КПК

Показати повну версію : РОК?

RockerША
08.05.2006, 18:33
Тут хтось слухає Led Zeppelin, Slipkknot, The Doors, Sex Pistols.
Мені просто стало цікаво чи слухає тут хтось ці групи. :)

Prim
08.05.2006, 19:17
Трохи чув Сліпкнот.
Але то ж не рок.

RockerША
08.05.2006, 20:11
А шо по-вашому Slipknot? То взагалі не я писала, а мій товариш. А я слухаю трохи спокійніших панків)))

oleksus
08.05.2006, 22:50
Взагалі як добре, що в світі є нештампований рок.
Ще з 1990 року, коли прокотилася друга (чи ба третя? :D ) хвиля екстремальної музики (тобто вже після того, як з'явилася у всіх Metallica), переслухав я багато всіляких Napalm Death, Godflesh, Carcass, до яких теперішнім Сліпнотам як до неба рачки (якщо вже перло, то перло!).

Зараз (скажу, побувавши та погравши екстремальний та просто рок у декількох групах) музика перетворилася на якусь жувачку. Якщо термін "компресія" знайомий невтаємниченим в звукарську технологію, то загалом можна помітити, що усі рок-альбоми останніх принаймні чотирьох років, настільки "закомпресовані" (аби "гучніше" звучати), що схожі одне на одного, як, бляха, клопи-солдафони. Та ще й музику тягають одну й ту саму одне в одного, а перші тягають її з альбомів різних металюг 90-х та 80-х.

Тепера я трохи від "зовсім" екстріму відійшов, а коли хочется класного металу - слухаю славетних улюбленців з Квебеку:
http://voivod.com/images/albums/album_cover.gif

Оце група, так група! Недарма Jason Newsted (басист Metallica) після тривалого друзякування перейшов до них остаточно.

Хочете потужної та ЦІКАВОЇ музики? Слухайте VOIVOD!

Якщо пройтися по альбомах - от де розмаїття музики! На початку (1984) тут вам і справжній!! панк, і псіходеліка (88-91), і thrash, і - просто без компромісів класна гіпердрайвова музика! Альбом 1993 року "The Outer Limits" - це взагалі така штука, яку лише зараз люди починають по-справжньому заціновувати. Просто - нема слів!

Дуже рекомендую.

RockerША
08.05.2006, 23:20
Оце-так...чудова розповідь, дякую. А що думаєш про сучасний український рок? Чи він для тебе як такий не існує?

oleksus
08.05.2006, 23:54
А хто йо зна. Існує, звісно. От пам'ятаю, брав якось в магазині до рук одну шайбу класну, гурт "Щастя". Вже надумав купити, бо згадую.

А так - українського року знаю мало. "Гоп-ця" рок кштибу ВВ мені шось не до смаку, а самобутнього, такого хоча б як "Щастя" - не чув доси.

Я б із задоволенням створив таку собі folk-doom-stoner-rock банду, та співав би пісні кобзарського цеху під мега-соковитий низько-гітарний валовий драйв. Оце була б смакота! Ба може таке вже є? :cool:

Взагалі занадто рідко буваю на концертах. Останнє, де був - рік тому ходив на шалених металюг FLESHGORE. До речі, дуже інтелігентні хлопці.

Почитав про Рок Січ - стільки класних назв, а майже усе незнайоме. Хтозна, може серед них є шось пристойне послухати старому металюзі.

acid drinker
09.05.2006, 00:52
ну... український рок для мене особисто - то вій, старі добрі кому внизи, гадюкіни, які, на жаль, обіцяли наступний концерт років через 10, мертві півні, багато-багато іншого... флешгор - так, непогано... але з важкого мені найбільше подобається блековий flying - хоча вони, здається, не грають зараз..
а ше є купа маловідомих гарних хлопців, яких слухати в кайф... просто треба знати, де шукати

Gray
09.05.2006, 12:03
Флешгор - це просто м'ясо. Флаїнг - непогано, але досить одноманітно.
Мені особисто з наших груп сподобались Файрлейк (хоча чув лише пару їх пісень, а на жодний сейшен де вони були так і не потрапив), Ноктюрнал Мортум (чув за сам гурт давненько, але почув що вони співають менше ніж місяць тому), Малінконія (нічого нового в дум вони не привнесли, але грають гарно і я обожнюю просто голос Міхайлової; до речі єдина група на Рок-Січі якій я чув, що кричали "На біс!" до хрипоти в горлянках хоча, звісно, не на всіх сценах я був :) ), Конквест (знову ж таки нічого нового в пауер вони не привнесли, але грають якісно).

acid drinker
09.05.2006, 12:24
ноктурнали просто суперські хлопці, але я уникаю про них говорити в контексті українського року - по-перше, російськомовні, по-друге, дещо русофіли /причому від слова росія, а не рось... на жаль/. а от малінконія... на сайті можна скачати лише дві речі поки шо - не знаєш, де живе хоча б демка?

Gray
09.05.2006, 13:14
Щодо Ноктурналі не знав... :(

В записі в мене також є лише дві пісні що на сайті :( А в них їх вже дофіга. Може нарешті альбом запишуть. До речі, на сайті тексти всі англійською, а на Рок-Січі вони співали виключно українською (навіть кавер на Найтвішівський "Deep Silent Complete") і, я сподіваюсь, вийде навіть дві версії альбому - англо- та україномовна :)
До речі, щодо думу... Не однією Малінконією ж живі. Геть забув про Те Деум, ГрімФейс та Полинове Поле. Про останніх дізнався лише позавчора, коли вони виступали на Турхановому :) Їм би ще клавішників і взагалі було б супер.

RockerША
09.05.2006, 19:23
А взагалі дивно розташувались музичні сили після розпаду СРСР.... найбільш відомі лиш російські рокери, а наші..... ВВ не подобається своєю незмістовністю, а Океан Ельзи...навіть не знаю чи рок це...? Рок Січ і тому подібні концерти надзвичайно потрібні нашим хлопцям, може й у нас оживе ця чудова культура...?!!!

oleksus
10.05.2006, 00:02
STONER ROCK RULES!

but voivod rules over all

acid drinker
10.05.2006, 11:19
та оживе, куди вона подінеться... якшо сама не захоче - ми її реанімуємо, і то голосно. ну, хай вв і беззмістовне, але скрипку я як людину поважаю - як мінімум за країну мрій:)
2 Gray - ніколи більше не обзивай те деум думом, я колись на тому трошечки попустилася:) ну так, назва змушує помилятися, мабуть.. але те деуми - то таки шось не те, трошки блєєєку, трошки трешу, коротше, коктейль... а от полинове поле не чула:( принаймні не знала, шо то воно...

Gray
10.05.2006, 14:50
2 Gray - ніколи більше не обзивай те деум думом, я колись на тому трошечки попустилася:) ну так, назва змушує помилятися, мабуть.. але те деуми - то таки шось не те, трошки блєєєку, трошки трешу, коротше, коктейль...
Коктейль, але... Далі суто моє ІМХО: вплив дум складової там найбільш значний. Повільна музика характерна саме для думу (власне, його чи не головна риса). Дез та блек? Так, справді є. Причому першого більше ніж другого. От трешу чомусь не помітив. В принципі, якщо Те Деум класифікувати, то я згоден з metal-archives.com: death/doom. Кінець ІМХО :)

а от полинове поле не чула:( принаймні не знала, шо то воно...Якщо була на Рок-січі, то вони були в неділю на Вежі після "White" та перед "Вієм". Лисий соліст в темних окулярах по центру, і солістка зліва в кутку :)

acid drinker
10.05.2006, 19:09
нє, недільний шматок рок-січі, попри всю мою повагу до віїв, було проведено вдома, на відігріві... треба пошукати де-небудь, ти мну заінтригував;)
/про те деумів не сперечатимусь.. коротше, вони самі винні:)/

Gray
10.05.2006, 21:45
нє, недільний шматок рок-січі, попри всю мою повагу до віїв, було проведено вдома, на відігріві... треба пошукати де-небудь, ти мну заінтригував;)
Якщо достиучишся до цієї ФТПхи, то 10 днів три треки, які в мене є пробудуть тут:
ftp://ftp.univ.kiev.ua/pub/incoming/Polynove_Pole/

З.І. Пісня "Відьма" в живому виконанні мені сподобалась набагато більше ніж запис...

acid drinker
10.05.2006, 22:21
як не дивно, таки достукалася... дякую))

Kuku
10.05.2006, 23:11
А Linkin Park, Avril Lavigne, Evenescence, Limp Bizkit- Рок???

acid drinker
11.05.2006, 01:25
упсь... а якшо я скажу, шо то
а) лінкін парк - поп-ню-метал, якшо не гірше
б) авріл лавінь - може, колись в майбутньому і надія канадського блеку, але зараз точно мало від року
в) івансенс - гарна тьотя з непоганим вокалом, навіть поп-закос під готику, але нє
г) лімп бізкіт - хіба старі, і то не зовсім, -
це якимось чином тебе образить???

Gray
11.05.2006, 02:54
б) авріл лавінь - може, колись в майбутньому і надія канадського блеку, але зараз точно мало від року
Ась????????

:D :D :D

acid drinker
11.05.2006, 11:48
ги-ги)))
до того є довжелезна передісторія... колись один мій знайомий, дивлячись якогось кліпа тату, видав: "як ці тьолки виростуть, то стануть новими рамштайнами". валялися ми довго. а потім... не наю точно, чи він же, але при перегляді лавінських кліпів і фоток вирішив, шо отака фігня, малята, вона може бути надією блеку, але якшо то станеться, у блеку надій більше не лишиться:)
з.і. нещодавно приятель скинув на мило отаке:
"Как стало известно от менеджмента финской группы NIGHTWISH, заявку на вакантное место вокалистки подала известная российская певица Алсу (полное имя Алсу Ралифовна Сафина). В адрес группы поступила демо-запись нескольких песен из репертуара NIGHTWISH в исполнении Алсу. Музыканты группы NIGHTWISH пока окончательно не определились с решением по поводу всех кандидаток, однако отметили выдающиеся внешние данные русской певицы и тембр ее голоса."
Не знаю, правда это или нет, но пугает как-то
так шо лавінь - то далеко не найстрашніше, шо трапляється з музикою...

Gray
11.05.2006, 12:43
з.і. нещодавно приятель скинув на мило отаке:

. . .
Навіть якщо це правда, то "выдающиеся внешние данные русской певицы и тембр ее голоса" - це щоб не образити "известную российскую певицу"? Який тембр голосу? В металі практично кожна співачка має не "видающийся тембр", а просто меццо-сопрано, поставлене в консерваторії (будь то Тар'я, Сімона з Епіки, солістки After Frover, Tristania, Haggard тощо), а який тембр Алсу? Рівня їх "Фабрики звезд" чи як його там?

З.І. Дайош Міхайлову в Найтвіш! :) Вона там буде по-українські Deep Silent Complete співати :) А може й інші...

oleksus
11.05.2006, 15:23
Йой, панове, що ви слухаєте, у мене просто серце холоне. :(

Як шкода, що нині люди в основному слухають те, що їм пропонує армада маркетологів, а справді самобутні колективи просто не доходять.

Ще років десять тому меломани ШУКАЛИ музику, кожну знахідку смакували, намагалися знайти щось несхоже, нетипове.

А тепера - метал в свідомості пересічних слухачів чомусь наскрізь пройнятий готською лихоманкою, усюди бліді обличчя, позування, жіночі однотипні "камерні" виспівування або несамовитий зойк. А з боку відео - якась клоунада кштибу СЛІПНОТ і со. Де музика? :scared:

Я б радив вже потихеньку почистити готські навіювання в свідомості, бо цей блідий романтизм не дає розвиватись музиці - всі ж мають за належне хоч якось долучитися до готичного стилю.

Кажете, DOOM?
Ті із шановних думстерів, хто слухав групи Winter, Saint Vitus, Esoteric - зрозуміють, про що йдеться.

А от, якщо взяти thrash - ті, хто вподобав, скажімо, SADUS, на 99 відсотків "промотованих" колективів навіть не подивляться.

Liet
11.05.2006, 17:43
Оффтоп:
Може мені все ж хтось пояснить, навіщо взагалі ділити музику на стилі?

Gray
11.05.2006, 17:48
Йой, панове, що ви слухаєте, у мене просто серце холоне. :(
Люди слухають те, що їм подобається. Не більше і не менше. А не для того, щоб вихвалятись своєю маргінальністю... ;)

З.І. До речі, хтось іде на Rage (22 травня), Haggard+Samael (10 червня), Obituary (20 червня)?

Prophet
11.05.2006, 19:18
уникаю про них говорити в контексті українського року - по-перше, російськомовні, по-друге, дещо русофіли
Ага, а русофільство згадуваних тобою Гадюкіних, точніше отого їхнього головного, межує з українофобством. Так що роби висновки.
Звідки так думаю? У жж кілька скандальчиків було на цю тему.

acid drinker
11.05.2006, 22:26
точніше отого їхнього головного
муррр... гадюкіни - то не особиста думка їхнього, як ти висловилася, головного, а доволі непогано зіграний і вже мертвий, на жаль, гурт, який стояв біля витоків українського року. і мені шалено байдуже, шо він (головний себто) думає у вільний час - музиканти повинні імпонувати творчістю. і тому я назвала ноктурналів русофілами - незважаючи на мою безмежну до них любов і повагу, тексти їхні таки далекі від українськості. гадюкіни ж - милий стьоб, але ти б бачила, як на них реагували дорослі дядьки на останньому концерті...
щодо маргінальності смаків сучасної молоді... ну так, у мене лежить концерт сліпкнота - то гарне шоу... але чи стаю я від того попсовішою? а ше не так давно я дістала найповнішу у києві колекцію венома, і шалено з того пруся... але то так само не робить мене "тру" (блін, ненавиджу те слово). рок потрібно відчувати, і чим гірші люди, які вміють по-справжньому відчувати ін флеймзів від людей, які вчуваються у гіпокрісі? по-моєму, робити великі печальні очі і гнати на смаки людей, яких - і людей, і смаки - толком не знаєш... ну, негарно трошки. після того поста відчуття приблизно такі ж, як коли на мій захоплений спіч про інгві мальмстіма злий метоліст відповів шось приблизно таке: "інгві??? тримайте мене четверо.../і мрачний повішений смайл/". а інгві - то супер... одна з найліпших колись мною чутих гітар. просто мені лише 19, у мене ше купа часу попереду, і я встигну нашукати гарної музики, дозвольте боги мені розібратися з тими сорока гігабайтами, шо у мене зараз висять. і якшо я не наю якихось крутих думерів (між іншим, про дум ми говорили поки шо в українському контексті, світовий я не чіпаю, бо чула хіба крематорі), то це ше не значить, шо я їх не знатиму. всьо))

oleksus
12.05.2006, 01:34
Пробачте на марному слові, зовсім не те хотів сповістити, що ніби "як хто не знає якоїсь музики, то це не є круто". Я більше НЕ знаю, ніж знаю, і усвідомлюю це. Просто є ситуація, коли муз-промисловість іде ЗА людьми. Це коли колектив грає, промисловість слухає, цікавиться, і нарешті цікавиться настільки, що бере продавати творіння де тільки зможе.

Наявно спостерігаємо ситуацію, коли промисловість ВЕДЕ людей, і таки диктує смаки. Колектив грає, промисловість слухає, ТІПА цікавиться, вносить свої "корективи" (так зараз не грають, хлопці, додайте трохи шоб отак звучало, і це нічого що дерте - нехай)

На стилі можна й не ділити (принаймні, словами), але що робити, коли люди грають одне й те ж, бо воно "обкатане"? Коли навіть українською співають переважно, якщо розібратись, на ірландські мелодії?

шукайте вільних стежок.

Дивіться, і у політиці схожа штука: є свої "перформери", на них всі дивляться, плюють чи хвалять. А є ті, хто справді "замовляють" усю музику, розробляють стратегію її просування, - і їх не видно.

Дай боже усім того стану свідомості (не обов'язково із втручанням зовні), коли можна по-справжньому кайфанути від чогось нового (не тільки в музиці).

Але боронь боже заперечувати комусь слухати музику до смаку.
У кожного часу свої завдання. Зараз немає Лінкольна, є Буш. Хоча, насправді, його ще більше немає, а всі гадають, що він є!

шо, афтопік.

Не знаю, що краще для сприйняття альбому, коли у тебе їх 40 гіг, або коли за однією шайбою ганявся два тижні. Це не іронія, я справді не знаю.

Ше ніколі музика не була такою нав'язливою, як ото зараз. Авріл Лавінь? А ви спробуйте знайти LUSH, знайдіть CATERWAUL. Є лише в інтернеті?
Чи взагалі нема поблизу? Вам сподобається, гарантую. Шукайте вільні стежки.

Це не маргінес, пробачте. Це цікава, щира музика від серця. І такої музики - безліч, її варто лише знайти. Вона ховається у форумах, в листуванні, в домашніх лейблах, котрі досі обмінюються навіть касетами(!!!). Якщо ви почули незнайомі назви - це не маргінальність. Це значить, що ваш муз.ділер не вважає, що вам треба знати про щось таке. "Хай купують те шо є"

Простір засмічений. Колись були спеціальні люди, які його прибирали. Тепер є спеціальні люди, які його засмічують капітально.
Але і в цьому просторі можна знайти перли! Якшо є люди, які досі заслуховуються чарівним Мальмстіном, то їм і сліпнот лише на користь піде!

Я певен, що ви знайдете свою унікальну стежку серед перенасиченого SPAMом простору;
вельми приємно слухати людей на цьому форумі, не важливо про яку музику!
Щастя усім.

acid drinker
12.05.2006, 09:34
Це не іронія, я справді не знаю.

віриш, я теж не знаю... я так підсіла на металліку - упродовж добрих двох з половиною років збираючи їх повну дискографію у своїй провінції і без нета. я так підсіла на мальмстіна - вже місяць-другий намагаючись його знайти і досі маючи півтора альбоми - бо всі обіцянки його принести у повній версії і з відео чогось обломуються. але. я зовсім по-іншому підсіла на аксепт - просто поставила у вуха їхню емпітриху, яку мені принесли наступного ж дня після того, як я сказало "ХОЧУ". навряд чи є особлива різниця. річ у музиці. у самій музиці всередині. і якшо я, незважаючи на то, шо іноді злючі метолісти таки криво поглядують, досі ставлю в плейліст арію, бо обожнюю засинати під такі речі - то значить, шо в арії теж багато є. хоча вона й легкодоступна. хоча після прощання з кіпеличем я арію практично не впізнаю - тому й не цікавлюся особливо.
віриш, олексус, половини тобою вказаних назв я не знаю. елементарно просто - воно не є комерційним - рекламованим - розповсюдженим, тому визбирувати навіть інфу доводиться по крихті, спершу шукати знайомих, які тим цікавляться, а потім вже... мені пощастило з льошкою - він просто побачив у мені людинку, з якою можна поділитися, і то, шо принесено було практично все одночасно, то таки весела річ. лишається тільки здогадуватися, де ці речі шукав він...
про нове в музиці. гарний товариш, фен важкого і злючого, колись сказав, шо не знає жодної нової речі, яка б його зачепила. і, мабуть, років за десять ситуація мало зміниться. навіть останній альбом аморфісів - доказ того, шо чуваки попсяться потрошку... і того мені страшно слухати альбоми августа 2004-2005 року, бо мене шалено пропер виданий 1987 і не хочеться псувати враження. смішно, правда? є винятки, але винятків мало. європа деградує, америка то вже давно зробила, можна було б зробити ставку на, припустимо, ту ж українську музику, бо у неї до зараз було дуже мало і все ше могло б бути попереду... але комерція зараз таки процвітає, і ті, хто не розраховують на публіку, знаходять собі вакантні місця двірників та сторожів, як у старому доброму радянському союзі. БО. "яка різниця між лід-гітаристом і піцою? - піцою можна нагодувати сім'ю з трьох чоловік"...):

Gray
12.05.2006, 13:46
Ну в мене проблем з діставанням нема :) В першу чергу кілька знайомих, які слухають аналогічну музику (от менш ніж за добу мені виклали на ФТП: ftp://ftp.univ.kiev.ua/pub/incoming/Vincent/ ;) ), по-друге один гарний друг з халявним високошвидкісним інетом (хоч він сам слухає реп _буе_, але заради мене шукає в інеті і викачує що потрібно) і по-третє завжди є "Кор" та "Два Меломани" :) В першому можна прийти і у Жори замовити диск (в минулому році мені щось підказує, що я став першим в Україні власником дебютного альбому гурту Timeless Miracle :p ). В другому, я знаю, навіть СД-Р по замовленню з музикою якої нема на ліцензійних аудіо-сд пишуть.

oleksus
12.05.2006, 22:50
(от менш ніж за добу мені виклали на ФТП:

Клас! Ну, і як вінтер? Заціни, який звук! У мене були колись радянські колонки С90 та самопальний підсилювач, ох як там звучала ця шайба! Стільки простору у міксі, ніхто нікуди не лізе, але яка міць. Чогось зараз ніхто так не міксує (з цього приводу окремі звукорежисери вже починають висловлюватись, де, мовляв, подівся діапазон частот та динаміка? а в дупі він подівся. Слухаєш сучасні мікси, особливо важкої музики, - усі ніби поспішають швидко-швидко напхати звуків якомога щільніше).

Есотерік слухав не всі, що на тому ФТП, але було в тому ж дусі, лише курити треба було більше. ;)

Розумієш тепер, шо я мав на увазі, коли писав про "музику вільну від блідих готів"? Такі хлопці як Вінтер дають змогу хоч на певний час звільнитись від тих кліше, які тепера називають "дум". Ото ж маю сумні волання глибоко у дупі, бо дум - то є міць. :D

to acid_drinker

Я шось теж нещодавно знов металіку дістав, але тягне в основному на Justice for All. А шо ти скажеш про їхній останній витвір? По-моєму шось хлопці не тих грибів у юшку кинули.

А як тобі King Diamond? Особливо 1987-1993, не пізніше, бо там вже якесь мудрування (хоча іноді теж трапляються чудові перли!). Розкажу, яка сталася одного разу історія. Мене в школі так надовго заскочив King Diamond 87-й Abigail та 88 Them шо я я склав листа зі своїми враженнями, а потім - через 4 місяці - якийсь пан Edward Val з Roadrunner так розчулився від того листа (3 сторінки), що зробив нечуване: подарував підбірку усіх шайб (на той час, 1990 рік). (перепрошую, що так густо насмітив словами "я" та "мене", але вже отак) Тоді дістати одну шайбу - це була подія, і всі "розписували" її по касетах та бобінах. Коли надійшла та бандеролька, вся наша металічна тусня отримала тимчасовий зсуф мозку; ми в перебували в шаленій ейфорії місяців зо три, (почали писати листи куди тільки можна, але дарма!) поки я виявив в собі повну відсутність жаги до колекціонування, і не розпродав потроху усю цю красиву шайботеку.

Але Кінг 87-88 року досі мене пре під настрій. Він справді дуже красивий, навіть моя мамця перлася.

І все ж таки вельми рекомендую послухати VOIVOD, принаймні '91 "Angel Rat", '93 "The Outer Limits", та останній альбом, де грає Newsted - просто перлини у будь-якій фонотеці, бодай і на 100 гіг! До того ж, кавери Пінк Флойд та Кінг Крімзон жодна з команд металюків ще так не грала!

oleksus
12.05.2006, 22:58
До речі, у мене теж є такий старий приятель - металіст, якого вже давно "нічого нового не пре".

А як вам, панове, такий шведський гурт, як MESHUGGAH? Він досить відомий, і в CORE його знають (хоча певний час дивились трохи косо, бо музика, хоч і дуже важка, але ні на кого не схожа!) Варто зацінити.

acid drinker
13.05.2006, 01:15
шось хлопці не тих грибів у юшку кинули
та не тільки не тих грибів - вони блекоти нажерлися і почали шаманські пісні вити... не треба було ньюстеда гнати, а тим більше не треба було в гурт латиноса... та вмерла металліка, ше разом з бартоном дохнути почала...

RockerША
13.05.2006, 10:04
Ну а соліст Led Zeppelin - захлинувся власною блювотиною :confused: звиняйте звичайно за таке слово.....щось не щастить рок-музикантам..... :(

acid drinker
13.05.2006, 11:26
нє, слово "не щастить" тут не пасує, сонце)))
цікаво, скільки б ти протягнула з таким стилем життя...

oleksus
13.05.2006, 13:18
не треба було ньюстеда гнати, а тим більше не треба було в гурт латиноса... та вмерла металліка, ше разом з бартоном дохнути почала...

Ньюстед каже на своєму власному сайті (http://www.chophouserecords.com/) , що останній Войвод - це його краща робота як баснюри взагалі.

А щодо того, шо разом з Бартоном металіка стала дохнуті - трохи не погоджуся. Подивіться останні концертні ДВД, які пісні вони грають в основному? 88-го року! Чому? Тому шо це саме м'ясиво! :D

acid drinker
13.05.2006, 13:32
олексус, я не хотіло сказати, шо джастіс фор ол - це гірше... він трошки сухуватим вийшов, того не забереш, трошки занадто концептуальним і ідейно-спрямованим. але непоганим цілком. зате потім - металліка стрижеться (ех.. а який гарний був патлатий хетфілд), робить гарний чорний альбом, який, за висловом одного критика, привернув до їх творчості навіть далеких від металу людей. думаю, не варто пояснювати, про шо то свідчить. власне, ніц поганого у популяризації гарної музики нема, все кул, але потім - вони ж п'ять років мовчали, а то теж про шось свідчить. і після того повернулися на сцену з хард-роковими лодом і ре-лодом. все. нє, то прикольна ідея - видати альбом кавер-версій, гараж інк. досі один з моїх улюблених. але металліка, та металліка, якою я її досі відчуваю, закінчилася у середині дев'яностих.
за ньюстеда рада. він непоганий дядько. металліка сама винна:) і дякую за лінк...

oleksus
13.05.2006, 14:23
він трошки сухуватим вийшов,

Отож. Ньюстед їм досі пробачити не може, що так тупо убрали бас. От, якби його перезвели, зробили, як зара роблять REMASTERED!

Дзвінка-Рутенка
14.05.2006, 03:52
The Doors - SUPER!!!!!

RockerША
14.05.2006, 13:11
Так The Doors - це класика... старий рок дає можливість розслабитись.

RockerША
14.05.2006, 13:13
Як вам група The Rasmus? Чи вражає чимось, чи то звичайна прохідна команда? І чи вважаєте ви це справжнім роком?

acid drinker
14.05.2006, 13:47
маразмус???
моторошний гурт. типу оті готомальчики? по-моєму, команда не просто прохідна на роковій сцені - вони команда, яка до рокової сцени прив'язана так само, як я до космонавтики...

oleksus
17.05.2006, 11:02
Ось хлопці, які роблять справжнє мистецтво. Вони неповторні, і про них кажуть, "є просто death metal, а є IMMOLATION".
http://www.everlastingfire.com/immolation/HarRuin.jpg

Дивіться свіже суперське
ВІДЕО (http://www.vs-webzine.com/go_mp3.php?Idmp3=396) (41 мег)

acid drinker
17.05.2006, 11:47
закордон?... /зітхнуло.../

=ODiN=
17.05.2006, 18:34
А можливо краще робити це все у інших напрямках??? :cool:

acid drinker
18.05.2006, 02:14
у інших? одін, я правильно зрозуміла з твого профілю - ти реп пропагуватимеш? думаєш, варто? ми тут про музику спілкуємося наче...

IRENKA
11.06.2006, 23:47
я слухаю Slipkknot, а отLed Zeppelin, є одна хороша пісенька Stairway To Heaven, просто я не дуже ним захоплююсь от власне все

Masoret
11.06.2006, 23:54
я слухаю Slipkknot, а отLed Zeppelin, є одна хороша пісенька Stairway To Heaven, просто я не дуже ним захоплююсь от власне все
Кажуть входить в 10-ку найкращих рок-творів.

acid drinker
12.06.2006, 00:18
хм... цікаво, а шо у тій десятці ше? бо сходи в небо таки варті...

X_EMO_I'mOFucknK
12.06.2006, 17:48
Коротше кажучи рок живий, і якісь придурки їого не виживуть з цього світу.
Хоча те що зараз творится у світі мене лякае, рок культура перестає лякати, зараз більшість попсовиків вдягаются як повині вдягатся рок зірки!!!
Повбивав би тих драних стилістів!

acid drinker
12.06.2006, 18:03
ну.. то ж закономірно - хіппі теж спочатку типу були унікальними і висловлювали абсолютний соціальний протест, а потім їхні джинси-кльош з кислотними розводами почали таскати представники яппі, бо то - модно. зовнішність - далеко не головне; наскільки я помітила, акцентують зовнішність зазвичай або глемери, або зовсім важковики - але у стилі дімму боргерів тіна кароль не бігатиме, думаю. та й не повинен рок лякати... рок - то світогляд, він або сприймається, або нє...

X_EMO_I'mOFucknK
12.06.2006, 18:35
То бунтівний світ огляд, який примірного просто зобовьязаний лякати, консерватори повині під столи залазити коли бачать рокера, але в наш час.. тобто у нашій країні, усе як завжди шкереберть!

acid drinker
12.06.2006, 18:38
та ну)))
консерватори повинні біситися і плюватися розгромними словами, шо вони успішно й роблять. під стіл вони полізуть хіба як прийти до них в гості з бензопилкою і пояснити, шо охорона вже не допоможе. але ж ми добрі, правда? і до кардинальних заходів не вдаватимемося... бо на біса рок-культурі ше кілька варгів вікернесів?

X_EMO_I'mOFucknK
12.06.2006, 18:52
Хм, а з бинзопилкою то ідея=)
Настане час, точніше складутся обставини, тоді й таке настане, але поки народ облизуе лапу о їому влада простягнула, і поки молодим нічого не заважає, то все буде по доброму, але дай повод, і як залунають группи по україні з піснями про бунт, як поїдуть підтримувати акції, тоді подивимся, що почнуть робити люди при владі.

acid drinker
12.06.2006, 19:11
ну... тоді то не року діло навіть - не сумніваюся, шо рокери в якомусь такому бунті взяли б участь, але, по-перше, до нього не дійде, а по-друге, вони там не єдиною силою будуть...

X_EMO_I'mOFucknK
12.06.2006, 19:15
Хмм, здается тільки рокери і повині брати у цьому участь, ну і ще деякі представники незадоволених, але я мав на увазі незадоволених музикантів, так як тема називается "Музика".
Те що в нас УСЕ через жо, то я знаю. Але згадать хоча б помаранчеву *тупу* революцію, навіть там, рок був обраний більшістью виконавців.

acid drinker
12.06.2006, 19:23
та да, тому шо легкий рок - то найліпший консенсус... океанів ельзи слухають не тільки гоподєвачки - і не тільки недорокери. по-моєму, оптимальний підбір. у межах такої музики можна робити "революційні" випади - а спробуй революційно випасти у межах рожевого попу? або, з іншого боку - спробуй змусити людей, які знають ото сердючку і баскова, проникнутися позитивними ідеями під ой, ска чи - не приведіть боги - важкезний метал...

X_EMO_I'mOFucknK
12.06.2006, 19:25
Дам, та усьому свій час, і свое місце, все я звалюю з форуму, тошо в мене бошка плавится...Було приемно поговорити.

acid drinker
12.06.2006, 19:31
не сумніваюся - після такої оперативної швидкості спілкування голова може запросто розвалитися... тим паче в цю погоду... удачі, з'являйся, цікавий ти співрозмовник))

X_EMO_I'mOFucknK
13.06.2006, 18:41
Дякую.

Prophet
14.06.2006, 01:20
Кажуть входить в 10-ку найкращих рок-творів.
По версії якогось там суперавторитетного західного рок-радіо, Stairway to Heaven стала піснею століття.
Я всю творчість Led Zeppellin обожнюю.

Ящірка
09.07.2007, 23:25
Рок це так, особливо старий, тому шо зара бринькають по більшості слухати не можу...

Looser
14.10.2007, 12:27
Ну, не все так погано. Скажімо, є прекрасний гурт "Muse".Додайте сюди "The Killers", "Snow Patrol", "Breaking Benjamin" - і буде вам щастя!

Nice Gothic Girl
17.10.2007, 11:40
тру.я один проголосував за "Ууу.....шось страшне-повбивав би...."...мего....

Neofita
17.10.2007, 16:13
а Океан Ельзи...навіть не знаю чи рок це...?

А шо ж тоді можна назвати роком у нас в країні, якшо не Океан ?!!!!!! Ну ВВ, звичайно, Гадюкіни, Мертвий півень. Можна ше перераховувати довго. Ое відрізняється від вищезгаданих гуртів, та це не означає, шо він гірший! Може просто прослуховуючи їхні альбоми у вас може скластися враження, що там шось хтось косить під попсу(яка єресь!!!!), то підітть до них на концерті і най той драйв, який витає в повітрі повимітає з ваших голів, всякі крамольні думки, шо ОЕ не рок!!!

Neofita
17.10.2007, 16:15
Я всю творчість Led Zeppellin обожнюю.

О Led Zeppellin -це моє життя. Звичайно після Океану Ельзи, Дорз і Бітлів:)

acid drinker
17.10.2007, 20:02
цікава підбірка...
а вам який ОЕ більше подобається - ранній чи пізній? ;)

Looser
17.10.2007, 20:45
цікава підбірка...
а вам який ОЕ більше подобається - ранній чи пізній? ;)
Ну, особисто мені, - ранній + увесь зрілий (закічується альбомом "Суперсиметрія").
Пізній щось не дуже:bu:

acid drinker
17.10.2007, 21:16
взагалі-то цікавилась я в Neofita'и, але вам теж вдячна за висловлену думку =)
/шо цікаво - погоджуюся :)/

Neofita
18.10.2007, 13:23
взагалі-то цікавилась я в Neofita'и, але вам теж вдячна за висловлену думку =)
/шо цікаво - погоджуюся :)/

Я взагалі то погоджуюсь з Looser, але не до кінця. все до "Суперсиметрії" мені погдобається набагато більше, ніж те, шо слідує за нею, але це не означає, шо Глорія і Міра гірші. Вони просто інші, тим паче, слід вважати, на ті події, які сколихнули групу. В платівках нової групи чути впрану руку Мілоша й чернявського.Хоч я надавала перевагу вправним рукам Шурова і Гудімова:)Та й це не значить, що хтось кращий, а хтось гірший.Просто кожна людина індивідуальна і їй присущий власний стиль. Якби нові хлопці стали б косити під старих, то б це мені здається лише б могло дратувати. Бо копія, як відомо, завжди гірша від оригіналу

Bobua
19.10.2007, 13:17

важко збагнути про що все-таки тема (назви теми й опитування суттєво різні): рок чи важкий рок?
різниця величезна: важкий рок, як мені казали, то суцільне неперерне гудіння (акустичне) :)

Led Zeppelin має й перли (для мене), але не певен, що то дійсно хоча би рок :8 :

1969-1979

Dazed And Confused (є й варіант на 26 хвилин :aga: )
Black Dog
The Battle Of Evermore
Stairway To Heaven
Going To California
D'yer Mak'er
Kashmir
In The Light
Down By The Seaside
Boogie With Stu
Black Country Woman

Tea For One

All My Love
....

там і Boogie... і елементи Кантрі... ще хтозна-що

Shine
24.10.2007, 11:47
Обожнюю голос соліста Slipknot,музику System Of A Down...та взагалі я люблю Tokio Hotel,але я думаю,що тут цю групу за рокерів ніхто не вважає...:8 але це моя особиста думка...:8 А взагалі Рок-музика-це найкраще що може бути у житті людини!!!!:yahoo: Рок-музика-то і є життя!!!!!!!!!:victory:

nomadss
25.10.2007, 23:58
Для мене рок - це воля!

На мою думку, рок-музика зароджувалася як протест (проти стереотипів, масової культури, влади і т.д.). Зараз не так багато чинників для розвитку справжнього року, адже в нас "демократія"! Але, на диво, рок-культура існує!

Nice Gothic Girl
26.10.2007, 10:28
я не слухаю рок.хоча б тому,що мене не пре.я не слухаю і Сліпкнот,і СОАД,і напевне при зустрічі наб"ю пику братам з ТХ...я слухаю "трохи" іншу музику....зовсім іншу..ненормальну,параноїдальну,жорстоку і неестетичну..але мені подобаєцця...і фсьо.

Phoenix_Ukraine
26.10.2007, 19:21
Останнім часом не дуже впирає рок, але це все настроєве...
Взагалі рокова культура мені дуже імпонує! На концертах енергетика просто вражаюча, і, як не дивно, позитивна! (правда, можу, не на тих концертах був...)

RockerША
26.10.2007, 21:34
важко збагнути про що все-таки тема (назви теми й опитування суттєво різні): рок чи важкий рок?

Led Zeppelin має й перли (для мене), але не певен, що то дійсно хоча би рок :8 :

Я мала наувазі увесь рок з усіма його гілками відхилень (хард, метал, глем, панк.... і т.д.).
Щодо Led Zeppelin - так це - РОК. Це дійсно рок, багато-багато більший ніж те, що було пізніше. Так, є там усілякі елементи, але сама сутність! Сутність - рок. Так само можна казати про Дорз - чи то рок, чи ні. В принципі, чимось вони схожі. Але це - рок. Той, яким має пишатися населення планети Земля (а не всілякими там Сліпкнот, які не мають жодного сенсу й будь якої мелодики).

Nice Gothic Girl
27.10.2007, 01:09
)))Libido Airbag - не рок.точно....

Bobua
02.11.2007, 15:02
Я мала наувазі увесь рок з усіма його гілками відхилень (хард, метал, глем, панк.... і т.д.).
Щодо Led Zeppelin - так це - РОК. Це дійсно рок, багато-багато більший ніж те, що було пізніше. Так, є там усілякі елементи, але сама сутність! Сутність - рок. Так само можна казати про Дорз - чи то рок, чи ні. В принципі, чимось вони схожі. Але це - рок. Той, яким має пишатися населення планети Земля (а не всілякими там Сліпкнот, які не мають жодного сенсу й будь якої мелодики).

Тоді й Pink Floyd i Deep Purple теж рок. Дивно, що їх в цій темі не згадали!? :confused:
принаймні google так каже... (за таким запитом: Floyd OR Purple site:http://litforum.net.ua/showthread.php )

Bobua
02.11.2007, 15:08
Я мала наувазі увесь рок з усіма його гілками відхилень (хард, метал, глем, панк.... і т.д.). ...

Але чому тоді опитування: Що для вас важкий рок?
Я схиляюсь до першого вар. відповіді, але не відповідаю, бо на початку теми не дано визначення для терміну важкий рок, а сам маю явно не таке уявлення як решта:
важкий рок, як мені казали, то суцільне неперервне гудіння (акустичне) :)

untitled
02.11.2007, 15:11
якесь не обдумане опитування////

acid drinker
02.11.2007, 22:13
ну знаєте, півтора роки висить, тут вже пізно говорити про необдуманість, чи не так?
щодо суцільного акустичного гудіння - я, людина, котра слухає і просто рок, і важкий рок (рамки, рамки де??), і дуже важкий метал, - погодитися не можу. може, у вас навушники поламалися?

StarWolf
26.11.2007, 17:16
Музика настрою, можливо душі. Скоріш за все таки останнє.

ovr
26.11.2007, 17:40
це про будь-яку музику можна так сказати.

Soul
29.01.2008, 17:37
Blood, Sweat & Tears- хороший старий гурт

Бен адар
08.02.2008, 01:32
пінки-прогресів/арт рок
аріа гіп- прогресів,хард
зеппелін теж прогрессів,хад... це найкраще в музиці...не засмічені групи!!! і це не всі список великий

Anatema
14.03.2008, 16:12
А я взагалі культ оф луна слухаю...мож ніхто і не знає шо воно таке:)

Niemand
30.03.2008, 21:47
я слухаю панк..Хоча і іншу музику сприймаю цілком нормально.Радію,що знайшла себе в цій субкультурі.=)

ROMB
31.03.2008, 14:40
я слухаю панк..Хоча і іншу музику сприймаю цілком нормально.Радію,що знайшла себе в цій субкультурі.=)

А по вашій прозі не скажеш, шо ви любите панк

Niemand
04.04.2008, 15:46
я взагалі позитивна особистість..Просто всі переживання залишаю в собі..Через те,така моя проза і виходить.=))

+XIRUS+
01.06.2008, 21:34
Готи Найкращі.