КПК

Показати повну версію : ULTRAVIOLET

Prim
30.04.2006, 18:51
Екшн, екшн, ешкн. Ще раз екшн.
Але екшн у стилі Курта Уїммера - це дещо настільки ефектне, що...
Що то треба бачити власними очима.
А окрім екшну тут є і ідея, яка, впринципі, продовжує ідею Еквілібріума.
Дивитись тим, хто любить ефектний екшн, Мілу Йовович, Еквілібріум, Курта Уїммера.
Не дивитись тим, хто любить артхаусне кіно.

Sofia
04.05.2006, 22:04
Доволі поблажливі відгуки, але закликати до перегляду я б не стала. Посередній сюжетик, забагато комп`ютерної графіки і теж саме амплуа Йововіч. Хоча чоловікам, мабуть, сподобається. Єдине, що справді сподобалось - саундтрек.
В цьому місяці вийдуть і стрічки, які більше варті уваги.

Iryska
19.05.2006, 11:01
розповім про своє суб'єктивне враження від цього фільма. нагадує мені один із моїх снів, особливо як начитаюся всякої наукової фантастики... трапляються абсолюно не зрозумілі місця в сюжеті, але для снів це нормальне явище. оці зміни кольору одягу, яскравий антураж... той самий екшн... вважаю, красиво знято. і як характерно для снів, все закінчується таким собі тривожним хеппі-ендом. все просто прекрасно, боротьба зі злом триває, при обов'язковій умові появи наступного сну... тобто, даруйте, сіквела...

LanceloT
20.05.2006, 15:58
Екшн - так.
Суб'єктивно - не сподобалось.
В порівнянні З "Еон Флакс" - флакс сподобався набагато більше!

isabell
20.05.2006, 20:58
Я, до речі, теж для себе порівнювала "Ультрафіолет" і "Еон Флакс". Від обох фільмів чекала значно більшого.
Щодо "Ультрафіолету" - зроблено красиво. Особливо сподобались сцени зі зміною гравітації і ефектним розстрілюванням скла, двобій вогняними мечами у темряві і побоїще в бібліотеці. Цікава ідея зі зміною "барвистості" Міли і вмонтованою в тіло зброєю.
Зате сюжет мені здається дещо недопрацьованим: занадто прямолінійно відбуваються події і заслабкі, як на мене, діалоги.
Саундрек - супер!

Prim
21.05.2006, 10:45
Кому сподобалась ефектність - подивіться Еквілібріум від цього ж режисера.
А У є багато схожих сцен звідти. Навіть зброя схожа є.

acid drinker
21.05.2006, 19:07
таки видно, шо одна істота робила - щоправда, за нереальністю, нелогічністю і куленепробивністю персонажів навіть еквілібріум на другому місці... хоча я собі тихенько думала, шо більш неправильний фільм годі зробити. але еквілібріум принаймні сенсовний якийсь... і симпатичніший набагато

Prim
21.05.2006, 19:21
але еквілібріум принаймні сенсовний якийсь
Якийсь? Я би так не сказав... Там сенс якраз не "якийсь".
Але то вже в тему про Еквілібріум.

acid drinker
21.05.2006, 20:27
прім, я не про то, шо там "якийсь" сенс - я про то, шо вони примудрилися туди вкласти сенс... але то таки точно в тему про еквілібріум. антиутопії мене завше перли:)