Показати повну версію : Російська музика
Пишіть хто не любить, або навпаки-любить російськомовну музику! Чому? За що?
--------------------------------------------------------------------------
Я наприклад не слухаю і не буду слухати такої музики. Тому що вона мені не подобається і не буде подобатися! І це для мене головне!!! :o
Я вважаю, що така музика є одним з забруднювачів української мови! :mad:
Ніколи не кажи, що ти не будеш чогось робити. Просто людина не може знати що їй буде подобатись, а що - ні. По-друге, вона є не "одним з забруднювачів української мови", а одним з забруднювачів українського єфіру на радіостанціях. Але якщо брати загалом, то окрім українського року та альтернативи я більше нічого не слухаю (саме з української музики). По-третє, мова якою написана пісня грає для мене найменше значення. Я слухаю не текст, а музику. Саме тому мені все одно якою мовою співає гурт.
Aureliano
20.02.2006, 00:10
А я и слушаю и очень люблю Александра Малинина и Белую Гвардию и с сожалением констатирую что на украинском языке нет ничего подобного... увы...
Не знаю как Белая Гвардия, но ничего подобного Малинину среди украинских исполнителей нет. :(
Я не кажу що російськомовні пісні погано звучать і не порівнюю їх з іншомовними виконавцями!!! :mad:
Я просто запитую вашу думку про них.
Aureliano
21.02.2006, 09:46
Я не кажу що російськомовні пісні погано звучать і не порівнюю їх з іншомовними виконавцями!!! :mad:
Есть хорошая музыка и есть плохая музыка (а это зависит от вкуса), и мне например абсолютно все равно представитель какой страны ее исполняет.
Погоджусь з Ауреліано.
Для музики немає значення виконавець якої країни її виконує. Якщо він добре співає, то текст пісні стає неважливим. Ти слухаєш співака з захопленням і розумієш текст навіть не знаючи мови, якою він написаний. Але нажаль зараз таких співаків мало(((.
Терпіти не можу. Просто не переношу. І так само "українських", що співають рос.мовою. :scared:
І так само "українських", що співають рос.мовою.
Підтримую! Особливо їх не люблю.
Є хороші музиканти, якісна музика, красиві й змістовні тексти.
Є погані музиканти, бездарна музика, примітивні тексти.
І для мене мало важить, якою мовою виконуються пісні, якщо вони мені подобаються - слухатиму хоч албанською.
Fight the class, not the race!!!!!!
Музика создана либо для передачи информации, либо для естетического наслаждения, я конечно выбираю для передачи информации, поэтому если ктото думает также как и я, мне не важно кто он, и из какой страны.
А для естетичної насолоди національність виконавця хіба має вагу? По- моєму, ще менше. Там і мови знати не треба.
Короче говря, те у кого много принципов, тот и есть слабый, потому что когда говрят что он не слушает рус. музику только потому что она рус., это смешно.
Дайте повод почему ее не слушать!!!!
СССтаніслав
15.03.2006, 16:24
російською мовою співали аквариум, зоопарк, кино, дягилева, дркин, калинов мост і т.д. думаю питання відпадають. також погоджуюсь з тим, шо музика річ незалежна від мови
LanceloT
22.03.2006, 15:18
Все залежить від пісні -мелодії, слова, виконавець, настрій. Але глобальної "НЕНАВІСТІ" до російської музки!
Думки про російську музику, будь-ласка: для мене вона, як шкірка банана на асфальті, терпіти її не можу і через те, що вона постійно плутається на різних радіостанціях, я вже їх слухати скоро перестану. У російських піснях я рідко коли знаходжу зміст (це говорячи про сучасні), а якщо розглядати саму лише музику, то вона для мене однотипна і невражаюча.
Думки про російську музику, будь-ласка: для мене вона, як шкірка банана на асфальті, терпіти її не можу і через те, що вона постійно плутається на різних радіостанціях, я вже їх слухати скоро перестану. У російських піснях я рідко коли знаходжу зміст (це говорячи про сучасні), а якщо розглядати саму лише музику, то вона для мене однотипна і невражаюча.
Знайди зміст в текстах сучасних українських виконавців... До того ж є такі російські гурти, які стали символами певного стилю.
А зміст в текстах... Послухай останній альбом гурту Любе. І тоді скажеш чи є хоч якийсь зміст в сучасних піснях. :)
На радіостанції 104.3 немає російських пісень.(це не реклама!)
<<Знайди зміст в текстах сучасних українських виконавців...>>
Без проблем.
<<До того ж є такі російські гурти, які стали символами певного стилю.>>
Це вони самі про себе такої високої думки?
<<А зміст в текстах... Послухай останній альбом гурту Любе. І тоді скажеш чи є хоч якийсь зміст в сучасних піснях. :)>>
Щодо Любе, добре, у них є певні змістові звязки між словами, але далі обзивання війни нецензурними словами, чоловічим патріотизмом та застільними тостами вони ні на що не здатні. А слухати їхні (байдуже які альбоми) мене ніхто навіть під страхом смерті не примусить.
На радіостанції 104.3 немає російських пісень.(це не реклама!)
Дуже дякую за інформацію :o
Без проблем.
Добре, який зміст є в піснях гурту Віа Гра чи Ані Лорак? Вони ж сучасні виконавці...
Це вони самі про себе такої високої думки?
Ні. Їх такими вважають численна кількість людей. І, доречі, багато з них - наші співвітчизники.
Щодо Любе, добре, у них є певні змістові звязки між словами, але далі обзивання війни нецензурними словами, чоловічим патріотизмом та застільними тостами вони ні на що не здатні. А слухати їхні (байдуже які альбоми) мене ніхто навіть під страхом смерті не примусить.
А тебе ніхто і не змушує. До того ж, наскільки я наслуханий ними, в пісні не тільки про війну і патріотизм. А якщо і є такі пісні - це лиша, на мою думку, вияв свого ставлення до сучасних подій в Росії і світі.
Добре, який зміст є в піснях гурту Віа Гра чи Ані Лорак? Вони ж сучасні виконавці...
Темою багатьох пісень Ані Лорак є кохання і до того ж гарна сторона цього почуття і більшість її пісень досить таки змістовні (але не подумайте, що я її фанатка). А Віа Гру я терпіти не можу і ненавиджу кожен акорд усіх їхніх пісень.... і взагалі я мало що люблю.
2 Isidora
Тоді чим тобі не подобається зміст пісень Любе? В них також є свій зміст. Я не кажу про Корні чи інших вихідців фабрики і їм подібних. Існують пісні гуртів Пікнік, ДДТ, Машина Часу, Акваріум. В них також є свій зміст.
Я люблю багато чого і, в принципі, слухав вже майже всі напрямки музики, але те, що мені подобається ТНМК ще не означає, що я шукаю в їхнії пісняї якийсь зміст. Мені просто подобається їх "музика".
Мені дуже подобається фраза з пісні Любе - Русские:...Дед а за что воевали?
Что не сиделось в хатах?
Эти чтобы не было бедных,
Те чтоб не стало богатых...
Sorry, але Віа Гра більшість пісень співає на російській мові! А ми говоримо про мову, а не національність!
Sorry, але Віа Гра більшість пісень співає на російській мові! А ми говоримо про мову, а не національність!
Добре. Який зміст в піснях Могилевської, Талітакум, ТНМК, Тартак...? Вони співають українською. Але змісту в їхніх піснях останнім часом я не бачу.
Добре. Який зміст в піснях Могилевської, Талітакум, ТНМК, Тартак...? Вони співають українською. Але змісту в їхніх піснях останнім часом я не бачу.
А хто говорить взагалі про українську музику, здається, тема стосується відношення лише до російської. :)
2 Isidora
Я люблю багато чого і, в принципі, слухав вже майже всі напрямки музики, але те, що мені подобається ТНМК ще не означає, що я шукаю в їхнії пісняї якийсь зміст. Мені просто подобається їх "музика".
Мені дуже подобається фраза з пісні Любе - Русские:
Рада за тебе :)
А хто говорить взагалі про українську музику, здається, тема стосується відношення лише до російської. :)
Ти сказала, що нема змісту в російскьомовних гуртів. От я і навів приклад з нашої естради. Тож тут якраз приклад в тему.
Ти сказала, що нема змісту в російскьомовних гуртів. От я і навів приклад з нашої естради. Тож тут якраз приклад в тему.
Ну, як знаєш, бо мені здалося, що ми відхилилися від теми.
Маленька
30.03.2006, 00:59
гм...
вирішила написати свою точку зору
багато моїх знайомих не приймають російську музику за фактом: "Фе...Вона ж російська!"
у мене дещо інший підхід:
не можна казати "я не слухаю російську музику"
треба казати "я слухаю українську"
тобто прослухавши, м"яко кажучи, сотні виконавців, я прийшла до висновку, що, наприклад, Фарбований Лис мені подобається більше за будь-які іноземні аналоги
але не варто одразу обмежувати себе, навіть не знаючи до пуття, про що мова і які ще є варіанти
взагалі - вчіться сприймати російську музику і все російське, як іноземне
ЧЕРГОВЕ іноземне
чомусь же тут ніхто не створює тем про музику Зімбабве
і не тільки тому, що її представників не знають
а тому, що російському приділяється надто велика увага, вірніше визначенню "російське"
безперечно, в Росії є музика, аналогів якій нема і, можливо, не буде
але така музика є в кожній країні
це питання виключно уподобань, індивідуальних смаків
тому така постановка питання є абсолютно недоречною
Добре, який зміст є в піснях гурту Віа Гра .... Вони ж сучасні виконавці...
А оце вже ти нам, Лієте, розкажи, бо в розділі "Ваші приховані пристрасті" ти сказав, що дещо у них слухаєш.
А оце вже ти нам, Лієте, розкажи, бо в розділі "Ваші приховані пристрасті" ти сказав, що дещо у них слухаєш.
Покажи будь-ласка де я таке казав :). Я начебто ще сповна розуму і логи форуму ніхто не відміняв... :)
Доречі. Гурт Кому Вниз також співає російською мовою, але від цього він не перестає бути українським.
Покажи будь-ласка де я таке казав :). Я начебто ще сповна розуму і логи форуму ніхто не відміняв... :)
А ти подивися уважніше. Якщо не знайдеш, то перечитай свої дописи.
А ти подивися уважніше. Якщо не знайдеш, то перечитай свої дописи.
Слухав один єдиний їх трек. Але перечитай і ти уважніше. Мені просто сподобалась назва треку і слова з приспіву. Але ніякого сенсу в пісні все одно не було :).
Гурт Кому Вниз також співає російською мовою
????? Щоооо?
????? Щоооо?
Ну є в мене таке. Ну що поробиш. Факт залишається фактом. Весь альбом 1989 року - російськомовний. :8
Хто не вірить - качайте ftp://193.93.110.1350/pub/music/1/Кому Вниз/1989-Падая вверх/
ЗІ. Лієт залишає за собою право помилятися.
СССтаніслав
02.05.2006, 15:29
навіть не один альбом, здається. там у гурті навіть хтось ледь не з Сибіру є. хоча це не заважає йому бути "істинним українцем"
щодо так званої російськомовної музики - а чом її не любити...от куди ж без шклярського, гребенщикова, шевчука, чигракова - вони ж гарно співають..і писати вміють..а жінки - Маргарита пушкіна, ольга ареф"єва, хелавіса, врешті-решт...нє, без російськомовної музики не мона..бо воно таки гарне)
acid drinker
05.05.2006, 12:50
Терпіти не можу. Просто не переношу. І так само "українських", що співають рос.мовою. :scared:
ніколи не розуміла, чим англомовна музика - чи німецькомовна, припустимо, - ліпша за ту ж російськомовну. ну... існує купа гуртів з тієї ж фінляндії, які без особливих докорів сумління роблять просто розкішні речі англійською. і це не заважає фінам їх слухати, думаю. от зараз у мене стоїть російськомовний коловрат, пісня про героїв роа, на яку я давненько вже підсіла - і якшо буде вибір, слухати цю нацистську річ російською чи, наприклад, якихось "українських" хлопців з "українськими" текстами, але нігерськими замашками - вгадай, шо я виберу?
нацистську річ російською, я вгадало? :D
acid drinker
08.05.2006, 00:54
коть, ти не просто вгадало, здається мені, ти теж її слухаєш;)
та слухаю час від часу;)
бо воно таки гарне...і правильне)))
а от я ДДТ останнім часом слухаю. в перемішку з .. гм.. як їх там..
acid drinker
13.05.2006, 01:18
не наю, з чим у тя - у мене вперемішку з ддтями переважно зимовье зверей. непоганий мікс.. особливо старі речі шевчука - так контрастно виходить...
Ненавиджу російську музику. Мовчу вже про російську попсу.Від неї навіть мою стару бабку верне(ну і не дивно, якшо в неї є така внуця, яка може її естетично просвітити і займається цим щодня). Але з рос. можу послухати Наутіліус кілька пісень, може Кіно. Але надто не захоплююсь. Вважаю, що на рідній неньці-Україні є багато гарних музикантів, до яким рос. музиці ше й рівнятись.
Чекаю гнівних заперечень прихильників рос.року:aga:
Мовчу вже про російську попсу.
Попса -- навряд чи музика. Не бачу, чим наші які-небудь могилевські чи тіни кароль відрізняються від їхніх яких-небудь алєгрових чи дубцових.
Але з рос. можу послухати Наутіліус кілька пісень
О! Бутусов неодмінно мав би то за честь...
може Кіно.
Ах-ах!:rolleyes:
Вважаю, що на рідній неньці-Україні є багато гарних музикантів, до яким рос. музиці ше й рівнятись.
Ну та, де вже текстам Гребня, Кінчева, братів Самойлових, Арбєніна, Дягілевої, Шевчука тощо до текстів Славка Вакарчука!
Нічого не маю проти "Ельзи", але не схильна вважати чорне білим і навпаки. Якість буває лише одна -- перша, вона ж остання (с). Незалежно від лінгвального забарвлення.
Чекаю гнівних заперечень прихильників рос.року:aga:
Ну і? Сперечатиметеся про то, на чому не знаєтеся? Якщо ваша ласка, звільніть мене (зокрема) від очікування настільки передбачуваного кроку.
Nice Gothic Girl
27.10.2007, 01:07
тільки деякі пісні.не більше десятка...
Якість буває лише одна -- перша, вона ж остання (с). Незалежно від лінгвального забарвлення.
Справді, на першому плані стоїть власне МУЗИКА,її якість, а мова чи національність виконавців плентається далеко позаду.
І що, накажете осудити мене за те, що слухаю "Акваріум", "Епідемію", "Ю-Пітер" чи "Арію" (стару, ту, що з Кіпеловим), бо вони бачте, російською мовою співають?
Андрон Кобила
29.10.2007, 11:06
Підтримую думку Профет - є хороша, є погана музика, але якшо мну сподобалося - слухатиму хоч албанською.
Голосував за 1 пункт
подобається НС, а так рос. не дуже.
хочу сказати, що й деякі укр. гурти не на високому рівні
4esterfielter
07.12.2007, 21:15
Пикник, Би-2, Машина времени, Наутилус, Земфира, БГ - місцями прокльовується те, що мені подобається. Арія - не часто, бо вона є невдалою копією англійського Iron Maiden...
слухаю, бо серед класики добряча, левова частина- це російська музика;)
а так- ДДТ, Арія( не все), та й якось виросла на російськомовних дитячих піснях... і в к/ф- теж...
Андрон Кобила
03.04.2008, 00:30
а так - ДДТ, Арія( не все), та й якось виросла на російськомовних дитячих піснях... і в к/ф- теж...
ДДТ - рулз! =))
/аналогічно Ария (не все))/
Black3012
07.05.2008, 17:59
Кілька років поспіль слухав майже виключно "Король и ШуТ" :)
Задовбали надто інтелектуальні і беззмістовні пісні, хотілося історій в піснях, як у Висоцького. І ще вічна, хронічна втома після роботи не давала зосередитись на чомусь більш ніж двохакордному. До того ж, у їхніх піснях такий заряд енергії, що хоч по стелі ходи!
Крім того, після усіх політичних викрутасів так хочеться АНАРХІЇ!
Супергрупа!
vBulletin версії 3.7.0 Beta 3, © 2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2008