Показати повну версію : Скажіть все, що думаєте
Щиро вітаю всіх на нашому форумі. Нарешті, він з"явився.
За це - особлива подяка власникові ЛітФоруму пану Андрію Приймаченку!
Запрошую вас писати тут все, що ви думаєте про сайт "Літературний Журнал", про його авторів та їхні творіння.
Хай щастить! :rolleyes:
Олександр Левченко
16.05.2006, 11:14
Як говорив Господь Бог у подібному випадку, - "це добре!" :)
А В.І.Ленін міг би додати: "Краще більше і краще"!!! :p
Незрозуміло тільки, що означає саркастичний смайлик після слів "Хай щастить"?!! :eek:
То був не сарказм, а щира, привітна, душевна посмішка...
Я ж не винен, що у мене таке обличчя :о
А що далі?
Попишемо, поговоримо, попублікуємось, чи що?
Які плани на завтра?
Які плани на завтра? Плани - в наркоманів :p У нас - перспективи.
У нас, це значить, у будь-кого на Літфорумі сущого. Але ж кожен - коваль свого майбуття. Чи ви вважаєте, що за вас хтось його кувати буде? :eek:
Шановні, пишіть і вивішені будете! (у сенсі - на сайті).
А плани на завтра у мене - суто сімейні. Бо буду сьогодні довго працювати і вранці піду спати. :)
Шановні!
Оголошуємо маленький конкурс. На сайті "Літературного Журналу" є банер літ-форуму. Там два пана сидять і сперечаються про літературу. Отож, завдання конкурсу:
1. Хто з цих панів є Ейсмонт, а хто Кацай?
2. Які книги вони тримають у руках?
Хто дасть правильну відповідь на одне запитання - отримає приз. Хто відповість на обидва - отримає супер-приз!!!!
Прошу присутніх не звертати уваги на попередню... на попереднє... Загалом, на Veis'а не звертати уваги. :o
Це в нього від перевтоми. Воно, генальне наше, вночі газету робило :scared:
Олександр Левченко
17.05.2006, 14:45
http://www.ukr.liter.net/pic/forum.gif
Не знаю, чи то я такий зіпсутий... :(, але мені на книгах згаданого банера бачиться щось... ну... таке... :8 Зліва - фрагмент скульптури "Хлопчик, що...", праворуч - ілюстрація до анекдота "... ну то що, будемо цейво-во чи "глазкі строїть"?"... :(
Тек-тек-тек-с... Спасибі, Сашуню, за те, що тобі ще нічого такого не ввижається у панах, що позаду книжок сидять... :p
Ню-ню... Значить, Спейсере, не звертати уваги на Veis'а? :mad:
Прийде ще коза до воза... :D
Олександр Левченко
31.05.2006, 12:53
Чи може автор, не розкриваючи секретів фірми, натякнути, як він виловлює "літературні новини"? :p Обіцяю копірайт не копілефтити.
Та нічого секретного нема. На сайті Мета є можливість експорту новин на сайті. Для отримання відповідної форми я ввів слово "література" як тема запиту і тепер всі новини з кільканадцяти сайтів де присутнє це слово генеруються на Літжурналі.
vBulletin версії 3.7.0 Beta 3, © 2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2008