КПК

Показати повну версію : Штольня

Iryska
19.05.2006, 00:09
хто вже бачив? поділіться враженнями.
географічно знаходжуся за межами Києва і навіть України... але Інтернет руйнує межі... натрапила на посилання цього фільму в інтернеті... проглянула трейлер - зацікавило. хочу подивитися... варто? :D

Gray
19.05.2006, 00:26
Не сподобалось. Абсолютно. Особливо актори та сюжет. Операторська робота ще більш-менш нормальна.

Девор
19.05.2006, 10:54
яка пісня такий фільм.. о штольня.. спочатку було весело й прикольно, а потім стало страшно і .. кгм.. больно

Iryska
19.05.2006, 11:06
цікаво, цікаво... все рівно я заінтригована... поки що качаю фільм з інтернету... з нетерпінням чекаю перегляду. все-таки дописи мене заінтригували...
яка пісня такий фільм.. о штольня.. спочатку було весело й прикольно, а потім стало страшно і .. кгм.. больно
а пісня нічогенька така :) варто все-таки переглянути, чи не так?

Liet
19.05.2006, 16:26
Лайно, а не фільм. На мою думку. :mad: Краще б вже не знімали...

СиніСвині
19.05.2006, 17:04
Фільм не дуже але зверніть увагу, як його розкрутили,яка реклама.Це значить що українське кіно ще не вмерло.Можливо наступного разу вийде щось достойне.

Iryska
19.05.2006, 17:37
от-от, я через рекламу, мабуть, і повелася... сидиш тут за межами україни і з диким завзаттям виловлюш в інтернеті все, що має хоч якесь відношення до украхїни. а тут тобі трейлери яскравенькі, сайт навіть... от я і науявляла собі незнати що...
втім, фільм ще не бачила. може не все так погано?
а якщо все і так погано, то конкретніше - що саме? невже ніщо не зачепило?

Emdi
19.05.2006, 17:39
Ще не дивилась, але чула, що не дуже.

Masoret
19.05.2006, 17:39
поки що качаю фільм з інтернету...
Звiдки качаэш?

СиніСвині
19.05.2006, 18:09
Сюжет примітивний та й актори не дуже.Ще я дивився цей фільм у кепській якості і це теж відобразилось ,як негативна оцінка у моїй підсвідомості. :o

Iryska
19.05.2006, 18:10
звідки качаю... чесно зізнаюся - то так тільки називається... коханий качає через emule. як треба, то скину посилання сьогодні вночі. спитаю в нього, і скажу...
а комп-то в нас спільний, так що все-таки і я качаю ;)

Masoret
19.05.2006, 19:47
Скинь менi ссилку.

Liet
19.05.2006, 20:34
Подивись на progs.kiev.ua. Там точно було.
Іще forum.0day.kiev.ua

Iryska
19.05.2006, 23:04
як і обіцяла
ed2k://|file|Shtolnya.rus_ukr.2006.www.kassel4russian.de. avi|1461687436|9D8DC079B7966BE248E199C86FF73E1C|/
посилання - штольня.
нагадую - emule потрібен

Masoret
22.05.2006, 00:24
Зрозумiлочки, вдячний за ссилку

isabell
22.05.2006, 01:34
Абсолютно погоджуюся з кожним словом цієї статті:
http://rep-ua.com/31796.html

Протягом всього перегляду фільму то валялася від сміху, то хапалася за голову. Ну невже не можна було по-людськи провести кастинг і знайти менш бездарних акторів? Я вже не кажу про режисуру, сценарій і музичне оформлення. Хоча видно, що старалися відчайдушно, просто не вистачило досвіду, таланту і, як у нас завжди, коштів. :(
Сподіваюся, що оптимістичні надії на майбутнє вдосконалення українського кінематографу таки здійсняться.:o

Iryska
22.05.2006, 11:45
у мене були такі оптимістичні надії на цей фільм... коли ж я його подивлюся. напевно зберу народ, закупимо чіпсів і будемо дивитися... краще в компанії хапатися за голову чи гигикати від сміху. а з другого боку, може краще цей сором, як тут всі кажуть, на самоті подивитися... в мене вже азарт прокинувся полюбуватися на це все дійство.
спасибі всі за коментарії...
а посилання - завжди будь ласка...

LanceloT
22.05.2006, 17:19
Що то за фільм, чий він?

acid drinker
22.05.2006, 17:22
фільм український, навіть з українськими саундтреками. типу триллер якийсь мав бути, чи шо. більш ніц позитивного чи нейтрального сказати не можу - відстій. повний.

Iryska
22.05.2006, 18:05
ага. при чому в інтернеті популярними трейлери були... я так і здибала, що український трилер виходить на екран...

LanceloT
22.05.2006, 18:53
фільм український, навіть з українськими саундтреками. типу триллер якийсь мав бути, чи шо. більш ніц позитивного чи нейтрального сказати не можу - відстій. повний.

А хто автор, режисер, продюсер, сценарист, яка знімальна база?
Бо я щось нічого про той фільм знайти не можу!

Semelena
22.05.2006, 21:23
Попри всю беззмістовність цього фільму, як і багатьох "шедеврів" цього жанру, залишається ще й неприємний "післясмак". Тому що, по-перше, надто стрімко гинуть усі нібито погані або дурні, по-друге, вони всі приблизно одного типажу, а "жити лишаються" двоє акторів другого типажу - може, це така традиція в кінематографі взагалі, але все одно негарно виходить. Відверте обурення викликає те, що умовність доведена до абсурду: герої кидають своїх друзів на дорозі, не перевіряючи, чи живі вони, намагаються вколоти невизначені й явно прострочені ліки іржавим шприцем. Суперприклад для тінейджерів.

Iryska
22.05.2006, 23:19
А хто автор, режисер, продюсер, сценарист, яка знімальна база?
Бо я щось нічого про той фільм знайти не можу!
Режисер: Любомир Кобильчук
В Ролях:
Сергій Стасько ...... Біта
Світлана Артамонова ...... Вікі
Павел Лі ...... Ден
Ольга Сторожук ...... Катя
Олексій Забегаєв ...... Малек

http://www.multikino.com.ua/film/people/?id=1678

Iryska
04.06.2006, 00:31
ПОДИВИЛАСЯ
не все так погано. все ж старалися. актори справід грали не дуже. зате говорили українською. деколи мені особисто вчувалося, що українською в житті вони не говорять, але тут принаймні пробували...
місцями навіть було страшненько :)
на музику я не зважала, бо той жахливенький кліп бачила давніше. оце жахіття ще те...я його не додивилася.
ось, а кінець мене добив... якось так все швидко, тренера вбили, він навіть не встиг проголосити довжелезну тираду про язичництво та вселюдське відступництов, як заведено у фільмах такого гатунку... так, промимрив там щось... а потім вилізли швиденько, поцьомалися і попрямували додому.
піду поцьомаю своє неголене чудо... треба починати качати щось нове...

LanceloT
05.06.2006, 18:43
Я розчарований

Iryska
05.06.2006, 19:30
а це вже погано... :(

LanceloT
06.06.2006, 09:50
Звичайно спроба є спроба.
Але потрібно бути обєктивним, - фільм невдалий, дуже багато сюжетних і сценічних "недоробок"!
Не можна закривати очі, а то так і не підніметься наше кіно! А колись як було, студія Довженка....але то колись.
Гарно було б як би команда на другу роботу пішла, і висновки зробила!!!

Оса
10.09.2006, 07:35
Сьогодні подивилася по телеку на 1+1. Дуже чекала, бо до цього не дивилася - не мала можливості, то гроші заважали, то часу бракувало в прокат зайти...Отже подивилася.
Жах! По-перше - НЕПРОФЕСІЙНО. Таке враження, що сценарій писали на ходу, витягуючи знічев"я козюлі з носа, у задУмі, що б таке страшне туди заліпити...По-друге - знову ж таки НЕПРОФЕСІЙНО. Дівчата лементують, хлопці ладні побитися, і все це "спеціальними" старанними "страшними" голосами читаючи текст ролей, такі вони круті, такий в них сленг, мовляв, "ОБЕРЕЖНО - ТІНЕЙДЖЕРИ!"
Операторська робота ще може бути, зважаючи на те, що намагалися наслідувати "Відьму з Блер" і триллери Шьямалана.
А загальне враження таке - халява.

Prim
10.09.2006, 09:12
додам трохи перчику до дискусії:
Знаєте, що в Америці не існує Європейського кіно (хіюа трохи французького, німецького та італійського). Все інше вони відносять до розділу "інді", тобто незалежне, що найчасіше є "не_до".
Так от, є у мене урок тут такий під назвою Video Workshop. Коли професор взнав, що я з України (а Україна тут - це "щось біля Росії"), він сказав: "You guys made a good try. Try more...". Бо навіть Нічна Варта у них -- це 100% інді.
Шо падєлаєш, буду вчитись

MEOW
11.09.2006, 13:08
мені особисто українська мова звучала неприродньо. от як типу мене примусили б говорити англійською...

надто неприродньо, аж вуха різало.

і пісенька сама... гм... і групочка... гм... і арнбі не люблю особисто...

і "лячно й боляче" :eek: ліпше б звучало...

це як для початку. а далі не дивилась... :8

X_EMO_I'mOFucknK
11.09.2006, 20:49
Нашо те позорище піднімати ше.
Люди, старалися, того мало, треба не старатися, а робити, от я б побачив якщо б ви прийшли на роботу чи на сесію, і сказали "Я намагався, та вийшло лайно", я гадаю з вас би не тільки посміялася аудиторія, ше й препод би подумав шо ви дурень.
Тож, або робити найкраще, або дутись у тряпочку.

FaceDancer
12.09.2006, 21:27
...один з фільмів, яких краще б взагалі не було.

AnastasiUA
14.09.2006, 19:26
проте українське... хоча, краще б почекали ще трохи, підібрали нормальних акторів, взагалі групу, випустили б щось кльовеньке... щоб усі казали: "оце наше! оце клас!"

Ramires
21.09.2006, 11:39
а мені дуже сподобалось. дивились із жінкою по тв. може і не самого вищого ґатунку, проте своє. головне почати робити. петро і коли починав друкувати першу російску газету казав що ничого, що папір поганий та станки не дуже якісні, проте своє. а якість ми підвіщемо, був би досвід.
хай живе і процвітає рідна україна!

Оса
23.09.2006, 06:31
я не дуже розумію таку думку, мовляв "хай погане, зате своє"...
тут справа не у "станках" чи "папері"... на поганому папері можна зробити гарну, стильну річ, таку, щоби навіть погані станки не попсували. пильною ганчіркою, вмоченою у туш, на старих подертих шпалерах можна створити шедевр, а можна намацькати і слово з трьох літер... можна й на стару кіноплівку зняти так, що дух захопить, а можна дорогущою технікою "пукнути у вічність"....
щодо технічного боку "штольні" - якраз нарікань нема. камера, монтаж, усі ці примочки, фейдери, ефект вигоряння й таке-інше...
мене ж дратує непрофесіоналізм в усьому. гадаю, що навіть роблячи найперший "блін", який, як завше, "комом", конче треба не халявити, ставити собі найвищі цілі, найскладніші завдання, і тягнутися-тягнутися...треба бути самокритичними. а якщо підходити з позиції "перші, значить геніальні" - то ніколи з "ползунків" не виростемо. треба одразу брати курс на якість. а тут такого немає й близько. нема сценарію, нема діалогів, нема типажів, нема виконавців. є кілька дівчат і хлопців, які вдають, шо шось сильно круто грають, лементують, та й усе...
я б ще пораділа, якби таке зняли мої шкільні учні років у 14, що ще нічого не вміють-не знають, втихаря, на таткову відеокамеру! але коли таке знімають дорослі дяді (хоч і молоді), з претензією на професіоналізм, та ще й позиціонують це як перший український фільм жахів, та же й таке промо забабахали - то, вибачайте, вже відповідальність. Але, шкода - "пукнули у вічність"...

Baltis
24.09.2006, 23:51
жах, від фрази "пуукнув у вічність" я просто під столом!!!)))))))))))))))
згоден на всі 100%.

Оса
25.09.2006, 06:56
дякую красненько! :)

Lysenko
29.09.2006, 13:32
Особисто мені приємно, що хоч таким химерним і опосередкованим чином нагадали про існування довкола Києва руїн Київського укріпрайону. Якраз минуло 65 років з дня трагічної Київської оборони. До речі, ми з друзями вже кілька років регулярно відвідуємо ту саму штольню у древній Білогородці. Споруда дійсно цікава - підземний лабіринт довжиною близько 300 м.

Baltis
30.09.2006, 12:45
Круто, надо посмотреть на карте и самому както сходить...

Атеїст
06.08.2007, 15:22
Нарешті і я побачив.
Люди, даремно ви так дружно фільм обісрали! В ньому насправді й позитивних моментів вистачає. Найперше, що впало в очі - музичний супровід. Так, фінальна пісня явно не фонтан, але все інше - на висоті. Я випадково перемкнув канал на "плюси", не маючи програми й жодного уявлення про показ "Штольні", і з перших же секунд відзначив: яка гарна музичка, щось цікаве має йти!

Зі сказаним про типажі теж не згоден. Щось не помітив, щоб Вікі "зливалася" з рештою вбитих, та й Ден і Біта теж не близнюки. Схожі - так, але чи не здається вам, шановні, що в межах однієї тусовки принаймі хтось із кимось обов'язково має бути схожим? Адже компанія приятелів саме тоді й виникає, коли сходяться подібні характери. Якби режисер зібрав докупи геть різнотипних підлітків, виглядало б вищою мірою штучно. Хоча розподіл на "хороших" і "поганих" має місце - але ж усе рівно не настільки вульгарний, як у більшості голлівудських аналогів.

Іриска "проїхалась" по фінальній сцені - знов-таки не погоджусь. Мені особисто блювати хочеться, коли у фіналі антигерой починає тягти кота за ****, а я сиджу півгодини, як ідіот, і думаю: та рожай уже швидше, і так же ясно, чим зараз закінчиться!

Окрема розмова - неприродність, штучність сленгу персонажів. Згоден, було, але! Це взагалі страшенна болячка сучасного українського кінематографу, я б навіть сказав - завідомо непереборна. Тому що насправді в побуті підлітки розмовляють як?.. правильно, суржиком і з рясними вкрапленнями ненормативної лексики. Пустити це в кіно, га?! І де тоді такий фільм дозволять демонструвати?! Мені ще дивно, як цензура "херню" проспала...

З приводу надмірної істеричності персонажів. От подивився б я на шановних дописувачів за подібних обставин... Дещо актори таки "переграли". Але знов-таки на фоні голлівудської попси могло бути значно гірше.

Сюжет. Хе, а чого ви від такого жанру хотіли?!. Агата Крісті, на жаль, давно не в моді! Мені навіть сподобалося - довгий час дивишся і не знаєш, як взагалі сприймати фільм: як триллер, фантастику чи психологічну драму. Єдине, що по-справжньому НЕ сподобалося - різко негативне зображення язичників на противагу християнам. (Я б сам, напевне, радий був, якби перші других винищили :D ) Але то суто суб'єктивне і до професіоналізму жодного стосунку не має...

Greencat4
28.08.2007, 18:50
Як на мене - невдалий фільм. Шаблон голівудський, а виконання - ... Особливо дратує штучна українська мова персонажів. Ну не говорять так у нас! Одним словом, пластмаса! "Стало страшно і больно" - це з їх пісеньки