КПК

Показати повну версію : Війна Світів

Prim
10.07.2005, 13:58
Сьогодні вдруге подивився цей фільм в кінотеатрі.
Враження ще кращі, адже я слідкував не тільки за сюжетом, а і уявляв себе на місці режисера та оператора. Так, це дійсно майстри своєї справи...

Девор
10.07.2005, 17:23
Сьогодні впереш подивився цей фільм в кінотеатрі.
Маладці! Асаблива ета , як його Тома Круза!
Це, до речі, найвдаліша його роль..
От фільм короткий, підозрюю, що сама книга змістовніша..

Тол
10.07.2005, 18:24
Сьогодні впереш подивився цей фільм в кінотеатрі.
Маладці! Асаблива ета , як його Тома Круза!
Це, до речі, найвдаліша його роль..
От фільм короткий, підозрюю, що сама книга змістовніша..
Фільму так і не видів :( В основному кажуть що класний! Девор! у тебе такий нік! Який означає імя демона і такий несерйозний аватар з голою бабою!!! Фуууууууууу! :eek:

Девор
10.07.2005, 18:41
Йди дивись поки є.
-------------------------------------
Яка різниця-- баба, не баба.. Як відомо, демони можуть приймати любу подобу. :Р

Тол
10.07.2005, 19:56
хахой ти умний! Череп не жме малого дємана???

Девор
10.07.2005, 20:20
Як згадаю лице Круза коли він побачив ненавість сина, то мені просто аж сльози з очей течуть.

До речі, а для чого вони зняли фільм в теперішньому часі , а не в часі коли Уелс писав? Бул б краще.

Prim
10.07.2005, 20:32
Чому? Тому що зі слів Спілберга, він хотів зняти гіперреальну історію, яка змусила би нас повірити у події на екрані.

Тол
10.07.2005, 20:39
Карочє фігня зі Спілбергому! бо вже дуже його критикують...

Prim
10.07.2005, 20:41
А твоя власна думка формується під тиском критики інших?
Мені тебе жаль...

Тол
10.07.2005, 20:46
ага... Отакий я бідний :(

Девор
12.07.2005, 19:45
Чому? Тому що зі слів Спілберга, він хотів зняти гіперреальну історію, яка змусила би нас повірити у події на екрані.

Я майжк йому повірив дивлячись на екран.
Але, все-таки, автор є автор, а Спілберг є режисером :)

Prim
12.07.2005, 20:37
Перше завдання режисера - подати сценарій у цікавому вигляді. Думаю, Спілберг з цим на 300% справився.

Алекс Пелагин
19.07.2005, 13:59
Вважаю, що, якби вони робили картину у тодішньому часі, коли Уельс її писав, то такі високотехнологіїні тварюки, які були у фільмі, були б там недоречні. Просто, якщо це 19-е (чи яке?) століття, то йому й прибульці під стать - такі собі круглі бляшанки на трьох корявих ногах. А так - наш час, у нас свої гіпертехнологічнорозвинуті (!) прибульці. Треба, щоб воно було не з цього світу, але загальна, скажімо, "гамма" (як у кольорах) повинна зберігатися, інакше картина буде виглядати нісенітницею, а не фантастикою.

А ще, щоб ви всі знали, Том Круз - ярий фанат творчості Уельса! Так-так!!! Отак вам і треба!!! :)))) (навіжений сміх)

Gray
24.07.2005, 00:38
ftp://ftp.univ.kiev.ua/pub/incoming/war.txt - в самое яблочко... :-/

З.Ы. А вообще мое ИМХО: не люблю когда так паскудят классику.

Девор
29.07.2005, 14:11
СТИВЕН СПИЛБЕРГ
Не забудьте прививаться каждую осень от гриппа.

Я валяюсь:)

Prim
31.08.2005, 20:41
Уявіть:
Знято один в один з сюжетом книги. Сучасник би цього не зрозумів. Атмосфера була би не та.
Знаєте чому пишуть "по мотивам..."? Тому що це не повністю та історія, яка в першоджерелі.

Девор
31.08.2005, 22:00
нажаль так пізно зрозуміли:)

Gray
02.09.2005, 23:25
Prim
Уявіть:
Знято один в один з сюжетом книги. Сучасник би цього не зрозумів. Атмосфера була би не та.
Уявив. Міняємо зброю і світ на сучасну, а сюжет залишаємо старий. Без соплей, доньки-істерички та марсіан, які спускаються на бюлискавках, крутять колесо велосипеда та іншої брєдятіни.

Korwin
11.09.2005, 23:44
Може чого і не зрозумів, але фільм мені не сподобався. Взагалі не розумію як можна переробляти класиків - губиться сприйняття твору, його атмосфера, сюжет?

hellveen
24.09.2005, 15:24
Може чого і не зрозумів, але фільм мені не сподобався. Взагалі не розумію як можна переробляти класиків - губиться сприйняття твору, його атмосфера, сюжет?
Якби знімали строго по сюжету, то вийшло б зовсім не те, чого очікували - старомодний і дорогий фільм.

Gray
24.09.2005, 20:26
Не обов'язково було знімати "строго" по сюжету - достатньо було витримати перебіг подій. А час можна було і змінити. Що тут такого страшного. У мене після цього фільма на фразу "хачу к маме!!!" виникає стійке бажання когось задушити. :rolleyes:

Девор
25.09.2005, 20:09
А взгалі круто. Уелса підняли.
Книга раптово стала бестселлером. Видається повторними тиражами..

майк
28.10.2005, 16:41
Згідна на 100 пудів
Коли Уеллс писав свій твір, він мав намір застерегти проти накопичення зброї - світ готувався до війни. На той час, коли писалася "Війна світів", події, описані автором, були дійсно фантастикою. Але цілком імовірною реальністю також. Тим більше, що прибульці прибувають на космічних апаратах з Марсу.Коли на радіо відбулася радіовистава, в якій цитувалися уривки з твору Уеллса, громадяни одного містечка, взявши до рук рушниці, готувалися відбивати атаку прибульців.
А Спілберг трохи не продумав того, що істоти, кораблі яких подолали міжзоряний простір і закопали в підземні шари таку потужну техніку, передбачили появу людей і навіть способи їх знищення, чомусь не передбачили появи інфузорії туфельки, яка їх врешті-решт і доконала. :( Слабо... :p

Liet
28.10.2005, 21:55
Сьогодні подивився нарешті Війну Світів.
ІМХО, дурня повна. Хоча мене попереджали. Ну не розумію я навіщо стріляти по тим машинам з гвинтівом м4. І іншопланетяни взагалі ніякі вийшли. Герберт Уелс мабуть в могилі до сих пір перевертається.

Prim
28.10.2005, 22:00
Коли Уеллс писав свій твір, він мав намір застерегти проти накопичення зброї - світ готувався до війни
Спілберг теж зробив застереження. Більше трьох разів у фільмі чорним по білому проявлялося протистояння Америки та Європи.