КПК

Показати повну версію : Єффробаченя...кгм..

Девор
20.05.2006, 23:56
Ну мдя..
Німці що співають про техаські блискавки, чотири крикливі іспанки, датська гном-дівчинка і голосисте, стрибуче з Росії... Люблю я таки Євробачення, що не кажи...

Sun_4ever
21.05.2006, 10:11
Ти забув основне :"Hard rock,halilyya" :D :D :D

Prim
21.05.2006, 10:39
Це конкурс того, як дрисня дрисню дрисньою задриснить.
Фіни саме тому і вигали, що дали публіці щось нове.
А Тіна Кароль на фоні всіх інших дуже навіть непогано виглядала.

Masoret
21.05.2006, 11:30
Це конкурс того, як дрисня дрисню дрисньою задриснить.
Точно пiдмiчено
А Тіна Кароль на фоні всіх інших дуже навіть непогано виглядала.Як по мнi то краще б Анiлорак поiхала. Хоча я i тих i тих переношу однаково... погано
=======================

Рокеру погано шось не то зiв... Мати бiгаэ, бiдкаэться :
-- Ой лишенько, синочку. Може я кухликами погрюкаю... Отак бемць-бемць...
-- Та нэ мамо...
-- А може я по батарейцi черпачком... Отак грись-грись...
-- Та нэ мамо...
-- Ой лишенько, шож робити?
-- А ти мамо Тiну Кароль включи... Може мене стошнить i вирве...

Liet
21.05.2006, 12:51
Рокеру погано шось не то зiв... Мати бiгаэ, бiдкаэться :
-- Ой лишенько, синочку. Може я кухликами погрюкаю... Отак бемць-бемць...
-- Та нэ мамо...
-- А може я по батарейцi черпачком... Отак грись-грись...
-- Та нэ мамо...
-- Ой лишенько, шож робити?
-- А ти мамо Тiну Кароль включи... Може мене стошнить i вирве...
Саме то :).
От тільки я вперше почув подібне від Арєфьєвої :).

acid drinker
22.05.2006, 12:52
нє, ну таки знаєте, побачило я вчора, хто переміг на євробаченні - і душа заспівала собі тихенько, і посміхатися захотілося раптом... може, музика у них і пересічна досить, але прикидаю, в якому шоці були рожеві дівчатка)) особливо ведуча, до якої хлопаки цілуватися полізли (починаю трошки шкодувати, шо того історичного кадру не бачила...)

Iryska
22.05.2006, 15:58
так хто переміг... а то я веду безтелевізорний спосіб життя, та ще й за межами україни... то хто там до кого ліз цілуватися? хто переміг? ПОДРОБИЦІ, будь ласка

Masoret
22.05.2006, 16:12
перемогли монстри з бенілюксу. Фіни, здається.

acid drinker
22.05.2006, 16:17
http://www.lordi.org/ - отут живуть хлопці, які стали переможцями євробачення. виступали вони в такому ж антуражі, і в такому ж антуражі лізли цілуватися до ведучої. грають такий собі не надто оригінальний хард-рок, але виглядають непогано - особливо для євробачення. як вони перемогли - науці невідомо. але уявляю обличчя діми білана, який на другому місці опинився (до речі, яким чином це безголосе *** туди видряпалося, теж загадка природи...), і то не може не тішити. подробиць достатньо?;) бо я, щиро кажучи, теж не бачила - то вже інфа, назбирана по людях)))

Prim
22.05.2006, 16:21
починаю трошки шкодувати, шо того історичного кадру не бачила...
Так, то просто пАтрЯсний кадр був!!!

JAA
22.05.2006, 16:25
Як на мене, то це цікаво тим, що в людей світогляд розширюється. Може й (точно) не настільки, як хотілось би, але уявіть "монстрів" на сцені "Євробачення" хоча би десять років тому! Уявили? А через рік це вже буде більш-менш нормально. А хто його зна, що через кілька років... А ті, хто просто захоплено спостерігають і живуть правилами, вже від іншого шаленітимуть, і будуть думати, що в цьому (в сприйнятті) лише їх заслуга, а насправді вони вбирають лише те, що кимось до них із чужих причин дозволено-прийнято сприймати. Хіба не цікаво за таким спостерігати?

acid drinker
22.05.2006, 16:41
не знаю відносно розширення світогляду... то, шо на другому місці - білан... по-моєму, з перемогою лорді просто якийсь стьоб вийшов, така собі гірка іронія. а євробачення як було відстоєм, так і лишиться. незважаючи на один-два пристойні гурти чи істот, які там щороку з'являються.
пригадую, коли наш пономарьов намагався стрибнути вище голови, польщу представляв гурт "ich troje" - взяли третє чи четверте місце, шалено мене порадувавши. але самого концепту євробачення не змінити...

Emdi
22.05.2006, 17:19
перемогли монстри з бенілюксу. Фіни, здається.

Не Фіни, а Фінляндія.

Iryska
22.05.2006, 17:19
спасибі за всі дописи... особливо мене вразило, що білан, тьху, на другому місці.... цього я навіть від євробачення не чекала...
а lordi нічого так. принймні на сайті виглядають так...

Emdi
22.05.2006, 17:21
Їхні костюми мені не дуже сподобались. Якось загрубо. А так нічого.

angel
23.05.2006, 15:10
Особисто мене шляк трафляв від коментатора. Гіршого коментаря я ще не чула. Після кожного виступу: "А зараз під 20, ой 22 номером... Кому подобається цей виступ, запам'ятайте, це 8 и-и-и-и-и 21 номер... Кому до вподоби (з наголосом на останньому складі)...." Не можу я таке дивитися. Чоловік явно не розрізняє, що таке стьоб, а що елементарна безграмотність і суржик.

Iryska
23.05.2006, 15:40
я пам'ятаю жахіття, коли руслана виступала, от тоді коментатор теж мене добив морально... він здивувався більше від всіх, коли вона перемогла... та й й коментував так, що бридко згадувати. минулого року я не могла без сліз дивитися на наших ведучих .... а цього року не чула і не бачила. але доходжу до висновку, що коли вже й дивитися євробачення, то краще без перекладу.

acid drinker
23.05.2006, 21:27
ді джей паша таки точно на попсюка якогось схожий... а раніше ж так непогано вів меломанію - чи то я зовсім мале і дурне було... /чухає потилицю/
радує, шо він обіцяв більше не коментувати євробачення, якшо "оті" виграють:) сподіваюся, хоч слова-то він дотримає...

Gray
24.05.2006, 00:18
радує, шо він обіцяв більше не коментувати євробачення, якшо "оті" виграють :) сподіваюся, хоч слова-то він дотримає...
+1