Показати повну версію : Білий Дмитро
А як щодо українських авторів? Хтось читав прозу Дмитра Білого "Басаврюк ХХ" та інші твори?
я пробувала почати читати Басаврюк ХХ, пробувала почати - бо часу не вистачає. але нічогенько так... обов'язково занесу цю книгу у список для якнайшвидшого прочитання. а ще хтось читав? чи принаймні починав читати? :)
Я в університеті писала магістерську роботу на тему "Сучасний авантюрно-містичний роман". В основному досліджувала Дмитра Білого "Басаврюк ХХ" і "Заложна душа". Після того, кому не давала читати ці книжки, всі дивуються... Як сказав один приятель: "Одна справа читати Кінга і тебе не колише якась нечисть, що бігає десь там, далеко, а зовсім інша, коли читаєш про нашу історію такі речі". А в одному я з Дмитром Білим погоджуюся повністю: якраз наша історія, окремі її сторінки і є найбільшою загадкою для нас.
о, нові пункти у списку для прочитання... супер.
а як магістерська? як здала?
Магістерську здала, звісно, та й коли то було... Хоча прозу Дмитра Білого і досі люблю перечитувати. Він колись мені писав, що мріє видати "Заложну душу" "під старовину": з гравюрами, тощо. Враховуючи зміст книги, це було б просто супер. Але... Такі кошти навряд чи хтось вкладе в книгу. А шкода.
Басаврюк ХХ в інеті я знайшла. а є заложна душа в електроному вигляді десь? скинь посилання, будь-ласка
Чесно кажучи про електронний варіант не знаю. Вперше "Заложна душа" була надрукована в донецькому журналі "Кальміюс", може на їхньому сайті є, але я не впевнена. Я книжки більше люблю в паперовому форматі. Якщо не знайдеш, але маєш бажаня почитати, можу відсканувати і скинути. Правда, там верстка не дуже, не знаю, яка якість буде. Але спробувати можна.
справа в тому, що я купити ніяк не зможу... хіба що пізніше. але хочеться вже, бо потім збуде нова навала книжок, що захочеться прочитати. а сканувати і розпізнавати - довго та й накладно буде. давай я поки басаврюка з екрана дочитаю, а тим часом шукатиму електронну версію книги заложна душа. може на щось і натраплю. а може додому поїду, і вже там куплю.
В основному досліджувала Дмитра Білого "Басаврюк ХХ" і "Заложна душа".
то в основному... а що ще досліджувала? вірніше, яких авторів?
то в основному... а що ще досліджувала? вірніше, яких авторів?[/QUOTE]
Олексія Волкова "Виконавець" (хороша містика) і Капранових.
vBulletin версії 3.7.0 Beta 3, © 2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2008