Показати повну версію : Антолоґія 2000-ників
РідкіснаПадлюка
08.05.2006, 02:17
Шановні панове з усіх усюд! Зголошуйтеся увійти до антолоґії. Упорядник просто Здорик. Ще одне... Може, хтось має контакти Олени Степаненко зі "Смолоскипа" та Олега Романенка
Дзвінка-Рутенка
08.05.2006, 02:24
А конкретніше?
acid drinker
08.05.2006, 02:37
ну.. просто ромцьо здорик, якшо я правильно зрозуміла... ну, зголошуюся... а шо робити треба? писанину свою скинути??
РідкіснаПадлюка
08.05.2006, 03:23
треба скинути на мило твори, написати хто, звідки, який регіон, як зв’язатися. після того, як твори будуть зібрані – прочитаємо і відберемо
Шановний пане РідкіснаПадлюка, будь-ласка, проясніть що Ви збираєте? Прозу чи поезію? Яким жанрам надаєте перевагу?
acid drinker
08.05.2006, 14:04
значить, свою місію перед суспільством я виконала. почитаєш - заціниш - будемо думати, чи варто розповідати пашпортові дані:)
РідкіснаПадлюка
09.05.2006, 01:57
поезію окремою книгою, прозу - окремо
Дзвінка-Рутенка
10.05.2006, 01:39
І нашо весь цей театр?
acid drinker
10.05.2006, 10:32
я вражена твоєю наївністю, дзвінко... шоб видатися))) тобто видатися - нам... а пану Падлюці - зайнятися чимось цікавим і хоч частково корисним для людства;)
стронґовський
11.05.2006, 09:36
Що я про це скажу. Шанси видатися є, але для того треба бути не початківцем, а більш-менш помітним /яскравим двотисячником. Такий проєкт справді є, і меценат в цього проєкту є, от тільки нащо Здорик взявся за тему, яка йому не по зубах... Для того, щоб знати процес, треба знати його учасників, їх твори та місце кожного. А Ромцьо.... НМД таким не є. До того ж, найбільша база даних молодих створена мною, і було б дивно, якби я її комусь віддав, щоб бути викресленим з упорядників.
А ви напишіть-но сюди: xmel @ ukr.net, надішліть твори, розкажіть про себе... Як не в цей проєкт, то, може, в инший. Я окрім всього разом з Остапом Сливинським роблю Міжнародний літературний фестиваль на Форумі видавців. І ще багато чого. Звертайтесь.
Все-таки, не достатньо розумію, що там світить у кінці тунелю?
А фантастика у прозовому томі може бути присутньою?
Або альтернативне питання: чи не варто украсти окремий том антологіх з фантастичних творів? Адже наш SPACER пише фантастичну ПОЕЗІЮ - рідкісне явище загалом!..
стронґовський
11.05.2006, 13:54
А вам необхідно, щоби обов’язково щось світило? Досить того, що не завалено камінням. І звідки така перебірливість :))) ?
РідкіснаПадлюка
12.05.2006, 00:56
Стронґовський обісрав і пішов. Не хочу з’ясовувати стосунки. Хочете - надсилайте Стронґовському. Але ідея моя практично вирішена. Спеціально не хочу видавати відомих, бо їх і так знають і друкують. Ось...
Шановні панове з усіх усюд! Зголошуйтеся увійти до антолоґії. Упорядник просто Здорик. Ще одне... Може, хтось має контакти Олени Степаненко зі "Смолоскипа" та Олега Романенка
Ромцю, це олег романенко, мій телефон 80973185314, вислав тобі смс, але, здається, поки що не дійшла. спитай у стронга мою електронну пошту, тут не хочу її чіпляти.
прошу всіх, хто побачить це моє повідомлення здорику, переповісти йому про це, дякую
acid drinker
24.05.2006, 23:12
романєнка!!!!!!!!!!!!!!!!
давно не бачилися)) до захарченка на тусу підеш?;)
А вам необхідно, щоби обов’язково щось світило? Досить того, що не завалено камінням. І звідки така перебірливість :))) ?
Взагалі то я не дуже перебірливий... Але все ж таки... :p
Є у нас така течія, чи то аморфно-літературна тусовка "позадесятники" називають себе.
У нас в офісі, практично зривається робота, коли хтось приносить чергову книжечку.
НЕ дуже хотілося б щоб 2000-ники втнули щось подібне.
о, Олег Романенко, а пан Стронґовський Ваші гранословівські книжечки хорошим людям дарує. І в мене є, тільки ще не читала :)
Олесь Бережний
25.05.2006, 19:30
З різних нетряних дискусій по різних форумах я зрозумів, що серед нульовиків є купа поетів і катма прозаїків. Згадувана тут "Квітослава" мені дуже сподобалася, але, нмд, автор заперечує свою причетність до нульовиків...
Цікаво, чи з"явилась якась нова нульова проза?
acid drinker
25.05.2006, 23:33
но-но-но, профет, романєнка читати треба, у нього речі просто суперські... я закохалося ше у то, шо в "літачку" якось було надруковане - а потім як почитало більше... супер, не пошкодуй часу.
vBulletin версії 3.7.0 Beta 3, © 2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2008