Показати повну версію : Екзамени на носі!!!!
RockerША
14.05.2006, 12:57
Кінець весни...була б чудова пора, якби не екзамени... Я от перший раз здаю у цьому році. І трошки хвилююсь. :confused: Скажіть, чи це не смертельно і не страшно? Дуже боюсь завалити, хоча добре навчаюсь... Буду чікати ваших розповідей, як ви здавали свої екзамени!
Я так розумію, що ти зараз у 9му.
Екзамени 9го класу - то халява.
Головне - добре підготуйся.
acid drinker
14.05.2006, 14:04
ой, як я тобі співчуваю)))
у мене зараз попереду ше п'ять тижнів літнього триместру, по вісім пар на тиждень, а потім чотири іспито-заліки... і хочеться мурчати від задоволення і усвідомлення свободи:)
Можеш і не готуватись. Просто постарайся зайти останньою - коли викладачі будть спішити на інші іспити, тоді твоя відповідь триватиме 3 хвилини і 11 балів тобі гарантовано;)
http://infostore.org/info/531128/session_.gif
Ось що я думаю про всі ці кляті іспти. Хочу назад в 9ий клас :8
RockerША
14.05.2006, 15:49
Хотілося б, щоб все далось легко. Всі говорять що халява. Всі, але не батьки...
Взагалі батьків слухати треба:). Впринципі - це одна зі шкіл життя, екзамени. Через неї має пройти кожен, і то своїм виробленим способом. Слово за тобою! Удачі!
RockerША
14.05.2006, 18:33
Згадую іспити у музичній школі... ото було...ручки-ніжки тряслися... не особливо приємне відчуття :confused:
acid drinker
14.05.2006, 18:43
ага... пальці не туди втрапляють, зі слухом шось страшне твориться.. добре, шо я її вчасно покинула;)
RockerША
14.05.2006, 18:46
ая нє....таки закінчила...сім років...отак от! :p але руки дісно тряслися і грати було неможливо, особливо враховуючи те, що у залі сиділи старі каргенції і голосно балакали..... :mad:
Каргенції - це ти, да.. мошьно двінула:)
RockerША
14.05.2006, 20:49
А по іншому й не можна..... сиділили і балакали, як на базарі торговки :mad:
acid drinker
14.05.2006, 21:04
страшні люди о_О..
але будь готова до того, шо на іспиті вони тільки час від часу шептатимуться - а то бойовий дух теж не піднімає...
RockerША
14.05.2006, 21:21
І інстинкт самозбереження тут не допоможе....
Когті і зуби тоже в роботу піти можуть.. с последствіямі конечно:)
RockerША
14.05.2006, 22:47
Ну да...а потім замість зубів у роті клавіші..... :D
RockerША
14.05.2006, 22:47
А під когтями струни...
)))насправді іспити шкільні - то така прикольна пора, коли можна найчастіше плакати(від сміху)...мої іспити 9 класу - то була сцільна комедія))наша вчителька, яка спостерігала за екзаменом з алгебри, тихенько , але впевнено розв"язувала всі приклади на дошці...))))але то взагалі суцільний театр і цирк))це пора, коли ти найдосконаліше вивчаєш вчительські звички і інстинкти, от наша мовниця, коли треба було ставити кому, моргала правим оком, а на тире - мотала головою так, шо, здавалося, відпаде)))і нічого - пережили)))
усні ж іспити важко складати тільки в університеті - і то, далеко не всі;)
так шо тримайся, це діло переживається легко і швидко)
удачки
RockerША
18.05.2006, 00:21
Ото пощастило...а в мене родітєлі бубонять про те, що треба меньше гуляти, хоча я гуляю лише по вихідним з 3 до 7 вечора.... всі тремтять - я тремчу...ще й математичка нас не сильно любить...жарти жартує, а під кінець року контрольними закидує... :mad:
Не переживай!Всьо буде-ОК! Головне не бійся.
vBulletin версії 3.7.0 Beta 3, © 2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2008