Показати повну версію : Денна Варта (Дневной Дозор)
Подивився я.
Спецефекти вражають.
Тільки історія не "тягне" за собою.
Забагато всього намішано.
А вам як?
Мені теж здається, що дуже багато всього наплутаного. Мені вже більше сподобалась перша частина - "Нічна Варта"( "Ночной Дозор"), ніж друга.
фільм дуже сподобався! ну просто супер. навіть сюжет, з третього
разу навіть все зрозумів!
Подивився. Враховуючи те, що я читав книгу - фігня повна. Вражають тільки спецефекти. Більше нічого гарного в фільмі нема. :bu:
Подивився. Враховуючи те, що я читав книгу - фігня повна. Вражають тільки спецефекти. Більше нічого гарного в фільмі нема. :bu:
Чего а саундтрек?=)))))))))))
Чего а саундтрек?=)))))))))))
Це ти про Серегу "Мел судьбы" ???? :eek:
Фігня ІМХО. Ще більша за фільм. Інші поки що не слухав.
Подивився. Враховуючи те, що я читав книгу - фігня повна. Вражають тільки спецефекти. Більше нічого гарного в фільмі нема.
Та ж сама думка.
Vivisektor
21.07.2006, 12:24
А я позавчора залюбки передивився. Непогано, все-таки. І спецефекти, і акторська гра (в цілому). Хто б міг подумати, що з посередньої пєвулькі вийде не така вже й кепська акторка? Сюжет, правда, і справді гулящий... Але... Якщо впертися і сприймати оті усі проламані Тамерланом (чи то Чінгісхан був? Тю, вже заплутався... Спати ночами треба, блін, спати...) стіни, безглузді надписи на руїнах і таке інще як певні метафори - можна навіть і з таким сюжетом миритись. :)
І коли вже в нас хоча б наполовину, хоч на третину почнуть знімати так, як братні народи свої "Варти", "Статскіє совєтнікі" і т.д.? :(
Фільм все ж таки вийшов досить хорошим. Спецефекти суперські, гра акторів й самі актори. Головне не порівнювати його з книгою, тоді можна казати хороше про фільм. Бо це зовсім не по-книзі. Краще зробили, ніж першу частина, як на мою думку.
якби робили по книзі, був би поганий фільм.
бо книги часто пишуть не по законам драми (пишуть, але то модифіковане)
Авітенцій
29.11.2006, 11:54
Фільм сподобався:
1)Не закордонне(Росію сприймаю, як частинку Слов*янських народів)
2)Противага Голлівуду - наші зірки.
vBulletin версії 3.7.0 Beta 3, © 2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2008