Показати повну версію : Чи подобаються вам інопланетяни
Може зустрічались з мешканцями далеких планет? :eek: :D
А це, по твоєму, не жалюгідна тема?! Треба бути генієм, щоб придумати таку банальність! :rolleyes:
Це не багальність - це вільна тема:р
~Pick@chu!!!
30.12.2005, 13:41
Девор
харе флудити!
ти ще за ті три не відповів!
вже біжу..
До речі я таки в дитинстві бачив НЛО. І не один я, і взагалі воно було дуже прикольне: таке жовте, кругле і мигало:)
Це не багальність - це вільна тема:р
Те, що тема - вільна, не виключає її банальності! :p
До речі я таки в дитинстві бачив НЛО. І не один я, і взагалі воно було дуже прикольне: таке жовте, кругле і мигало:)
І який тобі поставили діагноз? :D
Маленька
30.12.2005, 19:37
Не знаю. Познайомте мене з кимось із них - тоді напишу :)
Тим паче, тут є і ті, хто вже з ними знайомий :rolleyes:
А тут є смайлик, який крутить вказівним пальцем біля виска?
З.І. Санітари!!!!!
І вам не соромно над хлопцем знущатися? От люди. Я не стрічався. Але вірю, що ми не єдині в нашій Галактиці. Девор я з тобою :D :p :cool:
~Pick@chu!!!
01.01.2006, 16:09
таке жовте, кругле і мигало
фара машини? чи ліхтарик?:p
До речі я таки в дитинстві бачив НЛО. А я не бачив - я ЧУВ дивний звук його пересування!.. Причому не я один, а разом зі своїм приятелем чув.
Я обожнюю інопланетян!!!!!!!!!!!!!!!1
Особливо тушкованими у білому вині і з грибами - ну просто щупальці оближеш!!!!!!!!!(смайлик з хижою ікластою усмішкою і ножем та виделкою у кігтистих лапках).
Якось у далекому дитинстві ми з Isidor'oю до самого світанку сиділи на яблуні і виглядали інопланетян, але не дочекалися нічого, крім літаків і супутників. Саме того похмурого ранку померла наша віра в НЛО і Діда Мороза. :D :D :D
silverfish
22.01.2006, 14:17
Ви не вірите в інопланетян??? Не бійтесь, я нікому не скажу...
А ти віриш в інопланетян?
Не бійся, я теж нікому не скажу.
А ви українець, не бійтесь, ви загубитесь у натовпі якщо щось:).
Давненько в журналі "Реальность Фантастики" оповідання Атеїст. Звідти сподобалась фраза: "Я атеїст. Я не вірю в рекламу."
Отак мабуть і я. Я не кажу, що іношопланетян нема. Вони можуть існувати. Вони існують. Просто ми з ними скоріш за вс не зустрінемось. Ми їм не потрібні, так само як і вони нам.
ПОТРБНІІІІІІІІ!!!! Я не вірю в інше, ми повинні хоч комусь бути потрібними:)
ПОТРБНІІІІІІІІ!!!! Я не вірю в інше, ми повинні хоч комусь бути потрібними:)
А що вони можут у нас перейняти? чим ми можемо бути їм користні?
Тут є два виходи:
1. Викликати лікаря.
2. Шукати НЛО для виправдання Девора.
До речі є один американець, який зробив літаючу тарілку. Його звати Джеф Хеттон. Робив він її 5 років. Принцип роботи "Тарілки" основано на повітряній турболентності.
Я про це чув. Але інопланетні цивілізації нам потрібні для левелеапу!!!! Мій 16787 левел вже замало!!! Ескпи вже не вистарчає:)
Найостаннішу бздуру, що я почув: Ісус Помазаник - інопланетянин; Мухамед - брат Ісуса. То з інтерв*ю з "американським очевидцем" що побував на їхній иии "тарілці":)
І да правда народ? я вірю звичайно у існування інших, але.. блін.. коли ж накінець до нас доберуться?
acid drinker
10.06.2006, 14:51
А ти віриш в інопланетян?
нє??? як так??? вони у тебе вірять, не підведи їх.... :(
якшо кажуть, шо бозя є, то чого інопланетян має не бути?
RockerША
10.06.2006, 14:52
Хм...я звичайно вірю, але...Нещодавно бачила фільм про те, що фашисти ще в роки другої світової зробили щось на зразок латаючих тарілок, і потім випробовували їх. Звичайно, що всі ті люди, що були в зоні випробувань, думали, що це НЛО.
У нашій школі є фізик, трохи пришелепкуватий:) І він нам розказував, як у себе на дачі у туалеті(будочка на вулиці) бачив НЛО. Ми всі разом думали, чи може розлад шлунку призвести до таких видінь, але поки ще не вирішили. Будемо робити дослідження:)
І вам не соромно над хлопцем знущатися? От люди. Я не стрічався. Але вірю, що ми не єдині в нашій Галактиці. Девор я з тобою :D :p :cool:
О І Я ТАК КАЖУ, А ЧОГО ВИ НЕ ВІРИТЕ, МОЖЛИВО ВОНИ ШЕ РОЗУМНІШІ ЗА НАС? :)
vBulletin версії 3.7.0 Beta 3, © 2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2008