Показати повну версію : Класична музика:за чи проти?
Oksana.L
03.05.2011, 20:08
Особисто мені дуже подобається класична музика. Бетховен, Моцарт, Шопен - мої улюблені композитори.
Чи є класична музика актуальною сьогодні(особливо для сучасної молоді), ваша думка?
Привіт! Не думаю, що класична музика подобається великій кількості людей молодого покоління. Особисто мені подобається дуже! В такій музиці є глибокі емоції, відчуття, під класичну музику легко писати, малювати і взагалі жити!
Black3012
24.10.2011, 12:30
Якщо хтось каже, що любить класичну музику, то я не дуже в це вірю. От коли називають конкретного композитора - тоді так. Не вся класична музика однорідна. Особисто я на перше місце ставлю Вівальді. Мелодійно, ностальгійно, якраз для мене.
Для мене класична музика - це музика настрою. Буває період, коли хочеться слухати Вівальді, а буває настрій, коли моя душа потребує Шопена. Ну взагалі то, музика - це особиста справа кожного, тому радити не беруся!
samnasam
27.10.2011, 08:55
А як гарно слухаються рок-стандарти в класичній обробці у виконанні симфонічних оркестрів!
vic.tor.doc
27.10.2011, 14:25
Особисто я навіть не сумніваюсь - однозначно ЗА.
Наприклад, симфо-рок і неокласика у виконанні Era.
Killer-gerl
07.05.2012, 09:07
я за класичну музіку!!!!! вона покрашуе наш внутришний світ!!!! зараз класика увійшла в моду.....
Ну. Класична - це краща. Це не певний жанр.
Проти - коли невідповідне виконання. Коли звучить халтура - це відлякує потенційних прихильників.
vBulletin версії 3.7.0 Beta 3, © 2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2008