КПК

Показати повну версію : Наші шашликони

Tim-Lit
07.04.2006, 17:05
Тутечки Сашко Левченко всім розкидав листи з приводу майбутньої зустрічі поза межами "Порталу". Але навіщо обговорювати питання кулуарно?! Ми всі - персони публічні, сподіваюсь... Тож і напочатковую цю тему в нашій гілці.

Отже, "КиївШашлиКОН-2006" має шанс відбутись у суботу, 15 квітня. Мабуть - десь о 15:00. Чи як торік - о 16:00. Місце, мабуть, те саме, що й торік - на Подолі, в генделику "Міраж" біля фонтану "Самсон" (ст. метро "Контрактова площа"). Хто брав участь торік - той пам’ятає.

:D :D :D :D

~Pick@chu!!!
09.04.2006, 12:51
сробуємо бути.

VDV
10.04.2006, 09:40
Спробую телепортуватися через гiпер, якщо вийде,то буду:)

Vivisektor
10.04.2006, 09:46
Тимур велів відзвітувати. Дотримуючись субординації - звітую. Якщо вдасться у тому часі бути у Києві - підійду обов"язково.
Скажіть-но краще таке - ШашликКОН - захід суто чоловічий? Чи, як випаде такий розклад можна підійти і з дружиною? ;)

Tim-Lit
10.04.2006, 11:52
Скажіть-но краще таке - ШашликКОН - захід суто чоловічий? Чи, як випаде такий розклад можна підійти і з дружиною? В жодному разі: як було сказано (на рівні гасла) у "Білому сонці пустелі" - "Жінка - вона теж людина"... :D :D :D :D

На "КиївШашлиКОНі-2005" чоловіче товариство розбавила Олена Корнута від мережевого супермаркету "ТНТ-43". На цей раз я теж хотів би її запросити. А також з жінок - письменницю Сусанну Черненко і директорку видавництва "Кий" Зінаїду Каменецьку. Просто не знаю, чи відбудеться сам шашликон - бо поки нема остаточного рішення від нас самих. Тож давайте вирішимо самі - а потім запрошуватимемо решту!

radus
10.04.2006, 12:59
Я спробую - але шансів, на жаль, небагато. Натомість знаю таке кафе "Ольжин двір" - через дорогу від Десятинної церкви. Як на мене, непоганий орієнтир.

P.S. Натомість я готую інший сюрприз шановному товариству. :)

Олександр Левченко
10.04.2006, 13:09
Тутечки Сашко Левченко всім розкидав листи з приводу майбутньої зустрічі поза межами "Порталу". Але навіщо обговорювати питання кулуарно?! Ми всі - персони публічні, сподіваюсь...Шановне товариство,
я аніскільки не мав на меті обговорювати це питання кулуарно! Більш того, я кілька разів піднімав його у Перемовинах, однак практично жодна... ця сама... :mad: не обізвалася, тому я змушений був діяти так! І ось вам результат - "нуль поросят" :D, як співається у дитячій пісеньці! Ну перебільшую, перебільшую... Озвалися ВДВ та Радій, які хочуть, але невідомо, чи зможуть... :( Кам.Ю душею з нами, але тілом заволоділи підступні податкові органи і не відпускають... :( Спейсер мовчить...

Сам я вже практично вирішив їхати, незважаючи на всі інші обставини. Ось лише візьму квиток - і тоді повідомлю остаточно.

Щодо плану-графіку, то "Зелений пес" повідомляє, що межах Єврокону проводитиме презентацію авторів та їхніх книг 15 квітня о 13-14 год. у приміщенні Планетарію, біля Інституту Фізкультури. Сподіваюся, хтось захоче піти туди, тому Шашликон потрібно планувати не на 15.00.

До речі, де той Планетарій? Відповідь "біля Інституту Фізкультури" розглядати не буду...

Tim-Lit
10.04.2006, 13:28
Спейсер мовчить...
Зі Спейсером я розмовляв по мобілці вчора ввечері. Обіцяв дати відповідь тут - на "Літфорумі" - сьогодні. Чекаємо до завтра.
Сам я вже практично вирішив їхати, незважаючи на всі інші обставини. Уря-а-а-а!..
Щодо плану-графіку, то "Зелений пес" повідомляє, що межах Єврокону проводитиме презентацію авторів та їхніх книг 15 квітня о 13-14 год. у приміщенні Планетарію, біля Інституту Фізкультури. Сподіваюся, хтось захоче піти туди, тому Шашликон потрібно планувати не на 15.00.
Тоді уточнюю:
"КиївШашлиКОН-2006" відбудеться в суботу, 15 квітня, о 16:00. Місце, мабуть, те саме, що й торік - на Подолі.
Натомість знаю таке кафе "Ольжин двір" - через дорогу від Десятинної церкви. Як на мене, непоганий орієнтир. Якщо так - прошу уточнити, наскільки там дешево або дорого?! Бо на Подолі якщо не в "Міражі", то можна перейти через трамвайну колію та сісти в "піратському" генделику вже біля самого фонтану "Самсон". Отже, є свобода маневру... Та й метро близько... А від Десятинки до метро пиляти... Гм-м-м-м...
До речі, де той Планетарій? Відповідь "біля Інституту Фізкультури" розглядати не буду...Їхати до станції метро "Республіканський стадіон", вихід - просто до Планетарію! Інститут фізкультури - сусідній дім з Планетарієм!!!

Торік, коли збиралась "Фантастична осінь", я (здається, в гілці "КАХВЕ") навіть схему малював, як туди пройти!!! Можу тільки повторити схему...

Tim-Lit
10.04.2006, 13:31
P.S. Ось автоwитата з гілки "КАХВЕ":
Спробую намалювати літерами (не знаю, чи вийде):

Стадіон....I......I
_________I.......I
..............I.......I
..............I.......I
..............I.......I
Торг........I.......I....Інститут
майдан....I.......I....фізкультури
..............I.......I
..............I.......I______________
..............I
..............I.......I----------------
..............I.......I
..............I.......I...Планетарій
..............I.......I
..............I.......I
..............I.......I
Метро.....I.......I
..............I.......I
..............I.......I
..............I.......I
----------I.......I---------------

Вул. Велика Васильківська

----------I.......I---------------
..............I.......I

radus
10.04.2006, 19:25
Гадаєш, години вистачить? Та й час на дорогу. Може, о 17?

Tim-Lit
11.04.2006, 11:01
Гадаєш, години вистачить? Та й час на дорогу. Може, о 17?
Тоді ОСТАТОЧНО:
"КиївШашлиКОН-2006" відбудеться в суботу, 15 квітня, о 17:00. Місце те саме, що й торік - на Подолі. Зустріч - біля фонтану "Самсон".

І ще повідомлення: попередню згоду на участь у нашому заході висловив хтось із братів Капранових (той, хто взяв мобілку)...

Олександр Левченко
11.04.2006, 11:22
Любі друзі :p,
отже, жереб кинуто, терціум нон датур... ні - секундум нон датур! Квитки взято, відступати нікуди, позаду - Львів, попереду - Київ! Тепер чекатиму на зголошення якомога більшої кількості колег, оскільки, як говорить народна мудрість, ШишлиКона фантастами не зіпсуєш! :D Я думаю, що організатор усіх наших перемог і... ні, лише перемог міг би організувати й трохи мОлодєжи та пОдростков. :)

До речі, хто планує бути на акції "Зеленого пса"? Я чув, що Тимура кудись висунули, то чи там будуть засовувати? ;)

radus
11.04.2006, 12:43
Я постараюсь бути, але з такою ж ймовірністю, як і все інше. :(

Spacer
11.04.2006, 16:51
Тягнув до останнього, аби визначитись... Але, як завжди, все буде вирішуватись в останню мить :eek:
Зараз оцінюю свою участь в ШашлиКоні десь на 30% проти 70% щодо неучасті. Можливо, до кінця тижня ці цифри зміняться.

Tim-Lit
11.04.2006, 17:05
Я думаю, що організатор усіх наших перемог і... ні, лише перемог міг би організувати й трохи мОлодєжи та пОдростков. Бачив, ПІКАЧУ з "Літфоруму" вже заявив про своє бажання бути з нами. Можна запросити ще когось з "Літфоруму" - маю на увазі, цільовим запрошенням, бо ми ж дорогу до себе нікому не закриваємо... :)

Так, тепер от іще. Сьогодні телефоном запросив на наши посиденьки Олену Корнуту (ТНТ-43) і Зінаїду Каменецьку (видавництво "Кий"). Обидві думають. Можливо, замість Олени прийде Іван Галенко (це - найголовніша персона в ТНТ-43).

Є ще одна студентка, яка тільки починає писати фантастику. Ми познайомились на каналі ICTV, після запису передачі "Зона конфлікту".
До речі, хто планує бути на акції "Зеленого пса"? Я чув, що Тимура кудись висунули, то чи там будуть засовувати? Тимура висунули на номінацію "Українська книга року - 2005", що відбувається в рамках "Порталу". Якщо я вірно прочитав у програмі, то голосування по всіх преміях відбуватиметься в суботу ввечері (якраз під час нашого шашликону), а роздача "слонів" - у неділю вранці. Так що акція "зеленопесців" до цього навряд чи має відношення. Але Капранови мене запрошували в суботу відвідати їхній стенд. Тож, мабуть, зайду й на акцію.

Tim-Lit
11.04.2006, 17:40
Тільки-но передзвонила Олена Корнута. Вона цього разу бути не зможе, але Іван Галенко прийти спробує. Чекаймо!

Олександр Левченко
12.04.2006, 17:39
Приїжджаю в Київ 15 квітня о 8:43. Якщо є можливість зустрітися з кимось до офіційних акцій, буду радий.

Правда, не знаю, який верхній одяг брати: кожух, куртку, плащ чи просто пінджак з карманами? :confused:

Tim-Lit
12.04.2006, 18:17
...пінджак з карманами? Швидше, так: в нас денна температура - +15...+18! Принаймні, зараз...

Prophet
13.04.2006, 20:46
Плащ не завадить! От сьогодні дощ весь день.

VDV
15.04.2006, 18:00
Палкий привіт (у кращому значенні) юним бухаринцям, учасникам Шашликону!
Я душею з вами,але тілесно приєднаюся лише в понеділок.:)
Тимо,ти усе зрозумів?Також буду радий побачити киян( особливо це стосується Радка Радича,польового командира лісових братів).

VDV
15.04.2006, 18:36
Результати конкурсу висять на ГАку...
Порівняти запропонованого мною " Поліцейського пса Полкана" з текстами "переможців" можете самі.Не сумніваюся,що журі складалося з ФУфлістів та мало на меті підвердити тезу про те,що україномовної фантастики немає, не було й бути не може ...Брав участь у конкурсі лише,аби виявити зрадницьку сутність ГАку.Це вдалося.

Tim-Lit
16.04.2006, 19:43
Порівняти запропонованого мною " Поліцейського пса Полкана" з текстами "переможців" можете самі.Не сумніваюся,що журі складалося з ФУфлістів та мало на меті підвердити тезу про те,що україномовної фантастики немає, не було й бути не може ...Брав участь у конкурсі лише,аби виявити зрадницьку сутність ГАку.Це вдалося.
Ну, наш Кам.Ю там отрмав "слоника"...

Так що я не робив би таких поспішних виводів.

Бери приклад з мене. Я теж можу зробити, оскільки всі 3 мої книжки були номіновані на "Українську книгу року" на "Порталі" - а цього року вони вирішили не присуджувати цю номінацію загалом. При тому, що були відзначені як українські автори, так і українські видавництва, відсутність премійованих КНИГ виглядає більш ніж "під питанням".

Але я просто й дипломатично мовчу. Мовчи й ти... Бо ми своє ще скажемо!

kokacher
16.04.2006, 21:27
Результати конкурсу висять на ГАку...

Як один з переможців згаданого конкурсу, результати котрого висять на ГАКу- промовчу тут про Ваш твір. Зауважу лише, що Ви його на конкурс так і не подали. Треба уважніше читати умови конкурсу.

kokacher
17.04.2006, 00:25
Шановні друзі !
Дякую за можливість побувати на "Шашликоні". Сподіваюся, на цю хвилину ( неділя, 23.14) ви вже всі порозходилися з того гинделику ?

Дякую за подаровані книжечки. На жаль, у мене погана пам"ять, і я лише коли відкрив удома книжку пана Тимура про "Апокаліпсис по-Київськи" і став її читати, згадав, що цей твір я вже колись читав ( років два тому я заходив уже на цей сайт і читав у он-лайні), і тоді він на мене справив сильне враження, наприкінці я аж плакав...

Тому зараз читаю твори пана Радія про Дізфайндера. Жестоко, скажу я вам. Нащо ж так - п"ятирічну дівчинку з пістолета ? хоча, захоплює , нічого не скажеш. Розумію, що автор назвав свої твори "фантастикою" радше з політкоректності, а насправді це, НМД, пригодницька література. Дуже багато детальних описів, очевидно, автор не дарма користується славою консультанта з делікатних питань. У мене саме припадає пилом на вінчестері недописане оповідання , у котрому якраз не вистачало деяких деталей, тому ця книжка виявилася для мене ще неабияким енциклопедичним першоджерелом. Бо я всього-навсього служив у ПВО :)

Ну , а так згораю від нетерпіння дізнатися - чим же завершився цей "Шашликінь" ? Ой, "Шашликон", перепрошую... :) І , все-таки, яку стратегічну ціль він мав на меті , крім спустошення запасів телятини на Подолі ?

Spacer
17.04.2006, 10:00
І , все-таки, яку стратегічну ціль він мав на меті , крім спустошення запасів телятини на Подолі ?
:p :p :p

Tim-Lit
17.04.2006, 11:01
Привіт, хлопці!

Вибачайте, фоток настільки багато, що за один раз не впораюсь.

Поки що встиг опрацювати та повісити лише 2 інфи з 4-х:
"Єврокон-2006": персоналії
http://tim-lit.narod.ru/CLF-ChSL/Eurocon-2006-face.htm
КиївШашлиКОН-2006
http://tim-lit.narod.ru/CLF-ChSL/KShKon-2006.htm

Ну , а так згораю від нетерпіння дізнатися - чим же завершився цей "Шашликінь" ? Ой, "Шашликон", перепрошую... Див. посилання, Кока!

І , все-таки, яку стратегічну ціль він мав на меті , крім спустошення запасів телятини на Подолі ? Посидіти разом за одним столом, а не в Інтернеті. Разом випити чарку і з’їсти закусь. Ви не уявляєте, можливо, наскільки це важливо - "спАювання колектику шляхом спОювання". Я уявляю. Гадаю, решта наших це підтвердить.

Тож неявна - ПРИХОВАНА стратегічна мета цього заходу була: згуртування УФівців в єдину команду. Сподіваюсь, Ви лишатиметесь з нами й надалі.

На жаль, у мене погана пам"ять, і я лише коли відкрив удома книжку пана Тимура про "Апокаліпсис по-Київськи" і став її читати, згадав, що цей твір я вже колись читав ( років два тому я заходив уже на цей сайт і читав у он-лайні), і тоді він на мене справив сильне враження, наприкінці я аж плакав...
Дякую за таку оцінку! Повірте, добродію, це мені - як бальзам на поранену душу після рішення журі "Порталу-2006" не присуджувати цього року номінацію "Українська книга року"!

Тепер автоцитата:
Але я просто й дипломатично мовчу. Мовчи й ти... Бо ми своє ще скажемо! Я це написав зопалу, але насправді мав на увазі от що:
1) просто бемкнувши це не "Літфорумі", нашій справі багато користі не принесеш, тож бажано вийти з оцінкою на братів Капранових (хочеш, зустріну?..) та на ЗМІ;
2) у твоїй оцінці відчувається як однобокість (відсутність аналізу творів-переможців), так і позиція особисто ображеного (ага! мене особисто не відзначили - то я вам дам!..), а це - позиція неконструктивна.

Отже, обгрунтуй свою думку краще. І бажано - не тут...

Spacer
17.04.2006, 11:23
Фактаж з http://tim-lit.narod.ru/CLF-ChSL/KShKon-2006.htm:
Аби не повторювати "КиївШашлиКОН-2005", вирішили змінити генделик "Міраж" на "Корсар".
Це стає небезпечним: романтики перетворюються на піратів :p

Tim-Lit
17.04.2006, 12:54
Це стає небезпечним: романтики перетворюються на піратів
Навпаки добре: бо відмовляються від "міражів" та перетворюються на практиків! Причому агресивних і небезпечних!!! Готових роздовбати (ЗА ДІЛО) тих, хто їм заважає...
:p :p :p :p

Олександр Левченко
18.04.2006, 12:12
Шановне товариство,
півтора дня не було зв'язку з Мережею, тільки тепер дірвався... :(

Отож, КиївШашлиКон-2006 пройшов успішно! Товариство було приємним, горілка - смачною ;), шашлики - супер!!! Шкода, що не було Спейсера, ВДВ та Вівісектора, зате, крім старожилів подільських "генделиків", були й новобранці: Кам.Ю, Кока Черкаський та radus Радутний!

До речі, з Радієм я віртуально знайомий найдовше, а потиснути руку довелося лише тепер. Обіцяна ним банка Nemiroff'а нарешті знайшла свого "Мене, Володаря..." :8, і я триматиму її до ЛьвівКурКона-2006! Признаюсь також по секрету, що раніше я вірив у достовірність пригод Юра Дизфайндера лише на 100%, тепер же - на всі 120%!!!

P.S. Тимуре, чи можеш вислати мені кілька фотографій з "братівської" акції, щоб я міг розповісти, як часом любить приколюватися Доля... :D

Tim-Lit
18.04.2006, 12:34
P.S. Тимуре, чи можеш вислати мені кілька фотографій з "братівської" акції, щоб я міг розповісти, як часом любить приколюватися Доля...
Добридень!

Вчора з моєї тачки заходив на "Літфорум" сам VDV (його нарешті донесло вітром до Києва!), і сьогодні мою авторизацію не було визнано. Допоки згадав пароля...

Коротше, тепер, по відновленні аіторизації, повідомляю: я вже повісив свій БІЛЬШ ПОВНИЙ фотозвіт про "Полювання на авторів", де ти є на чотирьох фотках!
http://tim-lit.narod.ru/CLF-ChSL/Poluvannja-2006.htm
Капранови вчора висловили мені подяку за матеріальчик на "OtherSide", сьогоднішнє посилання я їм теж надіслав. Можеш подивитись. Хоча це й викликало певні незручності з розміщенням фоток (качається довше + необхідність роботи мишею), а цього року зробив їх розміром 600х450х72 dpi - так дивитись, звісно, ліпше.

Тож можеш злупити фотки просто звідти!

А так я, звісно, не в гуморі. Після певних кроків сам знаєш кого. Зате добре, що VDV приїхав - я його взів, з ким треба. Ну, ти в курсах...

А до Фернези ти не ходив? Бо я йому тоді потелефоную на трубу...

kokacher
18.04.2006, 16:52
Шановному панству - товариству шашликонівців - пропоную для більш детального знайомства з собою ( мною) деякі мої твори, виставлені на ГАКу :

http://www.gak.com.ua/authors/214

Буду вдячний за будь-якого штибу критику .

Кам.Ю
19.04.2006, 00:44
Я поки утримаюсь :)

VDV
19.04.2006, 11:06
Добридень!

А так я, звісно, не в гуморі. Після певних кроків сам знаєш кого. Зате добре, що VDV приїхав - я його взів, з ким треба. Ну, ти в курсах...

Не взів,а звів!:(

VDV
19.04.2006, 11:12
Шановному панству - товариству шашликонівців - пропоную для більш детального знайомства з собою ( мною) деякі мої твори, виставлені на ГАКу :

http://www.gak.com.ua/authors/214

Буду вдячний за будь-якого штибу критику .
Критики Ваш доробок ще не заслуговує,такого в Мережі багато без Вас.
А текст я на конкур не просто направив з правилами ,а й отримав від редакторки ГАку підтвердження! Тимур цього листа бачив,буде свідком:)
Очевидно,ГАк не для профі,таких,як я .Тому не заважатиму Вам ,Коко,не заважатиму "тонути":(

Tim-Lit
19.04.2006, 11:56
А текст я на конкур не просто направив з правилами... Аналогічне зауваження: не на "конкур", а на "конкурС" - бо наскільки я знаю, поняття "конкур" пов’язане з кінним спортом.
Тимур цього листа бачив,буде свідком...
Бачив. Буду.
Очевидно,ГАк не для профі,таких,як я.
Саме про це я й казав нашому VDV. Бо він вже назбирав текстів на книжку, а поліз на конкурс "ГАКу"! Якось не так воно виглядає... Я ж не подався оповідання строчити!
Тому не заважатиму Вам ,Коко,не заважатиму "тонути".
А от нашим молодшим товаришам по цеху (Кока Черкаський, Кам.Ю) я навпаки побажав би всіляких успхів і гучних перемог в майбутньому - гучніших щоразу! Бо ми здохнемо - вони проб’ються!..

Це в мене ОПТИМІЗМ такий.

Spacer
19.04.2006, 14:17
Критики Ваш доробок ще не заслуговує,такого в Мережі багато без Вас. Мені здається, що такі менторизми мають супроводжуватится вагомими доказами. Бо без них ці вигуки просто, як каже Юля Володимирівна, "сльози і соплі" :cool:

kokacher
19.04.2006, 21:42
Критики Ваш доробок ще не заслуговує,такого в Мережі багато без Вас.

Шановний пане ВДВ ! Розумію Ваш розпач і щиро Вам співчуваю ! Бо я й сам такий , як і Ви ! Я, як і Ви, щиро вважаю, що мої твори - найкращі у світі і заслуговують на найвищу оцінку, а саме : Нобелівську премію миру, Оскар за найкращий сюжет і похвальну грамоту від Спілки Письменників України. А також я щиро вважав, що за моє перше місце у конкурсі на сайті ГАК брати Капранови мають мені вдягнути на голову золоту корону і віддати мені повністю всі юридичні права на видавництво "Зелений пес". Ви собі не можете уявити, яким було моє розчарування , коли мені не лише не віддали права на видавництво, але й ніхто з братів Капранових навіть !!! не потис мені руку !!! А доручили це зробити ( потиснути руку) якомусь панові Анджею Сапковському, котрого я взагалі бачив вперше у житті !

Так що навпаки, Ви мені повинні бути вдячним, що це саме я прийняв на себе цей нищівний удар долі, що це мені Брати Капранови не потиснули руку, а не Вам. Бо я собі уявляю, який би Ви зчинили галас через це неподобство просто там, в актовій залі Інституту Фізкультури. "Мені, авторові всесвітньо відомої трилогії з продовженням про пса Полкана, ці братья Карамазови насмілилися таке вчинити !" Ви навіть не підозрюєте, скільки нервових клітин, котрі не відновлюються, Ви собі зберегли.

Щодо призів, котрі я отримав, то можете також не перейматися : вартість цього приза ( якщо не рахувати власноручного автографа Сапковського) набагато менша, аніж ті гроші, котрі я заплатив за проїзд до Києва та назад у Черкаси. Тим більше, що на зворотньому шляху за 15 км від Черкас у моєму автомобілі пукнув ремінь ГРМ, від чого погнулися всі 16 клапанів, і вже третій день я ходжу пішки. Але то нічого, я , невідомий автор творів, котрих в Мережі багато і без мене, якось це переживу, а от уявляєте, якби це неподобство трапилося з Вами, знаменитим автором балади про пса Полкана ? Ваші геніальні мозкові звивини могли б цього не пережити, чи не так ? Хто б тоді писав продовження серіалів про інспектора Холмського та бортового космолікаря Ватсоненка ?

І навіть якщо Ви гадаєте, що на Шашликоні ми хавали шарові шашлики, то це далеко не так. Я повністю заплатив за себе і вчасно злиняв, а от шановні панове пан Тимур, пан Радій та інші пани ще, мабуть, як справжні джентельмени, заплатили ( я в це свято вірю !) і за прекрасних дам, котрі удостоїли наш столик своєю появою.

Так що, пане ВДВ, від цього першого місця у мене одні збитки. І ви, як тверезомисляча ( я тішу себе цим сподіванням) двонога істота з планети Земля, мусите радіти, що я , завдячуючи волі-богів-примхам-долі-дивній-логіці-та-спотвореному-смакові-братів-Капранових, врятував вас від багатьох неприємностей, котрі могли на Вас очікувати у суботу в Києві.

Тому прошу Вас не сердитися і зберегти себе для вдячних нащадків.

А текст я на конкур не просто направив з правилами ,а й отримав від редакторки ГАку підтвердження! Тимур цього листа бачив,буде свідком:)
Очевидно,ГАк не для профі,таких,як я .Тому не заважатиму Вам ,Коко,не заважатиму "тонути":(

P.S. Ваша доброта і щедрість, пане ВДВ, безмежні. І тому я , бажаючи Вам віддячити, даю посилання на Ваш безсмертний твір "Поліцейський пес Полкан", котрий розміщений на сайті Гоголівської Академії :
http://gak.com.ua/creatives/1/35
Він і досі в назві не має чарівного слова ( точніше - двох слів) "На конкурс".
Ну, а те, що Ви його надсилали якимось іншим способом, ніж використання Інтернету, лише надає нам , котрих багато і без нас, додаткові шанси пересвідчитися, яка Ви грунтовна , геніальна і неординарна людина.

Бажаю Вам подальших творчих успіхів, натхнення і письменницького щастя !

Завжди Ваш
Кока Черкаський

Кам.Ю
19.04.2006, 22:28
У контексті кількох попередніх постів мені чомусь пригадалися обличчя Сашка Левченка і Володимира Ареньєва на акції Зеленого Пса. Хлопці, Бог з палкою не ходить.

Tim-Lit
20.04.2006, 12:53
Я повністю заплатив за себе і вчасно злиняв, а от шановні панове пан Тимур, пан Радій та інші пани ще, мабуть, як справжні джентельмени, заплатили ( я в це свято вірю !) і за прекрасних дам, котрі удостоїли наш столик своєю появою.
Справді, ми як чоловіки традиційно заплатили замість чарівних паннок. Така наша традиція. Втім, не варто перейматись подібними речами: я книжки роздавав на конвенті безкоштовно, а от МОЇ АВТОГРАФИ у цих книжках дехто оплатив. Небагато, але цього вистачило для часткового перекриття дороговизни генделика "Корсар". Втім, як журналіст (а не письменник!), я заробляю достатньо, щоб дозволити собі раз на рік оплатити навіть весь рахунок за вечерю, якого нам принесли насамкінець. З урахуванням навіть "післяреволюційного" злету цін. І я був до того у першому наближенні готовий, скажу по секрету... Так що не переймайтесь, прошу!

VDV
21.04.2006, 13:20
Коко, про шашликони я знаю,що до чого(перегляньте в Тимура сесію минулорічного заходу.По-друге,як показав приклад Вівісектора,амбіції гарні після гарних текстів,а не навпаки...
Нарешті, Вам не в Одесі довелося служити часом? (Нагадуєте одного приятеля,котрий у 1994-му поламав ліфт у Черкасах,клтву верности храня.)

Кам.Ю
21.04.2006, 14:32
ВДВ, не розширюй зону конфлікту, бо перетвориш цю гілку форуму на Югославію 90-тих. :(

Закликаю сторони перейти Літстудії. Дійсно жахливе місце. Ще досі там на асфальті видно пляму від оповідання Макса Вівісектора, яке Тимур переїхав своїм важким критичним катком. :scared: :scared: :scared:

Tim-Lit
21.04.2006, 14:47
Закликаю сторони перейти Літстудії. Дійсно жахливе місце. Ще досі там на асфальті видно пляму від оповідання Макса Вівісектора, яке Тимур переїхав своїм важким критичним катком.
1) Я роблю це тільки за згоди самого автора, який погоджується на привселюдне побиття, возіння пикою по наждаку та інше - Вівісектор погодився...
2) Як у будь-якого лікаря позаду лишається "кладовище", так і в будь-якого письменника позаду лишається "звалище невиданих рукописів", і що саме на ньому лишиться - невідомо.

Можу тільки повторити те, що казав колись на "Літстудії": оповідання "Старий" я переписував протягом кількох років разів 6-7-8, враховуючи й українські переклади. Я його буквально зненавидів на певному етапі (здається, на 5-й раз). Але насамкінець довів до кондиції. Через це потрібно пройти. Інакше письменник лишиться ремісником, так і не ставши письменником.

А Вівісектора з його оповіданням я не просто переїхав катком. Я дав йому ряд рекомендацій щодо вдосконалення оповідання по різних напрямах. А далі хай працює. Вибір за ним, прислухатись чи ні.

До речі, оцінка Корепанова в основних моментах збігається з моєю, просто я зробив це значно глибше - як для нашого товариша по "Літфоруму".

Vivisektor
21.04.2006, 16:15
Мені здається, що такі менторизми мають супроводжуватится вагомими доказами. Бо без них ці вигуки просто, як каже Юля Володимирівна, "сльози і соплі" :cool:

"воплі і соплі". І це Литвин казав...

А ще такий категоризм без будь-якої аргументації викликає сумніви у професіоналізмі, власне, ментора. А може, і у адекватності...

Vivisektor
21.04.2006, 16:24
По-друге,як показав приклад Вівісектора,амбіції гарні після гарних текстів,а не навпаки...

Жадаю подробиць. Бо не вкурюю, чи то мене щойно похвалили, чи, пардон, обісрали? Як людину, чи як автора?

1) Я роблю це тільки за згоди самого автора, який погоджується на привселюдне побиття, возіння пикою по наждаку та інше - Вівісектор погодився...
<СКІП>
А Вівісектора з його оповіданням я не просто переїхав катком. Я дав йому ряд рекомендацій щодо вдосконалення оповідання по різних напрямах. А далі хай працює. Вибір за ним, прислухатись чи ні.

Саме так. Власне, я й сам хотів вказати на цей факт. Може й жорстко, і, навіть, жорстоко, але аргументовано, без хамства і, навіть, з вельми корисними порадами. От тільки трохи відпочину від того, що це саме п"ята спроба... ;) І візьмуся за доробку з українізацією. Здається, з прикладу Тимура - це виграшний шлях. ;)

kokacher
21.04.2006, 20:01
Коко, про шашликони я знаю,що до чого(перегляньте в Тимура сесію минулорічного заходу.По-друге,як показав приклад Вівісектора,амбіції гарні після гарних текстів,а не навпаки...
Нарешті, Вам не в Одесі довелося служити часом? (Нагадуєте одного приятеля,котрий у 1994-му поламав ліфт у Черкасах,клтву верности храня.)

По-третє, не в Одесі.
По-перше, не в самих шашликонах справа.
По-друге, якщо Ви так гарно вивчили приклад Вівісектора, то чому ж у Вас такі амбіції ???

До речі, якщо Вас зацікавить, зараз я на ГАКу вивішу докладну рецензію на Вашого безсмертного Полкана.

VDV
22.04.2006, 17:47
Vivisektor, до чого тут ця фізіологія?
Просто треба писати багато-багато,а вже потім виходити в люди...

VDV
22.04.2006, 17:55
По-третє, не в Одесі.
По-перше, не в самих шашликонах справа.
По-друге, якщо Ви так гарно вивчили приклад Вівісектора, то чому ж у Вас такі амбіції ???

До речі, якщо Вас зацікавить, зараз я на ГАКу вивішу докладну рецензію на Вашого безсмертного Полкана.

Амбіції?!
Я сама скромність ,писав 20 років перш ніж послати тексти на конкурс.
Крім Полкана,можу надати для Вашої критики тексти,розміщені на сайті Ейсмонта та на "Шані".
А взагалі викликаю на літературну дуель і Коку,і Вівісектора.Від вас по-одному оповіданню,від мене два.Приймаються не оприлюдненні раніше тексти.Майданчик сподіваюся надасть Володимир Ейсмонт,бо на ГАк мене щось не тягне...А взагалі хлопці,проти вас особисто я нічого не маю і готовий просто зараз випити наливочки,на честь Свята.
ПРОСТО ПИШІТЬ ПО-ЛЮДСЬКИ!!!

VDV
22.04.2006, 17:57
Коко,перепрошую,але Ви справді схожі з одним моїм другом по ДГІ.Він теж писав фантастику.

kokacher
22.04.2006, 20:19
Амбіції?!
Я сама скромність ,писав 20 років перш ніж послати тексти на конкурс.
Крім Полкана,можу надати для Вашої критики тексти,розміщені на сайті Ейсмонта та на "Шані".
А взагалі викликаю на літературну дуель і Коку,і Вівісектора.Від вас по-одному оповіданню,від мене два.Приймаються не оприлюдненні раніше тексти.Майданчик сподіваюся надасть Володимир Ейсмонт,бо на ГАк мене щось не тягне...А взагалі хлопці,проти вас особисто я нічого не маю і готовий просто зараз випити наливочки,на честь Свята.
ПРОСТО ПИШІТЬ ПО-ЛЮДСЬКИ!!!

Пане Валерію, моя критична стаття на Вашого "ПОЛКАНА" вже висить на ГАКу. Можете зайти і прочитати. Хочете ще критики - давайте тексти. Інколи мені навіть цікавіше писати критику, аніж оригінальні художні твори ( я за гороскопом - Близнюк, двуликий Янус). Сподіваюся, Ви не будете і після прочитання критичної статті мати щось проти мене особисто :)

Щодо згаданого Вами терміну 20 років. Практично стільки , а може й більше, якраз і минуло з того часу, як я вперше розмахнувся на прозовий твір. Це не рахуючи того, що в школі я інколи випускав стінгазету :) А вірші ( і навіть пісні) я взагалі почав писати ще 30 років тому. Отже, виходить, що я ще скромніший, аніж Ви. :)

Щодо літературної дуелі ідея цікава, однак я не знаю, у чому вона полягає. Розмістіть правила, там побачимо .

Щодо "пишіть по-людськи" . Хіба ми ( я) якось інакше пишемо ?

а наливочку вип"ємо завтра... у Великодню неділю.

VDV
23.04.2006, 18:01
Я мав на увазі конкурс 10 років тому.20 +10= 30.Ми з Вами ровесники?
Про дуель.Непублікований ще текст виставляється де-небудь поруч з текстом суперника.Термін і місце узгодимо .Секундантом пропоную обрати таку нейтральну та толерантну людину як КамЮ.Він і розстттавить твори по місцях (1-4).Два оповідання від мене,по одному від Вас,Кока, та Вівісектора.Ну як?

kokacher
23.04.2006, 22:09
Я мав на увазі конкурс 10 років тому.20 +10= 30.Ми з Вами ровесники?
Про дуель.Непублікований ще текст виставляється де-небудь поруч з текстом суперника.Термін і місце узгодимо .Секундантом пропоную обрати таку нейтральну та толерантну людину як КамЮ.Він і розстттавить твори по місцях (1-4).Два оповідання від мене,по одному від Вас,Кока, та Вівісектора.Ну як?

Треба, мабуть, визначити тему , на яку будуть писатися твори, бо я напишу про раків, а ви - про пиво, і переможе той, хто напише про те, що більше до смаку судді. :)

Отже, тема може бути , наприклад, про......
Та, мабуть, тему треба вибрати якось так, щоб не було суб"єктивності.

Є така пропозиція. Беремо який-небудь сайт новин, наприклад ОБОСРЄВАТЄЛЬ або інший, і домовляємося, що будемо писати на ту тему, котра виявиться першою у списку новин через тиждень чи через 10 днів .
Наприклад, заходимо сьогодні в 21.03 на сайт http://www.obozrevatel.com.ua/,а там першою стоїть така новина :

18:30 Міністр оборони прочитав українським воякам великодню лекцію

От беремо і пишемо фантастичне оповідання на цю тему.

Можливо ще ускладнити тим, щоб оповідання вивісити на ринговому сайті на протязі 24 годин з моменту опублікування новини ( в даному разі - 18.30).

Дату для заходу на контрольний сайт ( в даному випадку - Обозрєватєль) треба попередньо узгодити , наприклад 12 травня, 22.00.
Критерієм оповідання може бути розмір - не менше стількох-то і стількох- то знаків або слів. Оцінювати твори , я так вважаю, повинно не менше трьох чоловік, причому вони повинні бути "реальними", а не віртуальними через анонімізатор. Наприклад, Камю, Тімур і Левченко. ( Анджея Сапковського я відразу рішуче відмітаю, щоб він мені не підсуджував :) :p )

До обов"язків секундантів буде, в тім числі крім всього іншого, зайти у певний визначений час на вказаний контрольний сайт і скопіювати звідтіля новину сюди, на Літфорум. А також усіма можливими способами нагадати дуелянтам про те, що було би непогано розпочати.

Ну як ?
А ви гадали відбутися домашніми заготовками ?

VDV
24.04.2006, 12:05
КамЮ,Тимур та Левченко - згоден.Щодо першоi теми - дурниця.Краще узгодити пiджанр.Ви правильно зрозумiли - домашнiх заготовок у мене багато й я не бачу причин,аби не викласти цi тексти.Це змагання на якiсть ,а не на швидкiсть!

kokacher
24.04.2006, 15:11
Щодо першоi теми - дурниця.Краще узгодити пiджанр.Ви правильно зрозумiли - домашнiх заготовок у мене багато й я не бачу причин,аби не викласти цi тексти.Це змагання на якiсть ,а не на швидкiсть!

Е , ні, голубчику. Домашні заготовки не катять. Тому що... різні можуть бути причини. Насамперед - як Ви пропонуєте секундантам оцінювати та порівнювати наші твори ? А якщо вони не порівнянні ? Наприклад, якби Вам довелося вибирати між Жюль Верном та Александром Дюма, що краще - "Таємничий острів" чи "Граф Монте-Крісто" , як би ви ці два твори порівнювали ?

Ви мене викликали на дуель, отже, за всіма правилами, зброю та умови дуелі вибираю Я.

Крім того, ніде раніше Вами не було сказано, що це змагання на якість, а не на швидкість. Як на мене, це змагання буде схожим на бліц-партію в шахи. ПРикиньте, що перед матчем із Каспаровим Ви зробили домашню заготовку, де чорний король Каспарова у пастці. І з цією заготовкою та вимогами розставити фігури так, як Ви захотіли, де мат чорним в один хід, приперлися на турнір.

Вам мало 24 години ? Давайте 48. Я вам піду на деякі поблажки, враховуючи Вашу молодість :)

VDV
25.04.2006, 09:26
Умови хай узгоджують секунданти.
Нiколи не було щоб той,кого викликають виставляв умови.Поганому дуелянту завжди щось заважатиме,тож зараховую Вам поразку.
Треба адекватно оцiнювати свою вагову категорiю,голубчику:)

Vivisektor
25.04.2006, 10:02
І це ви називаєте "писанням по-людськи"?.. Не знаю, який з вас письменник, але з людьми ви явно спілкуватись не вмієте... Вам подобається хамити? Сідайте перед дзеркалом і хаміть донесхочу...

VDV
25.04.2006, 10:27
Ясно,з вами.А письменник з мене якраз що треба.
Я дбаю про якiсть i не вважаю людей нижчими за себе лише через те,що вони не генеральськi синки.
Нашiй фантастицi авторiв не бракуэ, бракуэ якостi!

kokacher
25.04.2006, 10:56
Умови хай узгоджують секунданти.
Нiколи не було щоб той,кого викликають виставляв умови.Поганому дуелянту завжди щось заважатиме,тож зараховую Вам поразку.
Треба адекватно оцiнювати свою вагову категорiю,голубчику:)

Завжди вибирає зброю та спосіб дуелі той, кого викликали на дуель. Якщо Ви цього не знаєте, то це Ваші проблеми. І якщо Ви відмовилися самі від дуелі - то це Ваша поразка і Ваш сором.

Якщо Вас пам"ять не підводить, то якраз Ви нас із колегою викликали на дуель. А не ми - Вас.

Ось лише кілька прикладів з літератури ( з Інтернету) :

"Дошло до того, что он бросил в меня перчатку, но не попал.
Я поднял перчатку и протянул ему. Он взял перчатку двумя пальцами, как шелудивого котенка, сунул в карман, а пальцы вытер носовым платком.
— Значит, дуэль? — с удовольствием выговорил он, гордясь.
— Дуэль так дуэль, — пожал плечами я.
— Выбирайте оружие, — сказал он и набрал в легкие столько воздуха, что чуть не полетел."
http://nudnik.ru/entry/465,

"Бисмарк, великий государственный деятель девятнадцатого века, был выдающимся дуэлянтом: он мог сражаться на дуэли из-за чего угодно. Как-то раз он очень рассердился за некое оскорбление на ученого, профессора Вихрова. Бисмарк был так разгневан, что вызвал профессора на дуэль. Выдающийся ученый был несколько озадачен этим, потому что если ученые и бывают дуэлянтами, то обычно не в том смысле, что военные. Но поскольку Бисмарк вызвал Вихрова, то за профессором оставался выбор оружия.

... Они выбрались из повозок и встретились на середине дуэльного поля. Бисмарк спросил: “Выбор оружия был за вами, сэр. Что вы выбрали?” Профессор Вихров вынул две восхитительные сочные сосиски и объяснил Бисмарку, что поскольку он ученый, то выбрал эти сосиски в качестве оружия. Одна сосиска была начинена смертоносными микробами, вторая была абсолютно съедобной. Профессор повернулся к Бисмарку и сказал: “Выбирайте ваше оружие, позавтракаем вместе”. Бисмарк взглянул на две сосиски, понял, что одна из них означает мучительную смерть, сердито повернулся и ушел с поля с багровым лицом, признав свое поражение. "

http://www.joysunrise.narod.ru/recept/recept19.html
--------------------------------------------------------

"- Ах, так! Тогда дуэль!
- Отлично, дуэль! (стреляет, тот падает) Выбирайте оружие! Опять не с того начал! Я его убил! "

http://chp.by/v2005_1.htm

---------------------------------

"Женька, разозлившись, сказал, придвинув, за воротник Серегу: "Так, да!? Ну-у тыда йа-а выззываююююю тя на этту,…….. как ее…… забыл! Ну…. такая, на форель пахожа". "На дуэль что ли?" - подсказал сдуру Серега. "Вот точно, на дуэль! Выбирайте оружие и секундантов, сударь!" "

http://www.dvgu.ru/dip/MMI/liniya/baika/arhiv/1.htm

kokacher
25.04.2006, 10:59
Ясно,з вами.А письменник з мене якраз що треба.
Я дбаю про якiсть i не вважаю людей нижчими за себе лише через те,що вони не генеральськi синки.
Нашiй фантастицi авторiв не бракуэ, бракуэ якостi!

Здається, Ви вважаєте людей нижчими за себе не через те, що вони не генеральські синки, а через те, що вони не VDV :)

Все ясно з вами.

Prophet
25.04.2006, 14:12
Незадоволені письменницькі амбіції, схоже, погано впливають на адекватність "критики" і здатність бути толерантним.
Я сама часто дуже різко критикую (бо вважаю, що нездарам про їхню бездарність треба говорити прямо), але при цьому це залишається моєю скромною думкою, і моя особа не є визначальною при оцінці твору. А додавати ваги своїй суб'єктивній думці за допомогою примарних регалій і всіляко себе піарити - то дешевий трюк, який може виглядати природньо хіба що зі сторони пубертатного графомана.
Даруйте, раз уже тут не намагаються бути ввічливими, я буду в тому ж дусі.

kokacher
25.04.2006, 14:54
Незадоволені письменницькі амбіції, схоже, погано впливають на адекватність "критики" і здатність бути толерантним.
Я сама часто дуже різко критикую (бо вважаю, що нездарам про їхню бездарність треба говорити прямо), але при цьому це залишається моєю скромною думкою, і моя особа не є визначальною при оцінці твору. А додавати ваги своїй суб'єктивній думці за допомогою примарних регалій і всіляко себе піарити - то дешевий трюк, який може виглядати природньо хіба що зі сторони пубертатного графомана.
Даруйте, раз уже тут не намагаються бути ввічливими, я буду в тому ж дусі.

Дуже справедливо сказано.

Vivisektor
25.04.2006, 16:35
А при чому ту генеральські синки? :(

kokacher
25.04.2006, 17:34
А при чому ту генеральські синки? :(

А у Вас, пане Вівісекторе. батько хіба не генерал ? :)

Vivisektor
26.04.2006, 09:58
От, власне, тому в мене й виникло питання. Яке, зрештою, його собаче діло? Щось я не пам"ятаю, щоб ми з ним за здоров"я мого татуся пили... Чи взагалі, хоч якимось боком торкались мого генеалогічного древа... Коли мене запитали - я відповів, але яке це відношення має до теми... гхм... розмови?!

i не вважаю людей нижчими за себе лише через те,що вони не генеральськi синки.

Власне, тому й уточнюю - чи в мій город цей камінь. Бо скільки вже мною за життя було пик начищено за "генеральського синка"...

Та й, зрештою, як я зрозумів, я тут єдиний представник цього... гхм... "прошарку суспільства"? Тицьніть пальцем хто і де конкретно образив ВДВ там, де до мене віднісся лояльно - при чому саме за цією ознакою! Або де я до когось відносився, як до нижчої істоти...

Бо мораль проста - людиною тре бути, а не вести себе як мудак, перепрошую... Пролетів з конкурсом - ну то хай претензії висловлює жюрі, а не поливає невідомо чим (відомо, але спромігся стриматись) усіх навколо, значна частина з яких взагалі до цього "прольоту" ніяким боком не причетна... Дуелянт, мля...

От подібний у дечому випадок був... Хайруліна малюнки на конкурс відправляли (минулого року взяли перше місце - багато радості було, тим паче, що взяли його чесно). А на цей конкурс пролетіли, хоча робота, що зайняла друге місце - відверте Г. Про перше і третє ще можна сперечатися, але друге - Г. Ну й що? Не знаю, як на ГАКу, але усі знають як (приблизно) на ЗМ оцінка робіт проводиться - "о, пішли за ту проголосуємо - то наш чувак" - і вся тусня його "витягує". Нічого... Випили, поматюгалися тихенько, і пішли працювати далі. І нікому мізки не парили...

kokacher
26.04.2006, 11:50
Я оце також дивуюся цьому Валерію :)
Уже й відповідь йому написав... а він все ніяк не може вгамуватися :)

Я прочитав ще кілька його творів, і от що мене здивувало : "Пес Полкан" - найгірший, НМД, з його доробку. Інші його твори значно кращі. Складається враження, шо "Пса Полкана" ВДВ написав ще в школі, десь у початкових класах. І це помітно просто-таки неозброєним оком.

І от звідси запитання : чи усвідомлює цей стан справ сам пан Валерій , що "Полкан" - це його найгірша робота ? Якщо не усвідомлює, то ще не все втрачено , гадаю, може колись усвідомить. А якщо усвідомлює - то чому ж він нас так низько хоче опустити, наче наші твори гірші за його найгірший твір ??

kokacher
26.04.2006, 11:53
Я не знав, пане Вівісекторе, що у вас батько генерал, просто зробив дедуктивний висновок ( бо у мене батько точно не генерал, лише покійний тесть був майором, але тоді він ще не був мені тестем). Так що вибачайте, у мене обличчя чисте і без Вас :)

Vivisektor
26.04.2006, 12:16
Ну та я ж і не про Вас... Врешті-решт, у Вас тесть був майором. ;) Погодьтесь, смішно трохи б звучало дорікання "майорським зятьком"? ;)

Tim-Lit
26.04.2006, 12:22
Дорогі мої "дуелянти"!

Я не хотів втручатись у вашу дуже-дуже некрасиву "розбірку" під будь-яким приводом. Але все-таки ви мене своєю негідною поведінкою на форумі (перепрошую!) таки відверто дістали! Бо останніми днями почали відверто ображати один одного.

Нагадаю лише два факти:
1) саме внаслідок аналогічних сутичок свого часу Ігор Желем закрив "Перемовини";
2) після "розбірок" на цьому форумі Сашка Левченка і Володимира Пузія (Аренєва) останній пішов звідси.

Тож у мене дві пропозиції:1) не розколюйте наше товариство, принижуючи себе й інших до прямих особистих образ;
2) влаштуйте окрему тему - наприклад, "Космічний ринг" - і ображайте один одного у цій темі!

VDV
26.04.2006, 12:41
Я простягав руку Vivisektor"у ,вiн не забажав прийняти,це його право...
Ти правильно зрозумiв про Полкана,Коко,але в мене знайдуться й гiршi тексти,якi я не оприлюднюю.:)
З ГАку я вже лiквiднувся,рiк минув безрезультатно, а нова редакторка пише "Я Вам нiчого не обiцяла"...

Vivisektor
26.04.2006, 14:56
після "розбірок" на цьому форумі Сашка Левченка і Володимира Пузія (Аренєва) останній пішов звідси.
Щоправда, він (останній) лише задля цього і приходив. ;) ;)

Я простягав руку Vivisektor"у ,вiн не забажав прийняти,це його право...

Аргументувавши це тим, що ми не сварились (принаймні, на той момент). І смайлик домалювавши. НМСД, Вам не переді мною слід вибачатись було (та Ви там і не переді мною вибачились, так що мій невеличний демарш щодо відмови прийняти вибачення цілком можна було й поза увагою пропустити :p ), а перед kokacher'ом та ще кого ви там звинувачували у безпідставній перемозі на ГАКу?

Утім, готовий прислухатися до гласу розуму в особі Тімуджина і приношу свої вибачення за образи навмисні/ненавмисні, явні/приховані та будь-які інші. Зрештою, так, був неправий, вліз не у своє діло. Мі пардонас, панове...

kokacher
26.04.2006, 20:28
Ти правильно зрозумiв про Полкана,Коко,

Що саме ? Перше, друге, третє ?

але в мене знайдуться й гiршi тексти,якi я не оприлюднюю.:)

Безсумнівно.

VDV
30.04.2006, 09:49
Щоправда, він (останній) лише задля цього і приходив. ;) ;)

Аргументувавши це тим, що ми не сварились (принаймні, на той момент). І смайлик домалювавши.

Утім, готовий прислухатися до гласу розуму в особі Тімуджина і приношу свої вибачення за образи навмисні/ненавмисні, явні/приховані та будь-які інші. Зрештою, так, був неправий, вліз не у своє діло. Мі пардонас, панове...

Не знаю,але смайлик у мене якраз не відобразився.

VDV
30.04.2006, 09:54
Що саме ? Перше, друге, третє ?

Безсумнівно.
І перше ,і друге,і третє:)
Ти я так бачу,тямущий хлопець, тільки де твоя тяма ,коли пишеш на ГАк?
А Капранови цей форум читають і так,саме в розрахунку на них я й писав.
І форум Желема вони читали.

kokacher
03.05.2006, 12:10
І перше ,і друге,і третє:)
Ти я так бачу,тямущий хлопець, .

О, інколи мені взагалі здається, що я - телепат. :)

тільки де твоя тяма ,коли пишеш на ГАк?

тобто ?

А Капранови цей форум читають і так,саме в розрахунку на них я й писав.
І форум Желема вони читали.

а чого ж ти не брав у розрахунок нас ?

VDV
05.05.2006, 09:37
Шановний Коко, не ототожнюйте ,будь ласка себе з УСІМА перемовниками.

Vivisektor
05.05.2006, 09:48
Здається, і в Україні з"являється свій Лук"яненко... По популярності до оригінального йому далеко, але вміння і бажання скандалити і хамити - вже на рівні...

kokacher
05.05.2006, 22:17
Шановний Коко, не ототожнюйте ,будь ласка себе з УСІМА перемовниками.

Ви щось додумали, але не туди.
Я мав на увазі "нас" - тих, хто брав участь у конкурсі.

А щодо Вашого зауваження ( в іншій гілці, просто не хочу і її захаращувати нашими розбірками) , нібито я зациклився на 24 годинах , - то Ви знову неправі. Бо я пропонував Вам або 24, або 48 годин, або будь-який інший відрізок часу, якого Вам було б достатньо для написання гідного твору. І взагалі - ключовий момент у моїй пропозиції був не "24 години", а спосіб вибору випадкової теми , щоб Вам не можна було скористатися домашніми заготовками.

І коли Ви це зрозуміли, то відразу втекли в кущі. Всі Ваші відповіді на мої пропозиції зберігаються, так що не треба "ля-ля".

Але можете не перейматися - оскільки Ви не офіцер і не син офіцера , то Вам і нічого втрачати. Я маю на увазі офіцерську гідність. :)

VDV
06.05.2006, 10:06
Ви щось додумали, але не туди.
Я мав на увазі "нас" - тих, хто брав участь у конкурсі.

А щодо Вашого зауваження ( в іншій гілці, просто не хочу і її захаращувати нашими розбірками) , нібито я зациклився на 24 годинах , - то Ви знову неправі. Бо я пропонував Вам або 24, або 48 годин, або будь-який інший відрізок часу, якого Вам було б достатньо для написання гідного твору. І взагалі - ключовий момент у моїй пропозиції був не "24 години", а
Подаруйте мені комп"ютер,наберу і за 24.Або порадьте як це пробитися не маючи нічого:)
А про т.зв. "честь офіцера" не треба, я все знаю про це, бо два роки прослужив у реальних військах,в містечку з назвою Бішкіль,чи чули про таке?

Tim-Lit
06.05.2006, 16:05
І взагалі - ключовий момент у моїй пропозиції був не "24 години", а спосіб вибору випадкової теми , щоб Вам не можна було скористатися домашніми заготовками.Шановні дуелянти!

Відчуваю, що тему для ваших літературних вправ мусить задати хтось сторонній (я, Сашко, Радій, Спейсер...) - інакше вам не уникнути звинувачень у наявності "заготовок".

Я колись робив таке на засіданнях КЛФ "Чумацький шлях" - сам писав і хлопцям завдання давав. Виходило непогано. Принаймні, в мене: пара-трійка отаких "бліців" була поублікована згодом в корепановському "Пороге".

kokacher
06.05.2006, 23:41
Подаруйте мені комп"ютер,наберу і за 24.

Дивно : такий талановитий пісатєль - і досі не має власного комп"ютера .... :)

Або порадьте як це пробитися не маючи нічого:)
Не маючи нічого, можна пробитись лише нікуди.
Ви повинні вирішити , що Вам робити : або кудись пробиватися, або кудись проштовхуватися, розштовхуючи інших ліктями. Але затямте : одночасно пробиватися і проштовхуватися не можна. Можна або пробиватися, або проштовхуватися.

[/QUOTE]А про т.зв. "честь офіцера" не треба, я все знаю про це, бо два роки прослужив у реальних військах,в містечку з назвою Бішкіль,чи чули про таке? [/QUOTE]

Хто ж не чув про Бішкіль ?
А про честь - якщо вона для вас "так звана" - то вам краще не говорити.
Та воно і зрозуміло....

kokacher
06.05.2006, 23:42
Шановні дуелянти!

Відчуваю, що тему для ваших літературних вправ мусить задати хтось сторонній (я, Сашко, Радій, Спейсер...) - інакше вам не уникнути звинувачень у наявності "заготовок".

Я колись робив таке на засіданнях КЛФ "Чумацький шлях" - сам писав і хлопцям завдання давав. Виходило непогано. Принаймні, в мене: пара-трійка отаких "бліців" була поублікована згодом в корепановському "Пороге".

Береться будь-який заголовок новини - і впєрьод.

Tim-Lit
04.09.2006, 14:19
Так, ка-а-арочє...

Оскільки Сашко Левченко сидить без Інета, бачу, нема кому оголосити програму "ЛьвівКурКОНу-2006"?!
:(
Це неподобство!!! Львів’яни, відгукніться!..
:scared:
Що ви там запланували?!

Я просто не хочу, аби "ЛьвівКурКОН-2006" спаткала доля останнього засідання Львівського КЛФу...

P.S. Я ТОЧНО приїду на Форум видавців у суботу, 16 вересня...
:D

Masoret
04.09.2006, 16:29
Доля не спАдкає... А які пропозиції?

Tim-Lit
05.09.2006, 11:21
Доля не спАдкає... А які пропозиції?
В мене пропозиція:
1. зустрітися на Форумі видавців - наприклад, біля стенду ВД "Панорама", де я роздаватиму автографи :) ;
2. піти до якоїсь кав’ярні.

Проте, схоже, доки на з’явиться Левченко, ніхто нічого конкретнішого не запропонує! :(

Олександр Левченко
05.09.2006, 15:34
Як говорив один мій знайомий, котрий давно у Штатах, "тяжело плыть в серной кислоте"... :( Те ж саме можна сказати про життя без Інтернету. Однак наші доблесні ремонтери Університету на це не дуже зважають: обпалювали стару фарбу на вікні, спалили кабель... Кому він, мовляв, потрібний... А відновлювати ніхто не поспішає... :( У такі моменти хочеться бити когось у морду, причому ногою. Шкода лише, що немає кого... :(

Чорт, треба йти. Далі буду...

Tim-Lit
05.09.2006, 16:32
Як говорив один мій знайомий, котрий давно у Штатах, "тяжело плыть в серной кислоте"... :( Те ж саме можна сказати про життя без Інтернету. Однак наші доблесні ремонтери Університету на це не дуже зважають: обпалювали стару фарбу на вікні, спалили кабель... Кому він, мовляв, потрібний... А відновлювати ніхто не поспішає... :( У такі моменти хочеться бити когось у морду, причому ногою. Шкода лише, що немає кого... :(

Чорт, треба йти. Далі буду...
Рубато чізо, терци ма форте, кретіно проксімато, анкоре а міа ларінгс, куартеме де дьябло, бартіссімо делла куенте перкуцці, ва бене!..
(Італ.)
Сашко! Ніж розповідати про перепалений кабель (погоджуюся, це неприємно!) - ти би краще написав щось КОНКРЕТНЕ із приводу "ЛьвівКурКОНу-2006"!.. Адже як не ти - тоді хто?!?!?!
:aga:

Олександр Левченко
06.09.2006, 16:25
Сашко! Ніж розповідати про перепалений кабель (погоджуюся, це неприємно!) - ти би краще написав щось КОНКРЕТНЕ із приводу "ЛьвівКурКОНу-2006"!.. Адже як не ти - тоді хто?!?!?!
:aga:Дорогий друже, вже пишу! Хоча що тут писати, адже й так усе зрозуміло! :yahoo:
Приблизний розпорядок такий:
1. Прибуваємо на Форум, знайомимося з експозицією.
2. Зустрічаємося.
3-4. Забезпечуємо масовість автограф-сесії Тимура Литовченка біля стенду "Панорами".
3-4. Відвідуємо фант-акцію братів Капранових (мусить щось бути).
5. За наявності надміру енергії відвідуємо Високий замок.
6. Йдемо куди-небудь на курей.
7. Братаємось.
8. Роз'їжджаємось.

Конкретніші пропозиції прошу висловлювати у письмовій формі.

Прошу також починати віртуальну БЕЗКОШТОВНУ реєстрацію учасників "ЛьвівКурКону-2006!!!
1. Олександр Левченко.
2. Тимур Литовченко.

А не бути прошеними панянками прошу ДУЖЕ!!! :D Отож, Максе, Деворе, Радію, Спейсере, ВДВ, КамЮ, Коко і всі, про кого забув і не знаю, чекаємо на вас!

Рубато чізо, терци ма форте, кретіно проксімато, анкоре а міа ларінгс, куартеме де дьябло, бартіссімо делла куенте перкуцці, ва бене!..Санто сакраменто... А "ва бене" сюди не плутай! :p Ех, знову біжу, це не моє місце...

Tim-Lit
07.09.2006, 16:38
Так...
Щоби полегшити життя Сашку Левченку, повторюю Радієв допис з іншої теми:
так, так, на курей! війною! еч які - тишком-нишком винайшли механізм захисту від людей (я про грип)! Винищити 9/10, а на звільнених територіях виростити нове, покірне покоління! Хай нас чекають на цьому шляху неминучі труднощі, нестатки й важка праця - ми все подолаємо. Хай ми один раз не намастимо хліб маслом, натомість побудуєм антикурячу гармату. Гармати замість масла - ось наша мета!..
гм... далі запахло плагіатом.
Але Тимур перший почав. :)

Олександр Левченко
08.09.2006, 14:31
А не бути прошеними панянками прошу ДУЖЕ!!! Отож, Максе, Деворе, Радію, Спейсере, ВДВ, КамЮ, Коко і всі, про кого забув і не знаю, чекаємо на вас!А де черга? Де тризначні номери у списку?! Де хоч хто-небудь?!! :(
До речі, перелічені імена зовсім не означають, що ми не хочемо бачити нікого іншого! :nono: Навпаки, чекаємо на всіх охочих, особливо представниць прекрасної статі! :cool: А то все потворної й потворної...

Йо-майо, невже ніхто не хоче зустрітися з живим, пустомитівським та молодим класиками УФ, а також її молодим цвітом?!! :scared:

Tantro
08.09.2006, 15:04
Тримаю руку на пульсі. За автографом до Tim-Lita постараюсь з"явитись. Тільки б час точніше взнати.

Tim-Lit
08.09.2006, 15:23
А де черга? Де тризначні номери у списку?! Де хоч хто-небудь?!! :(
До речі, перелічені імена зовсім не означають, що ми не хочемо бачити нікого іншого! :nono: Навпаки, чекаємо на всіх охочих, особливо представниць прекрасної статі! :cool: А то все потворної й потворної...

Йо-майо, невже ніхто не хоче зустрітися з живим, пустомитівським та молодим класиками УФ, а також її молодим цвітом?!! :scared:
Мені здається, хотів би MERCENARY (Сергій Батурин). Тим паче, в нього на Форумі має відбутися сюрприз... Просто без його особистої згоди я не можу повідомляти докладніше! Але здається, ми будемо підтримувати одне одного... Чи то пак одні - одних!..

Ole-Gunnar
09.09.2006, 11:58
Вельми цікаво було-б поїхати, але... на наступний КОН, швидше за все - на київський - я-ж бо "новенький", ще працювати і працювати ;) Про попередні КОНи вже прочитав, фото побачив - все сподобалося.

Tim-Lit
11.09.2006, 10:11
Вельми цікаво було-б поїхати, але... на наступний КОН, швидше за все - на київський - я-ж бо "новенький", ще працювати і працювати ;) Про попередні КОНи вже прочитав, фото побачив - все сподобалося.
"Не київський"?!
"Новенький"?!
Ха-а-а!..
Вперед, до Львова!!!

Ole-Gunnar
11.09.2006, 10:24
Щиро вдячний за запрошення, але спочатку дозвольте пройти "школу виживання" у відповідній гілці ;) , показати ще дещо...

Tim-Lit
11.09.2006, 10:48
До речі, львів’яни, майте на увазі: я вже взяв квитки!
До Львова прибуваю 16 вересня... о 7:32, здається.
Принаймні Роману Фернезі відписав точно, він мене зустрічатиме.
Бо везтиму йому з видавництва "Кий" книжки.
Так що наступної суботи десь до 21-ї години Львів - у нашому розпорядженні!
Нехай плачуть місцеві курчата...
Кошерні...

P.S.
спочатку дозвольте пройти "школу виживання" у відповідній гілці
Дорогий наш добродію OLE-GUNNAR!
Моя приватна думка така: "школу виживання" ми всі проходимо не в якійсь гілці якогось форуму, а в реальному житті.
Що значно складніше...
Тож виживете - будемо раді бачити Вас як заочно, так і очно!
Не губіться тільки - нас і без того не надто багато...

Ole-Gunnar
11.09.2006, 12:41
Не губіться тільки - нас і без того не надто багато... Судячи з "агентурних" даних ( форум, журнал І. Желем ), трохи таки є.

По темі : фотозвіт КОНу, сподіваюсь, буде як завше на Вашій сторінці ?

Tim-Lit
11.09.2006, 17:55
Судячи з "агентурних" даних ( форум, журнал І. Желем ), трохи таки є.

По темі : фотозвіт КОНу, сподіваюсь, буде як завше на Вашій сторінці ?
1) "Трохи" справді є - але ж хочеться якнайбільше!..
:)
2) Фотозвіт буде обов’язково - так!

Олександр Левченко
12.09.2006, 14:25
Прошу також починати віртуальну БЕЗКОШТОВНУ реєстрацію учасників "ЛьвівКурКону-2006!!!
1. Олександр Левченко.
2. Тимур Литовченко.Невже навіть не зможемо на троіх? :(

Олександр Левченко
12.09.2006, 14:37
Новини з ГАКу (http://gak.com.ua/):Ми раді повідомити, що на Львівському форумі видавців, який проходитиме з 14 по 17 вересня, відбудеться презентація першого альманаху сайту „Гоголівська академія” - „digital Романтизм”.
Час проведення – 16 вересня (субота); з 16-30 до 17-30. Місце проведення:
(УВАГА! ЗМІНИ!)
кафе "Лялька" (Львів, пл. Д. Галицького, 1).

Щиро запрошуємо усіх гаківців прийняти участь в акції, адже вона робиться передусім для вас, це шанс нарешті усім нам познайомитись і поспілкуватись щодо сьогодення і планів на майбутнє.

Особливо запрошуються автори альманаху (болдом виділяю тих, хто обіцявся бути, італіком - тих, хто можливо буде):

...Кока Черкаський, ... Юрій Камаєв...Ба які? Їм обіцяли, а нам - ні... :(

Але акцію треба якось врахувати.

Кам.Ю
12.09.2006, 16:15
Планую бути (якщо не станеться нічого непередбачуваного ). Зідзвонимося.

Олександр Левченко
13.09.2006, 12:46
Пора би й дещо уточнити... Тимуре, чи відбудеться твоя акція у "Панорамі", і якщо так, то коли? Чи комусь щось відомо про плани "Зелених псів"? Чи MERCENARY розсекретить свій сюрприз? І взагалі, хто буде?!! :scared:

Не буде, на жаль, Макса Вівісектора... :(

Tim-Lit
13.09.2006, 13:36
Пора би й дещо уточнити... Тимуре, чи відбудеться твоя акція у "Панорамі", і якщо так, то коли? Чи комусь щось відомо про плани "Зелених псів"? Чи MERCENARY розсекретить свій сюрприз? І взагалі, хто буде?!! :scared:

Не буде, на жаль, Макса Вівісектора... :(
1) Акція відбудеться, але не в "Панорамі", а на Форумі видавців біля стенду ВД "Панорама"! Попри мої нагадування заздалегідь, наш шановний п. Роман Фернеза, схоже, звернувся до організаторів із запізненням - тож у програмі Форуму цей захід відсутній. Але він обіцяв, що в суботу, 16 вересня будуть оголошення по радіо! Про час я сам нічого ще не знаю. Сподіваюся, коли приїду до Львова 16.09.06 о 7:10 ранку, п. Роман скаже щось докладніше. Решта інформації - в нього! Тобі з Пустомит ближче, ніж мені з Києва...
2) Про плани "зеленопесців" мені невідомо. MERCENARY також мовчить. Перетелефоную обом - повідомлю!

P.S. Підозрюю, VIVISEKTOR образився на всіх, в т.ч. і на мене. Шкода, якщо так... і я був би дуже радий помилятися у даному конкретному випадку!!!
:8

Tim-Lit
13.09.2006, 13:52
Хороша річ - мобілка... Тільки-но поговорив з усіма.

1) Капранови на Форумі видавців будуть усі 4 дні, але ніяких заходів щодо фантастики як такої не планують. Просто книжки стоятимуть на стенді...

2) MERCENARY таки дозволив оприлюднити інфу про нього:
Виходить до Форуму. Фантастика (фентезі?). Плануєтьсія ще кілька.
http://www.calvaria.org/book.php?isbn=9666632071
Він буде на стенді "Кальварії" у п’ятницю, з 14:00 до 15:00. А о 15:30 щось промовлятиме - у плані презентації. Так що львів’яни можуть зайти та подивитися...

Також він не проти зустрітися з нами в суботу! Будемо зізвонюватись по мобілці...

Олександр Левченко
14.09.2006, 11:23
Не буде, на жаль, Макса Вівісектора...
P.S. Підозрюю, VIVISEKTOR образився на всіх, в т.ч. і на мене. Шкода, якщо так... і я був би дуже радий помилятися у даному конкретному випадку!!!Тоді радій!!! :yahoo: Але не дуже: Макс лежить в лікарні у Києві зі старою болячкою... :( І взагалі - він не такий хлопець, щоб ображатись на дрібниці, особливо з боку живого класика УФ. :pMERCENARY таки дозволив оприлюднити інфу про нього... Він буде на стенді "Кальварії" у п’ятницю, з 14:00 до 15:00. А о 15:30 щось промовлятиме - у плані презентації. Так що львів’яни можуть зайти та подивитися...Зайду, подивлюся, може, побалакаю.
До речі, для інших охочих - номери стендів:

127 ЗЕЛЕНИЙ ПЕС, видавництво, м. Київ, перший поверх;
115 КАЛЬВАРІЯ, видавництво, м. Львів, перший поверх;
304 ПАНОРАМА, видавничий дім, м. Львів, третій поверх.

Tim-Lit
14.09.2006, 12:18
Макс лежить в лікарні у києві зі старою болячкою...Так-так... Перетелефонував йому на "трубу". Що ж це за болячка причепилася до нашого Макса?! Бідолашний хлопець...
"До комунізму..." для Львівського КЛФу я лишу в тебе, Сашко - так ми домовилися з Максом! Так що май на увазі...

Олександр Левченко
14.09.2006, 17:12
Шановне товариство,
час "Ч" наближається!!! :yahoo:
Зголошуйтесь, шліть приватними повідомленнями номери, давайте пропозиції! :friends:

Був на Форумі, все так само, як і завжди. Нової фантастики не видно, навіть книжки Mercenary не бачив... :(

Tim-Lit
15.09.2006, 09:57
Був на Форумі, все так само, як і завжди. Нової фантастики не видно, навіть книжки Mercenary не бачив... :(
Її треба виглядати сьогодні!..

Ole-Gunnar
18.09.2006, 11:16
щось не видно колег :) напевне, курки дуууууже смачні були ;)

Олександр Левченко
18.09.2006, 11:17
Шановне товариство!
Зустріч українських фантастів у Львові відбулася і пройшла успішно!!! :yahoo: Шкода лише, що ми не побачили усіх, хто висловив бажання... :( Зокрема, Кам.Ю (якого я ніяк не міг дістати по мобільному) і Коку Черкаського, а також шанувальників таланту живого класика УФ Тимура Литовченка і молодого класика УФ Радія Радутного, які не встигли відвідати автограф-сесії авторів біля стенду "Панорами". :(

Невеличкий звіт про проведені заходи читайте на моєму сайті. Сподіваємось, Тимур незабаром розмістить у себе і розширений репортаж, а також поділиться зі мною фотографіями. :friends:

Ole-Gunnar
18.09.2006, 11:32
приємно читати, що все добре :) треба тільки візуалізувати за допомогою фото ;)

Кам.Ю
18.09.2006, 11:51
Прикро що зміг бути з товариством - одразу після акції альманаху гоголівської академії мусив засвідчувати повагу львівській родині. Однак, мав щастя потиснути руку живому класику УФ Тимуру Литовченку а також Радію Радутному і взяти у них автографи (Радій ледь не підписав мені книжку як Коці Черкаському :)). Також мав приємність бачити Сашка Левченка і познайомитися із його чарівною дружиною Галиною. Із заздрістю чекатиму фотозвіту.

radus
18.09.2006, 12:28
якщо це хоч трохи втішить, можеш мало не підписати мені свою як тимуру литовченку. :)

Tim-Lit
18.09.2006, 13:21
щось не видно колег :) напевне, курки дуууууже смачні були ;)
1) Я попереджав, що зранку в понеділок мені потрібно займатися шенгенською візою - тож з 8:30 був під посольством Бельгії. Потерпіти вже не можете?..

2) Фоток відібрав близько півсотні, тож довелося розбити на 3 частини:
- Львівський Форум видавців: обличчя
http://tim-lit.narod.ru/CLF-ChSL/Lv-Persona-2006.htm
- ЛьвівКурКОН-2006
http://tim-lit.narod.ru/CLF-ChSL/LvivKurKON-06.htm
- Автограф-сесія Тимура Литовченка і Радія Радутного
http://tim-lit.narod.ru/CLF-ChSL/Lv-Avtograf-2006.htm

3) Відкривається повільно - бо на розмір фоток я не "поскупився"... і навіть в останній сесії трохи промазав, так що доведеться "сіпати" мишку.
4) Коли напишу звіт, ще не знаю. Але напишу. Бо на оприлюднення заслуговує хоч би історія витягування до Львова молодого і перспективного Радія Радутного та моя поїздка в "нульовому" вагоні.

Ole-Gunnar
18.09.2006, 20:31
здорово ! чудово ! дякую за фоторепортаж ! заряду дали відчутного ;)

Tim-Lit
18.09.2006, 20:41
здорово ! чудово ! дякую за фоторепортаж ! заряду дали відчутного ;)
Дякую за відгук!
Коли хоча б один відвідувач відгукнувся, то вже добре.
Бо інші якось просачкували...
:bu:

kokacher
19.09.2006, 13:20
жалкую, що все так вийшло - не зміг побувати на всіх заходах форуму, бо добирався дуже довго з вінниці з фестивалю у львів, десь у хмельницькому заблукав ( хмельницький треба об"їздити лише по окружній трасі !!!!) , поїхав замість на львів - на житомир і т.п.... приїхав лише за годину до презентації альманаху гак, треба було зустріти дружину, котра прибула зазделегідь потягом, пообідати і т.п.
але я обіцяю, що я куплю сьогодні у "фуршеті" курку і з"їм за ваші здоров"я !!

Tim-Lit
19.09.2006, 14:37
невеличкий звіт про проведені заходи читайте на моєму сайті.

якийсь цей звіт занадто маленький - погано видно... :( ти би краще його оформив і розширов, чи що?..

P.S. Ага - знайшов-таки! Але ж Сашко... краще було б дати пряме посидання на "Репортаж":
http://www.levch.ho.com.ua/misc/reports/forum-06.html
Так очевидніше!..
:)

Олександр Левченко
21.09.2006, 19:28
Доповнив звіт про "ЛьвівКовбасКон-2006" кількома Тимуровими фотографіями з кількаразовим згадуванням про автора. :friends: Зате підписи мої! :victory:

Tim-Lit
22.09.2006, 10:37
Доповнив звіт про "ЛьвівКовбасКон-2006" кількома Тимуровими фотографіями з кількаразовим згадуванням про автора. :friends: Зате підписи мої! :victory:
ATASSSSSS!!!!!!!!

LanceloT
27.09.2006, 11:24
був я на форумі! метушня,колотнеча,спілкування мінімальне - наче щось і велике, а от як ближче...то й не дуже!

Олександр Левченко
27.09.2006, 11:32
Дорогий друже,
колись Кока Черкаський цікавився, навіщо роблять шашликони. Так ось саме для цього: щоб мінімальне загальне спілкування перетворити на максимальне конкретне! :victory: Сподіваюся, наступного разу ви приєднаєтесь до нашої (чи іншої - на власний вибір) компанії, і побачите світ у зовсім інших тонах! :friends:

Tim-Lit
02.10.2006, 11:34
був я на форумі! метушня,колотнеча,спілкування мінімальне - наче щось і велике, а от як ближче...то й не дуже!
А як на Форумі були - то чом на ЛьвівКурКОН-2006 не зайшли?!
:eek:

Tim-Lit
16.04.2007, 11:45
Так, у мене питання на засипку:
Чи будемо робити "КиївШашлиКОН-2007"?!
Сашко Левченко вже сказав, що не приїде - бо був у Києві у березні.
А як інші?
Може, Кацай захоче під'їхати і познайомитися з Малаховим?..
А що інші скажуть?!

Tim-Lit
17.04.2007, 16:01
Нарід стоїчно мовчить - отже, "КиївШашлиКОНу-2007" не буде?!
--> :(
----> :(
------> :(
---------> :(

VDV
19.04.2007, 09:55
Я не зможу прибути точно:(

Tim-Lit
19.04.2007, 12:18
Ну, то нічого... Влітку все одно намічені читання - не їхати ж некиянам знов до Києва?! Перенесемо на літо!..
;)

sventitsleyf
23.04.2007, 01:08
Нарід стоїчно мовчить - отже, "КиївШашлиКОНу-2007" не буде?!
--> :(
----> :(
------> :(
---------> :(

В мене з цієї теми не надходили новини, але приїхати я б не зміг. Не знаю навіть як влітку... В мене воно буде дуже складне - іспити, ГОС, захист випускної, вступні іспити на п"ятий курс... А хотілося б дуже. Коли будуть читання?

Tim-Lit
23.04.2007, 10:57
От що було замість чергового шашлиКОНу:
http://tim-lit.narod.ru/CLF-ChSL/Medvin-2007-04-21.htm
:cool:

VDV
25.04.2007, 09:43
А хто та молода красива з язиком? :)

Tim-Lit
25.04.2007, 17:18
А хто та молода красива з язиком? :)
Acid_Drinker

VDV
23.05.2007, 11:33
Чи не влаштувати нам шашликон 30-го червня у Днiпропетровську?
Святослав,ВДВ,Карацупа уже згодились,Кременчук може пiдтягтися,столиця та Львiв також запрошенi.
Славку партзавдання - знайти та зарiзати барашка :)

Tim-Lit
23.05.2007, 12:09

Якщо 30 червня відбуватимуться наші театралізовані літературні читання фантастики, то на них будемо я, Радій, Сашко, Спейсер. Тоді без нас!
:nono:

radus
23.05.2007, 12:55
А якщо ні - то може влаштувати страшні читання за тим варіантом, що я казав?

Tim-Lit
23.05.2007, 13:37
Поживемо - побачимо!
Можливо...

Олександр Левченко
23.05.2007, 13:56
Схоже, 30 червня - нарозхват! :p Отож, потрібно зібратися - чи у Києві, чи у Дніпропетровську, чи у Кременчуці! Головне, на Дніпрі!!! :yahoo: А якщо ні - то може влаштувати страшні читання за тим варіантом, що я казав?Яким "тим"? Прокрути запис!

P.S. Тільки що порозмовляв зі Спейсером! :friends: Олексій погоджується на всі три місця!!! Отож, давайте собі скажемо: 30 червня - день зустрічі українських фантастів! Умру - але прийду!!!

Tim-Lit
23.05.2007, 18:41
P.S. Тільки що порозмовляв зі Спейсером! :friends: Олексій погоджується на всі три місця!!! Отож, давайте собі скажемо: 30 червня - день зустрічі українських фантастів! Умру - але прийду!!!
Важко уявити, як спейсер розтроїться... Таке було можливе лише у моєму кіносценарії-пародії "Супермен і Супервумен" (опублікований Рафом Левчиним у США у його фензіні "КУАДУСЕШЩТ - REFLECTION"). Але реально...
:confused:
А загалом, ніч з 30 червня на 1 липня - це справжнє фенське свято, фенський Новий рік, 31 червня!!! Тому я і запропонував цей день Малахову, як запасний варіант для наших читань...

sventitsleyf
23.05.2007, 21:42
Святослав,ВДВ,Карацупа уже згодились,Кременчук може пiдтягтися,столиця та Львiв також запрошенi.
Славку партзавдання - знайти та зарiзати барашка :)

Барашек - це добре. Він то й не відав яка його доля. Радий буду всіх вас бачити у Дніпропетровську:yahoo: Одначе є деякі проблеми - я досі не знаю коли в мене захист бакалаврської:( За досвідом іспити закінчувалися на початку липня. Цього разу, нібито, мали б раніше, але... У багатьох плани. Може дійсно трохи переглянути дату? Десь на початку липня, тільки не 8-го - в моєї сестри день народження.

sventitsleyf
23.05.2007, 21:46

А разкажіть мені трохи про ці читання. яке це відбувається? І як би відбувався варіянт Радія? Plzzz...

Tim-Lit
24.05.2007, 11:35
А разкажіть мені трохи про ці читання. яке це відбувається? І як би відбувався варіянт Радія? Plzzz...
Не хочеться зайве патякати на цю тему... щоб не наврочити...
І раптом не вийде?! Тоді буде соромно за те, що ми - побрекітос...
Що ж до "варіанту Радія" - нехай він сам і розповість!
;)

sventitsleyf
24.05.2007, 14:07
Не хочеться зайве патякати на цю тему... щоб не наврочити...
І раптом не вийде?! Тоді буде соромно за те, що ми - побрекітос...
Що ж до "варіанту Радія" - нехай він сам і розповість!
;)

Ага, ясно, я ж то не знав, може вони не вперше відбуваються...

Tim-Lit
24.05.2007, 15:14
Ага, ясно, я ж то не знав, може вони не вперше відбуваються...
Вперше, вперше... Більш того - ми хочемо зробити так, щоб читання ці стали оригінальним явищем. Тож щодо подробиць - не говоритиму. А загалом...

Коротше:
- виступ когось з організаторів;
- далі - презентація автора (якщо живий - виходить на сцену сам, якщо помер - його презентує хтось інший);
- після автора професійні актори або читатимуть в особах, або розігруватимуть якусь сцену з твору якогось автора (тут можливі варіанти - тому без подробиць);
- насамкінець, хтось з організаторів завершує читання.

Але це - виключно мертва схема, яка видається пласкою й нецікавою: хтось виходить і щось патякає... або читає. Та докладніше все одно не розповім!
;)

sventitsleyf
24.05.2007, 23:15
Вперше, вперше... Більш того - ми хочемо зробити так, щоб читання ці стали оригінальним явищем. Тож щодо подробиць - не говоритиму. А загалом...

Коротше:
- виступ когось з організаторів;
- далі - презентація автора (якщо живий - виходить на сцену сам, якщо помер - його презентує хтось інший);
- після автора професійні актори або читатимуть в особах, або розігруватимуть якусь сцену з твору якогось автора (тут можливі варіанти - тому без подробиць);
- насамкінець, хтось з організаторів завершує читання.

Але це - виключно мертва схема, яка видається пласкою й нецікавою: хтось виходить і щось патякає... або читає. Та докладніше все одно не розповім!
;)

Дякую, більш-менш уявив.

Tim-Lit
23.08.2007, 13:49
Увага!
Увага!!
Увага!!!

Субота, 15 вересня 2007 року, Львів

У рамках Львівського ярмарку видавців відбудеться презентація журналу "Український Фантастичний Оглядач - УФО"!

(Час презентації поки що уточнюється - прохання стежити за подальшими повідомленнями...)

До участі у дійстві запрошуються всі любителі української фантастики! Перемовники, члени редколегії та автори (нинішні й майбутні) "УФО": до вас окреме прохання - приїжджайте у Львів обов'язково!.. (Звісно, якщо немає якихось форс-мажорних обставин...)

По завершенні презентації львів'яни організовують:
1. перформанс "Фантастичні читання" (презентація молодих письменників-фантастів);
2. традиційний ЛьвівКурКОН-2007.

Проїзд до Львова, як і виїзд зі Львова - своїм коштом!.. Але про квитки краще подбати заздалегідь - навіть доки не з'ясовано точний час презентації.

sventitsleyf
23.08.2007, 13:57
Кру-у-уто!!! :yahoo:

Олександр Левченко
27.08.2007, 11:52
Шановне товариство,
сподіваюся, відпустки у всіх позакінчувалися, і можна починати активне обговорення майбутнього ЛьвівКур(Ковбас,Шашли)Кону-2007! Розумію, що не можна передбачити ВСЬОГО, але ДЕЩО можна зробити передбачуванішим: піти до каси і придбати квитки до Львова й назад!!! Повірте, це різко підвищить ваші шанси взяти участь у заході, який відбувається всього лише раз на рік!!! :victory:

Tim-Lit
27.08.2007, 12:49
Шановне товариство,
сподіваюся, відпустки у всіх позакінчувалися, і можна починати активне обговорення майбутнього ЛьвівКур(Ковбас,Шашли)Кону-2007! Розумію, що не можна передбачити ВСЬОГО, але ДЕЩО можна зробити передбачуванішим: піти до каси і придбати квитки до Львова й назад!!! Повірте, це різко підвищить ваші шанси взяти участь у заході, який відбувається всього лише раз на рік!!! :victory:
Я квитки придбав ще 23 сепрня - напередодні свят!..
;)

Tim-Lit
14.09.2007, 18:22
Мдя-а-а-а...
Програму ЛьвівКурКОНу-2007 так і не обговорили!
Погано!
Ну нічого: презентуємо журнал - далі станемо імпровізувати.
:aga:

Олександр Левченко
17.09.2007, 14:24
Шановне товариство,
ЛьвівКурКон-2007 успішно відбувся!!! :yahoo:

Читайте мій невеличкий репортаж ЛьвівКурКон-2007: кури повертаються!!! (http://www.levch.ho.com.ua/misc/reports/forum-07.html)

Tim-Lit
18.09.2007, 14:27
Третя частина подачі у моєму блозі - безпосередньо шашликон:
http://www.otherside.com.ua/journal/detail.php?id=378&user_id=104&lang=1
:D :D :D

Tim-Lit
25.02.2008, 15:22
То що, призначаємо КиївШашлиКОН-2008 на суботу, 22 березня?..
:drinks: :eek: :drinks:

Олександр Левченко
25.02.2008, 16:41
То що, призначаємо КиївШашлиКОН-2008 на суботу, 22 березня?..2. О. Левченко. :drinks: (якщо, звісно, не втрутяться дарки... :scared:)

Tim-Lit
25.02.2008, 18:06
2. О. Левченко. :drinks: (якщо, звісно, не втрутяться дарки... :scared:)
Ми влаштуємо шашликон не на Сьомій Альдебарана, а у Києві на Подолі - у "нашому" апробованому генделику "Міраж"!.. Отже, дарками не відкараскаєшся...
;)

Tim-Lit
25.02.2008, 18:09
P.S. А якщо Рабат встигне до того часу (тьху-тьху-тьху!) віддрукувати багатостраждальний №2-2007 "УФО" - ти ще й неабиякий вантаж повезеш із собою... :p

До речі, мені №1-2007 так більше й не передавали! А я просив ще штук 50 підкинути... :bu:

Олександр Левченко
03.03.2008, 12:15
Шановне товариство,
мені здається, що настав час чіста канкрєтна визначатися, хто планує взяти участь в одному з поки що нечисленних :( неформальних конвентів української фантастики. Отож, прошу висловлюватися як старих (у доброму сенсі :)) членів АУФ, так і неофітів, котрим небайдужа доля УФ.

Tim-Lit
03.03.2008, 13:16
Шановне товариство,
мені здається, що настав час чіста канкрєтна визначатися, хто планує взяти участь в одному з поки що нечисленних :( неформальних конвентів української фантастики. Отож, прошу висловлюватися як старих (у доброму сенсі :)) членів АУФ, так і неофітів, котрим небайдужа доля УФ.
Я вже висловився - я "так", братиму участь!
Місце проведення традиційне - генделик "Міраж".
День - субота, 22 березня.
Час - орієнтовно 16:00.

Spacer
03.03.2008, 14:25
Місце проведення традиційне - генделик "Міраж". День - субота, 22 березня. Час - орієнтовно 16:00.

:aga: якщо не :dash:

Олександр Левченко
03.03.2008, 15:13
Я б трішки змінив формулювання:
щоб потім не :dash:, буду :drinks:.
Чи ж не так? ;)

VDV
05.03.2008, 09:42
Марiанна Малiна буде на Порталi з 20-го та обiцяла прийти на шашликон.Моя участь поки що пiд питанням - зi зрозумiлих причин...

Tim-Lit
17.03.2008, 13:09
Місце проведення традиційне - генделик "Міраж".
День - субота, 22 березня.
Що можна додати?..
Місце збирання - біля фонтану "Самсон" (метро "Котрактова площа").
Час - 16:00.
Хто буде пізніше - завжди встигне приєднатися: ми сидітимемо в генделику "Міраж".
Попередній список учасників:
1. Дев'ятко Наталка;
2. Кацай Олексій Спейсер;
3. Левченко Сашко;
4. Литовченко Тимур;
5. Маліна Маріанна;
6. ...
7. ...
8. ...

Друже Сашко!!! Якщо Рабата не буде з нами, привези, будь ласка, "УФО"! Я для себе замовляв 20-50 штук №1-2007 і 100 штук №2-2007. Якщо треба - зустріну тебе біля львівського потягу.

VDV
17.03.2008, 13:32
А також VDV!

Tim-Lit
17.03.2008, 13:38
А також VDV!
+1

Уточнений попередній список:
1. Верховський Валерій;
2. Дев'ятко Наталка;
3. Кацай Олексій Спейсер;
4. Левченко Сашко;
5. Литовченко Тимур;
6. Маліна Маріанна;
7. ...
8. ...
9. ...

Малахай
17.03.2008, 13:53
На жаль, я не зможу приїхати :(

Tim-Lit
17.03.2008, 13:58
На жаль, я не зможу приїхати :(
Сподіваюся, хоча б подумки ти будеш з нами?..
;)

Малахай
18.03.2008, 00:34
Сподіваюся, хоча б подумки ти будеш з нами?..
;)

Звичайно:aga:

Олександр Левченко
18.03.2008, 11:43
Квитки взято - дороги назад немає! :drinks:

Тимуре, а як у нас із метром УФ? Може, нагадай йому, а я тут уже працюю з нашим меценатом. Видавці - люди зайняті... :(

Пора би також подати голос і справжнім заступникам голреда УФО! :)

Tim-Lit
18.03.2008, 13:13
Тимуре, а як у нас із метром УФ? Може, нагадай йому, а я тут уже працюю з нашим меценатом. Видавці - люди зайняті... :(
Про кого йдеться?! Про Фернезу, Романчука, Батурина, Дяченків?! Про чистий дух світлої пам'яті Бердника?! :eek:
Пора би також подати голос і справжнім заступникам голреда УФО! :)
Дев'ятко нині в Києві, вона загалом поза інетом.
Спейсер... чомусь мовчить - не знаю!
Радій... на "Літфорум" зазирає, але ніц не дописує - теж загадка!!!
Скрипник написав, що не приїде.
Більш нікого в редакції "УФО" немає, окрім пані художниці - але ж вона не є заступницею головреда!..
Знову ж таки: про кого йдеться?!

Олександр Левченко
18.03.2008, 13:39
Про кого йдеться?!Метр - це, звісно, Mercenary, в миру - Сергій Батурин, що тут незрозумілого?.. :confused: Ніхто ж не питає, хто такий живий класик УФ! :p
А заступник головреда... Відкриваєш журнал - а він уже там: Радій Радутний!!! :rtfm: Є ще поряд, правда, один сачок :8...

Tim-Lit
18.03.2008, 15:24
Метр - це, звісно, Mercenary, в миру - Сергій Батурин, що тут незрозумілого?.. :confused: Ніхто ж не питає, хто такий живий класик УФ! :p
А заступник головреда... Відкриваєш журнал - а він уже там: Радій Радутний!!! :rtfm:
Батурина повідомлю. Що ж до Радія, то (наскільки відомо мені, повторюю) він бути присутнім не зможе. Хоча... будемо сподіватися!

P.S. Mercenary повідомлено! Обіцяв бути - але він не п'є... ;)

radus
18.03.2008, 15:34
Радій... на "Літфорум" зазирає, але ніц не дописує - теж загадка!!!
Новин нема, на шашликон не потрапляю - що писати?

Tim-Lit
18.03.2008, 15:40
Новин нема, на шашликон не потрапляю - що писати?
Поспілкуйся з народом!!! :bu: Всі ж за тебе хвилюються: що з тобою?.. де ти?.. як ти?.. Невже не розумієш?!

radus
18.03.2008, 17:22
Ганьба мені!

Олександр Левченко
18.03.2008, 17:28
Угу... До Львова не приїжджаєш, з Києва тікаєш... Ти шо, нас не уважаєш?.. :)

Tim-Lit
18.03.2008, 17:33
Нічого страшного! У всіх бувають "чорні смуги"...

Олександр Левченко
20.03.2008, 20:06
Кілька новин:
1) буде Рабат, і то не сам :yahoo:;
2) не буде ВДВ :(;
3) не буде Спейсера :(.

Tim-Lit
20.03.2008, 20:37
Обіцяли бути ще Зінаїда Каменецька, Сусанна Черненко, Сергій Батурин і Андрій Кисельов. Не виключаю, що підтягнеться Олег Андрос. А можливо - син російськомовного київського фантаста Гарма Відара (в миру - Сергія Іванова): зіштовхнулися вчора... тільки подумати - на порозі "Міража"!!! Син Вейдера пише (як він сам сказав) "жорстоку криваву" фантастику.

radus
24.03.2008, 11:57
Слай-ди! Слай-ди! Слай-ди!
Або хоча б репортаж.

Олександр Левченко
24.03.2008, 12:43
Будь ласка! :friends:
Короткий звіт та невеличкий фоторепортаж:
КиївШашлиКОН–2008: ростемо ж ми, гей! (http://levch.ho.ua/misc/reports/kshk-08.html)
:rtfm:

Tim-Lit
24.03.2008, 13:58
Слай-ди! Слай-ди! Слай-ди!
Або хоча б репортаж.
Прогульщикам?!?!?!
:bu: :rtfm: :bu:

Tim-Lit
24.03.2008, 14:45
КиївШашлиКОН-2008 (http://otherside.com.ua/journal/show.php?user_id=1195)
http://otherside.com.ua/users/photos/1206356368_1195.jpg
http://otherside.com.ua/users/photos/1206356426_1195.jpg
:p

Tim-Lit
24.03.2008, 14:47
КиївШашлиКОН-2008 (http://otherside.com.ua/journal/show.php?user_id=1195)
http://otherside.com.ua/users/photos/1206356498_1195.jpg
http://otherside.com.ua/users/photos/1206356526_1195.jpg
http://otherside.com.ua/users/photos/1206356457_1195.jpg
:p

Олександр Левченко
24.03.2008, 15:02
http://otherside.com.ua/users/photos/1206356368_1195.jpgКоли це ти встиг?!! :eek: Зустрівся наодинці з нашою Наталочкою... :( А я?!! :dash:

Tim-Lit
24.03.2008, 15:31
Коли це ти встиг?!! :eek: Зустрівся наодинці з нашою Наталочкою... :( А я?!! :dash:
Здається, то було або 7, або 14 березня. У п'ятницю - це точно!
P.S. Ні, брешу: фотка датована 13 березня!

Tim-Lit
24.03.2008, 17:27
P.P.S. Дивно, що нікого з наших не зацікавила інформація про НЛО!.. :eek:

Рабат
24.03.2008, 18:40
P.P.S. Дивно, що нікого з наших не зацікавила інформація про НЛО!.. :eek:
А де фотки?

Tim-Lit
24.03.2008, 19:06
А де фотки?
Фотки вийшли неякісними: темно, через антикомарину сітку... Не повірять! Ліпше вже без фоток. Тим паче, Ви самі знімали мобілкою! Якщо у Вас вийшло - скиньте! Або для "УФО" залишимо...

Black3012
25.03.2008, 09:59
Шашликони, шашликони...
А можна хоч шматочок стенограми вашого "симпозіуму"?
Цікаво ж, про що зубри УФ базарять.

Чи там щось на кшталт:
"Пане Тім-Літ, передайте, будьте ласкаві, мінералку!"
"Будьласка, пане Спейсере!":)

Tim-Lit
25.03.2008, 10:20
Шашликони, шашликони...
А можна хоч шматочок стенограми вашого "симпозіуму"?
Цікаво ж, про що зубри УФ базарять.

Чи там щось на кшталт:
"Пане Тім-Літ, передайте, будьте ласкаві, мінералку!"
"Будьласка, пане Спейсере!":)
Понад півстоліття тому в СРСР побутував анекдот про композитора, який пише оперу. Прикол в тому, що композитор міг писати оперу, як музичний твір, а міг писати оперу, як таємне повідомлення оперативному уповноваженому "органів".

Отже, ми стенограм не ведемо і оперу не пишемо!!! ;) Із стенограмою домовленості втратять чинність! ;) Бо "базарили" ми про подальшу співпрацю, про зміцнення досягнутого і деякі кроки на майбутнє...

Олександр Левченко
25.03.2008, 10:21
КиївШашлиКОН-2008 (http://otherside.com.ua/journal/show.php?user_id=1195)І куди подівся твій репортаж? :confused:

Tim-Lit
25.03.2008, 10:30
І куди подівся твій репортаж? :confused:
Стара історія... Судячи з того, що фотки не зникли, адміністратор "Іншого Боку" тимчасово (десь на тиждень, зазвичай) скасував показ мого блогу в мережі! Там користувач "Патріот" наваяв щось політичне, а оскільки я випередив його, то у першому рядку блогів на сайті буде демонструватися мій репортаж із шашликону, а не його політичний матеріал!.. От щоб "КиївШашлиКОН-2008" не затуляв "Патріота", це і зроблено: бо з точки зору адміна, мій репортаж - то х***я, а допис "Патріота" - супер!.. :bu:

P.S. Так і є: вчора, 24 березня "Патріот" наїхав на Ксенію Ляпіну, а я його допис "затулив"!.. Нічого, це тимчасово. Дратує те, що за минулий рік я зробив у блозі близько 200 записів, отже, серед журналістів зазвичай посідав перший рядок. Тому адмін і попросив мене завести другий блог - у "користувачах", щоб я облишив "журналістський" щоденник (він за рейтингом і так дуже-дуже випередив загалом усю решту блогів) і завів собі другий блог - у "користувачах". Тепер все повторюється... Відчуваю, що невдовзі їм доведеться зробити четверну категорію - "Тимур Литовченко". :D

Рабат
31.03.2008, 13:01
Тим паче, Ви самі знімали мобілкою! Якщо у Вас вийшло - скиньте! Або ля "УФО" залишимо...
Нічого не вийшлео - камера застрайкувала:mad:

VDV
30.06.2008, 10:47
Львiвський форум видавцiв вiдбудеться 11 - 14 вересня...
Про це прочитав у каталозi "Клуба Семейного Досуга".

Tim-Lit
01.07.2008, 15:58
Львiвський форум видавцiв вiдбудеться 11 - 14 вересня...
Про це прочитав у каталозi "Клуба Семейного Досуга".
Я вже просив шановного п.Романа подбати про завчасне позиціонування PR-заходів журналу "УФО" в програмі Львівського книжкового ярмарку... Сподіваємося, ми відіграємо програму в суботу, 13 вересня.

Tim-Lit
19.08.2008, 17:03
Я вже просив шановного п.Романа подбати про завчасне позиціонування PR-заходів журналу "УФО" в програмі Львівського книжкового ярмарку... Сподіваємося, ми відіграємо програму в суботу, 13 вересня.
Те-е-екс... Наскільки я розумію, шановний п.Роман не забив ніяких PR-заходів у програму Львівського ярмарку видавців... Що ж - доведеться нам самим напружитись в суботу, 13 вересня! Отже, у мене вже є пара креатифффффних ідейок, я просив (у телефонній розмові) також подумати про це Сашка Левченка і Наталку Дев'ятко. Прошу решту товариства також приєднуватись до "мозкового штурму":
Нам треба пропіарити "УФО"
з приводу 1-ї річниці його існування!!!
Наш журнал, шановні перемовники -
наш піар!!!
:aga::aga::aga:

Водночас, треба гідно провести "ЛьвівКурКОН-2008" - та це вже за львів'янами. Я невдовзі візьму квитки - повідомлю, коли й яким поїздом приїду до Львова...
:drinks:

Олександр Левченко
20.08.2008, 15:43
Шановне товариство,

час уже не тільки живому, але й іншим класикам УФ, решті членів нашого віртуального об'єднання та всім охочим шанувальникам фантастики замислитися над участю у Форумі загалом та "ЛьвівКурКоні-2008" зокрема! :clapping:
Сподіваюся, наші ветерани Сергій Батурин, Валерій Верховський, Олексій Spacer Кацай, Радій Радутний, молоді редактори УФО Наталя Дев'ятко та Ігор Скрипник і автори журналу покажуть приклад простим фанам і підтримають тенденцію до постійного зростання кількості учасників наших Шашли- та КурКонів! :clapping:

Приблизний план проведення зустрічі 13 вересня 2008 року.
1. Зустріч біля стенду ВД "Панорама".
2. Акція біля стенду ВД "Панорама":
а) представлення журналу "УФО";
б) неофіційна автограф-сесія класиків УФ, виданих у "Панорамі" (за наявності покупців).
3. "ЛьвівКурКон-2008":
а) обговорення животрепетних тем життя УФ, зокрема можливість проведення солідної акції українських фантастів на Львівщині у 2009 році;
б) споживання алкогольних напоїв, курей та інших страв;
в) оплата кожним учасником своєї участі у заході (без жартів :aga:).

Є змога провести КурКон у знаменитому Хмільному Домі Роберта Домса (http://www.robertdoms.com.ua/about/), якщо учасники на пошкодують на цю благородну справу близько 100 грн. Наш видавець і меценат УФ та УФО Роман Фернеза обіцяє незабутні враження.

Отож, прошу розпочати обговорення.

Tim-Lit
20.08.2008, 18:31
Є змога провести КурКон у знаменитому Хмільному Домі Роберта Домса (http://www.robertdoms.com.ua/about/), якщо учасники на пошкодують на цю благородну справу близько 100 грн. Наш видавець і меценат УФ та УФО Роман Фернеза обіцяє незабутні враження.
+1
:drinks::drinks::drinks:

radus
20.08.2008, 21:16
Моя відповідь традиційна - хотів би я знати, де буду 13 вересня. :(

Рабат
21.08.2008, 15:16
Моя відповідь традиційна - хотів би я знати, де буду 13 вересня. :(

:clapping:

VDV
22.08.2008, 10:54
Вiдповiдь з самого смайлика значить "пройшла любов, зiв"яли помiдори" :)

Олександр Левченко
03.09.2008, 11:42
Шановне товариство,
до відкриття Форуму залишився тиждень, а до ЛьвівКурКону-2008 - рівно 10 днів! :clapping: Хочеться почути від майбутніх учасників звуки биття :dash: себе в груди та номери місць у вагонах.

До речі, народний класик Пустомитівщини очікує на приємні новини :8 і сподівається вручити старим гвардійцям УФ цінні подарунки. Отож, відсутніх доведеться вважати своїми особистими нешанувальниками... :bu: На давніх друзів зі Сходу ОСК та ВВ очікує приємна ночівля у затишному будиночку під Львовом.

Tim-Lit
03.09.2008, 13:20
Шановне товариство,
до відкриття Форуму залишився тиждень, а до ЛьвівКурКону-2008 - рівно 10 днів! :clapping: Хочеться почути від майбутніх учасників звуки биття :dash: себе в груди та номери місць у вагонах.

До речі, народний класик Пустомитівщини очікує на приємні новини :8 і сподівається вручити старим гвардійцям УФ цінні подарунки. Отож, відсутніх доведеться вважати своїми особистими нешанувальниками... :bu: На давніх друзів зі Сходу ОСК та ВВ очікує приємна ночівля у затишному будиночку під Львовом.
Я вже взяв квиток до Львова на вечір 12 вересня, зі Львова - на 13 вересня. Обидва потяги - івано-франківські. Оскільки народний класик Пустомитівщини не має машини, натомість шановний п.Рабат має горбатого запорожця, то номер вагону варто повідомити саме останньому. Втім, я й сам якось дочаляпаю від потягу до привокзальної площі! Головне, щоб в суботу, 13 там був Рабат з машиною...

Малахай
03.09.2008, 13:44
Думаю, що буду 13-14 вересня. Хотів би ще потрапити на презентацію готичного «Четверга» та ГАКівські читання. Щоправда ще не маю де переночувати.

Рабат
04.09.2008, 10:23
Щоправда ще не маю де переночувати.
НАпевне зможу у цьому допомогти :aga:

Олександр Левченко
05.09.2008, 12:49
Заходи, супутні ЛьвівКурКону :drinks::
Програма заходів 15 Національної виставки-ярмарку "Форум видавців" у Львові (http://www.bookforum.com.ua/files/programa_forumu_08.doc) :rtfm:

Mercenary
05.09.2008, 23:36
Отож, відсутніх доведеться вважати своїми особистими нешанувальниками... :bu:
Я просто не маю можливості ( та й інформаційного приводу) : видавництво САММІТ-книга відмінило презентацію першого повного українського перекладу "Бабиного Яру " А.Кузнецова, котрий здійснив ваш покірний слуга, нічого нового у мене поки що не видавалося (не раніше грудня), а їхати цього року самотужки - не виходить.

Малахай
08.09.2008, 19:29
НАпевне зможу у цьому допомогти :aga:

Дуже дякую за пропозицію, але я вже знайшов житло.

Олександр Левченко
15.09.2008, 11:48
Поки Тимур готує професійний репортаж :clapping: про чергову зустріч українських фантастів, дивіться аматорський :paint::

ЛьвівКурКон-2008: кількість падає, якість зростає (http://levch.ho.ua/misc/reports/forum-08.html) :rtfm:

Tim-Lit
15.09.2008, 15:21
Почали потрошку...

Львівський ярмарок видавців + ЛьвівКурКОН-2008
Частина 1. Приємні зустрічі (http://otherside.com.ua/journal/detail.php?id=568&user_id=1195&lang=1)
http://otherside.com.ua/users/photos/1221475624_1195.jpg

Tim-Lit
15.09.2008, 19:50
Щоб не наражатись на зауваження модераторі, я просто розширив і доповнив попередній запис:

Львівський ярмарок видавців + ЛьвівКурКОН-2008 (оновлено)
Частина 2. Рекламний "винахід" (http://otherside.com.ua/journal/detail.php?id=568&user_id=1195&lang=1)
http://otherside.com.ua/users/photos/1221475747_1195.jpg

Окремо дописав останню частину, присвячену безпосередньо ЛьвівКурКОНу-2008:

Львівський ярмарок видавців + ЛьвівКурКОН-2008
Частина 3. КурКОН (http://otherside.com.ua/journal/detail.php?id=569&user_id=1195&lang=1)
http://otherside.com.ua/users/photos/1221491365_1195.jpg

http://otherside.com.ua/users/photos/1221491446_1195.jpg

radus
15.09.2008, 20:35
Винахід чудовий. Винохід теж.

Tim-Lit
15.09.2008, 20:40
А як тобі Сашкова фотка на тему:
"Живий класик УФ і пісуари"?!

http://levch.ho.ua/misc/reports/images/lkk08_14.jpg

:eek: :eek: :eek:
Ще один папараці у нашому середовищі, окрім мене!..

Рабат
16.09.2008, 18:07

Це не винохід, а пивохід:) ТА й фотка з "класиком" це підтверджує