Показати повну версію : Cradle of Filth
СиніСвині
19.05.2006, 17:22
На мою думку цей гурт непотріб.
Хто ще як думає?
СиніСвині
19.05.2006, 19:57
невже ніхто не чув цю гидоту?
Ото ж бо, що, як на мене - гидота. :mad:
acid drinker
19.05.2006, 20:56
денні філдс - найстрашніша потворка, яка тільки на рок-сцені з'являлася... воно таке негарне якесь... але у них є одна гарна пісня, чесно - називається кармілла'с маск, з альбомчика даск енд хер ембрейс.
СиніСвині
19.05.2006, 23:59
Їхній стиль мене взагалі бісить.Для таких треба відновити Інквізицію
acid drinker
20.05.2006, 14:26
та ладно, всякі дурні реппіри - то гірше...
СиніСвині
20.05.2006, 17:28
Я мав на увазі їхній імідж.Таке все кроваве та жахливе(подивіться фільм Cradle of Fear з Денні у головній ролі...ЖАХ...)А ще в мене є знайомі -фанати цієї групи то вони тіпа сатаністи ,а на справді й муху не образять це звичайно добре(не вистачало нам ще психів-вбивць)але ж навіщо тоді верещати що ти сатаніст?Слухай собі групу та будь нормальною істотою.
А ще в мене є знайомі -фанати цієї групи то вони тіпа сатаністи ,а на справді й муху не образять це звичайно добре(не вистачало нам ще психів-вбивць)але ж навіщо тоді верещати що ти сатаніст?
Пане, у вас неадекватне сприйняття сатанізму. ;) Те що це скоріш за все випендрьож - мабуть таки так. Але сатанізм - це не жертви, вбивства та криваві оргії. Це своєрідний світогляд, який базується на розумному егоїзмі, розумовому пізнанню світу, атеїзмі, тощо... Коротше кажучи, читати Ніцше (як найбільше джелело ідей для сатанізму), Ла Вея (з певною долею критики та включеному мізку, а не сприймати все дослівно), та замітки Варракса до ліквідації безграмотності в цьому питанні.
acid drinker
22.05.2006, 03:23
Недавно мне предложили крупную сумму денег за одно из моих сочинений. Я отказался от предложения, поскольку уже пообещал продать эту статью другому человеку за более скудное вознаграждение. Один знакомый сказал мне:
- Я думал, что ты возьмешь деньги!
- Но я дал слово! - ответил я.
- А я думал, что ты - сатанист.
- Я и есть сатанист.
И тогда я понял, что мой знакомый никогда не станет сатанистом. (c)
абсолютно підтримую грея. а то, шо є стереотипним баченням "сотонізму" - це або вигадки церкви, або поведінка інфантильних особистостей, або спекуляція на повному дилетанстві у цьому питанні (як у випадку з кренделями)...
СиніСвині
27.05.2006, 15:25
Шановні!Я ж казав не про сатанізм взагалі а про сатаністів з групи Кредл...Хоча мабуть це тільки їхній імідж.І при чому Ніцше до сатанізму?Він звичайнісінький атеїст :) .А справжній сатанізм,як на мене,то це культ, ритуальні вбивства та ін.Можливо я і помиляюсь але ж якщо це просто інший світогляд та ін. то це не те(незнаю що це і як воно називається але точно не сатанізм :D )Сатанізм-це поклоніння Дияволу і ненавість до Бога :eek: (нема тут атеїзму адже він вірить в Бога але його ненавидить) і біблія Сатани це повна протилежність біблії Господа.Вбивай гвалтуй але не для себе а для Сатани.Це класичний сатанізм а ви кажете про сучасний(якщо можна так сказати :D )і то там з сатанізму лишилась тільки характерний одяг тощо.Не подумайте що я палкий прихильник Бога... Я-атеїст.Не вірю ні в Бога ні в Диявола.Ось так.
RockerША
28.05.2006, 11:45
Моєму однокласнику подобають кредли...я в шоці - дійсно, він такий що й мухи не образить, а пісні такі слухає. Його мама, як побачила кліп цієї групи, сказала шо то якесь божевільне, психована і страшне. Я не шанувальник такої музики. Я просто панк:)
Шановні!Я ж казав не про сатанізм взагалі а про сатаністів з групи Кредл...Хоча мабуть це тільки їхній імідж.І при чому Ніцше до сатанізму?Він звичайнісінький атеїст : ) .А справжній сатанізм,як на мене,то це культ, ритуальні вбивства та ін.Можливо я і помиляюсь але ж якщо це просто інший світогляд та ін. то це не те(незнаю що це і як воно називається але точно не сатанізм :D )Сатанізм-це поклоніння Дияволу і ненавість до Бога :eek: (нема тут атеїзму адже він вірить в Бога але його ненавидить) і біблія Сатани це повна протилежність біблії Господа.Вбивай гвалтуй але не для себе а для Сатани.Це класичний сатанізм а ви кажете про сучасний(якщо можна так сказати :D )і то там з сатанізму лишилась тільки характерний одяг тощо.Не подумайте що я палкий прихильник Бога... Я-атеїст.Не вірю ні в Бога ні в Диявола.Ось так.
Повний невіглас. Сатанізм - це не "поклоніння дияволу і ненавистт до бога". Ти плутаєш його з дияволопоклонництвом. Можу помилятись, але слово "сатанізм" дійшно пішло від Сатани, але не біблійного персонажа, а суті цього слова, яке в перекладі одзначає "супротивник людей". Тому що сатаніст вважає себе істотою вищого порядку ніж людина і в цьому багато чого перекликається з ідеєєю "надлюдини" Ніцше. По суті, сатанізм - це ще більш радикальний розвиток його ідей, хоча про це прямо і не говориться. Саме слово "надлюдина" їм не подобається, оскільки в ньому складовим є "людина", а це все одно, що прирівняти себе до свині.
біблія Сатани це повна протилежність біблії Господа.Вбивай гвалтуй але не для себе а для Сатани.
А давай ти її спочатку прочитаєш, щоб не писати подібні нісенітниці ;)
З.І.
Рекомендована література:
1. http://warrax.net/
2. Антон Шандор Ла-Вей, "Чорна Біблія" (не сприймати дослівно, бо тут треба відділяти "зерна от плевел", ідеї від антуражу)
acid drinker
28.05.2006, 16:29
а от кренделі - не сатаністи, а психічно неврівноважені інфантильні особистості зі страшними комплексами неповноцінності і схильністю до садо-мазохізму... якшо уважно почитати гарні книжки по сабжу, можна зрозуміти, шо такий світогляд для сатаніста нетиповий.
і ше одне. сатаніст тобі ніколи прямо не скаже, хто він є при першій же зустрічі. бо то - сакральне. ше одна відмінність, правда?
До речі, по сабжу. Деякі пісні слухаю (найбільше подобаєится Nymphetamine в дуеті з Лів Крістін), кліпи не дивлюся. З поідбної музики Dimmu Borgir подобається трошки більше B)
З.І. А про той страшний кліп - це мабуть на "From Cradle To Enslave". Сама пісня, до речі, нічого так, правда мені не подобається "м'ясо" всередині пісні, де мелодія відсутня повністю і іде тупе "рубилово".
acid drinker
28.05.2006, 17:49
грей, а я тобі казала, шо ти золото? у варракса просто розкішна бібліотека, навіть клєюв, якого "між двох стільців" я ледве у мошкова десь серед психології відкопала... сто разів дякую.
ех.. фром крейдл ту інслейв - єдина їхня кліпа, яку я взагалі бачила. не дивно, шо після того денні знудило - стільки кетчупу нализатися... а ше весела річ крейдл оф фіар - ні сюжету толком, ні естетики, я так і не додивилася - заснула.. ніхто не чув, коли вони збираються випустити другу частину цього свого фірмового кіна? смішне, воно, мабуть, буде...
2 СиніСвині: хош сатаністів послухати - став тіамат. особливо останні альбоми... красиво.
тю. нормальні собі чуваки. чого ви так?
acid drinker
01.06.2006, 10:12
ну-ну))
про нормальних я би помовчала - ніц не маю проти інших істот з гурту, але данька філкін, по-моєму, - одна з найпотворніших істоток на рок-сцені... йому навіть маски не треба:)
хоча обіцяла мені одна людинка принести ранній крейдл... а раптом таки передумаю? повідомлю;)
Кожна людина вибирає собі таку музику, з якою їй добре, аговорити шо то непотріб на то шо тобі неподобається, якось негарно по відношенню до других людей.
Наприклад мені ця група дуже подобається особливо пісенька Nemphetamine! :p
Наприклад мені ця група дуже подобається особливо пісенька Nemphetamine! :p
Nymphetamine ;) Та й атмосферність цієї пісні тримається значною мірою на вокалі Лів Крістін (ex-Theatre of Tragedy, Leaves Eyes). Гарна пісня.
відстійна група.....нічого хорошого вони не принесли і не принесуть
untitled
03.10.2007, 14:34
Дуже смішна група))) кліпи як дивлюсь мене просто рве від того хішніка, що співає)))а музика ніяка...ржуха))))
Nice Gothic Girl
17.10.2007, 11:42
крєнделя - скам....
Музикою їх витвори ніяк не назвеш - радше набір звуків, виданих у стані афекту.
Зовнішнє оформлення ("ми тіпа сатаністи") - позерство вищого гатунку.
Висновок: ФІГНЯ!!!!
vBulletin версії 3.7.0 Beta 3, © 2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2008