КПК

Показати повну версію : Навіщо створюють багатосерійні серіали?

isabell
26.12.2005, 19:57
Щодня по TV йдуть ідіотські багатосерійні серіали, які катують мене безглуздими перепитіями у житті Хосе- Карлоса і Лючії-Маріанни? :( Невже можливо їх дивитися, маючи хоча б крихту розуму?

Prim
27.12.2005, 15:16
Багатосерійні серіали створюють для забиття ефірного простору. Серйозно.

Gray
27.12.2005, 16:14
А навіщо писати "любовні романи", чи детективи, чи інший непотріб, якого на Петрівці зараз як ... ? Бо користується попитом серед мас, а це означає великі прибутки.

Isidora
28.12.2005, 09:34
"Любовні романи", детективи та інший непотріб - це наша сучасна література, і, страшно подумати, але колись її, цілком можливо, будуть вивчати в школах.

oddysseus
28.12.2005, 13:49
Вибачте, пані та панове, друзі інтелектуали, але єслі зажигаются звьозди - значіт, ето кому-то нужно: боюся, що серіали все-таки дивляться. І в цьому проблема

ovr
28.12.2005, 21:52
якшо Ви не бачили хороших багатосерійних серіалів, не треба на весь еее.. формат чіпляти ярлички

взяти Твін Пікс, наприклад

Девор
29.12.2005, 08:35
Ну якщо вже так, то скажу, що ТБ - це шось типу скотобази, розвідник овець, великої рогатої худоби. Взагалі мені за вас соромно, що підняли цю жалюгідну тему:).

isabell
29.12.2005, 09:51
Взагалі мені за вас соромно, що підняли цю жалюгідну тему:).
Якщо ця тема така вже жалюгідна, то чого це ти не проминув можливості вставити сюди своїх п'ять копійок?
P.S. Якщо ніхто не помітив, назву теми я змінила у першому в ній дописі. Але, як бачу, є і тут що сказати.

Gray
29.12.2005, 15:24
якшо Ви не бачили хороших багатосерійних серіалів, не треба на весь еее.. формат чіпляти ярлички

взяти Твін Пікс, наприклад
До речі, слушна думка. Хоча Твін пікс і не бачив :rolleyes:

Девор
29.12.2005, 17:15
"Няня"!!! так!!!! це так круто!!! няняняняняняняняняняняняняняняняняняняняняняняняня няняняняняняня!:)

Якщо ця тема така вже жалюгідна, то чого це ти не проминув можливості вставити сюди своїх п'ять копійок?

Шоб сАзДаТь консенсус :8 .

Хстаті, ми про серіали взагальному балакаємо чи лише про виняткові випадки?

А серіальчики створюють за єдиною і неповторною причиною - швидке відмивання бабла. Все, тікаю я з цієї плачевної теми :) :p

isabell
29.12.2005, 23:36
Шоб сАзДаТь консенсус
Ти дивись, яке розумне слово знаєш! :eek: А ти впевнений, що правильно його вжив?
Хстаті, ми про серіали взагальному балакаємо чи лише про виняткові випадки?
Ми балакаємо про серіали взагалі і про виняткові випадки конкретно.
Все, тікаю я з цієї плачевної теми
А хто тебе тут тримає?! Ну, давай звідси, розумнику, вперед на свою геніальну тему про інопланитян! :D :cool: :D

Prim
30.12.2005, 10:52
Тихо там. Всіх тут тримає Літфорум.
Навіщо дивитись серіали? Хм...
Ну, уявіть: немає у вас комп*ютера з інтернетом, до книг ви також далекі. Чим забити свій вільний час? Правильно. Серіалом.

Девор
30.12.2005, 13:52
І знову ж таки, під серіали підпадає кілька груп суспільства, тобто їх дивляться не всі. А той хто дивиться не підозрює й того, що кожного дня біжить в певній годині до "баняка", "чайника" вдивляючись, юродиво слідкуючи за чужим життям.

Isidora
03.01.2006, 08:36
Цитата:

"Щодня по TV йдуть ідіотські багатосерійні серіали, які катують мене безглуздими перепитіями у житті Хосе- Карлоса і Лючії-Маріанни? "

Якщо ти мала на увазі мексиканські мильні опери, то, можливо, "ідіотськими" вони є лише для людей нашого віку, а для когось такі серіали є досить цікавими, інакше якби їх ніхто не дивився, не витрачались би мільйони на їхнє створення.

Цитата:

"Невже можливо їх дивитися, маючи хоча б крихту розуму?"

Як на мене, тут справа не в розумі, а в смаках.

Tim-Lit
03.01.2006, 23:24
Навіщо дивитись серіали?
Невже можливо їх дивитися, маючи хоча б крихту розуму?
"Мильні" серіали - це черговий щабель у феномені соціокультурного порядку, який виходить з одвічної пристрасті людей до чуток-пліток. Чим більша маса людей діставала освіту, достатню для читання, тим більше розвивалась "жовта" преса, що культивувала друк пліток. Просто телевізор дав можливість "пліткувати" навіть неписьменним - тим паче, безболісно.

Що завжди цікавило людей пересічних, чим вони "розважались" одвіку? Тим, що передавали "з вуст у вуха", хто з ким злігся, яка дівка від якого хлопця завагітніла, хто від кого втік, хто кому натовк пику, хто позавчора напився в устільку, хто в що був одягнений на хрестинах, хто сів у полумисок з квашеними огірками... і т.п., і т.ін. Приблизно те саме смакується в усіх "мильних" серіалах. Просто тут масі телеглядачів дають змогу "підглядати" за життям вигаданих героїв. А чи то "бідна Настя" або "бідна Маріанна", або дочка мільйонера Сі-Сі Кепвелла, яку тричі викрадають і двічі гвалтують - байдуже.

Більш того, з'явилося вже і логічне продовження ідеї "мильних опер" - реаліті-шоу ("За склом" тощо). До речі, сплеск інтересу до реаліті-шоу на певному етапі навіть перевершив сплеск інтересів до серіалів. А все тому, що в серіалі все-таки діють вигадані герої, тоді як герої реаліті-шоу - живі реальні люди!

Отже, хто любить пхати носа в чуже життя, для того серіал - ідеальна змога вдовольняти цю низьку жагу день-у-день.

Emdi
09.02.2006, 20:09
Все ж таки можливо і є якісь класні серіали, але ми просто про них ще не знаємо(або в нас їх ще не показують)?!