КПК

Показати повну версію : Денна Варта (Дневной Дозор)

Prim
05.02.2006, 21:27
Подивився я.
Спецефекти вражають.
Тільки історія не "тягне" за собою.
Забагато всього намішано.
А вам як?

Emdi
11.02.2006, 22:34
Мені теж здається, що дуже багато всього наплутаного. Мені вже більше сподобалась перша частина - "Нічна Варта"( "Ночной Дозор"), ніж друга.

Itanium
06.07.2006, 01:04
фільм дуже сподобався! ну просто супер. навіть сюжет, з третього
разу навіть все зрозумів!

Liet
06.07.2006, 01:45
Подивився. Враховуючи те, що я читав книгу - фігня повна. Вражають тільки спецефекти. Більше нічого гарного в фільмі нема. :bu:

Baltis
06.07.2006, 02:11
Подивився. Враховуючи те, що я читав книгу - фігня повна. Вражають тільки спецефекти. Більше нічого гарного в фільмі нема. :bu:
Чего а саундтрек?=)))))))))))

Liet
06.07.2006, 11:01
Чего а саундтрек?=)))))))))))
Це ти про Серегу "Мел судьбы" ???? :eek:
Фігня ІМХО. Ще більша за фільм. Інші поки що не слухав.

Emdi
13.07.2006, 00:06
Подивився. Враховуючи те, що я читав книгу - фігня повна. Вражають тільки спецефекти. Більше нічого гарного в фільмі нема.

Та ж сама думка.

Vivisektor
21.07.2006, 12:24
А я позавчора залюбки передивився. Непогано, все-таки. І спецефекти, і акторська гра (в цілому). Хто б міг подумати, що з посередньої пєвулькі вийде не така вже й кепська акторка? Сюжет, правда, і справді гулящий... Але... Якщо впертися і сприймати оті усі проламані Тамерланом (чи то Чінгісхан був? Тю, вже заплутався... Спати ночами треба, блін, спати...) стіни, безглузді надписи на руїнах і таке інще як певні метафори - можна навіть і з таким сюжетом миритись. :)
І коли вже в нас хоча б наполовину, хоч на третину почнуть знімати так, як братні народи свої "Варти", "Статскіє совєтнікі" і т.д.? :(

BOPOH
28.11.2006, 19:08
Фільм все ж таки вийшов досить хорошим. Спецефекти суперські, гра акторів й самі актори. Головне не порівнювати його з книгою, тоді можна казати хороше про фільм. Бо це зовсім не по-книзі. Краще зробили, ніж першу частина, як на мою думку.

Prim
29.11.2006, 06:55
якби робили по книзі, був би поганий фільм.
бо книги часто пишуть не по законам драми (пишуть, але то модифіковане)

Авітенцій
29.11.2006, 11:54
Фільм сподобався:
1)Не закордонне(Росію сприймаю, як частинку Слов*янських народів)
2)Противага Голлівуду - наші зірки.