КПК

Показати повну версію : Допоможіть знайти Азімова!!!!

Дзвінка-Рутенка
19.05.2006, 23:16
Допоможіть знайти книжку Азімова Айзека "Вид с высоты". Можна будь-якою мовою. Головне, щоб швидко і оперативно. (Треба розумом засвітитись перед однією людиною))))

LanceloT
20.05.2006, 14:05
Допоможіть знайти книжку Азімова Айзека "Вид с высоты". Можна будь-якою мовою. Головне, щоб швидко і оперативно. (Треба розумом засвітитись перед однією людиною))))

ukrcenter.com
lib.ru

Iryska
20.05.2006, 17:20
електронної версії я не знайшла. та й книга рідкісна - видана 1965 року. я бачила її в інет-магазинах. як ще щось побачу - напишу.

Дзвінка-Рутенка
20.05.2006, 20:42
електронної версії я не знайшла. та й книга рідкісна - видана 1965 року
От і я про те...
Слухай, а звідки ти знаєш такі подробиці біліографії Азімова??? Фанатка чи просто ерудована дівчина???

А книжка дійсно класна!!! Таке легке викладення такого наукового матеріалу!!!!

Iryska
21.05.2006, 11:23
фанатка.
так ти вже знайшла вид з висоти?

Дзвінка-Рутенка
21.05.2006, 21:20
от ж бо й воно, що оббігала 5 бібліотек і ніде нема. Мені її скоро мають повернути. Якщо хочеш, то потім можу дати. А найкраще буде розмістити цю книжку десь в Інеті. Тільки в мене сканера нема....

Iryska
22.05.2006, 11:31
так, хотілося б почитати... жаль, що сканера немає... може все ж хтось знайде цю книгу в електронному вигляді і вкаже посилання???
до речі, по англійськи як називається? в мене є десь на компі в архіві 80 книг азімова англійською, може там є...

LanceloT
22.05.2006, 18:05
так, хотілося б почитати... жаль, що сканера немає... може все ж хтось знайде цю книгу в електронному вигляді і вкаже посилання???
до речі, по англійськи як називається? в мене є десь на компі в архіві 80 книг азімова англійською, може там є...

Ух ти! Англійською? Закинеш мені на мильце?

LanceloT
22.05.2006, 18:20
от ж бо й воно, що оббігала 5 бібліотек і ніде нема. Мені її скоро мають повернути. Якщо хочеш, то потім можу дати. А найкраще буде розмістити цю книжку десь в Інеті. Тільки в мене сканера нема....

Справді не читав такого! Мо пришлеш мені поштою, я сканерну, і назад відішлю?!

Iryska
22.05.2006, 18:25
о... і мені, і мені... я теж хочу прочитати!!!!

Iryska
22.05.2006, 18:27
Ух ти! Англійською? Закинеш мені на мильце?
ага, тільки ввечері... як додому доберуся... хоча давно пора всі документи на робочий перетягнути, щоб відразу й оперативно...

LanceloT
22.05.2006, 19:09
о... і мені, і мені... я теж хочу прочитати!!!!

Як надішле, відсканую і надішлю, і обовязково закину сюди http://www.BIBLOS.ternopil.net/

Дзвінка-Рутенка
22.05.2006, 23:54
Назва книжки англійською
"View from a Height"

Буду фантастично дякувати за його надані книжки.
Сьогодні була ще в Американській бібліотеці при КМА - і там нічого не знайшла. Тому бажаю всім вдачі у пошуках!!!! Буду підтримувати видання Азімова в Інтернеті усіма можливими засобами.

Дзвінка-Рутенка
23.05.2006, 03:55
Слухайте, шановні, з величезною повагою до Вас звертаюсь ще раз з проханням (ні, не знайти), а хоча б пошукати Азімова "Вигляд з висоти" або будь-які його наукові ессе. Тепер вже вівторок, а в п"ятницю мені виступати з цією темою. А в мене на неї нічого нема. Будь ласочка!!!! Дуже прошу, допоможіть!!!!!!!

Дзвінка-Рутенка
23.05.2006, 03:56
Як надішле, відсканую і надішлю, і обовязково закину сюди http://www.BIBLOS.ternopil.net/

Як розмістиш, то одразу клікни мені в будь-який можливий спосіб: хоч так, хоч у асю або в приват. Просто благаю!!!!!

angel
23.05.2006, 17:05
Я подзвонила в нашу обласну бібліотеку. Там ця книга є. Зараз йтиму з роботи, заберу, вдома відсканую і завтра зранку вишлю. Обіцяю. Єдиний паскудний момент - її на абонементі може не виявитися. Вже туди йду. Завтра біля 10 ранку напишу, що і як.

Iryska
23.05.2006, 17:27
Я подзвонила в нашу обласну бібліотеку. Там ця книга є. Зараз йтиму з роботи, заберу, вдома відсканую і завтра зранку вишлю. Обіцяю. Єдиний паскудний момент - її на абонементі може не виявитися. Вже туди йду. Завтра біля 10 ранку напишу, що і як.
супер. мене теж в копію адресатів постав, будь-ласочка.
а обласна бібліотека якого міста малася на увазі?
сподіваюсь, паскудних моментів не буде ;)

angel
23.05.2006, 17:53
Паскудний момент вже є. Я пишу з бібліотеки. Книжку списали. Я перевірила в усіх відділах. Гіршого навіть не чекала. Єдиний примірник...
Коротше, я сьогодні зла і недобра.

Iryska
23.05.2006, 18:11
це не книга, а якась невловима фантомна тінь книги... сумно. але не переживай, то ж не твоя вина... може ще десь знайдеться....

Дзвінка-Рутенка
23.05.2006, 23:22
це не книга, а якась невловима фантомна тінь книги...
Ці слова не просто по-художньому довершені, а й відображають справжню суть проблеми!!!!

До речі, перед всім народом хочу подякувати нашій фантастичній Ірисці за пересланий архів Азімова!!! Дуже дякую, що переймаєшся не тільки власними проблемами!!!!

Дзвінка-Рутенка
23.05.2006, 23:26
І ще одне:
Народ, ви так не переймайтесь. Якщо її не буде до четверга, то потім горіло воно мені синім полум"ям. Тим паче, що в недалекому майбутньому мені її повернуть і тоді нашим завданням буде тільки знайти сканер і відсканувати мою книжку. Чим ми і займемось...
Як тільки книжку повертають, то я одразу ж маякну.

Дзвінка-Рутенка
23.05.2006, 23:54
Паскудний момент вже є. Я пишу з бібліотеки. Книжку списали. Я перевірила в усіх відділах. Гіршого навіть не чекала. Єдиний примірник...

Пробачайте, а що значить списали????

Iryska
24.05.2006, 10:25
це вже просто справа честі, віднайти цю книгу.
списали, це коли вона була в доступі через абонемент або в читалці, а потім її списали в архів через рідкісність використання... або просто стара і розвалюється на очах. ну, я так собі уявляю... може воно і не так...
а ще моя подруга, що працювала в бібліотеці, якось сказала, що часто списують те, що загубилося... не знаю як...
to Дзвінка-Рутенка: ти мене так хвалила, так хвалила... аж ніяково мені. :8 але дуже приємно. :o спасибі. якщо ще треба когось з авторів англійською - завжди будь-ласка. по можливості я електронні книги і рідною мовою збираю, і російською. але певні речі надаю перевагу читати в оригіналі.

Дзвінка-Рутенка
25.05.2006, 00:07
Якщо все так погано, то лишається тільки чекати до того, як мені повернуть книжку. Чекайте з впевненістю в успіхові. Чого і собі бажаю...

LanceloT
25.05.2006, 09:51
Якщо все так погано, то лишається тільки чекати до того, як мені повернуть книжку. Чекайте з впевненістю в успіхові. Чого і собі бажаю...

ТАК-ТАК, я теж чекаю! Чомусь "враження" таке що і цей екземпляр від нас втікає....

Iryska
25.05.2006, 12:20
сьогодні четвер
Народ, ви так не переймайтесь. Якщо її не буде до четверга, то потім горіло воно мені синім полум"ям.
ну і як воно все прошло? я таки сподіваюся пожежі не було.... хай навіть і синьої ;)

Дзвінка-Рутенка
25.05.2006, 20:36
Знаю, що завтра п"ятниця і з цей факт змушує мене божеволіти!!!!
Але маю добру новину, дуже добру:
Зараз тримаю в руках книжку Азімова "Краткая история химии". Вважаю, що її варто розмістити в Інтернеті. Хто мені допоможе???

LanceloT
26.05.2006, 10:35
Знаю, що завтра п"ятниця і з цей факт змушує мене божеволіти!!!!
Але маю добру новину, дуже добру:
Зараз тримаю в руках книжку Азімова "Краткая история химии". Вважаю, що її варто розмістити в Інтернеті. Хто мені допоможе???

Надсилай мені книжку - я її розміщу!

Дзвінка-Рутенка
26.05.2006, 14:52
Так в мене ж сканера нема!!!!
В тому-то і заґаґуліна...

Дзвінка-Рутенка
30.05.2006, 23:49
Знайшла "Вид с высоты" !!!!!!

Iryska
31.05.2006, 00:03
Вітаю... і вимагаю подробиць. де, як?

Дзвінка-Рутенка
01.06.2006, 11:53
Питання недоречні, бо я навіть згадувати не хочу цю туманну історію.
Тепер питання в тому, чи буде хтось сканувати все те??????

Iryska
01.06.2006, 12:09
гм... туманні історія... довела вона тебе, мабуть, до негативного стану...
там багато сканувати? знову ж треба якось це географічно вирішити... а то я вже і сканер знайшла... але хто привезе книгу в Москву? в липні буду в тернополі. там сканер байдикує... а як книгу забрати в тебе?

Дзвінка-Рутенка
02.06.2006, 11:51
Народ, фігня якась!!!
Живу в Києві, а книжку відсканити не можу....

(Тепер тривають пошуки сканера....)

Iryska
02.06.2006, 11:57
Ну якщо тобі не горить... я в липні їхатиму додому - через київ. підійдеш, принесеш. я відсканую. а через тиждень - назад. привезу - віддам книгу. але то все через місяць.
якщо ні в кого немає інших пропозицій - пропоную все зробити саме так.

Дзвінка-Рутенка
03.06.2006, 01:34
ок