Показати повну версію : Каліфорняк. В основному BliNk 182 Фанатам - СЮДИ!! )
Punk & ДєВучКі
02.03.2006, 01:44
Пишить всі, хто хоч трохи знайомий із творчістю цієї легенди поп-панку! ) Я хочу бачити як позитивні, так і негативні, але обгрунтовані месаги )
Не морозтеся тільки...
Тупые тексты не имеющие отношения к панку, тупой попс!
Но рад что хоть написал(а) поп панк, а то у*бней которые пишут что это просто панк, надо бить, и жестоко "Убей тинейджера"(оргазм нОстродамуса)
Punk & ДєВучКі
04.03.2006, 00:32
НаписаВ ) А ти що слухаєш взагалі? Крім російських гуртів? ) Я раніше слухав реп ) Зараз і панк, і панк-рок, і поп-панк... Дякую за відповідь )
эээ, кроме, росийских. Украинские))))
ну к примеру(тут только ТОСТЕр і Брати Гадюкіни - укр, очтальное разные страны, в основном англ.):
ТОСТЕР,
NO respect,
Брати Гадюкіни,
Dead Kennedys,
Toy Dolls,
Judas Priest,
Loikaemie,
Roots and boots,
The exploited,
4SKINS,
Agent Bulldogg,
Shame 69,
Marten's,
Stage bottles... и т.д.
короче список велик, а из руских еще больше.
Из стилей:
Панк (в основном 77, но и совковый, и радикальный, и скейт слушаю),
Ой,
Рокстеди,
Регги,
Панк-хардкор.
короче, это только мои любимые стили, а так, почти всю тяжолую музику.
Punk & ДєВучКі
04.03.2006, 17:05
Знайомий з багатьма з цього списку ) Але слухав тільки Брати Гадюкіни, експлойтед, тостер, і це дуже пре ))
К стилям еще готику допиши.
Nevermore
25.03.2006, 00:00
Допиши, допиши...
А щодо BliNk 182, у мене до них не однозначне ставлення....
Оце зараз слухаю Simple Plan, нічого так...
ООооо, які люди)
Давно тут вас не бачив, пані Олександро.))
Nevermore
26.03.2006, 21:50
Еге ж давненько не бачились...
Треба тебе кудись витягти ;)!
А ще я хочу SKA!
мм, ска не буде, у меене нема сдр)))
такшо іншим разом))
а от витягти незнаю, це будуть ше ті місяці, все ж таки поступати час, треба хоч щось повчити, так шо мене буде важко кудись витягти. хіба що на вихідних.
СиніСвині
18.05.2006, 22:39
Не хочу нікого образити але вважаю що поп панк (американський) це взагалі не панк а попсня тільки під гітари та барабани
Blink 182 Sum41 взагалі ригня))
X_EMO_I'mOFucknK
12.06.2006, 17:42
Хм, чому, для фону гарна музика, звісно що до Брит попу, чи хочаб Емо їм треба попрацювати, та я гадаю що музика в них краща за нашу єстраду,, тому обирати вони або наші, я б вибрав їх=)
Нео-панк отцтой!
А у ЕМО одна группа хорошая остальное хухня!
Серцевий_Напад
23.07.2006, 02:57
Нео файна штука. і не треба на неї гнати. якщо цей стиль існує, значить його слухають. а хлопакам, які зациклені на дезі, блеку або хардкорі, не слід казати, що той або інший стиль лайно, так само їх ніхто не намагається переконати слухати замість кредл оф філс авріл лавін.
свободу стилям) я особисто люблю як сімпл плен, блінків, аврілку, єллоукард і т.д., так само і дімму боргір або інше у цьому стилі.
особисто сам граю в чернівецькому гурті, і теж наш напрямок нео-панком "обізвали". не треба гнати. кожен дроче так як хоче))) :aga:
Серцевий_Напад
23.07.2006, 02:59
Нео-панк отцтой!
А у ЕМО одна группа хорошая остальное хухня!
а емо непогана штука, як на мене. мене пре "мейд" з тернополя, російські "1,5 кг отличного пюре", "30 дней февраля" і т.д.
Б** чувак, ти якийсь загублений, чи я не правильно зрозумів, "1,5 кг отличного пюре" - точно не емо! то чистий такий собі панк, едине що це не панк рок, а просто панк, не плутайте.
А у емо я гарні речі, та астіше якась фігня, дуже засорилася останім часом їх сцена, кілька днів тому скачав 45 пісень, кожні десь по 1 хвилині, називается щось на зразок "Емо апокалипсис"=) дуже гарно емо/скрімо.
X_EMO_I'mOFucknK
04.09.2006, 20:18
ТАААААААААК ЕМОООООО РУУУЛИТЬ
Доречі, вона не дуже засорилася просто зараз її пропагандують з поганої сторони, скажу одне, що емо не в якому разі не якісь там хлопчики у рожевому які цілуются!
Так що краще не кидатися пустими словми на право і на ліво, я доречі дуже радий що Балтіс мене навчив одному правилу, не пояснювати нікому нічого якщо вони самі того не хочуть.
vBulletin версії 3.7.0 Beta 3, © 2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2008