КПК

Показати повну версію : Моє нещасне кохання...

Дзвінка-Рутенка
21.05.2006, 22:12
Розміщую лише один:

Занапастив моє життя,
Зарізав мою душу.
Ти вбив моє чудове „Я”.
Тебе я вбити мушу.

Тепер ненавиджу тебе,
Як сподіване лихо.
Лишень не бійся ти мене –
Вбиватиму я тихо...

Ненависть є лише в мені,
Її жорстока воля
Життя уб’є в твоїй душ –
Така вже твоя доля.

...Я вбила тисячі життів, повір,
Й твоя душа з моєї кулі теж полетить у світлий вир...

Дзвінка-Рутенка
21.05.2006, 22:17
(мля... як добре, що все скінчилось з цим коханням...)

acid drinker
22.05.2006, 02:21
та ну... такі кохання зазвичай, крім поганих спогадів, лишають ше й купу цілком таки гарних і приємних... як казав маркес - не шкодуй, шо це закінчилося, посміхнися, бо це було...

Рабат
22.05.2006, 12:00
Чому так жорстоко? :(

Дзвінка-Рутенка
22.05.2006, 23:54
Чому так жорстоко? :(
Ну ненавиджу я його всім своїм єством... Це, взагалі-то, довга історія. І, певно що, не для форуму, а так, для особистого і близького спілкування. Колись буде нагода, то дам вичерпнішу відповідь на твоє питання. :)

Дзвінка-Рутенка
22.05.2006, 23:57
та ну... такі кохання зазвичай, крім поганих спогадів, лишають ше й купу цілком таки гарних і приємних... як казав маркес - не шкодуй, шо це закінчилося, посміхнися, бо це було...
А з Маркесом цілком згодна :) Так і треба крокувати життям

LanceloT
25.05.2006, 16:35
Егеж!
Від Ненависті до Любові один крок, розділений безоднею...

Prim
25.05.2006, 16:55
Йой.
Щось жорстоко дуже.

acid drinker
26.05.2006, 00:07
та ну, яке жорстоко? тут дівчинку кинули, а ви жорстоко, жорстоко... нє шоб сказати - справедливо, хоча й не надто мистецьки...

Дзвінка-Рутенка
26.05.2006, 01:28
Та ну тебе нафіг!!!
Це я його покинула, до речі, зі скандаломі усіма почестями. Здавалось, що він мене ладен вбити, а не навпаки.

Дзвінка-Рутенка
26.05.2006, 01:31
До речі, якщо товариство не буде проти, то я можу розмістити ще один "шедевр", правда, російськомовний.

То як???

acid drinker
26.05.2006, 01:34
особисто моє не проти:)
незважаючи на всі свої націоналізми. а про покинула - блін, то чого тоді так злитися? дитині вже від того погано, шо якась там дівка умудрилася його потоптати, розбити серце і поламати чакри. у такому випадку я з тобою не солідарна...

Девор
26.05.2006, 08:40
Дзвінко не хош викінути з останнього рядка вірша "Така вже твоя доля." слово "твоя"? Друга і остання строфа останнього куплету ...зв*язані(блін, от шкода, що так україньску стрьомно вчив, пояснити не можу:))

Дзвінка-Рутенка
26.05.2006, 14:39
Дзвінко не хош викінути з останнього рядка вірша "Така вже твоя доля." слово "твоя"? :))

Чисто філолгічні аспекти того всього мене аж ніяк не колишуть...
Кому не подобається, читайте не так, як я написала, а як подобається.
Ок?

Дзвінка-Рутенка
26.05.2006, 14:46
Народ, пробачайте, що все так жорстоко, але воно саме вилилось. Коли його написала, то так класно на душі стало!!! Але ви читайте, не бійтеся...

Я ТЕБЯ НЕНАВИЖУ

Я тебя ненавижу.
Я ненавижу тебя.
Всегда и везде,
При свете луны или дня.
Я не могу без тебя,
Не могу без твоих глаз.
Я так хочу их выколоть,
Спустить их в унитаз,
Взять волосы все вшивые,
И кровь отпить до дна.
Но как же все-таки,
Любовь мирская зла!
Ой, как же я хочу теперь
Всю шкуру с тебя снять,
Повесить на ковер себе,
Подумать: "Был *о*ах!"
Теперь мое желание:
Твой носик прокусить,
Загрызть шею белую
И вырвать твой язык.
А напоследок, милый мой,
Заставлю тебя съесть
Кусок дерьма вонючего
Иль Молотова смесь.
За каждую слезинку,
За каждый мук момент
Заплатишь ты сполна
Страданьями по МНЕ...

acid drinker
26.05.2006, 22:32
дзвінко, хостел дивилася?:)
там знущання поцікавішими будуть... та й естетичніше якось вони виглядали, на мою думку... звідки в такій маленькій милій дівчинці стільки злості? це почуття творити не допомагає - і твоя викинута штука тому ше раз доказ... ліпше будь пацифісткою, га?

Девор
26.05.2006, 23:02
Ой..ой..ойойой... нащо? от бачив вже "кадри" котрі зі злості черпали нездорове збудження..

Дзвінка-Рутенка
27.05.2006, 01:29
Я вас злякала чи шокувала?
Прошу вибачення, але я певно така і є.

acid drinker
27.05.2006, 01:36
та нє, нас таким не налякаєш, ми, маніяки, вже нікого не боїмося.. просто неестетичне воно якесь - ото й усе...

RockerША
28.05.2006, 11:40
"Бог або сам злий, або не має сили проти зла. Тому я кидаю йому виклик і сміюсь над його блискавками." Ха, а ти ж сама злишся. Гадаю, що якою б не була провина людини, завжди є можливість вибачити їй. Знаєш, я купу разів розчаровувалася у коханні, доки не знайшла справжнього. І нічого страшного. Головне - вміти відпустити людину. А так... чи є в тебе гордість не писати усілякі неприємні речі про колись кохану людину. Всі ми потенціально здатні на зраду, але не всі зраджують. Уяви що ти сама зрадила, і чи приємно коли тебе поливають брудом.

Дзвінка-Рутенка
28.05.2006, 19:36
Головне - вміти відпустити людину.
Це ти йому скажи.

Гордість??? ПИСАТИ (що б я не писала) - ЦЕ МОЄ БАЖАННЯ!!!
Навіщо себе стримувати? Через якусь там кляту гордість???

LanceloT
31.05.2006, 16:32
"Смерть стоит того чтоби жить
А любовь стоит того чтоби ждать!"

RockerША
31.05.2006, 21:59
Звичайно, пиши що хочеш. Але все ж таки поміркуй, чи варто так гніватись?...

Дзвінка-Рутенка
21.06.2006, 02:35
Якщо воно так є, то навіщо стримувати себе???

acid drinker
21.06.2006, 12:11
як мінімум того, шо думка - матеріальна, а слово тим більше. і все, шо ти кажеш, пишеш чи навіть думаєш, відбивається у великому дзеркалі космосу і проектується на тебе саму...

oberon
21.06.2006, 12:12
Якщо воно так є, то навіщо стримувати себе???
щоб відрізнятись від тварин.
в нас є сила волі, її тре використовувати або розвивати, якщо нема. наприклад, я в пустелі бачу оазис, а біля водопою лежать кістки різних тваринок. чи буду я пити? навіщо стримувати себе?