КПК

Показати повну версію : Любов, кохання, секс

oddysseus
23.12.2005, 12:32
Деякі дописи панни Профет демонструють, як на мене, потребу створення теми для аналізу душевно-тілесно-статевих понять. Із сексом більш-менш (чи менш-більш, бо це таке: вік живи - вік учись) зрозуміло. А от кохання й любов - у чому відмінність? Чи це абсолютні синоніми?

silverfish
23.12.2005, 13:10
Класика. :)
Кохання - до жінки.
Любов - до Батьківшини, батьків, друзів.
Секс - незалежно від кохання і любові.

стронґовський
23.12.2005, 14:18
Кохання - процес.
Любов - почуття.
Секс - процес місус почуття.

oddysseus
23.12.2005, 14:24
Кохання - процес.
Любов - почуття.
Секс - процес мінус почуття.
Гарно сказано, хай йому грець! :o

Prophet
23.12.2005, 18:44
Гарно-то гарно, але... Чому мінус?

silverfish, дуже сподіваюся, що ти пожартував. Якось банально надто. Тим паче, хіба любов - не всехоплююче явище? Тобто, жінку любити ти не можеш?

Мою позицію отак одним постом пояснити надзвичайно важко. Та ще й так, щоб ногами не забили :)
Кохання - велика загальнолюдська ілюзія. Навіть можна припустити, що цей міф існує вже на генетичному рівні.
Любов - це... це... ну, все. Бог. Усвідомлення себе всесвітом і себе у всесвіті. Щось таке значно більше за традиційне розуміння цього слова. Щось, що неможливо остаточно усвідомити своєю примітивною свідомістю, а описати словами - тим паче. А любов до конкретної людини - це... ні, ну не можу я словами.
Секс... З різних сторін можна казати. Сказала б "приємний спосіб провести час", але розумію, що це не та характеристика.

Дарма цю розмову завели...

Gray
23.12.2005, 23:06
В речах, в яких принципово не можна дійти згоди, оскільки в доведеннях своїх позицій оперують термінами, чітких визначень яких нема і бути не може, я, як правило, участі не беру. Хібо що сміху заради :)

~Pick@chu!!!
24.12.2005, 12:04
от мале4а =))))))))
а хто із вас одружений?
народ. як можна говорити про такі ре4і, коли ви ще пороху не нюхали? =)

стронґовський
26.12.2005, 09:21
А якщо не одружений, то все? Ані тобі кохання не бачити, ані сексу??? Ану, хто з вас втратив цноту в шлюбі???

oddysseus
26.12.2005, 13:36
В речах, в яких принципово не можна дійти згоди, оскільки в доведеннях своїх позицій оперують термінами, чітких визначень яких нема і бути не може, я, як правило, участі не беру. Хібо що сміху заради :)
А хто сказав, що в кожній розмові обов`язково потрібно дійти принципової згоди? Хіба не цікаво ознайомитися з полярними думками (чи, зважаючи (визнаю) на розмитість понять, відчуттями)? Форум що - для того, аби його учасники звели один одного до спільного знаменника?!

А тому... до панни Профет: зовсім не даремно. Тим більше, що про любов уже все сказано, але не всіма ;)

Девор
27.12.2005, 22:30
Поєнтому скажу - секс це почуття, порив, хвиля цунамі і т.д і т.п. Не зважає на ваші табу і принципи, зриває загорожі.
Розмножуйтесь браття, а то Китай наступає!:)
Ну я юний ізелений, ніц не знаю. А ви старі і досвідченні, тому чекаю на мати й перемати:)

~Pick@chu!!!
28.12.2005, 12:29
Ну я юний ізелений, ніц не знаю. А ви старі і досвідченні, тому чекаю на мати й перемати

от тому що "старі і досвідченні" - не буде ні матів ні перематів.

oddysseus
28.12.2005, 14:41
Розмножуйтесь браття, а то Китай наступає!:)

Ой, правда! Яка страшна правда! Наступають, кляті! (я не расист, звичайно, але...)

LanceloT
29.12.2005, 14:00
А якщо не одружений, то все? Ані тобі кохання не бачити, ані сексу??? Ану, хто з вас втратив цноту в шлюбі???

"Лазити по чужому ліжку" це прикольно...
Ніхто в голос не скаже -а ні Правди, а ні Не правди!

Але втрата цноти до шлюбу -привела нас Українців, і все людство доводить до ВИРОДЖЕННЯ рефлексів сексуальних різностататевих!
А від так, за якийсь проміжок часу, аналогічно може виродитись, і взагалі, рефлекс сексуальний як такий...так що свідоме обмеження дуже важлива річ в нашому житті
Це не означає "смертельне табу" - потрібно вміти думати не тільким тим що "в штанах", але й інколи дослухатись до Серця!

~Pick@chu!!!
30.12.2005, 14:51
LanceloT
цікава думка.
але якби деякі ""вміли думати не тільким тим що "під юбкою"" - то й інші ""вміли б думати не тільким тим що "в штанах""

Девор
30.12.2005, 14:54
Останнє не залежить від чоловіків, це все інстинкти, яких навіть за 60 тис. років важко позбутись.

LanceloT
03.01.2006, 13:03
LanceloT
цікава думка.
але якби деякі ""вміли думати не тільким тим що "під юбкою"" - то й інші ""вміли б думати не тільким тим що "в штанах""

Перепрошую, малось на увазі обидві половинки людства - тепер же в штанах 50на50 ходять і ті, і ті! :p (кругом є "Б..." обох статей)

Останнє не залежить від чоловіків, це все інстинкти, яких навіть за 60 тис. років важко позбутись.

Дай Боже щоб то було правда!!! Але звідки взялись моносексуальні відносини?! Звідки взявся "маньякізм" ( :) ), і таке подібне. Якщо моносексульні відносини це мода -значить Рефлекси легко і швидко змінились під моду!... А де 60 тис.років формування цього рефлексу ділись?

~Pick@chu!!!
04.01.2006, 09:52
А де 60 тис.років формування цього рефлексу ділись?залишились
в презервативах. деякі зі СНІДОМ.

LanceloT
04.01.2006, 16:37
залишились
в презервативах. деякі зі СНІДОМ.

ЦЕ що???

СССтаніслав
06.01.2006, 21:13
окремо йдуть суперечки про секс і про любов з коханням. чому так нівелюєте значення сексу? саме сексуальний інстинкт, а не любов з коханням, дає життя, бодай нам відому його форму. до того ж секс - це те, шо кожен якось по-своєму розуміє, відчуває, уявляє. тобто секс - відносно матеріальне поняття. натомість любов і кохання - від початку безнадійні теми, бо вони не мають фізичного втілення і про них ніхто нічого сказати не може, це поза нашим усвідомленням. а секс не є суто фізичним процесом, він має і почуттєву сторону. можливо, тут йдеться про якийсь ідеалізований секс, але ж він таки існує

~Pick@chu!!!
09.01.2006, 15:57
СНІДОМ. - синдром ымунно дефыциту.

LanceloT
10.01.2006, 18:35
СНІДОМ. - синдром ымунно дефыциту.

Ти кудись у сторону пішов любий друже! Тай щей Букви деякі змінив?!

Більше того, це "закид" який вартує уваги модератора, мені стало навіть не приємно спілкуватись тут.

~Pick@chu!!!
11.01.2006, 14:42
Більше того, це "закид" який вартує уваги модератора, мені стало навіть не приємно спілкуватись тут.

ти що, переводчиком користуэшс9????????????????????
сныд никому не подобеэцц9. аж ны9к.

LanceloT
17.01.2006, 18:36
ти що, переводчиком користуэшс9????????????????????
сныд никому не подобеэцц9. аж ны9к.

Нажаль, я так і не зрозумів до чого тут СНІД?!

oddysseus
20.01.2006, 14:37
Скажу чесно, в контексті цих висловлювань про любов, кохання, секс etc мене цікавить причини, що змусили пана Ланселота обрати собі такий нік (якщо це, звичайно, не означає лізти не у свої справи). Поясню свій нездоровий інтерес. Із усіх любовних історій у світовій літературі (а загалом я їх не дуже люблю - усіляких там Ромев і Джульєт) мене по-справжньому зворушують тільки дві: про Одіссея й Пенелопу (десь тут я на цю тему вже був розпатякася) та про кохання Томаса Ланселота до королеви Гінерви.

LanceloT
23.01.2006, 12:12
Скажу чесно, в контексті цих висловлювань про любов, кохання, секс etc мене цікавить причини, що змусили пана Ланселота обрати собі такий нік (якщо це, звичайно, не означає лізти не у свої справи). Поясню свій нездоровий інтерес. Із усіх любовних історій у світовій літературі (а загалом я їх не дуже люблю - усіляких там Ромев і Джульєт) мене по-справжньому зворушують тільки дві: про Одіссея й Пенелопу (десь тут я на цю тему вже був розпатякася) та про кохання Томаса Ланселота до королеви Гінерви.

Давайте зробимо так - що не співставилось для oddysseus у моїх дописах?

Є реальність, є романтика, а є щастя :o

oddysseus
03.02.2006, 16:28
Давайте зробимо так - що не співставилось для oddysseus у моїх дописах?

Є реальність, є романтика, а є щастя :o
Та ні, навпаки, усе якраз "у масть" :o

LanceloT
03.02.2006, 16:57
Та ні, навпаки, усе якраз "у масть" :o

А мені здалось трішки не так... Але на доброму слові дякую

Олінька
15.02.2007, 16:23
з вами можна поспілкуватись?

Nike_Велес
15.02.2007, 18:07
які запитання!

Nike_Велес
15.02.2007, 18:08
з вами можна поспілкуватись?

з ким?

Cleric_Preston
20.02.2007, 23:03
тобто секс - відносно матеріальне поняття. натомість любов і кохання - від початку безнадійні теми, бо вони не мають фізичного втілення і про них ніхто нічого сказати не може, це поза нашим усвідомленням. а секс не є суто фізичним процесом, він має і почуттєву сторону.

Ну-ну.. якраз секс без кохання має в основі тільки секс. І водночас чи не він є фізичним втіленням кохання?

acid drinker
21.02.2007, 00:12
не люблю кохатися з чоловіками, яких не люблю. /звиняйте за каламбур/
значить, мені пощастило - в моєму випадку секс складається не тільки з сексу.
але... у таких категоричних випадках з'являється питання - ви пробували переспати з людиною, яка вам не подобається? я не про представників певної професії, на те вони й професіонали, шоб то вміти і не вимагати від сексу нічого, крім грошей... але в людини, яка тим не займається професійно, з людиною, яка їй не подобається, як мінімум навряд чи шось вийде... тому знову повертаємося в зачароване коло...
щодо фізичного вияву кохання - абсолютно солідарна. це таке своєрідне віддавання себе людині, якій ти можеш себе довірити... коротше, гарно.

radus
21.02.2007, 10:14
Змушений розчарувати - виходить, і непогано. І в чоловіків, і в жінок.

Ircya
21.02.2007, 10:45
не люблю кохатися з чоловіками, яких не люблю. /звиняйте за каламбур/

Буває так, що любиш одного чоловіка, а хочеш до безтями іншого. І секс з некоханим приносить величезне задоволення, хоч при цьому не перестаєш кохати коханого.

Nike_Велес
21.02.2007, 11:23
Буває так, що любиш одного чоловіка, а хочеш до безтями іншого. І секс з некоханим приносить величезне задоволення, хоч при цьому не перестаєш кохати коханого.

о-о... тільки, якби коханий про таке дізнався - ото був би цирк! натуральний звіринець.. :cool:

Ircya
21.02.2007, 11:40
о-о... тільки, якби коханий про таке дізнався - ото був би цирк! натуральний звіринець.. :cool:
Був би жах. Пощади б не було. Тому не ризикнула б спробувати, як би не кортіло.

Mihal
21.02.2007, 13:28
не люблю кохатися з чоловіками, яких не люблю. /звиняйте за каламбур/ ... у таких категоричних випадках з'являється питання - ви пробували переспати з людиною, яка вам не подобається?
Це питання стосується більше жіноцтва:8 У чоловіків - маються на увазі нормальні чоловіки, а не душевнохворі чи душевнозациклені дорослі недоростки - у цьому плані значно легше, їм подобаються всі жінки:) А які не дуже, то значить мало випили:D

Mihal
21.02.2007, 13:30
Був би жах. Пощади б не було. Тому не ризикнула б спробувати, як би не кортіло.
Жалюгідно звучить... Обмежити себе у бажанні, прагненні - лише через боязнь... Треба, щоб не дізнався:)

Aureliano
21.02.2007, 13:59
Це питання стосується більше жіноцтва:8 У чоловіків - маються на увазі нормальні чоловіки, а не душевнохворі чи душевнозациклені дорослі недоростки - у цьому плані значно легше, їм подобаються всі жінки:) А які не дуже, то значить мало випили:D

А как вам Наташа Витренко? Сколько надо выпить водки чтобы она понравилась? :)

Nike_Велес
21.02.2007, 14:08
А как вам Наташа Витренко? Сколько надо выпить водки чтобы она понравилась? :)

Автору - респект!!!

radus
21.02.2007, 15:37
Це питання стосується більше жіноцтва:8 У чоловіків
Та чого там, у жінок це також досить поширено. Просто не кожна признається, навіть собі.

Cleric_Preston
23.02.2007, 01:16
у таких категоричних випадках з'являється питання - ви пробували переспати з людиною, яка вам не подобається?

Переспати можна з ким завгодно, якщо в тебе немає тієї Людини, яку ти кохаєш і перед якою у тебе є обов`язок - хай би що, берегти її почуття. Подобатися і любити - зовсім різні речі.

acid drinker
23.02.2007, 09:23
знаю.
не заперечую.
більше того - переспати можна з ким завгодно взагалі. але - з тим, хто викликає хоч якісь почуття зі знаком +.

radus
23.02.2007, 11:23
З мемуарів однієї моєї знайомої: "Прокидаюсь - хтось трахає". :)

acid drinker
23.02.2007, 13:08
боюсь, я стільки не вип'ю =)

radus
23.02.2007, 13:56
ЦЕ НЕ БУВ НАТЯК !!! :) :) :) :)

Cleric_Preston
24.02.2007, 23:56
Еге, тільки не кажіть, що не можна переспати з кимось огидним і бридким...

Aureliano
26.02.2007, 23:54
не понимаю - как можно заниматься сексом с человеком который тебе не нравится? все-таки секс - это не просто механический акт трения о любую поверхность, но нечто большее - прикосновения, звуки учащенно стучащего сердца, запах волос, нежная текстура кожи, котрую ощущаешь кончиками пальцев - это соитие, слияние, растворение в теплых волнах нежности, в безбрежном океане ласк... можно ли испытать нечто подобное с человеком который тебе не симпатичен?

radus
27.02.2007, 10:40
Можна-можна. З різних причин. Наприклад, з чоловічого боку акт - це не лише примітивне бажання задовольнити потребу, але ще й символ встановлення своєї влади над об'єктом. Або на безриб'ї. Або зп'яну. Багато може бути причин.
І з жіночого боку, до речі, теж.

Ircya
27.02.2007, 12:06
Можна-можна. З різних причин. Наприклад, з чоловічого боку акт - це не лише примітивне бажання задовольнити потребу, але ще й символ встановлення своєї влади над об'єктом. Або на безриб'ї. Або зп'яну. Багато може бути причин.
І з жіночого боку, до речі, теж.

Раджу почитати Забужко "Польові дослідження..." - там багато усяких причин описано, навіть історичні, етнічні і політичні.

radus
27.02.2007, 12:25
Пробував. На жаль, не продерся.

Ircya
27.02.2007, 12:56
Пробував. На жаль, не продерся.

Там більш з жіночого боку. Мені усе описане було досить легко уявити та перенести на себе.

radus
27.02.2007, 15:27
Ну, цю тему багато хто розкривав. Навіть Подерев'янський. Незабутнє "...ану, падлюки, всім скидать штани!" і так далі. Ясно ж, що привид не помирав від раптового збудження. :)

Ircya
27.02.2007, 18:24
не понимаю - как можно заниматься сексом с человеком который тебе не нравится? все-таки секс - это не просто механический акт трения о любую поверхность, но нечто большее - прикосновения, звуки учащенно стучащего сердца, запах волос, нежная текстура кожи, котрую ощущаешь кончиками пальцев - это соитие, слияние, растворение в теплых волнах нежности, в безбрежном океане ласк... можно ли испытать нечто подобное с человеком который тебе не симпатичен?
З несимпатичним не можна, з некоханим можна... особливо, коли коханий десь далеко і нескоро повернеться, а від таких рядків у голові починають закручуватися ураганчики... Може, відкрити у майстерні креативу еротичну тему? :8

Aureliano
27.02.2007, 19:33
Ну, цю тему багато хто розкривав. Навіть Подерев'янський.

а мне вспомнилась сцена из "Храброго сердца" где англичане-завоеватели пришли в шотландскую деревню воспользоваться правом первой брачной ночи - неплохой способ ассимилировать побежденный народ :)

Aureliano
27.02.2007, 19:49
Може, відкрити у майстерні креативу еротичну тему? :8

Давно пора! :) Однако наверное с первых же постов завяжется острая дискуссия на философские темы :)

LanceloT
01.03.2007, 19:03

Підозрюю, що коханий, теж так думає ?!

Cleric_Preston
01.03.2007, 20:08
З несимпатичним не можна, з некоханим можна... особливо, коли коханий десь далеко і нескоро повернеться

Тут вже питання у тім, наскільки тобі той коханий треба. Про таких складають анекдоти: "Повертається чоловік з відрядження..." і т.д.

wer
14.03.2007, 16:28
Кохання - процес.
Любов - почуття.

Кохання - процес.
Любов - почуття.
А разом це що???

Cleric_Preston
15.03.2007, 13:52
Ну-ну:) Секс - не завжди "мінус почуття". Якщо ж порівняти статевий акт з байдужою тобі людиною і коханою, то це в першому випадку немов сходити в туалет і зробити там своє хлопчаче діло, а в другому - пізнання справжньої насолоди.

Atsextotse
20.03.2007, 01:46
Тю, і чого б то я сперечалася..? Думаю, кожен погодиться, що кожні нові стосунки (кохання то чи просто секс - як вид стосунків) - це завжди по-новому, щось інше, хоча б у дрібницях..Значить, не може бути якоїсь формули, універсального опису навіть не може бути!..

Cleric_Preston
22.03.2007, 16:14
Хоча завжди по-новому, проте щоразу ти маєш знати, що у тебе в душі. Чи ти кохаєш, чи це справді нічого, крім сексу, у собі не несе.

Atsextotse
22.03.2007, 23:00
Ясен красен! Взагалі я вважаю, що стосунки мають розпочинатися від якогось внутрішнього імпульсу - глибокого кохання чи навіть раптового і швидкоминучого захоплення. Головне - щоб імпульс був, і саме до цієї людини...

Aureliano
23.03.2007, 00:40
А я вот хочу в продолжение темы задать два вопроса:
-Насколько значительное место в вашей жизни занимает секс?
-Какой приоритет в жизни вы отдаете любви?

Prophet
23.03.2007, 02:36
ого. провокатор. тут всілякі геніальні письменники потім як наінтерпретують :)

значить, щодо першого питання. як рахувати? у відсотках? у часі? у кількості думок про це на день?
якщо загалом, то для мене цей показник "значущості" коливається залежнно від поточної життєвої ситуації. бувають німфоманські напади. буває, що зовсім байдуже, та й не до того... ну, коротше, без фанатизму. але без сексу теж якось не тойво...
якщо ж якісь пріоритети розставляти, то.. ой, ну все одно не знаю. якби треба було обрати між інетом, наприклад, і сексом, то обрала б секс. а між друзями й сексом, друзів (мабуть...). от блін. я тут зара почну самопсихоаналіз проводити :) надто заплутано.

що конкретно малося на увазі в другому питанні, не допетрала. "какой приоритет" - це як?
і що розуміти під "любов'ю"?

Nice Gothic Girl
23.03.2007, 16:23
Відповіді:
1. Шо таке отой ваш секс?:) По ходу,банальне задоволення потреб організму.Хоча,потреб не тільки фізичних, а й психологічних.Короче,секс треба(і багато),щоб усьо в житті було ок.
2. Кохання...Нажаль, не кожен може (або міг,зміг,зможе і т.п.) його знайти.Або відчути.Без кохання немає світу.Без нього не було б і нас.Бо таваріщ бог від великої ''любові'' взяв би і знищив нас.:)

Atsextotse
23.03.2007, 17:59
З мемуарів однієї моєї знайомої: "Прокидаюсь - хтось трахає". :)

:D :nono: бед гьорл - в обох значеннях )

acid drinker
23.03.2007, 18:02
буду краток (с)

секс - гарно. кохання - гарно. секс і кохання разом - супер =)
приблизно так у мене розставлені пріоритети...

Nice Gothic Girl
23.03.2007, 22:57
Взагалі-то,усі людські почуття то прекрасно.Але секс з коханою людиною...то щось неймовірне!!!!!:aga:

Veronika Pyatnitskaya
04.04.2007, 15:14
Цікаве запитання що таке кохання, а що таке секс?
Як на мене, гарно було б коли б ці поняття йшли по життю разом... Тобто секс не був би грубим чи машинальним, а кохання б не перетворювалося, особливо, в шлюбі, на звичку...
Останнім часом, я почала дещо по іншому дивитися на кохання... Для мене воно відкрилося в іншій площині, в тому, що я можу дуже довго таємно кохати іншу людину і то буде зовсім інше кохання ніж кохання до свого чоловіка, наприклад...
Кохання буває палке, пристрастне, буває більш духовне... чи воно надає нові почуття у творчості...
А секс це дійсно більше інстинкт, якого людство так ніколи і не позбудиться...

RYUKOLE
12.04.2007, 16:51
А секс це дійсно більше інстинкт, якого людство так ніколи і не позбудиться...

а ви вважаєте,варто було б?

RYUKOLE
12.04.2007, 16:52
p.s. -деться

Veronika Pyatnitskaya
12.04.2007, 16:53
Не варто. Бо проти природи не "попреш".

RYUKOLE
12.04.2007, 17:10
моя думка - кохання передбачає секс і навпаки.секс без кохання-це тупняк,я б не змогла,краще вже різного роду сублімація.кохання без сексу-теж тупняк,бо якщо кохаєш людину,то і хочеш її(ааадназначьна).
в інстинкти(типу,ну що поробиш,тр...... то треба)відверто кажучи,не вірю, - ми не тварини,в нас є мізки

Veronika Pyatnitskaya
12.04.2007, 18:07
Те, що в нас є мізки, ми і не сумніваємось в цьому, але секс бути на Землі доти, поки тут буде жити людство.

RYUKOLE
12.04.2007, 18:13
а мікки для того,щоб думати,з ким тим сексом займатись.але то вже особиста справа кожного

Veronika Pyatnitskaya
12.04.2007, 18:16
То і я кажу, особиста справа кожного... Займатись чи не займатись...

Giza
12.04.2007, 18:47
...чи батерфляєм... аж поки за буями в очах не потемніє?

RYUKOLE
12.04.2007, 18:58
угу...або руці-нозі не повідвалюються.....

Aureliano
12.04.2007, 22:57
але секс бути на Землі доти, поки тут буде жити людство.

ну это в том случае если общество антисексуалов (http://antisex.info/index.php/articles/38) не одержит победу над умами и душами землян :)

Пухнаста хмаринка
19.04.2007, 19:10
от мале4а =))))))))
а хто із вас одружений?
народ. як можна говорити про такі ре4і, коли ви ще пороху не нюхали? =)

Я одружена. Вже давно.
Якщо кохання - міф, то я - міфічна істота...

Veronika Pyatnitskaya
20.04.2007, 11:25
ну это в том случае если общество антисексуалов (http://antisex.info/index.php/articles/38) не одержит победу над умами и душами землян

Не думаю, що в них це вийде... А як же еволюція та розвиток цивілізації?
Хоча вже за кордоном є банки штучно створеної сперми...

LanceloT
04.05.2007, 13:33
ну это в том случае если общество антисексуалов (http://antisex.info/index.php/articles/38) не одержит победу над умами и душами землян

Не думаю, що в них це вийде... А як же еволюція та розвиток цивілізації?
Хоча вже за кордоном є банки штучно створеної сперми...

Де це вичитали таку інфу "про сперму"? Немає цього! - в іншому випадку вони б закрили дуже багато свої проблем!!!
Але можна джерела навести цікаво хто там такий "розповсюджує" нісінітницю!?

Aureliano
04.05.2007, 14:00
Де це вичитали таку інфу "про сперму"?

еще не создали, но уже "на пороге" http://dn.kiev.ua/scandal/world/sperma_13.html

Veronika Pyatnitskaya
04.05.2007, 14:13
Дякую Aureliano! Це через те, що я дуже швидко читаю, то й сказала... про штучну сперму.

LanceloT
09.05.2007, 13:16
ЦИТУЮ:
"По словам профессора Найернии, для того, чтобы получить из костного мозга человека полноценную сперму, ученым может потребоваться от трех до пяти лет исследований. Только после этого станет ясно, найдут ли подобные технологии применение в медицине, например, при лечении мужского бесплодия, сообщает "Подробности""
Ха...це ж таке все "вилами по воді писано" ;) А взагалі цікаво ;) Дякую!

valkiria
09.05.2007, 13:43
Я одружена. Вже давно.
Якщо кохання - міф, то я - міфічна істота...

кохання - не міф. я одружена вже теж троха років. коханя було. підтвердження цьому - дітявкі, досить класні. таких не буває без взаємної любові. але коли кохання стає обовзком, його просто не стає. особливо коли нема віддачі.

Доречі, шановні, зі всієї теми ви забули віділити таке поняття як закоханість. а це не є підрозділ згаданих явищ, - це окрема тема і сприйняття.

Тільки закохана людина поєднує разом зі знаком + кохання, любов і секс.
Тільки продовжуються такі відчуття в кожного по-різному довго. В когось 5 хвилин, а в когось - все життя...

LanceloT
03.03.2008, 18:34
Те, що в нас є мізки, ми і не сумніваємось в цьому, але секс бути на Землі доти, поки тут буде жити людство.

Людство двостатеве! Мабуть ;)

ROMB
08.03.2008, 14:40
Цитата з психологічного словника: "Любовь - это сердечная привязанность к кому-либо с готовностью бескорыстно жертвовать ради обьекта привязанности и быть максимально представленным в жизни обьекта привязанности."
З цього випливає, що кохання таки є. Але. Це є максимально егоїстичне почуття, тому що Вам мало Вас самих, Вам ще потрібно когось, за кого Ви вирішуєте, що Він такий як Ви (чи половинка Вас, чи якось там іще). І Вас абсолютно не цікавить, що думає про це об'єкт Вашої прив'язаності.

Загублена дитина
10.07.2008, 07:06
по-моєму, любити можна тільки за якісь певні якості, за поведінку... і тільки через певний час спілкування...
а от хотіти...
а шо робити, якшо так хочеш, шо ні про шо інше не можеш думати? і саме цю людину... і ніяку іншу... хоча не любиш.
але на всі сто погоджуюся з тим що - не можна ж хотіти того, хто для тебе є уродом???
і ще десь я чула, шо кохання без довіри... тойво... нетойво... а по-моєму, воно, канєшно, хєрово, коли без довіри, але я б на таке (за всіх інших задовільних умов), здається, погодилась би...
шось мене кумарить зараз з цього приводу...

ШумІлінь
11.07.2008, 01:16
"але на всі сто погоджуюся з тим що - не можна ж хотіти того, хто для тебе є уродом???"
Захотіла і - захотіла того кого вибрала...той во, круто вийшло.=)
А щодо "дуже хочеться", то на томи і люди, щоб часом свої бажання інколи і попритримувати. Розумію, проти інстинкту не попреш..але ж то вже інша річ.

Anatoliy
11.07.2008, 01:25
от і шумілінь з'явився :)

таки-так: інстинкти - то погано, а почуття - до дуууууже добре :)

Загублена дитина
11.07.2008, 01:34
я якшо воно якесь злите??? інкстинто-почуття??? і не проходить????

Anatoliy
11.07.2008, 02:08
ну, частина інстинктивного - то навряд чи вдасться повністю приборкати (та чи й треба, якщо то інстинкт, який ні до чого поганого не спричинив). а почуття - то добре.

Загублена дитина
11.07.2008, 02:12
коли вони тебе не вбивають... коли не займають всі думки... і коли ти можеш розділити... тоді да, це добре... а так...

Anatoliy
11.07.2008, 02:21
коли займають усі думки - то або сильні почуття, або... манія :) а може, то просто настрій такий поганий (чи хороший). так глибоко колупаюся переважно лише в собі :) (переважно)

Загублена дитина
11.07.2008, 02:22
мдя... час лікує. сподіваймося)

Anatoliy
11.07.2008, 02:32
гг :) час лікує навіть те, чого "виліковувати" не хочеться :)

Загублена дитина
11.07.2008, 02:35
це правда.

Anatoliy
11.07.2008, 02:42
брехні не говорю. хіби лише "суб'єктивну правду", але тоді я щиро вірю, що вона - таки правда :)

Загублена дитина
11.07.2008, 02:45
нє, я співвідносно до себе)
для мене - це правда)
але, як казала моя Сашунічка, ми це розуміємо, але ми цього не розуміємо. тобто, знаємо, шо мине. знаємо, шо беззмістовно. але зупинити не можемо...

Anatoliy
11.07.2008, 02:49
коли беззмістовно.... :) то... хм... так не має бути :)

Загублена дитина
11.07.2008, 02:54
ну, на даний момент це не беззмістовно. це беззмістовно у майбутньому...

Anatoliy
11.07.2008, 02:57
якщо це стовідсотково "беззмістовно у майбутньому" - то бажано того.... те забутися. від того буде краще усім.

Загублена дитина
11.07.2008, 03:01
а хто знає, чи стовідсотково?..

Anatoliy
11.07.2008, 03:07
не знаю.

Загублена дитина
11.07.2008, 03:09
теж правда... і теж співвідносна до мене... фі. шось я цієї ночі зовсім розклеїлася. хоча загалом - спокійніша. дивно...

Anatoliy
11.07.2008, 03:21
думав, як сказати оце: "Утро вечера мудренее." (подивився у словничок, посилання на який у моєму підписі):

Ранок мудріший від вечора. Пр. Вечір думає, а ранок умає. Пр. Завтра уранці буде видніше. Пр. Ранок покаже. Пр. Година вранці варта двох увечері. Пр. Ніч — порадниця-мати: порадить, що починати (казати). Пр. Ніч-мати дасть пораду. Пр.

щоб не натякати, кажу прямо: треба йти спати - і всьо буде чотко :)

Загублена дитина
11.07.2008, 03:23
гм. а якщо безсоння? чесно.

Anatoliy
11.07.2008, 03:28
снодійне :) (але варіант поганий) треба тоді занудити себе до півсмерті :)

Загублена дитина
11.07.2008, 03:30
фє.... не хочу...)

Anatoliy
11.07.2008, 03:32
я ж кажу, що "варіант поганий". залишається занудити себе до півсмерті :)

Загублена дитина
11.07.2008, 03:34
я взагалі-то, про занудити і казала, шо не хочу =)

Anatoliy
11.07.2008, 03:37
варіанти закінчилися :) треба думати....

Загублена дитина
11.07.2008, 03:47
якраз думати в цій ситуації - шкідливо... як у Едгара По: чим більше думаєш, шо цього не варто робити, тим скоріше зробиш...

Anatoliy
17.07.2008, 01:05
щось подумалося, що дивні між людьми стосунки зараз (не в моєму випадку - в мене все дуже недивно). а в інших. і чомусь їх шкода. а ще послухав два розділи "рекреації" андруховича - ще більш тошно стало. і ше більше шкода людей. просто не знають, що роблять. і не знають, що втрачають. або ж я таки переконаний ідеаліст, млинець...

Загублена дитина
17.07.2008, 01:35
щодо дивних стосунків - то правда. але так не лище зараз. так завжди було. згадався Гобсек. те. як він спостерігав. він таки мав рацію. Бальзак взагалі рулив - у плані опису людських стосунків.