Показати повну версію : Пiкнiк у Киэвi
Форумчани.
Хто був на виступi "Пiкнiка" У Киэвi 8-го квiтня цього року? Як атмосферка?
Я в цей момент був у столицi...
Хлопцi (...пiд 50-ть... :o), на живу, вiдпрацювали всю програму, при цьому ЯК вiдпрацювали. Один мiнус, в програмi не було "Теперь Ты", "Истерика" i "Вертолет", але це не вплинуло... Вражень стiльки,.. ще досi не вичерпались. :cool:
Думав сходити ще на виступ у Львовi -- не вдалось.
В планах попасти на ювiлейний виступ в Москвi
Маленька
01.05.2006, 00:05
я була на виступі їхньому восени у тому ж Будинку офіцерів
з того часу захворіла цим гуртом
енергетика на сцені дійсно вражає
Ти про осiннiй... Я не був на цьому виступi. ШкодА.
Цiкаво, чи була оця трiйка: "Теперь Ты", "Истерика" i "Вертолет"? Кажуть, що вони ii принципово не виконують...
Маленька
02.05.2006, 14:19
Ти про осiннiй... Я не був на цьому виступi. ШкодА.
Цiкаво, чи була оця трiйка: "Теперь Ты", "Истерика" i "Вертолет"? Кажуть, що вони ii принципово не виконують...
мо у мене склероз, але кажись не було
acid drinker
08.05.2006, 00:53
/тихенько плаче від усвідомлення того, шо таки двічі провтикало шклярського.../
Слухай, а "провтикало" це iменик чи дiэслово? Бажано з поясненям. Для прапорiв i тих хто в танку
"Для нас, иноязычных, сие как китайская грамота..."
acid drinker
10.05.2006, 11:22
провтикало - то дієслово. від ше одного сленгового дієслова, а саме - втикати. і значить воно багато неприємного - наприклад, то, шо при всіх можливостях два рази пошаленіти під шклярського я обидва з них займалося чимось абсолютно лівим.. /знов починає плакати.../
acid drinker
10.05.2006, 19:18
завше рада допомогти. звертайтеся, якшо потрібно буде... приємно знаходити людинок, з якими можна говорити про музику;)
Ти менi нагадала сцену з фiльму "Асса" там де iдуть пояснення до сленгу...Бачила цю фiльму?
acid drinker
18.05.2006, 02:20
бачила)))
дивилася у гуртожитку, разом з цілим кодлом нашенських, теж на рокові поведених... і нас надзвичайно веселили оті самі пояснення:)
до речі, два дні тому мені скинули кліп на "не кончается пытка" - після такого у пікнік можна було б закохатися по вуха, якби не вже;) у них навіть відео харизматичне якесь...
acid drinker
18.05.2006, 12:53
шкода... він вартий потрачених на нього чотирьох хвилин і тижня пошуків:)
там навіть вадімка самойлов - коротше, повне два в одному.
А звiдки ти його скачала, я про клiп?
acid drinker
18.05.2006, 20:06
мені друг приніс)))
зараз спробую зробити одну шаленську річ, якшо вдасться - ти теж його матимеш...
http://infostore.org/info/814270 - ня... сподіваюся, друг мене не повісить за користування його ефтіпішкою;)
Слухай, з радостi захотiлось пригадати щось iз класикiв, але на думку прийшло лиш ото просте "Дякую". Вже качаю.
acid drinker
19.05.2006, 01:03
/розкланялося, порилося в голові... і не знайшло ніц ліпшого, ніж будь ласка, завше рада... тепер признавайся, чи є у тя кліп на королевство кривых.../
Э малий огризок того клiпу. Такий собi рекламний ролик
acid drinker
19.05.2006, 20:49
у мене таке теж є... блін, вони таки зажралися - і ліцензія вродь, а все одно облом...
2 acid drinker
Дякую за кліп. Зараз намагатимусь розвести товариша з гуртожитку, щоб він пошукав іще кліпи :). Пізніше напишу про результати.
Як обіцяв кидаю лінк:
http://infostore.org/info/689751
мало, але хоч щось....
acid drinker
21.05.2006, 00:34
шалено дякую)))
пікнік то таки гарно...
шалено дякую)))
пікнік то таки гарно...
Класно. Не сперечаюся. Але повноцінних кліпів нажаль майже нема :(.
acid drinker
21.05.2006, 02:00
в принципі, повноцінних кліпів у них взагалі небагато...
чого хотілося б - то десь дістати кіноху "королевство кривых зеркал". здається, то під час її зйомок пікніки альбом придумали - ну, як мінімум, пісню...
Я не поняв, а шо э таке кiно? Ану докладнiше!!!
Вчора почав шукати цей фільм. За точною назвою нічого нема. :(
2 acid drinker
Фільм точно так називається? І коли він був хоч приблизно знятий?
acid drinker
21.05.2006, 17:53
ви змусили мене добряче поритися в пам'яті і не тільки - інфу про те кіно я бачила ше минулого року, коли королівство тільки готували до релізу. і от, на шостій сторінці новин сайту пікніка знаходимо такий архівний запис (таки перепрошую за неточності, мені чогось на очі потрапляла інша інфа...) :
08-06-2004: «Королевство кривых» - так называется телесериал, над которым в настоящий момент работает режиссер Александр Якимчук. Так называется и песня ПИКНИКа. И сие совпадение не случайно – в сериале будет звучать музыка Эдмунда Шклярского. 14 июня в Санкт-Петербурге начнется работа над видеоклипом, сюжет которого переплетается с мотивами фильма.
на жаль, на детальнішу інформацію вийти не змогла - там у них, здається, лінки не працюють...
Серіал все ж таки знайшов. Але думаю краще його пошукати на розкладках дисків. Викачати я його зможу. Але диски, щоб комусь його записати коштують 15-30 грн. В принципі стільки ж, скільки і ліцензія... :(
acid drinker
21.05.2006, 20:21
ну й ладно, фільм то таке... ех, кліп би на цю річ знайти... полазила сайтом і зрозуміла, шо відео у них таки є, і немало, але скачати - фіг там...
А ти чула, що пiсля партi у Киэвi вони випустили ДВД з записом цього виступу.
acid drinker
22.05.2006, 01:45
чуло шось таке... але не дуже й хочеться - не знаю, я шклярського без образу якось ліпше сприймаю, як виявилося;) крім того, ше жаба трошки давитиме...
Ой, жаба задавить, це точно. :D :8
acid drinker
22.05.2006, 12:16
ти мені ше подразнися... образюся і... коротше, і зроблю шось страшне:)
та, я знаю, шо все на світі провтикала - але нашо нагадувати, шо є істоти, яким пощастило більше?;)
Так я чув, що в Києві його вже можна згайти
acid drinker
25.05.2006, 23:28
ну... я поки шо не бачило. знайду - скажу. поділюся;) ми з моїм коханням до львова якось вирватися хочемо, то, може, перетнемося...
Знайшов в неті запис концерту Пікніка в листопаді 2005-го року. Качаю собі. Кияни - кому потрібно - готуйте дві болванки (якщо проблеми з трафіком).
В іншому випадку:
http://www.progs.kiev.ua/forum/index.php?showtopic=17621
Чоловіче, Ти щось наплутав.
Силка мертва.
Будь такий добренький, відредагуй її
Чоловіче, Ти щось наплутав.
Силка мертва.
Будь такий добренький, відредагуй її
:( Ти не перший хто таке говорить :(
Думаю цей лінк буде кращим..... (http://www.progs.kiev.ua/forum/index.php?act=Search&CODE=show&searchid=d0b232267a31c61337ace50bd606ce0a&search_in=posts&result_type=topics&highlite=%2B%CF%E8%EA%ED%E8%EA.+%CA%EE%F0%EE%EB%E5 %E2%F1%F2%E2%EE+%EA%F0%E8%E2%FB%F5+Live%26%2333%3B +%26%23124%3B+DVDRip)
acid drinker
14.12.2006, 23:02
щодо фільму про криві дзеркала...
не знаю, чи то він надихнув пікніків - було б дивно, якби так...
але єдиний російський фільм з такою назвою - це річ 1963 року, гарне дитяче кіно.
Девочка Оля вечно не слушалась свою бабушку, капризничала, ленилась, и вот однажды...
Благодаря старому волшебному зеркалу Оля встречается с собственным отражением - девочкой Яло. Обе они попадают в королевство кривых зеркал, где вообще нет обычных зеркал, потому что злые и не очень честные обитатели королевства желают казаться лучше, чем они есть на самом деле. Девочки в конце концов, побеждают Зло, а для Оли, к тому же, путешествие в зазеркалье дало отличную возможность взглянуть на себя со стороны и исправиться...
отакі пироги.
якшо когось цікавить - можна скачати тут - Korolevstvo Krivih Zerkal (DVDRip, DivX, Rus).avi (трафік не український).
Авітенцій
20.12.2006, 20:52
Мені усе одно який трафік.
А де посилання?
Повтори, будь ласка.
acid drinker
20.12.2006, 22:33
на цій сторіночці (http://filmiki.arjlover.net/info/korolevstvo.krivyh.zerkal.avi.html)
є отакий лінк: ed2k://|file|korolevstvo.krivyh.zerkal.avi|1473808384|23d 74a4fa38c8a89b0efc965dac048cd|
удачі =)
acid drinker
27.01.2007, 12:26
10.04 - знову пікнік у києві, цього разу зал дк нау (де виступатиме й агата крісті 17.02).
тобто квитки в діапазоні 55-100 гривень, підозрюю.
переконатися на власні очки - тут: http://www.piknik.info/TOUR_DATES/
вітаю усіх нас зі святом ше одного пікніківського приїзду....
Перекоти-поле
04.03.2007, 21:17
Цікво а на цьому юбілейному концерті будуть якісь нові пісні чи старі?..
До Львова теж приїдуть... Цікаво хто у них тепер на клавішах...
Між іншим, новий альбом "Джаз і мракобєсіє" можна зкачати по цьому лінку:
http://www.rapidshare.ru/185695
http://ibox.org.ua/50480/
vBulletin версії 3.7.0 Beta 3, © 2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2008