Показати повну версію : Чи подобаються вам дивні люди?
Чи подобаються вам дивні люди? Я маю на увазі, не божевільні, а просто не такі як всі.
Мені, наприклад, нестерпна банальність, тому диваки мені подобаються. Вони думають і говорять інакше, ніж всі, вони ніколи не йдуть за масою і найчастіше вони дуже самотні. І якщо вони допустять тебе у свій внутрішній світ, тобі відкриються дуже важливі речі.
Сидячи тут, ти сама підписуєш себе у відділ диваків. Аддже не такі як всі, ми не не робимо властиві для когось інших речі.
Тільки вони й подобаються.
Ставлюсь позитивно.
Аж поки ця дивакуватість не переростає у безвідповідальність і тп.
Кожна людина народжується оригінальною. Багато людей помирають копіями...
Маленька
23.12.2005, 00:59
Дуже подобаються.
У Фаулза прочитала в "Колекціонері":
"Ординарность - бич цивилизации..."
стронґовський
23.12.2005, 08:22
Як себе не любити :)))
Всі ми дивні... Точніше - дивакуваті. Просто треба вміти розгледіти це. :D
silverfish
23.12.2005, 11:11
Ми, дивні люди, мені подобаємось :)))
oddysseus
23.12.2005, 11:17
Знаєте, з`являється таке враження, що в зарахуванні себе до диваків є щось таке на зразок кокетства. Річ у тім, що, як на мене, дивак себе диваком вважати не може: для нього просто не існує стандартів.
А так, зрештою, кожна людина, що має хоча б крихти свідомості й критичого підходу до дійсності, час від часу, задумується: цей світ божевільний, але хто з`їхав з глузду - я чи всі інші, чи всі, без винятку?
ODYSSEUS:
Знаєте, з`являється таке враження, що в зарахуванні себе до диваків є щось таке на зразок кокетства. Річ у тім, що, як на мене, дивак себе диваком вважати не може: для нього просто не існує стандартів. Дорогий ODYSSEUS’е! Знаєте, в моїй позиції немає жодного кокетства. Все просто: я - письменник-фантаст, а недивакувата людина, навіть більше - не схибнута на всю голову людина створювати фантастику не може! НЕ МО-ЖЕ!!! Бо інакше вона не побачить звичайні речі під незвичайним кутом зору, сточи на вухах. Зрозуміло?..
oddysseus
23.12.2005, 14:08
ODYSSEUS:
Дорогий ODYSSEUS’е! Знаєте, в моїй позиції немає жодного кокетства. Все просто: я - письменник-фантаст, а недивакувата людина, навіть більше - не схибнута на всю голову людина створювати фантастику не може! НЕ МО-ЖЕ!!! Бо інакше вона не побачить звичайні речі під незвичайним кутом зору, сточи на вухах. Зрозуміло?..
Ваша позиція зрозуміла. Я тільки сподіваюсь, що слово "кокетство" Вас не образило, як не ображає й інших. ;) Бо в мене такої мети не було - були тільки, можливо, лінощі підбирати потрібні слова :8
LanceloT
23.12.2005, 16:43
Що таке дивні ЛЮДИ?
час від часу, задумується: цей світ божевільний, але хто з`їхав з глузду - я чи всі інші, чи всі, без винятку?
Угу. Регулярно.
А взагалі - ніхто. Бо "нормальності" фактично не існує. І взагалі не існує полярних явищ (добро/зло, нормальний/ненормальний, правильний/неправильний тощо).
oddysseus
23.12.2005, 18:01
Бо "нормальності" фактично не існує. І взагалі не існує полярних явищ (добро/зло, нормальний/ненормальний, правильний/неправильний тощо).
Згоден, об`єктивно не існує. Але ж ми - істоти невільні (хоч і працюємо постійно над очищенням свідомості й звільненням свого життя від умовностей :8 ), доводиться розкладати на категорії: для кожного є щось особисте нормальне/ненормальне, своє суб`єктивне добро/зло й т. п. Говорю навіть не про навішування ярликів (це найгірше :mad: ), а про спосіб мислення (так званий європейськи, еллінський - усе розкласти на атоми й покласифікувати). А є ще й так зване східне мислення - сприймання речей як вони є, цілісно. І вільно говорити про те, що бачиш і відчуваєш, навіть якщо продукуєш при цьому парадокси
Згоден, об`єктивно не існує
А об'єктивності не існує вже точно! ;)
вільно говорити про те, що бачиш і відчуваєш
А інакше якось жити нецікаво...
oddysseus
23.12.2005, 18:26
А об'єктивності не існує вже точно!
Ну, підловила, підловила... Правда :D
Маленька
24.12.2005, 00:59
Знаєте, з`являється таке враження, що в зарахуванні себе до диваків є щось таке на зразок кокетства. Річ у тім, що, як на мене, дивак себе диваком вважати не може: для нього просто не існує стандартів.
Здається мені, що ти підміняєш поняття "дивної" та "дивакуватої" людини одне одним. То трохи різні речі
~Pick@chu!!!
24.12.2005, 11:10
дивл94ись наскільки вони дивакуваті.
От мені не зрозуміло, чому більшість людей прагне бути такими як всі?! Це ж протирічить природі. На світі немає однакових птахів, однакових днів, навіть однакових сніжинок. А люди не хочуть відрізнятися від інших, щоб раптом хтось не подумав, що в них щось не те з головою! Люди навіть вигадали таку жахливу річ як клонування! :confused: :confused:
Чому ми не можемо робити те, що хочеться особисто нам? Наприклад, чому потрібно рано вставати і йти на роботу? Я люблю поспати до 11, а читати до самісінького ранку! Суспільство заковує нас у рамки, які начебто роблять наше життя зручним, але насправді лише робить нас добре контрольованими і однаковими. Тому слава дивакам, які щосили цьому опираються!
LanceloT
25.12.2005, 15:41
Таке дивне враження в мене склалось, що "глухі" чи то перепрошую "сліпенькі" друкуються тут?...
Вся річ в тім -хто і що вкладає в поняття "дивні"?
Ото напишіть характеристику кожен, що ви вважаєте дивним у людині -а тоді і посперечатись можна!
Я люблю поспати до 11, а читати до самісінького ранку! Суспільство заковує нас у рамки, які начебто роблять наше життя зручним, але насправді лише робить нас добре контрольованими і однаковими. Тому слава дивакам, які щосили цьому опираються!
Можна втекти жити у поле.
Суспільство не винне.
Кожна людина обирає свій шлях сама.
Кустуріца, наприклад, зробив своє власне незалежне суспільство. (заснував своє селище)
Можна втекти жити у поле.
Суспільство не винне.
Кожна людина обирає свій шлях сама.
Кустуріца, наприклад, зробив своє власне незалежне суспільство. (заснував своє селище)
Не у кожного є можливість втекти у поле! А до тих, кому вдалося, суспільство ставиться, як до божевільних. А таким великим людям як Кустуріца дозволено все.
Не у кожного є можливість втекти у поле!
У кожного. Головне - поставити це за мету.
А до тих, кому вдалося, суспільство ставиться, як до божевільних.
Та ніхто до них так не ставиться. До них ставляться як до диваків. Але ніхто не скаже, що вони божевільні. "В поле" - то я образно сказав.
А таким великим людям як Кустуріца дозволено все.
Не такий він і великий.
P.S. Великих та малих людей не буває.
У кожного. Головне - поставити це за мету.
Поставити собі за мету втечу від реальності?
Та ніхто до них так не ставиться. До них ставляться як до диваків.Але ніхто не скаже, що вони божевільні.
Та ну?
"В поле" - то я образно сказав.
Ти думаєш, я така тупа, що не в'їхала?
Не такий він і великий.
Я вважаю великою кожну людину, яка не боїться висловлювати свої думки.
P.S. Великих та малих людей не буває.
Бувають генії і нікчеми.
То не втеча від реальності. То створення своєї власної.
Можливо, хтось і скаже що вони божевільні, але в душі він так не вважатиме.
Геніїв і нікчем не буває. Все відносно. Для когось я геній. Для когось нікчема.
То не втеча від реальності. То створення своєї
власної.
За сворення власної реальності можна потрапити в божевільню. :scared:
Можливо, хтось і скаже що вони божевільні, але в душі він так не вважатиме.
Оце зморозив!Ти що готуєш промову на "Міс Всесвіт"? :D
Геніїв і нікчем не буває.
Всі люди талановиті від природи. Але нікчеми заривають свій талант у землю, а потім сидять все життя на лаві запасних і скаржаться на свою долю. А генії розвивають свої здібності у будь яких умовах існування. Справжній геній можна побачити і в багнюці. Коли на світі зявляється справжній геній, то пізнати його можна вже хоча б по тому, що всі тупоголові поєднуються в боротьбі проти нього.( Д.Свіфт)
Як на мене, усі ми трохи дивакуваті. Це проявляється у нашому ставленні до певних життєвих ситуацій, а також у нашому світосприйнятті. Але я не можу сказати, що дивні люди мені подобаються, чи не подобаються тому, що дивакуватість - це надто широке поняття і межа між ним і психічними хворобами дуже тонка.
oddysseus
26.12.2005, 11:20
Здається мені, що ти підміняєш поняття "дивної" та "дивакуватої" людини одне одним. То трохи різні речі
А в чому відмінність, можна списати?
Якщо це запитання до мене, то я справді використовую слова "дивний" та "дивакуватий" як взаємозамінні тому, що, на мою думку, вони є синонімами.
LanceloT
29.12.2005, 12:41
Не у кожного є можливість втекти у поле! А до тих, кому вдалося, суспільство ставиться, як до божевільних. А таким великим людям як Кустуріца дозволено все.
Хто заважає статит Великим?
Тай чому Кустуріца великий - бо гршей заробив, тай "плює" на суспільне.
Тай чому Кустуріца великий - бо гршей заробив, тай "плює" на суспільне.
А я про що ?!
За сворення власної реальності можна потрапити в божевільню.
Кустуріцу ніхто ще не забрав туди. Я знаю багато прикладів.
Оце зморозив!Ти що готуєш промову на "Міс Всесвіт"?
Повір, ти не перша придумала цей вислів.
Так, в душі люди насправді сильно відрізняються від того, ким вони є ззовні. Це людина. І така її природа.
Кустуріцу ніхто ще не забрав туди.
Наведи мені приклад, коли багату і знамениту людину забрали в божевільню. Я говорю про простих смертних.
Повір, ти не перша придумала цей вислів.
А я що, претендую на авторські права?
Так, в душі люди насправді сильно відрізняються від того, ким вони є ззовні. Це людина. І така її природа.
А до чого це взагалі?
А ми говоримо про простих смертних?
Створити свою реальність - це не вигадати її. Це втілити її. Коли людина втідює свою реальність, вона перестає бути простим смертним.
А до чого це взагалі?
До теми розмови. Почитай попередні пости.
А ми говоримо про простих смертних?
Під висловом "прості смертні" я мала на увазі людей, не наділених привілегією впливати на світ, на відміну від тих, хто має гроші і славу.
До теми розмови.
Тема розмови - чи подобаються вам дивні люди. А це - відхилення від теми.
Тема розмови - чи подобаються вам дивні люди. А це - відхилення від теми.
Почитай попередні пости. Ага?
Почитай попередні пости. Ага?
Ти думаєш, твої думки такі цінні, щоб їх перечитувати?
1. Так, цінні.
2. Ти на форумі. Ти зобов`язана читати і перечитувати думки інших учасників форуму, аби відповідати на їхні пости.
Повертаємося до теми розмови. Якщо у тебе до мене є якісь зауваженя - в ПП.
Маленька
30.12.2005, 19:30
Останній діалог був настільки тривалим, що щоб перечитати попередні пости ЗА ТЕМОЮ, треба буде довго гортати сторінки :)
Так, цінні.
Це ти так думаєш! Занадто ти вже самовпевнений.
Читати пости попередніх користувачів, це насамперед, вияв твоїх етикоморальних зобов*язань у суспільстві. Адже ти вступаєш у розмову.
Бо це виглядатиме приблизно так:
Тема: Характери
Дженіфер:
Сьогодні зіткнулась з проблемою самовираження. Чи повинна я розриватись на дві частини – одна якою є я, інша яку люблять мене?
Кастрій Іванович Гострий:
Зрозуміло... спробуй адаптуватись через свого найближчого знайомого, крок за кроком.
ГІКСОС:
Я таку дівку встрів, але та була норовистою, шизовренічкою, з дикованою манієї переслідування.
На прикладі ГІКСОСА ми спостерігаємо вульгаризацію, відокремлення від течії розмови. Але це флудом не назвеш, адже тема Характери дотримується.
Але одразу скажу, що я знаю, що ніц не знаю + Але завжди готовий сісти і подумати з тобою над цими питанням:).
Дивні люди.. гм.. спробую повернути течію в русло.
Отже, дивність ми не можемо віднести до субкультур, тож отримаємо одинаків, що знають - вони не підпадають під норми суспільства. Повторюю - не вважається неформальність і т.д візьмемо питання в глобалі, прям в геосі:).
Хто не пойняв, то влізте в мій крейзі мозок і відчитайте:Р.
LanceloT
03.01.2006, 11:42
Перепал Між Прімом та Ізабель - бачу тільки лиш люте небажання зрозуміти один одного, в темі етики!
А це не Дивність і тим паче не Дивакуватість!
Ха-ха, Прім! Молодець! Навіть від тебе не чекала такої низькості. Дуже зручно - видаляти мої дописи. А як же свобода слова? :mad:
А як же повага до співрозмовників і елементарні правила ввічливості?
Модератор.
Прім, це що правда про видалення дописів?! Який жах! Це ж зовсім не по-джентельменськи! І чим саме це тебе так дістала Isabell, що ти опустився аж так низько?
Якщо видаляються пости то значить, що пости оффтопні, і модератор-адмін може це видаляти. Єдине на що не дозволяє етика - редагувати чужі пости:)
Беззмістоні офтопні пости, які до того ж містять образу учасників форуму, видаляю я. Вчіться ввічливо і аргументовано доводити свою думку.
Ваш Модератор.
Якщо видаляються пости то значить, що пости оффтопні, і модератор-адмін може це видаляти. Єдине на що не дозволяє етика - редагувати чужі пости:)
Модератор має право видаляти лише пости з нецензурними висловами. Я, здається, нічого подібного не вживала. А особиста неприязнь адміна ніяким чином не повинна ставати на заваді висловленню моїх думок!!! :mad: :mad: :mad:
isabell, послухай, ти перегинаєш палицю. Модератор має право видаляти будь-які пости, що суперечать правилам Форуму. І не тобі вирішувати, хто на що має право. Виношу попередження.
Беззмістоні офтопні пости, які до того ж містять образу учасників форуму, видаляю я. Вчіться ввічливо і аргументовано доводити свою думку.
Ваш Модератор.
Вкажи мені, будь-ласка, де саме я неввічливо і образливо зверталася до учасників форуму? До того ж називати мої пости беззмістовними також є образою!!! :mad:
Ми не будемо тут гратися. Ти сама прекрасно знаєш, де дозволяла собі грубощі. У мене зараз нема часу тикати тобі пальцем. Не треба тут зображати із себе людину, яка розуміється на будь-чому краще за інших. Тут усі рівні. Ще два попередження - і ми будем змушені тебе забанити.
Ми не будемо тут гратися. Ти сама прекрасно знаєш, де дозволяла собі грубощі. У мене зараз нема часу тикати тобі пальцем. Не треба тут зображати із себе людину, яка розуміється на будь-чому краще за інших. Тут усі рівні. Ще два попередження - і ми будем змушені тебе забанити.
Ну, це вже занадто! Грубощі? Та ти що! А за своєю мовою ти слідкуєш?
Можете мене забанювати хоч зараз! Який сенс спілкуватися з такими самовпевненими і егоїстичними людьми, які користуються своїм положенням на форумі, щоб не давати висловлюватися тим, хто їм чимось не сподобався! :mad: :mad: :mad:
Ну що ви, любі товариші-форумчани!!! Негайно припиніть сваритися й сперечатися. Зараз якраз різдвяно-новорічний час, коли пробачаються всі образи. Зі сторони ваші суперечки-це такі дрібниці життя. Давайте жити дружно!!! :o
LanceloT
04.01.2006, 15:32
Я все це перечитав...
Мені не зовсім зрозуміло де "були порушення"- думаю це буде справедливо вказати на порушення, а не відмовлятись загальними фразами!
Чи подобаються вам дивні люди? Я маю на увазі, не божевільні, а просто не такі як всі.
Мені, наприклад, нестерпна банальність, тому диваки мені подобаються. Вони думають і говорять інакше, ніж всі, вони ніколи не йдуть за масою і найчастіше вони дуже самотні. І якщо вони допустять тебе у свій внутрішній світ, тобі відкриються дуже важливі речі.
Ми, дивні люди, мені подобаємось :)))
Правдива відповідь на відверто-провокативне запитання авторки. Браво. У подальших твердженнях - таке ж нарцистичне самозамилування власною дивністю (читай дивовижністю). Вважати себе дивним, не таким, як усі, особливим і винятковим - як приємно і солодко.
Та від цього за версту відгонить снобізмом і зверхністю! Вдаєте із себе інтелектуалів, духовну еліту, граєтесь у Високу літературу, а самі гиркаєтесь, огризаєтесь і гавкаєте один на одного, мов пси.
Prophet, де твоя людяність і любов до людей, про яку ти писала, харектиризуючи себе? Де повага один до одного, задекларована у правилах літфоруму? Так, для людей, що читають Літературу, дивляться Кіно, слухають Музику, плекаючи в собі ідеї гуманізму і людинолюбства, оригінальної творчості і неклоноподібного мистецтва ви поводитесь дивно. Але мені не довподоби ТАКІ диваки. Але може є хтось кому імпонує ТАКЕ дивацтво?
Мені не зовсім зрозуміло де "були порушення"- думаю це буде справедливо вказати на порушення, а не відмовлятись загальними фразами!
1. Вони видалені.
2. Категорична неповага до людини, яка цей форум створила, по-моєму, цілком очевидна, і поза увагою я надмірне нахабство залишити не можу.
3. Модератор не зобов'язаний перед будь-ким звітуватися.
Тема закрита. Переходимо до сабжу. Особисті питання - в ПП. Якщо не влаштовує - тема буде закрита для дописів.
Чи подобаються вам дивні люди? Я маю на увазі, не божевільні, а просто не такі як всі. А я маю на увазі саме божевілля, про що вже писав якось (прошу звернути увагу на курсив):
...в моїй позиції немає жодного кокетства. Все просто: я - письменник-фантаст, а недивакувата людина, навіть більше - не схибнута на всю голову людина створювати фантастику не може! НЕ МО-ЖЕ!!! Бо інакше вона не побачить звичайні речі під незвичайним кутом зору, стоячи на вухах.
Я не жартую. Це - самодіагноз. Просто намагаюсь бути максимально чесним. З собою й з усіма вами. Тож нехай добродійка МАЙК вибачає, але від схибнутого на всю голову письменника-фантаста годі й чекати чогось іншого, ніж:
Та від цього за версту відгонить снобізмом і зверхністю! Вдаєте із себе інтелектуалів, духовну еліту, граєтесь у Високу літературу, а самі гиркаєтесь, огризаєтесь і гавкаєте один на одного, мов пси.
Так, я - шизофреник, сноб і зверхній собака. Я такий, який є, подобається це комусь чи ні - ще раз перепрошую, добродійко МАЙК!
1. Вони видалені.
2. Категорична неповага до людини, яка цей форум створила, по-моєму, цілком очевидна, і поза увагою я надмірне нахабство залишити не можу.
1.Дуже зручно зсилатися на те, що пости видалені. Це автоматично виключає оприлюднення доказів. Ті, хто бачили пости до того, як їх видалили, можуть підтвердити, що в них не було нічого, що суперечить правилам форуму.
2. А чим людина, яка створила цей форум заслуговує якихось особливих привілегій? Якщо він потребує поклоніння і з ним не можна спілкуватися, як із будь-яким іншим учасником форуму, то це вже завелика увага до персони, навіть якщо вона є творцем форуму.
:mad: :mad: :mad:
Шановні панянки Prophet та Isabell.
Ваші дебати з приводу "хто - кого" мабуть неабияк тішать представників чоловічої статі, бо що може бути кумеднішим, сміховиннішим і дурнішим, аніж бійка між двома жінками. Але я, як дівчина, не можу сміятись. Мені болить. Болить, що дві чарівні жінки, еквівалент краси, грації і витонченості, що мали б символізувати найвищу ступінь жіночності і ніжної тендітності так, щоб бути вартими отого трохи заїждженого, трохи поблажливого, але все одно сповненого пошани і замилування епітетеу "слабка стать", гризуться між собою, мов торгівки на базарі. Я розумію образу і обурення Isabell, з глибокою повагою ставлюся до рішень панни Prophet. Жінка частенько була причиною воєн, але аж ніяк не повинна стати втіленням війни. Замість виражати, як зробила б на Вашому місці і звичайна, посередня та неоригінальна людина, своє незадоволення прилюдно, на форумі Ви, панно Isabell, могли б обговорити свої претензії до панни Prophet у приватному порядку, що й запропонувала Вам вищезгадана панна. Продемонструйте свою особливість і винятковість, незвичайність і дивовижний хист у проведенні переговорів і дипломатичної гри, а не в образах і "наїзда" одна на одну.
2 Tim Lit
Перепрошую, якщо моє зауваження Ви сприйняли як образу. Проти Вас, шановний майстре слова, я нічого не маю. Сальвадор Далі теж був не від світу цього і всіма можливими (а подекуди і неймовірними) засобами підкреслював свою несхожість на решту "простих смертних".
Особиста думка.
Навряд чи є хтось, кому НАСПРАВДІ подобаються дивні люди. Таки людей суспільство не сприймає, бо не розуміє, а чого не розуміє - того боїться, а чого боїться - того намагається позбутись. Штучне ж культивування в собі усіляки дивацтв просто самоомана, щоб виділити себе серед натовпу і виокремити таким чином свою посередність. Дякую.
Скільки можна сперечатися?! Шановні леді, освідомте нарешті той "оптимісичний" факт, що ви нізащо не зійдетеся на спільній думці і давайте усі разом спілкуватися на літературні теми!
vBulletin версії 3.7.0 Beta 3, © 2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2008