КПК

Показати повну версію : Службовий роман наш час хто бачив?

Лялька-мотанка
22.03.2011, 17:05
Маю сумніви, чи дивитися, аби не псувати враження від оригіналу. Що взагалі здатен зняти режисер, який вважає Володимира Зеленського актором? Чи Павла Волю? Одна стерильна безлика картинка чого варта. Дали сірості камеру з великою широтою матриці і воно почало знімати.

oleksus
24.03.2011, 17:29
нашо взагалі звертати увагу на таке?
расійський маскульт - це все одно що китайський автомат калашнікова.
в принципі, галівуд поступово опиняється десь на тому ж рівні: екран напханий сучасною кольоьровою ватою, і після перегляду відчуваєш її присмак в роті та її присутність в голові.

певна кількість переглянутих фільмів - і частина мозгу теж може перетворитися на кольорову вату.
тому обережніше. найкраще ставлення до всього цього "конвейеру псевдокультури" - іґнор.

Mastermind
24.03.2011, 18:20
Згідний з попереднім дописувачем.
Десь так воно і є. Схоже на акваріум, в якому замість заміни води вирішили її просто бовтати. Чим усе може закінчитися, відомо. В цьому, мабуть, і суть отого постмодернізму.
Все ніби нічого, але.
Щоразу, коли виходить новий фільм про Христа, у мене таке враження, що його вкотре розіп"яли.

Лялька-мотанка
24.03.2011, 19:46
Маєте рацію. В моєму питанні вже була відповідь:aga:
А як ставитеся до того, що збираються екранізувати роман Шкляра Чорний Ворон? Знов якусь лажу знімуть?:bu:

Mastermind
25.03.2011, 16:00
Роман не читав, судити важко.
Але при екранізації епічних творів, як правило, ігнорують масу дрібниць, які передають дух часу.

AndyN
26.03.2011, 11:21
Дух часу передають декорації та костюми. Але запхати роман у 90 хвилин картинок важко.
В хвилі російського мас-культу народжуються і достойні стрічки. У нас і такого нема.

Володимир М
03.04.2011, 00:36
Дивився, хоча і піратську версію - пошкодували йти з дружиною на це кіно. Після перегляду задоволено зітхнули: добре, що не йшли.
Кіношка неймовірно вторинна по відношенню до оригіналу. Був лише один нестандартний хід - секретаркою зробили напівнестандартно орієнтованого Павла Волю. В цілому фільм вийшом середнячковим "Л", котре відповідає російському "Г".

Mastermind
04.04.2011, 11:10
Подивився, теж в піратській версії, скопійовані з оригінального фільму крилаті фрази приліплені на штучно створені ситуації. Враження аплікації, нарізаної з КВНівських гегів. Це важко назвати фільмом. Попурі, не більше.

Yana
05.04.2011, 09:35
Я дивилася.
В кіно.
Отримала масу задоволення.
Але я, власне, за задоволенням і йшла - а якщо заради жовчі, то краще, справді, піратку скачати. Або "не читал, но осуждаю" - теж варіант.

Xenan
22.04.2011, 13:26
Я смотрел этот фильм! Нам с семьей очень понравилось...
Конечно многие шутки эдентичны шуткам со старого шедевра, но отображены в современных интересах :D

Так что фильм дастоточно интересный и веселый, советую посмотреть

mary_mary
15.05.2011, 16:16
я також дивилася
але чи сподобалась вам акторська гра?