Показати повну версію : Допоможіть!!!
СиніСвині
18.05.2006, 23:49
Люди добрі, будь-ласка підкажіть гарний детектив.Моя мати великий шанувальник цього жанру і я хочу їй знайти щось цікавеньке.
Моя мама теж любить детективи... от правда на думку не спадає нічого цікавенького... останнє детективне, що я дивилася, це база клейтон. потім мамі показувала, але щось їй не припало до душі. залежить від того, що саме детективне твоїй матері подобається. так що потрібна додаткова інфа...
СиніСвині
19.05.2006, 16:58
Дякую що відгукнулась.А матері подобаєтся все, й вітчизняне і зарубіжне.Показував їй Імперію вовків - сподобалось.Але пишіть про всі детективи які вас зацікавили і які на вашу думку можно подивитись.
Щасливе число Слевіна.
Фільм вартий перегляду.
а на перегляді щасливого числа слевіна - просто заснула...
а щодо детективів, то зовсім недавно, як коханий поїхав до друзів і я залишилася на самоті, то передивлялася старий радянський фільм шукайте жінку і страшнючий 10 негринят... а ще моя мама любить всі ці серіали про пуаро ... я їх як дивлюся, то завжди плутаюся - в мене таке враження, що я вже це десь і колись бачила.
з детективів (прочитаних) я дуже люблю Жапрізо "Дама в автомобиле в очках и с ружьем ". от його б зняли... там так можна накрутити психоделіки... ну якби я була оператором, то так би зробила.
як ще щось детективне згадаю - напишу ;)
1. А ти все-ж подивись Слевіна.
2. Фільми знімає не оператор.
СиніСвині
19.05.2006, 18:03
Дякую обов*язково прокручу мамці число Слевіна(та й сам подивлюсь)
1. А ти все-ж подивись Слевіна.
2. Фільми знімає не оператор.
1. ну спробую... мені теж цей фільм хвалили... але якщо ще раз засну... то втретє починати не буду :p
2. ага, це я заговорилася... записалася... спасибі за комент.. :rolleyes:
СиніСвині
19.05.2006, 18:16
Найсонний :) фільм який я дивився це серіал (доречі детективний)Лейтенант Коломбо.Жодної серії не додивився до фіналу.А пробував раз 20.
А ми недавно передивлялись усі серії радянського "Шерлока Холмса". Та ще й красивенні, відреставровані. ТАКИЙ КАЙФ!
І зовсім не те, що дивитись по телевізору з перервами на рекламу. А сідаєш спокійнесенько на диванчик, береш чашку запашного каркаде, замотуєшся в ковдру і насолоджуєшся неперевершеною грою акторів, якісною зйомкою, продуманістю всіх деталей і дрібниць і, звісно ж, безмежним талантом Конан Дойля.
СиніСвині
20.05.2006, 01:25
Так, Конан Дойль-геній.
Але ж скажіть хто-небудь що показувати моїй мамці(Холмса вона нажаль дивилась разів 30 :D )
Доречі мамця сьогодні подивилась число Слевіна.Каже так собі.Звичайний фільм.
Так що треба їй ще кіно якесь підкинути.
Можеш спробувати 16 кварталів. Але то на любителя.
1. ну спробую... мені теж цей фільм хвалили... але якщо ще раз засну... то втретє починати не буду :p
Треба щоб тебе хтось весь час розштовхував :).
Треба щоб тебе хтось весь час розштовхував :).
той, хто мав бі розштовхувати сам би дивився, мабуть, з відкритим ротом (але ж я б спала, так що не впевнена). всі так фільм хвалять... ніхто б на мене і не відволікався би :D
batonnnn
22.06.2006, 19:45
На мою думку, всеж, самий гарний детектив це "Шерлок Холмс" (Російский).
Дуже гарна гра акторів, та й взагалі фільм просто супер.
Я взахваті.
vBulletin версії 3.7.0 Beta 3, © 2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2008