КПК

Показати повну версію : Різдвяні оповідання

Isidora
26.12.2005, 19:16
У яких, на вашу думку, книгах та фільмах найкраще описується Різдво?

isabell
26.12.2005, 20:47
В дитинстві кожного Різдва я перечитувала "Різдвяну пісню в прозі" Діккенса ( скільки можна використовувати цей сюжет у дешевих телесеріалах?) і дотепну " Ялинку із сюрпризами" О'Генрі.

Isidora
26.12.2005, 23:13
Справді, Діккенс великий майстер гарного описання Різдва. Це можна побачити на прикладі багатьох романів, а особливо в оповіданнях "Дзвони", "Різвяна пісня..." та "Що для нас означає Різдво по мірі того, як ми стаємо дорослими".Також самі за себе говорять твори М.Френч "Радість Різдва" і Е.Боун "Додому на Різдво"

D.U.
26.05.2007, 15:10
Щодо О"Генрі, то в нього є дуже гарне коротке оповідання "Дари волхвів".
А же мені подобається Борхерта ""Три темні царі"... :)

Джен Ейр
03.05.2008, 20:43
Я дуже люблю Різдво, це моє улюблене свято. Мені подобаєтся Гофманова книга " Лускунчик та мишачий король", хоч вона трохи дитяча. хтось читав?:)

dytyna
14.06.2008, 12:37
Я дуже люблю Різдво, це моє улюблене свято. Мені подобаєтся Гофманова книга " Лускунчик та мишачий король", хоч вона трохи дитяча. хтось читав?:)

"Ліскунчик" справді чудовий твір! Коли побачила питання, одразу про нього подумала. Одна з улюблених книжок мого дитинства.

Ценеєто_Фурис
15.06.2008, 03:12
читала у дитинстві "Лускунчика")дуже боялась мишей,навіть уночі іноді тремтіла ,озираючи темну кімнату )