"... :)
Ох, Ашикаво, ви все обіцяєте та обіцяєте. Коли, де? Давайте, виконуйте обіцянку, може, трохи покращите репутацію.
Та хто перед тобою, сучко, виправдовується? Ашикаво-Наталко, САМЕ ТИ смоктатимеш прицмокуючи. )))
Не репетуйте ви так, як репета косівська. :)
Щось не наводить Радутний список...
А ви ж обіцяли:
А список Радус наведе, це неважко.
І не наведе, навіть за рідонлі. На відміну від вас, шановна, я поважаю приватність листування.
І не наведе, навіть за рідонлі. На відміну від вас, шановна, я поважаю приватність листування.
От я би вам повірив, Радутний, коли б не бачив, як ви намагалися сховатися за Наталкою перед організаторами та авторами конкурсу СНП:
<Радутний> Який може бути вихід із ситуації? Я бачу два. Перший (бажаний): Наталія розуміє неприпустимість поведінки, спростовує оголошення й вибачається перед колегами. Другий (небажаний): відбуваються кадрові зміни. Повторюю, що це варіант небажаний.
<Радутний> У першому випадку можливий компроміс - Наталія оголошує, що з оповідання не будуть надруковані з технічних причин. Може також вручити приз УФО, зроблений за свій рахунок.
http://zhurnal.lib.ru/o/otgoloski/pro_snp_2009.shtml
А так... то знову ваші спроби сховатися... Бо знову збрехали. :aga:
Здрасьтє. Викладене шановною Наталкою приватне листування - це моя спроба сховатися?
Дівоче прізвище вашої шановної матусі не Гебельс, нє?
Здрасьтє. Викладене шановною Наталкою приватне листування - це моя спроба сховатися?
Та якби не те викладене листування, то й не знали би всі, яка ви підла людина. :)
Дівоче прізвище вашої шановної матусі не Гебельс, нє?
Нє.
Але ж і ви знаєте, що оте листування було викладене у мережу тільки після часткового оприлюднення листування паном видавцем журналу.
І не Наталкою, а організатором конкурсу СНП, аби всі знали, які конкретно люди побажали розірвати угоду між журналом "УФО" і конкурсом "Современная нереалистическая проза".
Не вдалося сховатися вам за Наталкою, Радутний.
Nike_Велес
08.09.2011, 19:22
і буде півник бейтарівський
ануну... з цього місця детальніше )))
що це за такі збочення в редакції УФО під керівництвом Тім-Літа існували????
Наталка Дев'ятко отримала в цих суперечках епітет "королева панелі", Тім-Літ - почесне звання Наталчиного "коханця", Радус - "півника"...
Ну й зібрав Литовченко гадючник. Ото ж тобі чисто - павуки в банці.
І вижив Найбільший Павук. )))
Горе переможеним. ;)
Наталка Дев'ятко отримала в цих суперечках епітет "королева панелі", Тім-Літ - почесне звання Наталчиного "коханця", Радус - "півника"...
І вижив Найбільший Павук. )))
Горе переможеним. ;)
Даруйте, шановний Найку, але "гадючником" і "павуками в банці" можна назвати будь-яке товариство творчих людей, яке реалізує будь-який спільний творчий проект. І найперша (!) причина розпаду творчих колективів - міжособистісні конфлікти! Питання лише у часі...
Згадайте причини розпаду... наприклад, естрадних колективів: "Бітлз" розбіглися, коли Джон Леннон почав зустрічатися з Йоко Оно, приводити її на репетиції тощо... кабаре-дует "Академія" - коли Саша з Лолою остаточно пересварилися... і таке інше в тому ж дусі!
А кіно?! Коли Євген Моргунов привів на передпоказ "Кавказької полонянки" двох дівчат, Леонід Гайдай психонув і заприсягнувся, що надалі не зніматиме "трійцю"!.. Таких історій - мільйон з хвостиком!..
Отже, річ не в тому, щоб суперечок всередині творчого колективу не було. Річ у тім, щоб керівник творчого колективу ці суперечки залагоджував, а енергію "суперечників" переспрямовував у нове - творче русло! Нехай змагаються на творчому "полі битви" - це тільки на користь справі!!!
Мені це вдавалося протягом 2,5 років - вважаю, що насправді це не так вже й мало. ;))))))
Вам не здається, "Nike_Велес", що людям, яких ви намагаєтеся "обісрати" у мережі, достатньо буде запитати, наприклад, Є.Барана, хто подарував йому книгу "Свідки Абрахама", а потім, у залежності від образи на вас, або відірвати вам яйця, або за ті яйця вас підвісити, або обібрати до стану "нудиста" через суд. Бо робити у мережі, що вам заманеться, - це не безкарно...
Nike_Велес
09.09.2011, 08:34
Вам не здається, "Nike_Велес", що людям, яких ви намагаєтеся "обісрати" у мережі, достатньо буде запитати, наприклад, Є.Барана, хто подарував йому книгу "Свідки Абрахама", а потім, у залежності від образи на вас, або відірвати вам яйця, або за ті яйця вас підвісити, або обібрати до стану "нудиста" через суд. Бо робити у мережі, що вам заманеться, - це не безкарно...
а що - зникло вже бажання мармизи розмальовувати? ))))
виховний захід дав результата!
Є. Барана згадали, про Ю. Андруховича не забудьте - я теж з ним зустрічався і книжку подарував... )))) Якщо Є.Баран скаже, що "Свідки Абрахама" йому подарував Радутний, то все - Ваше припущення буде підтверджено. І стане всім ясно, що Ашикава - супердетектив. ))))))
І, звичайно, шкода, що у Вас нема яєць, а от роздягнути Вас "до нудиста" і надавати палкою по сраці - це можна ))))))
Вам не здається, "Nike_Велес", що людям, яких ви намагаєтеся "обісрати" у мережі, достатньо буде запитати, наприклад, Є.Барана, хто подарував йому книгу "Свідки Абрахама", а потім, у залежності від образи на вас, або відірвати вам яйця, або за ті яйця вас підвісити, або обібрати до стану "нудиста" через суд.
Підозріло, навіть дуже... але все ж таки не факт!
1. Колись Ігор Желем попрохав мене передати його книгу з його ж автографом братам Капрановим.
2. Ще раніше Веле Штилвелд попрохав мене передати один його (Штилвелда) рукопис Г.Л.Олді.
3. Історію про те, як на початку незалежності України п'яний "в устільку" Борис Штерн віз до Москви рукопис книги Володимира Зайця (буквально просидівши на теці з паперами півдоби), і яка у нього була історія з митниками чи прикордонниками, загалом є класикою анекдотів пострадянського фендому... й лише та прикра обставина, що обидва її учасники вже відійшли у кращий світ, не дозволяє мені розповісти її докладно.
Втім, усе це аж ніяк не означає, що Ігор Желем і Веле Штилвелд - це літературні "клони" Тимура Литовченка. Тим більше, що Володимир Заєць був літературним "клоном" Бориса Штерна!..
Є. Барана згадали, про Ю. Андруховича не забудьте - я теж з ним зустрічався і книжку подарував... )))) Якщо Є.Баран скаже, що "Свідки Абрахама" йому подарував Радутний, то все - Ваше припущення буде підтверджено.
Особисто мені фіолетово, що скаже Євгеній Баран.
Але іншим, кого ви тут так намагаєтеся "обісрати", мабуть, буде цікаво познайомитись з "ё-нудистом" дещо ближче. :)
Підозріло, навіть дуже... але все ж таки не факт!
Підозріло те, що людина, яка називає себе "Nike_Велес", жодного разу не спілкувалася з Наталкою Дев'ятко на Літфорумі, але "поливає" її, як Радутний. :aga:
А факт, що ніхто ту людину за язик не тягнув:
Nike_Велес: "2) з Євгеном Бараном я знайомий особисто, мій друг попросив його бути ведучим на презентації мого роману "Свідки Абрахама" у Прикарпатському університеті (м. Івано-Франківськ)... отож, я почув від нього чимало як схвальних, так і критичних слів про мій роман (розумний дядько!), а головне - запевнення, що такий роман має право на існування, що він достатньо своєрідний... взамін подарованому своєму роману отримав книжку його критичних статей"
http://www.litforum.net.ua/showthread.php?p=32957#post32957
От дивина, ге ж? Теж, мабуть, хильнув чиєїсь там крові й щиро заздрить, самозакохане ви наше.
"Наталка в колі ворогів", ггг. :)
Хочете пояснень - згадайте анекдот про Холмса та Уотсона, яким за рогом по мордам дали.
От дивина, ге ж? Теж, мабуть, хильнув чиєїсь там крові й щиро заздрить
Стосовно "заздрить", маєте рацію. :)
Це ж скільки років "ё-нудист" був головним співрозмовником Радутного, а прийшов Ашикава на форум, то й відійшов на другий план. :(
Враховуючи, що тільки заради Наталки Радутний міг його покинути, то й "заздрить" Наталці і допомагає Радутному "нищити" конкурентів. ;)
P.S. Раджу пані Наталці Дев'ятко при нагоді запитати у Є.Барана, хто ж подарував йому книгу "Свідки Абрахама". Чи раніше, якщо ті "ё-особистості" Радутного не вгамуються...
Сам п'ю, сам гуляю,
Сама раджу, сама питаю!..
майже (с).
Так само, як з редакційним листуванням, до речі. Щось мені підказує, що жовтий будинк все ближче й ближче... ;)
Сам п'ю, сам гуляю,
Сама раджу, сама питаю!..
майже (с).
Не дуже вправно. Як і всі поети "и др.". :bu:
Маленьке запитання. Оцей віршик був ваш? :8
(с) Володимир Радутний,
Уривок на конкурс
Козакам України
Русь Київська, державо славна,
Багата силою й добром,
Народом щедрим з давен-давна,
Майстрами, різним ремеслом...
З тобою знані королівства
За честь вважали справу мать,
Чи за столом святковим сісти,
Чи силу ратну в поміч звать.
В руках козачих дужих, вправних
Несли «роз’яснення » в ребро
Мечі Гатила в битвах славних
Мов блискавиці над Дніпром.
Пихатий Рим, тебе пізнавши,
Схилив пригнічено чоло,
Олегів щит собі придбавши
Як знак про руське ремесло.
А от же ж! Як тебе згубила
Гостинність щедра русичів...
Варязька хитрість підкосила
Коріння київських князів -
Аскольда й Діра підло вбила
На Кия стіл варяг щоб сів.
Від того часу хижий Рюрик
Облудно в кров еліти влив
Жадобу, заздрість і байдужість
До всіх нащадків русичів.
Тож об'єднайтесь в добрій волі
Щоб захистить на всі віки
Від піни жадібної, злої
Свою Вкраїну, козаки!
Так само, як з редакційним листуванням, до речі.
Що там так само з редакційним листуванням? І до якої речі?
Щось мені підказує, що жовтий будинк все ближче й ближче... ;)
Відчуваю, що вже хочете капітулювати перед тими, хто виганяє бісів... :cool:
Адже вже не можете вгамувати своїх "ё-особистостей"...
О, ні, шановна Ашикаво, я фахівець лише в японській поезії. Наприклад:
Тяжко живе Ашикава,
Думає, що всі чомусь заздрять.
Дурна!
Або ось так:
Бідна, бідна Наталка!
Мало того, що паскуда,
Так ще й біси обсіли.
О, ні, шановна Ашикаво, я фахівець лише в японській поезії.
То що ж ви тоді робили на нагородженні учасників конкурсу "Золотий тризуб"?
Бідна, бідна Наталка!
Мало того, що паскуда,
Так ще й біси обсіли.
А конкретніше, яку "Наталку" ви хочете "обісрати", сказати трошки бздите, Радутний?
Шкода мені Наталку.
Ставить вона запитання.
А її усі нах.
Шкода мені Наталку.
Ставить вона запитання.
А її усі нах.
Бздите, Радутний... :)
Сморід Наталці ввижається,
Думає, що то бздять.
А то її мозок...
Завжди поруч з владою!
Патріотка Наталія Дев’ятко прямує «Країною знань» разом з Дмитром Табачником
http://osvita-dnepr.com/content/view/521/1/
Еліна Заржицька
Наталія Дев’ятко
Дмитро Табачник: «Школа – це складний механізм, робота якого буде повноцінною лише тоді, коли кожна деталь буде злагоджено працювати»
Срібним переспівом шкільний дзвоник запрошує нас у цікаві, неповторні мандрівки Країною знань. За двадцять років він дзвенів більше 40 тисяч разів. І кожен раз по різному.
Про новації, що чекатимуть на українську шкільну спільноту, розповідає Міністр освіти і науки, молоді та спорту України Дмитро Табачник.
http://www.adm.dp.ua/OBLADM/Obldp.nsf/b07122b559dbcb50c22572ba0052a791/5d3baa53bc1bb3d6c2257903003bb257?OpenDocument
ну на то воно й патріоти, шоб мудачників вигулювати.
респект
корито хворева
vBulletin версії 3.7.0 Beta 3, © 2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2008