КПК

Показати повну версію : Знімаємо соціальну рекламу

Prim
01.04.2006, 22:47
Є ідея зняти соціальну рекламу. Ось сценарій:

В кадрі темна кімната. Освітлення червоного кольору. Воно миготить в такт ритмічним ударам (звук биття серця). В кімнату входить молодий чоловік з виглядом наркомана.

В центрі кімнати лежить брудний шприц. Молодий чоловік підходить до нього. З кожною секундою «биття» стає частішим. Молодий чоловік підбирає шприц. В цю мить «биття» переривається і з`являється «писк». Коли писк затихає, звучить слово «Стоп» і все замирає. З темного кута кімнати виходить чоловік одягнений у все біле.

Чоловік у білому:

«Невже ваше життя варте брудного шприца? Не думаю».

Реклама не для "тих", а для тих, кого ще можна врятувати. Тобто це - застереження.
Останню фразу треба відточити.

Що нам потрібно:
- Приміщення, де можна це зняти. Бажано без вікон. Двері мають бути неширокими.
- Хлопець\дівчина що хоче зіграти роль молодої людини.
- Хлопець\дівчина, який-яка має білий костюм і хоче зіграти роль людини в білому.
- Шприц.
- Кілька ламп, що не дуже сильно нагріваються. Можна звичайних нстільних.

Baltis
02.04.2006, 11:31
пропоную одну ідейку, для звукового оформлення мона зробити кроки наркомана, наче він шаркае ногами, а чоловіка у білому дзвінкий стук каблуків.

LanceloT
03.04.2006, 10:23
Є ідея зняти соціальну рекламу. Ось сценарій:

Реклама не для "тих", а для тих, кого ще можна врятувати. Тобто це - застереження.
Останню фразу треба відточити.

Що нам потрібно:
- Приміщення, де можна це зняти. Бажано без вікон. Двері мають бути неширокими.
- Хлопець\дівчина що хоче зіграти роль молодої людини.
- Хлопець\дівчина, який-яка має білий костюм і хоче зіграти роль людини в білому.
- Шприц.
- Кілька ламп, що не дуже сильно нагріваються. Можна звичайних нстільних.

Можна приземлене запитання?!

Для "кого" зніматись буде це, в значенні хто це Покаже? Чи то де це покажуть?

Prim
03.04.2006, 17:42
1. Є можливість дати це на якийсь канал.
2. Часто бувають всілякі фестивалі.
3. Мені потрібніконкретні пропозиції, а не ...
Читайте перший пост.

Prophet
03.04.2006, 22:39
Фраза чоловіка у білому, ІМХО, дуже слабенька. Ніякого ефекту. Я серйозно.

Baltis
03.04.2006, 23:08
там щось не те з словами про брудній шприц, не те, не звучить ти права Профет, пропоную:
"Завжди є вибір" потім камера уходить вверх і зьявляется світло потроху, це перетворюется на білу кімнату із яскравими обличями з посмішками. потім пустити слова на зразок якоїсь статистики, зазвичай таке лякае, ну це я про себе.
Розумію що зробіти спецефект з кімнатою важкувато, та це вартто, ті вловив ідею, з малої червоної, у безкрайю білу, ну і люди, теж потрібні.

Prim
03.04.2006, 23:21
Prophet,
згоден, я це ж і написав. Але як би то так гостріше сказати не придумав. Ну, ідею ти, думаю, зрозуміла. Маєш думки з приводу фрази?
Baltis,
занадто багато всього.

Prophet
03.04.2006, 23:41
ІМХО, краще б взагалі без слів, а якось самими діями логічно завершити... А якщо гасло якесь чи заклик, то оригінальніше, щоб чіпляло, і текстом. Поки конкретних ідей не маю. Як щось вигадається - напишу.

Prim
04.04.2006, 17:54
Ок.
Якби то була короткометражка, то можна було би і без слів закінчувати.
Але в рекламі треба голосом поставити на чомусь наголос.