КПК

Показати повну версію : Народ!! Усі сюди!!! Всі бігом сюди!!! Я вам таке покажу!!!

Алекс Пелагин
20.07.2005, 18:18
Ну, от ви й прибігли, питаєтесь, чого я репетував.

http://www.ipclub.dp.ua/~shadow/ukrtv.avi

Ось. Воно важить 1 Мб. Це таке відео про матюки на українському телебачені. Для тих, хто не боїться матів, чи тих, хто ніколи, як матюкаються українською. Я, наприклад, до цього не чув. Так що, кому цікаво, качайте, дивіться, а потім пишіть відгуки сюди.

Я просто плакав, валяючись під столом...
:D :D :D

Злодій Злович Злодюжко
20.07.2005, 19:14
От такі у нас "культурні" телеведучі. За кадром навіть українською матюкаются ( а що робити? звикли новини викладати українською, то й матюкаются теж нею )

Prim
20.07.2005, 21:55
Щойно відійшов від сміху - пост не міг написати. :D
Не факт, що ведучі того ж "5го" собі такого не дозволяють...:8

Тол
25.07.2005, 00:49
Суперово! Я не міг встати з підлоги! Супер!!! Але уявіть собі який же то селюк в телебаченні по новинах виступає! Нема слів...

Daw
26.07.2005, 01:58
Оце так:)) замість "суфлера" - степлєр... не валялася я на підлозі від сміху...

Девор
27.07.2005, 11:35
мда.. в країні не без уродів:)

Nobody
15.08.2005, 21:31
А я, виходить, єдиний відморозок, у якого ця краса не відкрилася?..

СССтаніслав
26.08.2005, 00:37
а я люблю мати. вони правдиві

майк
27.10.2005, 21:57
2 Nobody

ти не один у мене теж не відкрилося. Отака ....я, малята.

Baltis
16.11.2005, 20:26
В МЕНЕ ТЕЖ НЕ ВІДКРИЛОСЬ :(

Prophet
17.11.2005, 12:41
Та його там, напевно, вже 100 років як нема, а ви все відкрити намагаєтесь! :)

Baltis
17.11.2005, 16:02
Добре що хоч відомо про що йшла мова :D :D :D
А насправді тему треба посто удалити... :cool:

Reytar
17.11.2005, 19:11
Псилання не відкрилося, але справа не в тому... По суті матюк "по-українські" це новація, оскільки є суто перекладом, або українізмом матюка з російської мови. Наприклад: одного разу, влітку 2003 року коли я працював по станції Слов'янськ, "загорівся" у нас один з ізолюючих стиків. Звісно ж гвалт на всю станцію - кидай печене-варене та й біжи "гасити", бо потяги на цю колію пускати не можна, бо черговій за пультом не видно що, та як на цій колії робиться. А всі люди, як завжди за законом підлоти, десь далеко працюють. В наявності один монтер колії та й жодного колійного візка, то ж гідравлічний прилад для розгону стиків треба перти на собі метрів із п'ятсот. Ну, що робити - час не чектиме, то ж схопили з цим монтером нашу гідравлику та й поперли, а вона важезна, ця залізяка - кілограмів із сімдесят. Сонечко припікає, трави пахтять так, що майже дихати нічим, а ми залізяку тягнемо - аж очі вилізають... То ж перли ми ці залізяку метрів 400, захекалися, глянули, а її, кляту ще перти та й перти. Тут мій "боєць" і видав тираду від якої мене скуйовдило: "А-а-а-а! Ї**ні очі волошкові!!!" Сам собою вислів нічим не дивний, але при спробі уявити як таке може бути, мене пробрало трошки істеричне хихотіння, від якого скуйовдило знову. Отакі вам українські матюки, шановне панство. ;)