Показати повну версію : Окультизм - АААА, калдуни наступають
Все частіше на вулицях старих містечок ми зустрічаємо дивно одягнутих людей, що нишпорять по під*їздам, збирають жвачки, проби собачого гімна, ще "гарячі перзервативи".. Хто вони? Шо вон хочуть? Поділимось думками друзі, може інквізицію відновити і бігати з топорами знищуючи ще не зміцнілий рух? :8
Сюзерен Усталий
29.12.2005, 19:00
Їх завжди було багато і вони, впринципі, це ще півбіди. Справжня проблема - масони! Ось з ким зараз потрібно вести війну!
Все частіше на вулицях старих містечок ми зустрічаємо дивно одягнутих людей, що нишпорять по під*їздам, збирають жвачки, проби собачого гімна, ще "гарячі перзервативи"..
Деворе, ти мене лякаєш! Звідки такі огидні подробиці?
Поділимось думками друзі, може інквізицію відновити і бігати з топорами знищуючи ще не зміцнілий рух? :8
То, може, ще полювання на відьом влаштуємо і будемо їх на вогнищах спалювати? ;) От весело буде! Зовсім як у Середньовіччі! А далі що? Опустимось до Кам'яного віку?
~Pick@chu!!!
30.12.2005, 13:45
Девор
*** - **** !!! ***8! !!!88!!!!!
Дивлячись на наше з вами енергетичне становище, то плавно набігає думка, що таки прийдеться скоро по духовкам палити дрова...
А в Середні віки не було й так погано..
я проти того, щоб спалювати відьом!!! принаймні тих, які не шкодять!!!
я сама трохи відьма, і не хочу бути спаленою, мені ще життя потрібне!
схаменіться!!!
а чим шановна Таміра займається конкретно?
я проти того, щоб спалювати відьом!!! принаймні тих, які не шкодять!!!
я сама трохи відьма, і не хочу бути спаленою, мені ще життя потрібне!
схаменіться!!!
Проблема сучасних людей в тому, що вони не вірять в магію. Так, що можете жити спокійно.
Проблема сучасних людей в тому, що вони не вірять в магію.
Дарма, а вона в них вірить :)
А магію ніхто не питає(((
А що ви у ній вбачаєте. Що під нею розумієте?
Сюзерен Усталий
05.02.2006, 18:02
безпосереднє служіння нечесті!
Але найгіршим є те, що під нею сприймаються речі, які настільки далекі від неї як горобець і вилка.
Хтось читав праці Парацельса, Піобба чи Леві?
acid drinker
11.05.2006, 21:32
бу-бу-бу... от я зараз читаю книжки з північної магії - ніц страшного, зате цікаво... бо насправді магія - то не тільки злі аццкі калдуни, а й багато корисних речей. от.
Це про бубни чи про руни?:)
acid drinker
12.05.2006, 23:24
бубни - то шаманізм, то до магії стосунку не має:)
книжечка про руни, взагалі-то... але де я її заникала???
маю електронний варіант. маю багаааато чого в електронному варіанті:)
а про бубни я пожартував, не один рік як з тим усім працюю..
А ти Таро знаєш? я тут колоду недавно купив, шукаю якісь оригінальні розклади..
acid drinker
14.05.2006, 12:14
нєа, на жаль, таро не цікавилася ше. щиро кажучи, я тільки минулого року серйозно запала на різні цікаві речі - навіть записалася на курс "історія містичних вчень сходу та заходу", про шо досі не почала шкодувати.
про книжечку з рунами - у мене їх зараз в електронному варіанті дві, едред торссона і гвідо фон ліста, але якшо можеш поділитися чимось вартісним - буду шалено рада і не менше вдячна.
[QUOTE=tamira]...я сама трохи відьма...QUOTE]
Відьма - це цікаво, я б сказав, навіть інтригує!
Ще ніколи живих відьом не бачив і не розмоаляв з ними...
Чи може не здогадувався з ким маю справу?
acid drinker
19.05.2006, 20:36
рабат, навіть якшо зустрічав - справжня відьма тобі ніколи не скаже, шо вона таке)) от як раптом нарвешся - буде змога відчути...;)
Маю подругу - відьму, вона цим не хизується. Бачила на власні очі, як витягла з тамтого світу свого батька.
Можливо, і класно мати такі здібності, тим більше вроджені, але це все одно позначається на житті таких людей – вони ніби "перетягують" на себе весь негатив з людей, яким допомагають.
Не можна втручатися в плин життя, тому що нічим хорошим це не закінчується.
vBulletin версії 3.7.0 Beta 3, © 2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2008