КПК

Показати повну версію : Isn't someone missing me?

isabell
10.01.2006, 14:04
Я дуже наївна. Коли я вперше натрапила на цей форум, мені здалося, що я знайду тут друзів і однодумців, адже ці люди навіть у наш час продовжують любити і захоплюватись літературою, а це свідчить про те, що вони людяні і здатні вислухати різні думки, навіть ті, що суперечать їх власним. Як же я помилилась. Я просто хотіла поділитися своїми думками, але кожен мій допис викликає у когось бажання протерічити мені. Я ні на кого не нападала, а лише захищалась. Раніше я з радістю заходила на форум, а тепер я наперед знаю, що мене чекає якась неприємна репліка на мою адресу. Я хочу спілкуватися не з ворогами, а зі своїми друзями, і мені хочеться знати, чи було б хоч трохи комусь шкода, якби я раз і назавжди покинула цей форум.
:(

Девор
10.01.2006, 15:30
Знайдеш ти тут друзів, про те не всі тут(шепочучи на вушко) нормальні.:)
Занадто багато егоїзму і таке інше. Іти з форуму не потрібно, нів*якому разі, чуєш? Те що ти загубилась тут, не означає, що тобі не раді, і якщо тенбе критикують не бери цього близько до серця! Люди є різні!
Ось що я тобі раджу:
- Створи лбраз, якщо тобі боляче, коли тебе накривають багатоповерховим матом. На мові НЕТу це - аватар. Ну це звичайно, якщо тобі образи западають у душу. Аватар допоможе побачити свою певну сторону зі сторони:). І ти немов у театрі:). ( не дивуйся, я game master по настольних іграх, тому "порю" таку фігню незрозумілу:))
- Знайди рурбику, підфорум який тобі найближчий і найзрозуміліший.
- Створи серію тем, в яких розпиши питання, відповіді на яких ти хотіла б почути від користувачів.
(якщо маєш бажання створи провокаційні теми, глупі, смішні, недоречні і там побачиш хто є хто на форумі. ХТО ТОБІ ближчий по інтресах)
Ще раз: не йди з форуму, чуєш?

Isidora
10.01.2006, 16:45
Чи було б хоч трохи комусь шкода, якби ти пішла? Ну звісно було б. Повір, тут потрібні люди, котрі люблять англійську та американську літературу, слухають хорошу музику і мають свою думку стосовно різних питань. Якби усі погоджувалися з нашими поглядами, то хіба було б цікаво? Люди складні створіння і до того ж вперті. Завжди, коли знаходиш друзів, зустрічаєш і ворогів. Такий світ. Але знай, що я, твоя подруга, не хочу щоб ти йшла з форуму.

LanceloT
10.01.2006, 18:05
Я дуже наївна. Коли я вперше натрапила на цей форум, мені здалося, що я знайду тут друзів і однодумців, адже ці люди навіть у наш час продовжують любити і захоплюватись літературою, а це свідчить про те, що вони людяні і здатні вислухати різні думки, навіть ті, що суперечать їх власним. Як же я помилилась. Я просто хотіла поділитися своїми думками, але кожен мій допис викликає у когось бажання протерічити мені. Я ні на кого не нападала, а лише захищалась. Раніше я з радістю заходила на форум, а тепер я наперед знаю, що мене чекає якась неприємна репліка на мою адресу. Я хочу спілкуватися не з ворогами, а зі своїми друзями, і мені хочеться знати, чи було б хоч трохи комусь шкода, якби я раз і назавжди покинула цей форум.
:(

Друзі і однодумці не приходять із ПОСТАМИ у форумі.

Їх можна зустріти а от решта це питання ДО ВАС!

Prim
10.01.2006, 18:06
Ворогів тут немає - це я знаю на 100%.
Був один, та пішов. Але зараз ми починаємо налагоджувати стосунки.
Тебе я ворогом не вважаю. Навіть навпаки: мені подобаються люди, які думають не так, як я. От і все.

Prophet
10.01.2006, 20:32
Це той, про кого я думаю? :)

Девор
10.01.2006, 23:23
ОООО ТАК!!!:)

Liet
11.01.2006, 12:31
По-перше не вам судити був він ворогом чи ні. Просто йому хотілося бути більш ніж користувачем форуму.
По-друге, в мене, наприклад, нем оже бути друзів. В мене є тільки товариші. Ну терпіти не можу називати когось другом. Не настільки я довіряю іншим людям.
По-третє, 2 isabell, така вже людська природа протирічити комусь...
По-четверте, чесно кажучи, я не настільки добре тебе знаю, щоб сказати сумував би я за тобою чи ні...

~Pick@chu!!!
11.01.2006, 14:35
Був один, та пішов.
Це той, про кого я думаю?
ОООО ТАК!!!
По-перше не вам судити був він ворогом чи ні. Просто йому хотілося бути більш ніж користувачем форуму.

ееееееееееее.... я щось пропустив?????????????? де ? шо??????????

Liet
12.01.2006, 13:26
А доречі, дівчина задала доволі цікаве запитання. Цікаво, жалкував би хтось якби я пішов? Давно над цим задумувався...

Prim
12.01.2006, 17:19
Так, Профет, це той самий :)
Ліет, а звідки ж я знаю?
Певне, що буду. Адже я звик бачити тебе на Літфорумі та (іноді) на зустрічах.

Liet
12.01.2006, 18:37
Уууу. Сказав теж. Я там не так часто і буваю... І до того ж я зараз не такий активний...

Gray
13.01.2006, 11:59
ееееееееееее.... я щось пропустив?????????????? де ? шо??????????
Пропустив і багато чого. Багато цікавих предметних перепалок, :rolleyes: але і трохи сварок та переходів на особистості, які гидко читати. :(

isabell
16.01.2006, 23:59
Якщо комусь нудно або просто хочеться поговорити, пишіть мені на e-mail: leo@sl.km.ua :)

oddysseus
10.02.2006, 17:07
Було б шкода, якби ти раз і назавжди пішла з Форуму. Чесно. Добре, що ти залишаєшся.

LanceloT
13.02.2006, 12:23
Не вартує просто опустивши руки, все покидати! ;-)

Liet
13.02.2006, 16:17
Не вартує просто опустивши руки, все покидати! ;-)
А як хочеться................

LanceloT
07.03.2006, 17:03
А як хочеться................

"Фі какая гадость ета ваша залівная риба"

RockerША
14.05.2006, 13:20
А чого то ви такі сумні думки маєте? Я нащодавно з'явилась на форумі, до мене ще ніяк не відносяться, але на те він у форум, щоб говорити свої думки, щоб висловлювати свої погляди. Якщо комусь щось не подобається, то його думка, але і відкриту виказувати своє незадоволення кимось -це не є добре! У нашій країні, як ви пам*ятаєте, свобода слова, тому ніхто не має права затуляти рота іншому!

LanceloT
23.05.2006, 09:40
А чого то ви такі сумні думки маєте? Я нащодавно з'явилась на форумі, до мене ще ніяк не відносяться, але на те він у форум, щоб говорити свої думки, щоб висловлювати свої погляди. Якщо комусь щось не подобається, то його думка, але і відкриту виказувати своє незадоволення кимось -це не є добре! У нашій країні, як ви пам*ятаєте, свобода слова, тому ніхто не має права затуляти рота іншому!

Ото тобі "Доброго дня!"
Де чутно щоб ось тутечки, хтось комусь "закривав рота"?
Щодо мене, Я висловив свою думку, а те що дехто "бачить" інше - має право про це сказати, так і виходить спілкування
або "лайка" ;-) Жартую трішки

Iryska
23.05.2006, 12:02
а як же твої дописи про селінджера, англійську та американську літаратуру? ну і що, що тобі протирічать? з розумними людьми можна і подискутувати. коли я з'явилася на форумі, ти була дуже активна. так що не зважай на всілякі неприємності. пиши далі. форум - це спілкування, а не підтакування твоїм чи ще чиїмось дописам. захочеш піти з форуму - йди. але навіщо? ціни себе незалежно від реакції інших на твої коментарії. :p краще залишайся.