КПК

Показати повну версію : KRODA як вона є

acid drinker
13.05.2006, 02:37
сьогодні один могильний друг зробив страшне діло - показав мені
http://www.kroda.com.ua/
там лежать тільки два треки. а мене порвало на дрібні шматки - ноктурнали то вже пройдений етап, як би я їх не любила і не поважала. тепер є оці хлопці...
зацініть, подивіться, почитайте... і якшо раптом хтось знає, як знайти їх не через замовлення на сайті - розкажіть... :8

Liet
13.05.2006, 22:59
Викачав. Послухав.... Ну не моя це музика. Пышов далы слухати гурт Карна.

ЗІ.
А сайт класно зроблемно ;)

acid drinker
14.05.2006, 13:44
уфх... карна... таки трошки не та музика, після якої на кроду підсісти можна. власне, ми зазвичай по різні боки барикади - нс-блек і альтернатива відстоюють дещо різні позиції.

Liet
14.05.2006, 14:34
уфх... карна... таки трошки не та музика, після якої на кроду підсісти можна. власне, ми зазвичай по різні боки барикади - нс-блек і альтернатива відстоюють дещо різні позиції.
Я поза всіма барикадами. Я в принципі безліч різних музикальних стилів люблю. Тож думаю мене не можна віднести до якоїсь групи людей ;)

acid drinker
14.05.2006, 14:45
з радістю вірю. я ж теж трамвай. не про то йшлося. просто згадався мітинг за легалайз на михайлівській, коли ми одночас влаштовували там же мітинг проти... здавалося б, усе гарно, круто, ото прийшли ушльопки-планокури зі своїми там-тамами, прийшла гордість нації, свідомі люди... фіг там - серед тих ушльопків була купа моїх друзів. розумієш? у певний момент виявляється, шо така маленька річ, як, наприклад, розбіжність крода - карна, є шалено важливою. перші, якби там опинилися, стояли б з нами, другі - з ними. поки не починається реальне життя, того не видно...
але це так, ліричний відступ. невже ніхто не має цього гурту?...