Показати повну версію : Творчість Романа Кванта
Вітаю усіх любителів української літератури.
Я запрошую вас придбати мій дебютний роман "Блискавка":
http://qvant.ucoz.ua/shop/5/desc/bliskavka
Відгуки читачів, які вже купили мій роман ви побачите тут:
http://www.plati.ru/asp/pay.asp?idd=1051739
Успіхів вам!
У мене питання до автора.
Пане Кванте, а чому я ніде не бачив негативні відгуки? Адже так не буває, що всім сподобалась ваша творчість.
Квант - може, я придбав би, але ліньки розбиратись з оплатою. Не могли б ви продавати свій твір через "Букленд"? - я там маю акаунт та платити там легше. Крім того - отримаєте певний PR.
Forest - відзиви на незалежному ресурсі, отже автор невинен ;)
У мене питання до автора.
Пане Кванте, а чому я ніде не бачив негативні відгуки? Адже так не буває, що всім сподобалась ваша творчість.
Чим багатий, тим радий)
Негативні відгуки є на моєму сайті, а вконтакті мене навіть матом крив один чувак. Я просто не ставив за мету зібрати відгуки під одним дахом.
Квант - може, я придбав би, але ліньки розбиратись з оплатою. Не могли б ви продавати свій твір через "Букленд"? - я там маю акаунт та платити там легше. Крім того - отримаєте певний PR.
Forest - відзиви на незалежному ресурсі, отже автор невинен ;)
AndyN, дякую за питання. На сайті платі ру. є багато способів оплати, навіть через смс. Букленд не раніше березня приймає твори нових авторів - я дізнавався.
на моєму сайті ви можете оплатити через Вебмані або банківський переказ. Але смс оплата найбільш розповсюджена.
У будь-якому разі, пишіть мені на мило, яке вказане на сайті або через форму: http://qvant.ucoz.ua/index/zvorotnij_zv_quot_jazok/0-5
і ми знайдемо з вами спільну мову.
Цей квант себе піарить через інтернет. вже не раз натикався на рекламу, яка вже дратує.
Квант, невже ви думаєте своїм спамом зацікавити людей? Хто після роздратування купить вашу книгу?
Forest - та всі рекламуються. Це не показник.
Романе - ОК, я подумаю.
Цей квант себе піарить через інтернет. вже не раз натикався на рекламу, яка вже дратує.
Квант, невже ви думаєте своїм спамом зацікавити людей? Хто після роздратування купить вашу книгу?
Шановний, а хто вам заважає себе піарити. Почитайте уважно форум. Тут Петро Топилко засвітився, Ірина Солодченко себе рекламує. А тепер і моя черга.
Це абсолютно нормальний хід подій. Усі так роблять.
Найголовніший російський спамер теж так думав, а його замочили. :)
Найголовніший російський спамер теж так думав, а його замочили. :)
radus, кожного дня когось мочать. В чому проблема?
Для того, хто мочить - жодних проблем, а от для того, кого... Я б сказав, що існує різниця.
У нашому випадку, ясна річ, мова йде про ставлення читачів. От, наприклад, мені ви ще не відбили бажання читати ваш роман, але вже близько. Звісно, я кажу не за всіх, й припускаю, що є більш терплячі люди, а можливо є навіть такі, яким спам подобається.
Для того, хто мочить - жодних проблем, а от для того, кого... Я б сказав, що існує різниця.
У нашому випадку, ясна річ, мова йде про ставлення читачів. От, наприклад, мені ви ще не відбили бажання читати ваш роман, але вже близько. Звісно, я кажу не за всіх, й припускаю, що є більш терплячі люди, а можливо є навіть такі, яким спам подобається.
По-перше, митець мусить певним чином рекламувати себе.
По-друге, я не лізу у ваш дім з рекламою і навіть на мило не відсилаю спам.
По-третє, якщо ви такий розумний то поділіться методами реклами з мінімальними витратами, чи безкоштовної і щоб вона усіх влаштовувала? Розкажіть секрети піару, думаю всім буде цікаво.
По-четверте, хто вам заважає рекламувати себе. Ви або заздрите, або вирішили привернути увагу. Бо скандальні теми на форумі привертають більше уваги.
А, чорт, ви мене розкусили. Я, геть невідомий, сором'язливий та недосвідчений аматор щиро заздрю активному, визнаному, популярному, талановитому, можна навіть сказати, геніальному... Ррррррроману... Кванту-у-у-у-у!!!! (оплески, які переходять в овуля... пардон, в овацію).
Єдине заперечення, що я, хоч і теж трохи митець (ну, зовсім трішечки), нічого нікому не винен й нічого не мушу. Прошу також відгукнутися інших присутніх митців - чи вони мусять і як саме їх змушували - тортурами чи підкупом? Бо якщо підкупом, то я теж подумаю. :)
Nike_Велес
21.01.2011, 10:15
По-перше, митець мусить певним чином рекламувати себе.
По-друге, я не лізу у ваш дім з рекламою і навіть на мило не відсилаю спам.
По-третє, якщо ви такий розумний то поділіться методами реклами з мінімальними витратами, чи безкоштовної і щоб вона усіх влаштовувала? Розкажіть секрети піару, думаю всім буде цікаво.
По-четверте, хто вам заважає рекламувати себе. Ви або заздрите, або вирішили привернути увагу. Бо скандальні теми на форумі привертають більше уваги.
Пане Романе, не переживайте - нормально Ви рекламуєтесь!
Бо Радус рекламується інакше, в стилі "Плейбоя"- показуючи цюцюрку на Дніпрі
http://life.pravda.com.ua/ukr/person/2010/01/19/37928/ (фото 9/9) ;)
І це теж, Радусе, дуже комерційний хід, все в порядку ))))
+ літфорум: де тільки скандал, там і Радус.
Найк теж цим грішить, зізнаюся.
Все ж таки, який не який - PR. ;)
Ох, Найку, Найку, я гадав, що ви порозумнішали, тому вас і не згадав. Що ж, шановний Романе, ось ваш не менш шановний попередник - йому вдалося так дістати відвідувачів форуму, що дехто з них тепер його роман принципово не читатиме.
Звичайно, теж виключно із заздрощів. :)
До речі, Найку, в цьому році я примудрився не попастися папарацам, так що ви носитеся зі старою новиною. Як відомий персонаж з не менш відомою торбою. :)
(хто назве персонажа - той Найкові ворог :) )
Nike_Велес
21.01.2011, 11:47
До речі, Найку, в цьому році я примудрився не попастися папарацам...
Ото, дійсно, халепа - як же це Вас так потьмило: не потрапити папарацам в об'єктив? )))
Тому тепер мені Ваша тактика зрозуміла - влаштувати скандал у темі "Творчість Романа Кванта". Гламурнєнька! ))))
Гадаю, наступного Водохреща Ви таки зумієте знову повернутися на шпальти видань. Нехай щастить! )))))
Дуже просто - я набрався досвіду й цього разу знав, як діяти, щоб не потрапити. :)
А скандалу не було, поки не було вас, шановний Найку.
А, чорт, ви мене розкусили. Я, геть невідомий, сором'язливий та недосвідчений аматор щиро заздрю активному, визнаному, популярному, талановитому, можна навіть сказати, геніальному... Ррррррроману... Кванту-у-у-у-у!!!! (оплески, які переходять в овуля... пардон, в овацію).
Єдине заперечення, що я, хоч і теж трохи митець (ну, зовсім трішечки), нічого нікому не винен й нічого не мушу. Прошу також відгукнутися інших присутніх митців - чи вони мусять і як саме їх змушували - тортурами чи підкупом? Бо якщо підкупом, то я теж подумаю. :)
Популярному і талановитому - ваші слова. Хоча, я на себе стільки не потягну.
Якщо нікому нічого не винні, то не треба критикувати інших.
і взагалі це привертає зайву увагу. Отже, ви самі зробили мені додаткову рекламу. І за це подяка.
Щодо іншого, то це з теми: "слишал звон, да не знаю, где он".
Читайте уважніше попередні пости.
Будь ласка. Нате вам ще один подаруночок:
http://www.ukrlib.com.ua/encycl/slovnyk/printout.php?number=59
Це провокація. Тому я йду в гори медитувати)))
samnasam
08.05.2011, 10:58
Слава еротоманам, візіоністам, та всім їх поплічникам! Цюцюрникова тема не вщухне ніколи на цьому форумі - мабуть, треба зробити для неї окрему тему або гілку, бо вигулькує завдяки її адептам, де і коли їй заманеться. А для п.Кванта справді треба зробити окрему гілку, бо який, себе поважаючий сайт, не має карантину для спаму. Більше того, наперекір мені, заздрісній, кількість "Квантів" буде безупинно зростати і з цим графоманським мотлохом треба буде щось таки робити.
vBulletin версії 3.7.0 Beta 3, © 2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2008