КПК

Показати повну версію : Кохання заради сексу

Девор
22.12.2005, 18:18
Все у цих словах, надзвичайно обурливо, але найчастіше правдиво.

Prophet
22.12.2005, 18:32
А ти який зміст у цю фразу вкладав, а? Бо вона абсурдна.
(підозрюю, про те, що кохання не існує, краще взагалі промовчати, але куди там)

oddysseus
23.12.2005, 11:21
Я теж щось не зовсім розумію. Ще якби тема була "Секс заради кохання", якийсь би сенс був... Мабуть

~Pick@chu!!!
24.12.2005, 11:05
не можу зрозуміти про що сабж.

Девор
29.12.2005, 08:37
мається на увазі стосунки між дівчинкою і вже чоловіком. Вона кохає його і бла-бла-бла, ще й готова кинутись заради цього в ліжко. Це звичайно приклад.

LanceloT
29.12.2005, 13:07
Все у цих словах, надзвичайно обурливо, але найчастіше правдиво.

Це вічна філософія(вже це писано!)
Жінки заради кохання згідні на секс
Мужчини заради сексу згідні на кохання!

~Pick@chu!!!
30.12.2005, 13:47
Девор
а ти в образі кого уявл9єш цю тему? в образі "дівчинкою " чи в "вже чоловіком"?

Девор
30.12.2005, 13:57
Останнє досить оригінальне, тому таки виберу останнє. До речі я наглядний приклад - преспав з дівчиною, щоб показати, що я її кохаю. Круто? Я знаю.

Prophet
02.01.2006, 23:31
Жінки заради кохання згідні на секс
Мужчини заради сексу згідні на кохання!
Ну смішно, їй-бо! По-моєму, це речі мало дотичні, принаймні з точки зору причинно-наслідкових зв'язків. Мухі атдєльна, катлєти атдєльна. А вищенаведена сентенція може претендувати на місце у несформованому світогляді 13-річної дитини. Не ображайтесь, але дійсно смішно.

LanceloT
03.01.2006, 11:54
Ну смішно, їй-бо! По-моєму, це речі мало дотичні, принаймні з точки зору причинно-наслідкових зв'язків. Мухі атдєльна, катлєти атдєльна. А вищенаведена сентенція може претендувати на місце у несформованому світогляді 13-річної дитини. Не ображайтесь, але дійсно смішно.

Це відколи філософія стала визначати вік людини?
"Вона незмінна - лише словесні форми різні. Коли це стане зрозумілим - зрозумієш і те що було передано в написаному..."

P.S.
Знаю що "кохання" в "... світі" не має, але його немає лише для того, хто цього хоче! Отож "ваш сміх" не образливий, а скоріш за все викликає інші почуття!!! Хоча звісно шляхом сухого прагматизму і практицизму теж ходять люди...

СССтаніслав
06.01.2006, 20:18
Профет, якшо ми говоримо про кохання, то воно вже в якійсь формі існує. інша справа, шо ми не знаємо, чи її форма є лише вербальною, чи існує шось більш важливе.
а от сама тема розмови смішна і дійсно абсурдна

LanceloT
10.01.2006, 17:30
Отож бо і воно! Смієтесь з того, що для вас недосяжно. Шкода...

Більше того, я б міг це розглянути як особисту образу!(Доречі модератором!)
Але суть не в тім...просто справедливості ради потрібно сказати, що
"не всі зуби можна поїсти розумом"
А вищенаведені 2 сентенції можуть претендувати на місце у несформованому розумінні світу, як частки оточуючого середовища.
Не ображайтесь, але дійсно смішно

Девор
11.05.2006, 21:31
Головне, що ви думаєте, а отже існуєте і це мене тішить.
Велике інформативне джерело створило багато точок опору, від яких спираються ті чи інші твердження. Так як і любов - ненависть. ЯК би ви розпізнали любов бехз ненависті до когось\чогось...
Я тут трохи gewachsen і побачив, що кохання - це та сама любов, але прив*язана до об*єкту. Праффильно кажу?

acid drinker
11.05.2006, 21:37
но что поделать, все в мире таково,
и мы не верим в непорочность зачатья.
дружба и любовь, обман и воровство -
все кончается столом и кроватью. (с)
є слово трахатися, а є словосполучення займатися коханням. і знаєте, то таки дві різні речі:) але в більшості випадків я погоджуюся з паном троєгубовим - стіл і ліжко то таки часто останні пристані...

Sun_4ever
12.05.2006, 18:58
Панове, мене цікавить навіщо писати в цю тему, якщо ви вважаєте її абсурдною, смішною (або просто не вірите в кохання)???
Ця тема не є порожньою чи надуманою. Обгрунтую: ще Платон в одному зі своїх діалогів підіймає проблему кохання. Він ділить кохання на декілька рівнів, найнижчий з них- кохання між чоловіком і жінкою, що виникає лише через необхідність розмножуватись, таке собі чисто гормональне.
Чистої води кохання заради сексу, тобто необхідність. І щоб прикрасити тваринну сторону людини.
(Додам, що найвищою формою кохання він вважав таке, що не базується на розмноженні, тобто кохання чоловіка до чоловіка :8 )

Девор
12.05.2006, 21:33
Платон зовсім не це мав на увазі, повірте на слово.:) Він почав стару тему підняту огогого як давно:). Якщо пригадаєте, то в євангелії від Томи(апокриф) є такі слова Ісуса : ...
Коли ви зробите двоє одним,
І, коли ви зробите внутрішню сторону як внутрішню,
і зовнішню як внутрішню,
і верхню як нижню,
І коли ви зробите чоловіка і жінку одним,
щоб чоловік не був чоловіком
і жінка не була жінкою, [...]
тоді ви війдете в царство.

Такі то справи. Те саме по-Платону можна трактувати як кохання чоловіка до пташки, до вазонку, вази, стіни, колони, муру, списа, меча, власного тіла, пальців ніг сусідки, вух свині і т. д.

Sun_4ever
12.05.2006, 22:18
Платон зовсім не це мав на увазі, повірте на слово.
:8 Можливо....Бо я першоджерело не читала :D
Просто на філософії нам виклали саме в такому, трохи блакитному варіанті

Prophet
13.05.2006, 03:00
Панове, мене цікавить навіщо писати в цю тему, якщо ви вважаєте її абсурдною, смішною (або просто не вірите в кохання)???
Тому що всі вільні висловити будь-яку думку, якщо при цьому не порушують правила форуму. Крапка.

Ця тема не є порожньою чи надуманою.
А Платон - істина в останній інстанції, ага...

Sun_4ever
13.05.2006, 12:14
А Платон - істина в останній інстанції, ага...
Його ім"я хоча б залишилось в віках.
А якщо ви вважаєте себе фігурою більш значущою у свої ** років, що ж, то ваша справа

Девор
13.05.2006, 13:01
99 років, не менше:) цьом Профет! :rolleyes:

RockerША
13.05.2006, 22:01
Секс та кохання не можна ділити!!! Одне платонічне, а інше фізичне.... а щодо згаданої раніше дівчинки, що кидається від кохання в ліжко дорослому чоловіку.....хм....її можна зрозуміти...дівчата ж дорослішають швидше і років на 3-4 випереджують хлопців у розвитку... нащо дівчатам дитячий садок? тому і кидаються, гадають, що доросла людина зрозуміє, але то рідко буває...

Prophet
16.05.2006, 02:07
Його ім"я хоча б залишилось в віках.
А тепер порахуйте кількість "імен, що лишились у віках" і кількість абсолютно різних думок, що цим людям належать. Платон не гірший і не кращий за інших.

А вказування на вік опонента свідчить лише про відсутність аргументів і такту.

Sun_4ever
17.05.2006, 17:09
А вказування на вік опонента свідчить лише про відсутність аргументів і такту.
Аргументи? Будь-ласка.
1) З курсу філософії (або ж навіть з емпіричного суб"єктивного досвіду) випливає :АБСОЛЮТНОЇ ІСТИНИ НЕ ІСНУЄ. Тому вживання фразиістина в останній інстанції
як мінімум недоцільне. Істина може може бути більш-менш об"єктивною.
І жодна з думок суб"єкту не може мати всеохоплюючий характер
2) При аргументуванні власної думки посилання на автора чи твір є підтвердженням своїх слів, переконань, світогляду,(скоріше цитуванням) і аж ніяк не затвердженням АБСОЛЮТНОЇ істини, якої не існує.

Щодо такту. Нетактовним є радше заперечення без аргументування, тобто категоричне суб"єктивне судження, без пояснення. А категоричність свідчить про зверхність і небажання сприймати думку оточуючих

Sun_4ever
17.05.2006, 17:12
А щодо самої теми кохання і сексу... Приклад про дівчаток і чоловіків... Просто треба відзначити, що жінки завжди романтизуюсь секс, пов"язуючи його з якимось почуттями, яких може і не існувати у чоловіків.
Для них же все значно простіше, як поцілунок...

acid drinker
18.05.2006, 01:28
блін, сонечко, це ти романтик))) причому безнадійний... так, я не сплю з чоловіками, яких не люблю - але то не значить, шо я не можу любити трьох чоловіків за місяць... як тобі пояснити... секс є секс, кохання є кохання, коли до гарного сексу приєднується кохання - то взагалі супер, таким стосункам життя довгого і насолоди багато... але коли кохання нема, мені шо, у целібат ховатися? /звиняйте, вирвалося, насправді у мене все значно менш трагічно;)/

Девор
19.05.2006, 09:39
бугагагагагагагагагагага
іди в монашки, серйозно, буш мати просто
афігітєльний сексуальний апетит вже через місяць :D
і кохатимеш увесь світ :D

Itanium
06.07.2006, 02:45
взагалі секс і кохання речі різні, і дуже рідко вони поєднуються в наш час. одним просто сексу треба, а інші закохуються (буває таке повірте мені), тобто я можу кохати одну а сексом займатись з багатьма іншими, або навпаки, що дуже рідко буває! одним словом ідеальних стосунків не буває, все в нас в світі відносне!

radus
06.07.2006, 08:56
Шановні, почитайте Ніконова про фемінізм. Не лякайтеся назви, там фемінізм другорядне, а от пояснення, звідки ноги ростуть у кохання, у сексу та у сексу заради кохання - добрі.