КПК

Показати повну версію : Допоможіть!!!

СиніСвині
18.05.2006, 23:49
Люди добрі, будь-ласка підкажіть гарний детектив.Моя мати великий шанувальник цього жанру і я хочу їй знайти щось цікавеньке.

Iryska
19.05.2006, 15:06
Моя мама теж любить детективи... от правда на думку не спадає нічого цікавенького... останнє детективне, що я дивилася, це база клейтон. потім мамі показувала, але щось їй не припало до душі. залежить від того, що саме детективне твоїй матері подобається. так що потрібна додаткова інфа...

СиніСвині
19.05.2006, 16:58
Дякую що відгукнулась.А матері подобаєтся все, й вітчизняне і зарубіжне.Показував їй Імперію вовків - сподобалось.Але пишіть про всі детективи які вас зацікавили і які на вашу думку можно подивитись.

Prim
19.05.2006, 17:08
Щасливе число Слевіна.
Фільм вартий перегляду.

Iryska
19.05.2006, 17:34
а на перегляді щасливого числа слевіна - просто заснула...
а щодо детективів, то зовсім недавно, як коханий поїхав до друзів і я залишилася на самоті, то передивлялася старий радянський фільм шукайте жінку і страшнючий 10 негринят... а ще моя мама любить всі ці серіали про пуаро ... я їх як дивлюся, то завжди плутаюся - в мене таке враження, що я вже це десь і колись бачила.
з детективів (прочитаних) я дуже люблю Жапрізо "Дама в автомобиле в очках и с ружьем ". от його б зняли... там так можна накрутити психоделіки... ну якби я була оператором, то так би зробила.
як ще щось детективне згадаю - напишу ;)

Prim
19.05.2006, 17:41
1. А ти все-ж подивись Слевіна.
2. Фільми знімає не оператор.

СиніСвині
19.05.2006, 18:03
Дякую обов*язково прокручу мамці число Слевіна(та й сам подивлюсь)

Iryska
19.05.2006, 18:12
1. А ти все-ж подивись Слевіна.
2. Фільми знімає не оператор.
1. ну спробую... мені теж цей фільм хвалили... але якщо ще раз засну... то втретє починати не буду :p
2. ага, це я заговорилася... записалася... спасибі за комент.. :rolleyes:

СиніСвині
19.05.2006, 18:16
Найсонний :) фільм який я дивився це серіал (доречі детективний)Лейтенант Коломбо.Жодної серії не додивився до фіналу.А пробував раз 20.

Prophet
20.05.2006, 01:16
А ми недавно передивлялись усі серії радянського "Шерлока Холмса". Та ще й красивенні, відреставровані. ТАКИЙ КАЙФ!
І зовсім не те, що дивитись по телевізору з перервами на рекламу. А сідаєш спокійнесенько на диванчик, береш чашку запашного каркаде, замотуєшся в ковдру і насолоджуєшся неперевершеною грою акторів, якісною зйомкою, продуманістю всіх деталей і дрібниць і, звісно ж, безмежним талантом Конан Дойля.

СиніСвині
20.05.2006, 01:25
Так, Конан Дойль-геній.
Але ж скажіть хто-небудь що показувати моїй мамці(Холмса вона нажаль дивилась разів 30 :D )
Доречі мамця сьогодні подивилась число Слевіна.Каже так собі.Звичайний фільм.
Так що треба їй ще кіно якесь підкинути.

Prim
20.05.2006, 10:40
Можеш спробувати 16 кварталів. Але то на любителя.

Liet
20.05.2006, 17:40
1. ну спробую... мені теж цей фільм хвалили... але якщо ще раз засну... то втретє починати не буду :p
Треба щоб тебе хтось весь час розштовхував :).

Iryska
20.05.2006, 17:51
Треба щоб тебе хтось весь час розштовхував :).
той, хто мав бі розштовхувати сам би дивився, мабуть, з відкритим ротом (але ж я б спала, так що не впевнена). всі так фільм хвалять... ніхто б на мене і не відволікався би :D

batonnnn
22.06.2006, 19:45
На мою думку, всеж, самий гарний детектив це "Шерлок Холмс" (Російский).
Дуже гарна гра акторів, та й взагалі фільм просто супер.
Я взахваті.