КПК

Показати повну версію : велика нічна варта: 00:00 - 6:00

Сторінки : [1] 2 3

acid drinker
23.05.2006, 02:44
взагалі-то тема створена за аналогією з нічною вартою одного з моїх улюблених форумів...
якшо раптом хтось лишатиметься тут на ніч - вартуйте;)
а моє, мабуть, поповзло спатоньки...

Liet
23.05.2006, 03:22
Пізно.... Я вчора вартував :). Сьогодні на модемі... :(

acid drinker
24.05.2006, 01:11
і знову не спиться... ех, то таки недобре, коли пари аж у післяобіддя починаються - позбивала собі всі цикли спання і намагання не спати, тепер живу в темній половині доби і заважаю сусідам музикою. і відсипаюся в тролейбусах...

Prophet
24.05.2006, 03:08
У мене вже з місяць так... Повністю помінялись день і ніч.

Тільки з понеділка ще й сесія почалася, а пари в мене з ранку і до ночі, а вночі вчитись, так що зараз намагаюсь вигадати спосіб всунути в добу ще кілька годинок :(

acid drinker
25.05.2006, 02:39
сьогодні втрапила під дощ. тільки шо випрала усі речі, напхала в бєрцу серветок, шоб завтра в ноги хоч трошки сухо було, бо сьогодні вода туди через верх позаливалася... ніч то гарно, особливо коли тільки-но з душу, вологе волосся повзає по спинці, а з вінампу лунає ін екстремо. я б так до ранку просиділа - слухаючи, як дощ за вікном перекрикує навіть волинки у колонках, відчуваючи мокрих змій на своїх плечах, думаючи ні про шо... шкода, шо пари ше ніхто не відмінив...

acid drinker
26.05.2006, 02:45
і знову начебто вартую...

Уже поздно, все спят, и тебе пора спать,
Завтра в восемь утра начнется игра,
Завтра солнце встанет в восемь утра.
Крепкий утренний чай, крепкий утренний лед.
Два из правил игры, а нарушишь - пропал,
Завтра утром ты будешь жалеть, что не спал.

Но сейчас деревья стучат ветвями в стекла,
Ты можешь лечь и уснуть, и убить эту ночь.
Деревья, как звери, царапают темные стекла,
Пока еще не поздно лечь и уснуть в эту ночь... (с)

Iryska
27.05.2006, 01:15
якщо не зважати на всі проблеми з часовими поясами, то в мене на компі написано 1:14. але я ж то помітила, що всі мої дописи датуються часом на дві години назад.
а так всім надобраніч, хто спить...
приємної варти тим, хто вартує...
як же хороше бути совою...

Iryska
27.05.2006, 02:24
на моєму годиннику друга година двадцять хвилин... варта - спокійна. я встигла не тільки подописувати дечого на форумі, а й прочитати Амок Стефана Цвейга...
а завтра рано вставати, бо їду на шалики... хоч би погода була гарна. треба вилізти на балкон і глянути на небо. правда що це мені дасть... зате на зорі гляну...

acid drinker
29.05.2006, 02:21
в колонках тіамат, сусіди сплять і їм пофіх, певно, бо у стіну не стукають. реферат дописало, прочитало трошки гарної літератури... почуваюся щасливою і втомленою. спатки?

acid drinker
30.05.2006, 01:14
моє повернулося...
ше одна ніч попереду - там був дощ, зараз всередині течуть струмки, і спати зовсім ліньки... надто гарно, шоб спати...

Iryska
31.05.2006, 00:15
насторожує той факт, що завтра на роботу... насторожує, бо вся моя сутність протестує проти раннього прокидання, вмивання (ги, а гарячу воду відключили на 15 днів), видимості сніданку, що складається з кави і позіхань, гучної музики у навушничках плеєра, яку заглушить хіба що шум метро... насторожує цей дивний протест... а що як прикинутися хворою і байдикувати вдома... боротися з моїм коханнячком за право сісти за комп і полазити по інету... втім, на роботі це легше робити, не треба нікого зганяти, бо на робочому компі я працюю... а інет то так, виключно для натхнення... і хто б з нічних вартових що порадив... йти на роботу чи ну його?

кошеня
31.05.2006, 01:28
знаєш, певно, йди)
тут такі речі відбуваються: навіть acid drinker завтра на пари йде...а то таки шось...

acid drinker
31.05.2006, 02:08
таки так, поповзу... взагалі-то мені на п'яту пару, але поїду я навіть раніше, шо ше раз доводить мій великий подвиг. воть. усім ночі гарної і теплої, моє слухає крапання чогось мокрого за вікном і хелльовін у колонках...

Iryska
31.05.2006, 11:17
от і я приповзла... принесла співробітничкам печива... робочий настрій - відсутній... ну чому натхнення прокидається в мене лише вночі?

кошеня
01.06.2006, 01:07
сьогодні тут я тусуюся)))
звукова карта в компа біситься :( ноу мюзік (((
але є плеєр і колонки...мельница - все підряд)))маю надрукувати до завтра три документи і то мене страшно напружує( ще, мабуть, читатиму...а поспати ще на пенсіїї встигну;)

кошеня
01.06.2006, 03:47
мдя...люблю я тайпати договори...але все, муки скінчилися і можна йти спатоньки))) було добре сидіти, гарної ночі)))

acid drinker
02.06.2006, 01:13
усе. дописала маленький маразм про лавкрафта у контексті містичних вчень, тепер можна й розслабитися трошечки... ніч - то гарно... блайнд гардіан, хороша книжка, плюшеве ведмежа... на пари зранку, щоправда, але то вже мізер - зараз ніч здається вічною і самодостатньою...

acid drinker
03.06.2006, 02:31
дивно... якось так швидко попізнішало... вартую... тиша...

Iryska
04.06.2006, 00:25
якось непомітно прийшло завтра. виходить, що сьогодні - уже завтра, тобто неділя...
я зварила смачну зупку тільки-но... навіть куховарити я люблю вночі... не заважають сусіди і можна примощуватися на кухні з книгою (сьогодні це бегбеде, свіжо привезений з києва), вдихати пахощі від того, що готується на плиті... читати, час від часу стримувати чи посилювати булькання страви... а за вікном прохолодно, темно і спокійно. всім гарної ночі...

Prophet
04.06.2006, 03:32
Цікава ідея.
Власне, я о такій порі (зараз на годиннику 2:30) майже ніколи не сплю, але й в інтернеті не завжди. Взагалі я страшенна сова, вночі живу переважно :) Хоч прокидатись від ранкового сонечка люблю більше, ніж по обіді з хворою головою...
Сиджу з відкритим балконом, там тільки-но гроза пройшла, повітря чудове - свіже, вологе і тепле. Грає De-Phazz, налаштовує на легкий і життєлюбний настрій. Набираю свої вірші на компі, щоб якось упорядкувати ту купу, вибрати найкращі й надіслати другу, бо давно обіцяюсь.
Ось поїсти вирішила... Саме час :)

Iryska
05.06.2006, 00:22
сьогодні було несподівано спекотно... а зараз парить... істи я вже не готуватиму, вистачить, сьогодні в обід все встигла... так що пора спати. завтра на роботу. на мені висить терміновий проект... встигну, хоча зранку не мій час для творчого потенціалу... доводиться свою совистість, тобто бутність совою, присипляти і працювати... еееххх... може б то стати фрілансером... працювати ночами... а вдень відсипатися? я про це мрію, але всі мені навкруги толочать, що я занудьгую. не повірю, поки не спробую...
а так - завтра перший день робочого тижня... натхнення, звитяги і робочих подвигів усім.
от би зараз якщо не грозу, то хоча б дощик, бо зараз відкритий балкон не допомагає...
всім доброї ночі і кольорових снів...

acid drinker
05.06.2006, 01:07
трошечки пізно...
ніч то гарно, але ніч по вихідних - то важко... в ліжко заповзати не хочеться, але те, шо звідти доведеться зранку виповзати - ше гірше... тому снів теплих, ночі затишної... моє втекло.

Iryska
05.06.2006, 01:12
а в нас пішов дощ... тобто прийшов, полив все навколо, погримів десь за будинками, поляскотів так голосненько, блискавками потішив... і пішов. тепер калюжі, свіжо. є чим дихати. на балконі мокро.
пора спати. а не хочеться. а завтра буду сопіти над клавіатурою з самого ранку шалено позіхаючи...

isabell
05.06.2006, 01:59
Я теж страшенна сова. Обожнюю ніч. В темряві все чомусь навпаки чіткіше видно. Все важливе завжди відкладаю на пізню пору, коли всі нарешті засинають і перестають мені заважати - от тоді на мене находить натхнення. Взагалі, ніч - це в мене найактивніша пора, коли я роблю все, що набралося за день, ще й вистачає часу на те, що люблю. Зазвичай, читаю, слухаю музику, іноді танцюю у темряві(така собі приватна дискотека), а в теплу погоду сиджу на балконі разом зі своїм котом, від якого я набралася купу кошачих звичок, зокрема, гуляти сама по собі і не спати поночам. Сидимо зараз котом і веселимося, спостерігаючи реакцію запізнілих перехожих на блідющу темнооку блондинку з чорним котом.:scared:
Холодно сьогодні. Зварю собі зараз гарячого шоколаду і почитаю щось із французької поезії.

acid drinker
06.06.2006, 03:03
спершу дивилися з малою антимульти, потім піксарівські загони, потім - кліпи з серії "монстерс оф метал"... під останнє зрозуміли, шо не проти б поспати. хоча діло не в кліпах навіть - наприклад, діти бодуна таки кльову штуку зробили, її б діткам показувати, шоб самі надвір виходити боялися - а в тому, шо завтра знов пари, так їх перетак.
і на побажання гарних снів. з антимультів запам'яталася одна фраза. "а головне - ти будеш щасливий. ми всі будемо щасливі. життя коротке, почекай трошки..." точності не обіцяю, але звучало це приблизно так...
ночі теплої. знаєте, життя коротке...

Iryska
08.06.2006, 00:39
одна чудова людина наштовхнуда мене на філософські роздуми...
про відчуття незатишності деінде. в компанії, на роботі, на форумі зокрема.
шо таке відчуття незатишності? власне відчуття, що залежить від рівня впевненості чи самооцінки? від кількості бажання сподобатися іншим? чи бажання епатувати навколишніх і таким чином виділитися і знову ж завоювати увагу? чи це обєктивний фактор, що залежить від того, як навколишні ставляться до думок, що хоч трішки (а деколи і кардинально) відрізняються від власних? наскільки доброзичливість тих же форумчан чи форумців сприяє затишності перебування того чи іншого індивіда. що для одного - жарт чи дружній підкол, а для іншого - образа, чи не дай бог, злісне порушення правил поведінки, що заслуговує сурового нагляду модератора з подальшими попередженнями?
наскільки можна образити словом? підтримати? надихнути? чому певні дописи сприймаються вороже чи образливо? від чого залежить товстошкірість того чи іншого форумця - від власного ж вміння відписати у відповідь щось ще гостріше? чи від бажання розвинути благородний диспут, з якого народжується істина...
давайте шукати золоту середину між бажанням висловитися і бажанням тикнути когось у незгоду з тим чи іншим...
ніч. питання прозорими словами повисають у повітрі, витанцьовують під стелею, формуючись у тіні... темрява... пора спатоньки. а відповіді, може, прийдуть колись... уранці.

acid drinker
08.06.2006, 01:24
я - страшний екстраверт. не можу без істот, які навколо. сьогодні - чи то учора вже - один гарний хлопець сказав, шо я людей просто притягую - як намагнічена поверхня, чи шо)) у таких умовах не можна бути невпевненою - мабуть, звідси така дурнувата поведінка... люблю бути циніком, коли мене не видно - тільки чути. не вдається. люблю бути абсолютно відвертою - коли мене тільки чутно. не проходить. але мені затишно. принаймні, одна з моїх любовей - любов дебоширити (це небо - банкетна зала, де ми сьогодні влаштуємо п'яний дебош...) - таки знаходить втілення. і то приємно.
шукати відповідей на такі питання - річ марна. у кожного власний спосіб самоствердження, і якшо людина по-іншому не вміє - то тільки її статеві травми, не треба брати до голови чужих проблем, бо, в крайньому випадку, завше можна наодинці поспілкуватися, а як не подіє - залучити антигопи і бєрци. консенсус таки знайдеться, чесно))
ніч така гарна, а ми тут маразмом страждаємо...

Iryska
09.06.2006, 00:31
я - страшний екстраверт. не можу без істот, які навколо. сьогодні - чи то учора вже - один гарний хлопець сказав, шо я людей просто притягую - як намагнічена поверхня, чи шо)) у таких умовах не можна бути невпевненою - мабуть, звідси така дурнувата поведінка... люблю бути циніком, коли мене не видно - тільки чути. не вдається. люблю бути абсолютно відвертою - коли мене тільки чутно. не проходить. але мені затишно. принаймні, одна з моїх любовей - любов дебоширити (це небо - банкетна зала, де ми сьогодні влаштуємо п'яний дебош...) - таки знаходить втілення. і то приємно.
шукати відповідей на такі питання - річ марна. у кожного власний спосіб самоствердження, і якшо людина по-іншому не вміє - то тільки її статеві травми, не треба брати до голови чужих проблем, бо, в крайньому випадку, завше можна наодинці поспілкуватися, а як не подіє - залучити антигопи і бєрци. консенсус таки знайдеться, чесно))
ніч така гарна, а ми тут маразмом страждаємо...
я не те, щоб страждала... та ще й маразмом... :D а твою екстравертність - воно зразу видно - навіть би й перейняла б... бо я за гороскопом ваги. постійне переважування то любові до дебошиства, то до усамітненої затишненької інтровертності... всяке буває.
от вчора в мене були саме такі роздуми і такі питання... жаль, що лиш ми з acid drinker найчастіше вартуємо ночами... а де решта форумських сов? повертайтеся в затишні обійми ночі...
а я піду спати. на роботу завтра. зате на вихідних повартую... сподіваюсь, хтось складе мені компанію... о, твоя екстравертність перейнялася :confused: :o :rolleyes:

acid drinker
09.06.2006, 01:16
однозначно перейнялася, з чим тебе й вітаю)))
а сьогодні знову виявилося, шо світ надто тісний для такого дівчиська, як я... і то радує...

монах
09.06.2006, 01:58
і не спиться ж вам

acid drinker
09.06.2006, 02:14
та нє, не спиться... і не вчиться... рятує тільки гарна музика =)

acid drinker
11.06.2006, 03:44
а ми з ірискою знову вдаємо безсоння...
ніч така довга, коли в ній порожньо...

Iryska
12.06.2006, 01:01
всім доброї ночі... я от задумалася, що це несправедливо, що ночі найкоротші саме зараз... адже ще якось не по літньому холодно... і тим більше вночі... а от пілся 22 червня ніч почне довшати... по трішки, але ж почне... обіцяють спекотне, але коротке літо. а ще мені світить відсутність відпустки. ну не те, щоб зовсім... але в теплі краї я не поїду. сумно.
а ніч поки що прямує до найкоротшого свого забігу... а я хочу тепла.

acid drinker
12.06.2006, 01:06
тепло ж там десь сопіло)) таке миле і неголене;)
третя ніч поспіль абсолютної порожнечі. щоправда, у мене є плюшеве ведмежа - і то кльово, воно вміє слухати і розуміти. кажуть, у такому стані навіть фєнічки протипоказано плести - акумулюється негативна енергія... а фіг там, нема ніякої негативної енергії, я почуваюся таки кльово, хоча й порожньо. іноді навіть це потрібно. але я зрадію, коли ця нескінченна ніч закінчиться все-таки... (ти казав - скоро прийде день... та йому поламали ноги...)

Iryska
12.06.2006, 01:10
тепло то сопить... а в мене в гостях безсоння. вся тусівка кудись таємничим способом щезла. я памятаю крики про піццу, суші... а виходжу - нікого немає... бюсь об заклад, привалаять через півгодини з цигарками і пельменями. а я поки в форумі соплю.
а тепла я хочу - щоб пісок. і щоб море. і щоб моє сонце (моє земне сонечко) таскало мене на матрасі надувному по воді, а я ліниво дригала ногою. і світило сонце (те, що небесне світило). і носили креветок. і пахло йодом. і не було медуз. і море зеленіло. і пісок грів пальці, як ті в нього занурються... не палив, а грів...

acid drinker
12.06.2006, 01:35
я сьогодні півдня провалялася у траві, розмовляючи з небом. правда, у неба своїх проблем достатньо - того воно мовчало... але так шалено хочеться ше... завтра вихідний, можна буде поїхати на замкову, коли відісплюся... а відісплюся я пізно - бо навіть дивитися на ліжко поки шо не хочеться.

Iryska
12.06.2006, 02:43
ну ось, пельмені ми вже поїли. мій зайчик спить... а решта грає в піжмурки... тупотять за стіною як стадо малолітніх слоників...
я б теж хотіла повалятися на траві... але тут дощі і холодно. зараз небо, правда, безхмарне... видно зорі... а може мені здається, що їх видно... переваги поганого зору в тому, що часто бачиш саме те, що тобіхочеться.
ось в мене дилема - йти тупотіти чи йти спатоньки. а ще я роботу додому взяла - дурниця з мого боку, звичайно ж... але то я той день, що після відпустки провалялася вдома, відпрацьовую. а завтра поки ми приїдемо додому... поки що... так що робити в ніч з понеділка на вівторок, явлюся на роботу вя заспана і зла. зате ніч знов буде моя... чи то пак, я буду її...

Prophet
13.06.2006, 02:49
І у нас дощі...

Уже й сесія давно скінчилась, і спатки хочеться, а перелаштуватись на людський режим ніяк не можу. Жах :(

Iryska
16.06.2006, 00:41
після кількох офісно-жайворонячих днів я повернулася в нічну варту. вітаю всіх, кому не спиться... сподіваюсь, це не лише я та ейсід. втім, вона он писала, що на три дні пропадає... буду чекати повернення....
а завтра останній робочий день тижня... хочу назад в інститут... щоб канікули були :(
всім доброї ночі.
вартуймо! :victory:

acid drinker
16.06.2006, 00:42
ех.. завтра семінар з історії містичних вчень, а ше - контрольна з діалектології, на яку я вже забила.. а от містичні вчення хочеться підготувати, надто викладача люблю... побажайте мені удачі в бою... ночі темної =)

Prophet
16.06.2006, 02:47
Ой, знов засиділась. Ніяк, ну ніяк не почну по-людськи спати...

acid drinker
16.06.2006, 04:17
усьо, я спати. лишаю гостей наодинці з форумом - і тільки вздумайте тут напакостити! =)
а діалектологія завтра у велетенському прольооооті... шкода, але я на неї, мабуть, не прокинуся... доведеться вже на заліку пояснювати тітці, шо ну не могло моє приповзти, а дивіться, я вам зате роботу принесла, я хороша... жуть і мрак.
таки точно спати. ночі теплої усім, кого сюди занесе...

Iryska
18.06.2006, 01:08
ночі теплої, неба зоряного... неспиться. завтра ще вихідний і можна відлежатись, нервово чекаючи звуку будильника, потім осягнути, що неділя прийшла і спати далі. :rolleyes:
не людно зараз на форумі. одненька я... залишу свій слід у варті і піду спатки. нема кого вартувати... :scared: спіть всі спокійно. хоча в мене підозра, що мало хто спить... кожен десь і якось відривається.
ночі теплої. розваг шалених :yahoo:

Iryska
19.06.2006, 00:00
другу ніч підряд на самоті вартую. ну добре, сьогодні моє вартування довго не триватиме, бо завтра на роботу. і це добре. я вже скучила... як це абсурдно не звучить. проект мені ще в пятницю анонсували - так що, боюсь, завтра зайду знову в кахве, в нічну варту аж вночі.
але якщо що... писатиму ;)
всім ночі теплої.

X_EMO_I'mOFucknK
19.06.2006, 00:05
Хм, можу скласти компанію, повартуем разом, мені завтра тільки на 10ть ранку, так що можем і побалакати=)

Iryska
19.06.2006, 00:21
ну давай... щастить тобі... на 10... мені втім теж - але добиратися довго... та й снідати деколи треба зранку. в мене це виходить тіко в понеділок - бо потім не вистачає часу і хочеться поспати ще... от чому начальство не робить скидку на біоритм працівників.. для сов могли б робити окремий режим :)

X_EMO_I'mOFucknK
19.06.2006, 10:41
Аха, тоді усі стануть страусами=)
Не будуть ні вранці, а ні ввечері працювать.=)

Iryska
19.06.2006, 10:48
можна подумати зранку спросоння краще працюється... от приповзла я на роботу - ледве не запозіхала всіх в метро. а тепер сиджу, калатаю каву уже з хвилин 20... і пишу у нічній варті, яку раніше відвідувала лише ночами.

X_EMO_I'mOFucknK
19.06.2006, 16:30
Хих, працювати взагалі трудно=) а колись же треба починати=))
А так ше й пораніше взялася за "роботу", ше й раніш закінчиш, але ж подумай якби прцювати починали о 13:00 то б закінчували о 21:00, а тоді не погуляти, не на форумі почитати=)

Iryska
19.06.2006, 16:34
а на форумі я читаю в процесі - сегмент переклала - почитала. два сегменти - відписала. док перевірила - знов написала:)

X_EMO_I'mOFucknK
19.06.2006, 22:24
Майстер=)

Iryska
21.06.2006, 00:18
спека... в офісі жарко... народ не виходить курити, а повільно витікає спітнілими купками... обід перетворився на похід в магазин, де ми зависаємо біля морозива і води... з холодильника, і ніяк інакше. обливання тією ж водою перетворилося з розваги в життєву необхідність... ніхто вже грайливо не верещить, а швиденько підставлять ще не политі частини тіла... набережна - з одного боку потік машин, з другого неквапна москва-ріка з дохлою рибою догори дригом і вічно голодними качками. для них призначені самі смачні кавалки всього, купленого в магазині (крім води та морозива)
а вдома є холодний душ... жити хочеться на балконі, і щоб була ніч хоч дні зо три.... літо....
написавши ці рядки повертаюся на балкон... всім прохолодної ночі...

Liet
21.06.2006, 01:35
Готуюсь до іспиту.... Точніше роблю вигляд, що готуюся :)

Liet
21.06.2006, 08:01
Нічну варту здав... Збираюсь на іспит...

acid drinker
22.06.2006, 01:33
знову вартую. приємно...
сьогодні - вчора тобто - зробила кілька добрих справ. здала шось схоже на залік, влаштувалася на відпрацювання, змінила десктоп, аватару і скіни до всього. до чого тільки можна... =) настрій суперський, тим більше, шо завтра - тобто сьогодні - закінчиться сесія, можна буде відсвяткувати то валянням у траві і питтям пива... /типу я без того у траві не валяюся, ото видала))/
життя така гарна штука... ночі всім теплої...

acid drinker
26.06.2006, 00:45
гарний був день сьогодні:) і називався гарно. БЖ і пиво, трава, на якій так кльово валятися, музика, гарні людинки... ну шо більше треба, шоб почуватися гармонічно і просто добре?
теплої вам ночі усім... і посмішок. життя варте того, шоб від нього п'яніти...

IRENKA
27.06.2006, 02:05
Усім солодких присолодких снів, вечір був просто супер. Україна чемпіони і ми разом з нею :friends:
па па

acid drinker
27.06.2006, 02:07
таки гарно буде сьогодні спати... а сердечко все одно вискакує =)

acid drinker
01.07.2006, 01:47
ночі усім теплої... моє не має сили сьогодні вартувати - ліжко кличе... завтра буде нелегкий день;)

Prophet
02.07.2006, 02:27
Ейсід, що ж ти у таку спекотну пору теплої ночі бажаєш? :) Тут якраз прохолодної хочеться ;)

Хоча, сьогодні прохолодно...

acid drinker
03.07.2006, 01:36
того й бажаю просто теплої, а не спекотної;)
але вчора було таки холодно - навіть ватра не дуже допомагала, а може, то просто ми дещо флегматично потім поводитися почали =) усе, буду відсипатися... до завтра... тобто до сьогодні, але через годин так двадцять...

acid drinker
06.07.2006, 01:24
сьогодні був просто убивчий день. а та зараза, котра мені пиво винна, якогось біса не прийшла - ну нічого, він до мене ше по квитанцію з'явиться, фіг я тоді буду хороша і добра =)
ладненько, моє поповзло в душ поки шо, але одним оком таки вартуватиме - така гарна ніч... псувати її на сон аж трошки шкода. тому триматимуся до останнього;)

Iryska
06.07.2006, 01:35
я повернулася вартувати....
ейсід, можеш спокійно займатися своїм щастям - я поки тут :)
рада всіх вітати пізно вночі...
було вино... мій улюблений кагор. а перед тим лідія, теж непогано. були зорі і розмови за життя.
і мене спитали, чи гарна штука життя...
так от, стверджую - життя - це прекрасно. навіть якщо не все так гарно, як би хотілося. бо життя - то сюрпризи і несподіванки - то прекрасно.
а ще мене питали, коли ж нарешті все буде гарно. гарно буде, як відкриємо очі і подивимося на зорі. вдихнемо свіже повітря і скажемо, що все гарно.
зоряного неба. ночі веселої.

acid drinker
06.07.2006, 01:47
мммм.... :(
моє щастя зараз спить у себе вдома... тобто на нічному чергуванні на роботі, шо є навіть гірше... побачу його тільки завтра вранці, а до того часу треба ж займатися чимось, хоч трошки корисним для людства - наприклад, флудом;)
/теж колись шаленіла від кагору... їздили ми з одним сонцем на світязь, була у мене пляшка кагору "християнський", навіть смачно, хоча, щиро кажучи, я його тільки через стьобну назву вибрала. але тепер якось більше подобаються напівсолодкі червоненькі, а якшо солодкі - то різні там мускати.../

Iryska
06.07.2006, 01:52
ммм... вино - то супер...
і зорі супер...
і флуд - супер.
життя - прекрасне!!!!
а завтра в мене визначно епохальний день - зустріч з одним дуже милим створінням... як все пройде.. навіть трохи страшненько... от. так що єдина надія, що зара не висплюся, а завтра просплю і буду так швидко збиратися, що не встигну про це думати.
ось.

acid drinker
06.07.2006, 02:01
стоп, шо за миле створіння, га?;) я тут зараз буду блюсті целібат (правда, не в себе, а в інших, отаких кльових і трошшечки заміжніх =))
/а мені останнім часом трапляються різні маленькі милі створіння... не наю, це материнський інстинкт чи педофільські схильності прокидаються.. %)/

Iryska
11.07.2006, 00:02
ги, а трошечки заміжніх не бува... так що такі справи. а целібат - на мій погляд - шкідливий для жіночого здоровля. я і так його блюла, поки у відпустці була без коханого. правда вчора ми возєдналися. а зара йдемо спатоньки.
веселої нічки всім!!!

RockerША
11.07.2006, 00:27
Добре коли коханий поряд...а я ще занадто мала, щоб чути його дихання уві сні...Але не скаржуся, все має свій час. Просто кохання дуже сильно, і вже давно перейшло межу підліткової закоханості. Я мабуть полізу дзвонити своєму сонечку, бо він трошки попрацював і хоче чути мій голос. Не можу відмовити, бо сама того хочу...так що надобранок усім!

Iryska
14.07.2006, 00:21
якщо є коханий, то вже не мала :aga:
сьогодні спека... гроза... а потім знову спека.
моє щастя купило собі фотокамеру. радості! ціла купа.
а я тішуся з того, що завтра пятниця! останній робочий день в тижні... я щось змучилася... чи то контраст такий після відпустки?
всім гарної ночі.
ага, ще мене цікавить... куди пропала ейсід???

Iryska
15.07.2006, 00:16
вартую на самоті? агов, сови, де ви всі?
з балкона тягне прохолодою... ніч таки суперова штука. ми з коханим мирно і славно поділили компутер:)
кінець робочого тривалого важкого тижня - життя намагається нагадати мені, що воно - прекрасне.

IRENKA
15.07.2006, 00:20
Та ні ось є я ще, одна така що вартую, але скоро прийдеться лягати, бо з ранку знову ставати. От це називаються канікули, офіційно вони почались 29,06,06, але знаєте я їх не замітила :(

Iryska
15.07.2006, 00:22
а що ж ти завтра робити будеш??? невже ВЧИТИСЯ??? :scared:

RockerША
15.07.2006, 00:22
Чого ж ти одна? Нє, ше я тут вештаюсь...мені б мого коханого...я з ним не буду бачитись і чутись 2 тижня...то для мене мука!!!

Iryska
15.07.2006, 00:27
три дівчиська під вікном... тобто за компом
ну і життя.... хто канікул не бачить, а хто - без коханого лишився... треба щось таке вчворити, щоб весело було...

RockerША
15.07.2006, 00:29
А я вже вчворила...тому і хочу, щоб хлопець був поряд...

IRENKA
15.07.2006, 00:31
а що ж ти завтра робити будеш??? невже ВЧИТИСЯ??? :scared:
та ні в мене таке чудо як ремотн, та ще купа всяких дрібниць :(

IRENKA
15.07.2006, 00:34
А я вже вчворила...тому і хочу, щоб хлопець був поряд...

Ой не ти одна в мене таке саме, але коли своє сонечко побачу то тільки Богу дано знати

IRENKA
15.07.2006, 00:52
Доре, лягаю я спати а всім бажаю солодких снів, і гарної варти.
Па па :p

Iryska
15.07.2006, 00:57
2 Іренка - співчуваю. ремонт- то не дуже гарно доя комфортного існування. але можна тішити себе тим, що потім все буде гарно.
2 Рокерша - а що ти такого натворила? :)

Iryska
17.07.2006, 00:42
холодно. ніч не прохолодна, а таки холодна... навіть на балкон уже в одній майці не вискочиш. значить літо вже закінчилося? переслідують депресивні думки, бо завтра - знов на роботу... а не хочеться... хочу спати до обіду і ніц не робити. може хіба що готувати щось смачне і потім їсти, запиваючи все великою кружкою гарячого чаю з ехінацеею домашнього виробництва.
сім доброї ночі....

Iryska
12.08.2006, 02:49
давно не вартувала. ус тут вогкое і тьмяне. павутини купа. добре, хоч павуки є... з ними я завжди товаришувала. вартуємо разом.
у тернополі дощить. холодно. соромно зізнатися, але я сьогодні надвір не виходила. навіть на балкон. прокинулася біля першої години в обід сьогодні... а тепер заснути не можу. я вже до коханого тулилася, потім виганяла його на іншу половину ліжка, знов тулиласяю... не помагає. не сплю.
о, моє приповзло...
в нас тут нововедення - два монітори. от на одному молодший брат піратів других дивиться, а я з іншого на форумі пишуся...
моє запропонувало нам піратів спочаткудивитися, ми обурилися - в мене форум, вижене ж зараз, а малий - бо майже до кінця додивився. так що коханий побрів на кухню. спішу до нього.
павуки самотньо заступають на варту. ночі павутинної всім

Iryska
15.08.2006, 01:11
скажу стару залояжену істину - життя - чорно біла смуга. а між цими смугами - ціла веселка.
ніби тьмяний період змінився чимось барвистим.
усім кольорових снів і яскравих барв.
життя таки прекрасне, у чому я нещодавно сумнівалася.

Iryska
17.08.2006, 01:44
задумалася про явище довіри в людських стосунках... що таке довіра і наскільки вона потрібна? і чи можна бути до кінця відвертим з кимось? повністю відвертим... чи відвертою... здається мені, то дуже .... хм, небезпечно... а з другого боку, я хочу, щоб мій коханий не довіряв мені... але знати все-все, що твориться в його душі.... знаючи, що місцями діється в моїй - краще не треба. щось має бути прихованим. і таємним. щоб було що розгадувати. і тішити себе тим, що ти довіряєш майже повністю

Anatoliy
17.08.2006, 01:52
оце гарні слова...

Anatoliy
17.08.2006, 01:55
задумалася про явище довіри в людських стосунках... що таке довіра і наскільки вона потрібна? і чи можна бути до кінця відвертим з кимось? повністю відвертим... чи відвертою... здається мені, то дуже .... хм, небезпечно...
якщо хочеш відчуттів, то варто ризикнути, але знову ж таки - страх розчарування, я одного разу ризикнув - пощастило. у мене з'явилася людина, якій я довіряв повністю. вона навіть не була мені дівчиною. просто довіра, жодних таємниць. відповіді на всі питання, якщо такі були. але перестали спілкуватися, бо така відвертість може "спричинити" кохання інколи, цього побоялися... хоча навіть сумно...

Iryska
17.08.2006, 01:58
спричинити кохання... це цікаво. а ви вдвох боялися чи тільки ти?

Anatoliy
17.08.2006, 02:21
вдвох... та й перестали спілкуватися дуже випадково, просто відчули, що то буде вже не дружба...

Iryska
17.08.2006, 02:25
як не дружба, то що? кохання? любов? а все ж так гарно - у вас ж довіра в взаєморозуміння були... а то багато вартує...

Anatoliy
17.08.2006, 02:33
на жаль, вона зустрічалася з моїм другом, а я з її подругою. в такому випадку закохитися - це зрада для всіх...

Iryska
17.08.2006, 02:38
хм, зустрічатися - то одне. а мати почуття - то трохи інше. і я таки думаю, що якщо зустрічалися просто - то це не настільки вартісно, як почутття...
втіфм, у мене теж стільки всього було... втім, як я з своїм коханим почала, то теж історія ще та. я його з минулою дівчиною мирила раза три.... і з моєю подругою він типу зустрічався... і дружили ми багато і довго. це потім було основним аргументом, що я з ним не можу - бо до друзів в мене асексуальне ставлення... дурдом, одним словом...

Anatoliy
17.08.2006, 02:41
моя історія дуже нагадує твою... а на рахунок "асексуального" ставлення - то це я так само думав, а вона - інакше, але між нами нічого не було... спробували до всіх поставитися з розумінням. я не альтруїст, але просто не хотілося боляче робити іншим...

Iryska
17.08.2006, 02:43
місцями треба в собі егоїзм виштовхувати назовні. вам би добре було, а інші... інші б далі по життю йшли.
а моя історія закінчилась щасливо - мене довго добивались. і завойовували. і ми довго вибудовували стосунки на фундаменті дружби. мій коханий чоловік - мій. повністю МОЯ людина. і то так гарно.

Anatoliy
17.08.2006, 02:47
вірю, але дуже часто мене потім совість гризе через свій егоїзм, і то так гризе, що ніде подітися... та й якщо поводжуся егоїстично, то потім багато хто дорікає...

Iryska
17.08.2006, 02:50
тра тоді егоцентризм з егоїзмом не плутати. бо егоїзм, коли тобі добре, і ти поважаєш СЕБЕ як особистість. та інших не ображаєш. бо даєш їм право на власний егоїзм. а егоцентризм - це коли є Я, і решта всі за межами власного сприйняття. типу, хай хоч потоп - лиш би мені було добре.
а егоїзм - я заслуговую на щастя, як і всі інші. і якщо це напряму не вражає інших, то я маю повне право на досягнення власного щастя.

Anatoliy
17.08.2006, 02:53
і якщо це напряму не вражає інших, то я маю повне право на досягнення власного щастя.
ото ж бо й воно. мій друг, який кохав її, дуже, щоправда він сам виявився егоїстом, ще й яким, але то вже інша історія. і моя дівчина, вона, здається, мене кохала. хіба це не напряму?

Iryska
17.08.2006, 02:57
дивись сам - у парі вона і він - щаслива людина ОДНА. якщо його можна назвати щасливим. бо він же як кохав, то відчував, що вона його - не дуже.
в парі він і ти. щасливих людини ДВІ. і вона, і він. а він, як друг, мав би тішитися за тебе. і трохи пізніше - за неї, що вона щаслива. знаю, особливого щастя за своїх минулих ніколи не відчувала. але і ненависті чи горя вселенського - теж. особливо за місяць після розриву :8

Anatoliy
17.08.2006, 03:03
можливо й так... але все одно, зустрічалися ми востаннє кілька місяців тому, так що зараз лише можна сумувати через те, що побоявся зробити помилку, якою вона могла й не бути... та й зі своєю дівчиною ми вже розійшлися давненько, бо пішли вчитися в різні вузи... одним словом - історія... це вже історія - минуле, про яке колись ще, може, згадаю з жалем...

Iryska
17.08.2006, 03:07
а знаєш, я себе раніше, як дурниці творила, то тішила, що краще жаліти за тим, що наробила, ніж жаліти, що чогось не зробила.
втім, житття то триває... і воно деколи такі штуки викидає... так що дивися у майбутнє і не забувай вирощувати в собі крихітний егоїзмик, так, на про всяк випадок.
;) :) ;)

Anatoliy
17.08.2006, 03:10
ги :) не забуду :D

Anatoliy
19.08.2006, 03:06
зараз у мене піднявся настрій, тому почну читати кіра буличьова "поселок" :)

Iryska
19.08.2006, 04:39
то буде добре. а в мене настрій нижче плінтуса... ще гірше, ніж удень було... варта буде сумною і десь хтосб скиглити буде... в якомуст затхлому запилюженому кутку.

Iryska
21.08.2006, 05:57
сьогодні був дощ, грім і класна погода для того, щоб валятися в ліжку...
ось результат - тепер я не можу заснути.
вартую.
спіть спокійно...

Iryska
25.08.2006, 02:59
знов вартую... завтра знов потяг... стукіт колес... переміна обстановок...
сумно то все... якось як кудись їду, сумую... душа прагне очищення через страждання... і зявляється туга за тим, що було, незалежно ні від того, що було, ні від місця призначення, ні від тривалості перебування в місці призначення...
якщо я збожеволію (тобто, явно і клінічно з'їду з глузду, а не так як зараз - всього легка форма шизофренії та всяких там неврозів-психозів), то в потязі. я перестану розрізняти місця свого перебування, підлаштовуватися під них... і світ побачить мою наніц божевільну неспокійно-гранично ненормальну натуру...

Anatoliy
26.08.2006, 02:25
всі ми такі... сам зараз сумую.. так нудно на форумі... всі святкують...а я один... вже від людей відвик... як у лісі... дичавію, божеволію...
зараз слухаю Monte Cristo - Загублю Розум
гарна пісня... музика гарна... хочу кохати... і взагалі, моя соціальна частина рветься на волю... хочу жити... але моя дика, тваринна, черства частина мене перемагає... єдине задоволення - ця пісня... раджу послухати... це з http://rock.kiev.ua/ послухай, може, сподобається... тягне на роздуми... чомусь почав думати про кохання... ги... аж страшно...

Iryska
26.08.2006, 22:23
а деколи гарно думати про страшне, щоб ставало моторошно і млосно....

RockerША
26.08.2006, 23:04
Іриско, то ти зараз вже у Москві? :(

Iryska
27.08.2006, 00:55
ага... позаду задушлива доба в потязі, таргани в щілинах і запах спітнілих тіл з усього вагону....

Anatoliy
27.08.2006, 02:56
а мені знову погано... знову зі мною монте крісто з піснею "загублю розум" ... класна пісня, тільки вимова звука ч вуха ріже...

Iryska
29.08.2006, 00:08
сподіваюся, цієї ночі нікому не погано. а всім затишно і сонно.
я намодерувала-намудрувала в химерній і з відчуттям виконаного обов'язку йду спатоньки.
а, згадала. йшла я сьогодні під дощем до метро і думала: ненавиджу літо за те, що воно зкінчується.
ночі всім зі снами чарівними.
осінь скоро.

Anatoliy
29.08.2006, 00:19
а ранувато ще тут писати :nono: і спатоньки ще рано ;) я тільки тему в химерній створив... :(

живазакордоном
29.08.2006, 03:03
А що, тут можна писати, коли вночі не спиться?

Baltis
29.08.2006, 17:56
Матюки...

Baltis
29.08.2006, 17:57
як у вас бд не летить, якшо так багато постів, от у нас весь час лаги((((

Anatoliy
29.08.2006, 21:11
Матюки...
так не о 16:56 :)

Baltis
30.08.2006, 12:26
Ой пробачте)

Anatoliy
31.08.2006, 01:31
...зіпсували настрій... вони...іриска знає (коментар мій виправила)... чому спокійно жити не дають... почуваюся нижче плінтуса, ніби хто в душу нагадив...чому доводять щось, самі ж себе лайном обливають... ні, не себе, таких як я, ну, майже...
а ще отримав лист від своєї подруги... ги... перше кохання... справжнє... цілий рік не писала, а то чому вирішила... ніби виправдовувалася...а я... що я... відписав.. тільки так некультурно... як на форумі... цитатами... її слова.. потім моя відповідь і так на кожне речення... чому так зробив?.. не знаю.. може, лють... але де вона взялася... швидше песимізм... але де песимізм взявся?.. мабуть, паскудне у нас суспільство... українці... ги... зараз почну сміятися... що від кого хочемо... ми й самі не знаємо, чого хочемо... всі десь порозповзалися по світу... а тепер раптом, стали патріотами... ганебно то як... правду вони казали... це ж смішно... одні зрадники... хто більше заплатить, того й правда... знову згадав за подругу... не хотів образити... ще ж все пам"ятаю... було колись... гарно... ще дитиною був... зітре цей пост іриска, правда? куди ж таке лайно писати на форумі, такому культурному... ги... літературному.... може, взагалі геть мій профіль стерти, або краще, забанити... краще таки... навіть сам не можу розібратися, звідки береться такий паскудний настрій... сам себе накручуєш, хочеться згинути, не бачити, що робиться... але ж заплющувати очі... ги... це те ж саме, що голову в пісок ховати... уявляю сцену... злякався страус чогось, заховав голову у пісок.. ги.. а йому хтось пенька під його пухнастий зад... мабуть, я дурію... так, дурію... хотів почитати відповідь іриски на свій пост про посьолок... не буде такого вже... ги... та й пост стер хтось із нас...

живазакордоном
31.08.2006, 02:21
як мені сподобався цей потік свідомості... я продовжу... ці пости не треба стирати... тут можна заглянути постерам в душу... кого це цікавить...

Iryska
31.08.2006, 02:52
не сип мені сіль на цукор....
з дописом про поселок х.... вийшло. але ж можна відновити за памяттю....
а взагалі, життя така штука... ніколи не знаєш, як воно овернеться...
а дописи відображають тодішній стан душі... а не всю душу...бо вона - неосяжна.. і мінлива... і дивна.
бажаю всім само вдоволення - не того, що зазвичай мається на увазі. а справжнього сприйняття себе - з усіма недоліками і перевагами.
всіх люблю.
ночі гарної.

Tantro
31.08.2006, 10:11
Заінтригували тим стертим кавалком :confused: :eek: :mad: Захотілося прочитати. Потоки свідомості від Anatoliy зробили цю гілку цікавішою.

Anatoliy
31.08.2006, 22:33
кумедно... тільки двічі того ж самого писати не вмію... але зі мною вже все гаразд :) настрій відчутно кращий, ніх був учора :) завтра перша пара аж після обіду, ще й кумедно називається - "інтернет".

кошеня
12.09.2006, 01:21
ніч. надворі темно і незатишно. осінь і депресія. поруч - маленьке сонце. вже спить. кохання теж іноді засинає))). руки штиняють евкаліптовою мазюкою - від кашлю. кохання іноді хворіє. на кухні смачно пахне пиріжком з яблуками - кохання любить печиво. завтра я йду на пари - кохання сумуватиме. зараз спить. все спить. а я? ;)

Anatoliy
18.09.2006, 02:23
еееех, нудно на форумі...

acid drinker
06.10.2006, 02:03
рівно перша на годиннику. знову гулянка до години так третьої-п'ятої (я, звичайно, аж до того часу не досиджу, спатки хтиться...). але шалено гано. і ніч така неймовірно осіння, і компанія така близька і ненав'язлива, і настрій кращий, ніж можна вигадати - трошки меланхолії, ледь сумні посмішки... - і на пари завтра не треба (навіть якби треба - не піду, писатиму)...
я люблю ніч. здається, то зі взаємністю...

acid drinker
10.10.2006, 01:21
пішло моє спатки...
вас тут багато сьогодні, є на кого лишити форум =)
ночі теплої.

Iryska
15.10.2006, 23:41
ще може і не час для нічної варти, але мій мене скоро в ліжко затягне - спfти.
так що хочу потішити вартових, хто прийде після мене - тільки но відмітила, що на форумі 78 гостей
прикольно. багацько.
навіть не підгледиш хто де за всіма
пішла спати
шпигунка-параноїчка Iryska

Iryska
15.10.2006, 23:42
о, вже 84 активні відвідувачі

acid drinker
17.10.2006, 01:27
тільки-но додивилася пароль риба-меч. супер. особливо проперла фразати шо, дивуєшся, шо у тебе встає на дівчат з IQ вище сімдесяти?здається, то буде одна з моїх улюблених цитат;)
завтра на пари... тиждень самроботи на носі, і так якось влом будь-чим корисним займатися... поповзло моє в душ. ночі теплої. снів солодких =)

син миколи
17.10.2006, 04:13
я щойно прийшов з імпрезки.
знайомий магістерку захистив.
трохи посвяткували.
трохи попили.
трохи поспівали.
життя це супер річ, звісно що.

Anatoliy
18.10.2006, 02:28
працюю....
ех, хіба це життя?!!!
хочу роботу, де нічого не треба робити!

Anatoliy
18.10.2006, 02:50
прийшов на літфорум....
місяць не було...
так дико й незнайомо...

Prim
18.10.2006, 03:54
так дико й незнайомо...
:)
Ми змінюємося

acid drinker
20.10.2006, 00:46
хто змінюється, а хто не дуже;)
от моє так само, як завше, хоче в ліжечко, але чогось не може туди заповзти...
мабуть, треба йти все-таки. ночі теплої-теплої (з такою погодою не завадить)...

Anatoliy
20.10.2006, 02:46
:)
Ми змінюємося
та ні, здається, це в мене черговий напад глюків

acid drinker
21.10.2006, 06:24
п'ятниця, вечір-ніч. люблю такі посиденьки. моє кохання зараз спить на диванчику на кухні, ше четверо людей якось повлягалися в кімнаті, а ми - найвитриваліші - дивимося кліпи найтвіша... якщо це не прекрасно, то що тоді? (с)

acid drinker
21.10.2006, 08:19
мабуть, тільки маньяки з'являються тут чверть на восьму суботнього ранку. а ми досі не лягали, і суботній ранок настане для мене годин за дванадцять... гарно все-таки...

Prim
21.10.2006, 10:10
от у мене зараз ніч..
не відчуваю шиї, ніг та спини. години чотири підряд малював.
midterm exam, трясця. З малювання :)

кошеня
27.10.2006, 01:19
ніч, гарно, тепло, смачнючий чай і майбутній вже, певно, 20-й раз перегляд фільму "Knocking on Heaven's Door". що ще треба для того, щоб розчинитися в темряві? ;)
все. мене нема. добраніч всім, ночі теплої

кошеня
28.10.2006, 01:05
сиджу ще трошки)))вдома тепло, аж спекотно, на вулиці просто тиха і красива осінь. тижнева втома повільно зморює повіки і таки заганяє мене, неслухняну в ліжечко. ночі гарної:)

acid drinker
28.10.2006, 03:33
герой і рута поки шо сидять на балконі. їм на сьому на поїзд - мабуть, взагалі не лягатимемо...
гарно так, насправді по-особливому гарно. скоро ми звідси з'їжджаємо, і таких всенічних висінь буде значнго менше... тому моє пішло пити вино - поки темно і затишно, і герой з рутою не вирішили все-таки спокуситися на мою пропозицію поспати...

Prophet
28.10.2006, 04:03
вартую щоночі

не можу спати
засинаю годинами

acid drinker
28.10.2006, 04:10
героєві з рутою на балконі затишно, і, здається, зовсім не холодно... я їх попередила, шо вони попсують мені карму, якшо з моєї вини вхоплять запалення легенів. але навряд чи варто чекати їх спатки =)

acid drinker
02.11.2006, 02:06
не спиться, уявляєте?
і чого мене досі від нету не відрізали? хм...

син миколи
09.11.2006, 01:00
Ха!
а я сьогодні буду всю ніч вартувати, десь аж біля 7-8 піду спатки.

Нарешті серйозна наука почалась:)

син миколи
11.11.2006, 02:11
прийом, прийом;
хто ще вартує нині?

acid drinker
12.11.2006, 03:28
хм, а може спатки?
пояснила прімові свої претензії до нового дизайну, пояснила на іншому форумі, шо я не лесбійка /;)/, почала пояснювати своєму коханнячкові, яким мені хочеться бачити літфорум... коротше, життя гарне, якшо вміти ним користуватися.
все-таки спатки...

Prim
12.11.2006, 07:28
почала пояснювати своєму коханнячкові, яким мені хочеться бачити літфорум...
нічого собі... я бачу, ЛітФорум у декого стає частиною життя :)
приємно, але, як казав всім відомий літературний та і кіношний персонаж: "Не треба робити із їжі культ". Це я натякаю на те, що не треба своє справжнє життя міняти на віртуальне.

acid drinker
12.11.2006, 12:09
/абсолютно не час... проте на такі звинувачення треба відповідати якомога швидше;) то гірше, ніж коли тебе вважають лесбійкою.../
пріме, у мене особистого реального життя абсолютно вистачає, просто чудові нічим зайнятися - чому б разом не посидіти і не помалювати дизайн? до речі, дуже кльовий спосіб проведення часу... так само ми могли б малювати дизайн для його роботи - але то не настільки цікаво... а тут потроху поєднуємо приємне з корисним;)
/юноша, не прельщайтесь... (с) частина життя - то надто голосно сказано... я люблю це місце, але... до речі, про їжу ти зовсім вчасно нагадав. треба поснідати =)/

Iryska
18.11.2006, 02:37
давно не вартувала.
ееех, ви спіть - я поки тут.

син миколи
18.11.2006, 02:41
ти поки що не одна така;)

Anatoliy
18.11.2006, 03:23
сплюхи... позасинали всі... я один сидю та вчуся... брешу - не вчуся... музіку слухаю... всього потроху...

acid drinker
22.11.2006, 01:40
є тільки те, що на споді...
/пора спати, млін.../

Anatoliy
22.11.2006, 02:30
все. дістало. тепер поїсти - і в люлю :)

acid drinker
25.11.2006, 01:36
зараз ше вам пожаліюся. про те, як незручно, коли шалено болить вушко і доводиться напихати туди вати; і як паскудно, шо крізь цю вату рівно нічого не чути; і шо це за кашмар, коли ж обіцяла собі вчитися, але ліжко так манливо кличе... сьодні знов на все заб'ю, потім цілі вихідні бігатиму... але сил просто нема. всьо, гуд найт.

Anatoliy
25.11.2006, 02:41
хотю спатки. рано ще, але хотю все одно... після всяких карп та дерешів гидко і соромно за все і вся... це ж треба мати досвід у тому, що пишеш... як наркоши, обкуриші та обдовбиші (це моя суб'єктивна думка, яку поділяє як мінімум з десяток моїх друзів) могли отримати титул "літератора"? світ котиться в прірву... починаю вірити в армагедон... ні, швидше в цілковиту деградацію людства...

acid drinker
01.12.2006, 01:29
завтра буде важкий день... і позавтра, і ше цілий тиждень...
треба висипатися, поки є можливість...
лотман іде відпочивати, ейсід іде в душ... ночі вам теплої =)

Князь R.
01.12.2006, 01:33
так, Анатолій, с приводу карп і дерешів ви праві.
але чи варто цим перейматись?
якщо така бездарь існує, значить комусь це потрібно.
попит створює пропозицію

Князь R.
01.12.2006, 01:33
до речі, я так і не зрозумів цей прикол з нічною вартою..
може хтось роз"яснить - що це?

acid drinker
01.12.2006, 01:38
поки не пішла спати... /блін, це, мабуть, карма у вас така - ловити на свої запитання мої відповіді.../
нічна варта - це коли комусь не спиться з півночі і до ранку, співрозмовників нема, інші теми припиняють бути активними, а висловити своє світовідчуття на певний момент хочеться. от і весь прикол.
також її можна використовувати банально для того, шоб побажати усім ночі темної або показати, який я молодець, шо прокинувся о п'ятій ранку. на власний розсуд. користуйтеся можливістю =)

Князь R.
01.12.2006, 01:41
я вам нагадую, що ви збирались йти в душ.
якщо ви будете на варті, то встигнете туди потрапити зранку. Здається, ранковий душ краще ніж нічний

(до себе: чому я так часто звертаюсь на "ви"??)

acid drinker
01.12.2006, 01:47
князю, у мене складається дивне враження, що ви намагаєтеся наздогнати мою кількість постів... за одну ніч вам того зробити не вдасться =)
думаю, звертання на ви - то банальний вияв гречності...

до речі, нічна варта симпатична ше й тим, шо тут можна висловлювати різні оффтопні претензії. тому. звертання особисто да вас, князю. чи не могли б ви бути таким ласкавим і припинити гризтися з найком (якого я теж попрошу про толерантність) у темах, які від того не колишуться? вам ніхто не заважає відкрити окрему тему щодо етимології ніків літфорумчан або складу української лексики... але якшо влом - то не зафлуджуйте тим інші гілки... зазвичай то призводить до нецікавих наслідків.
я зрозуміло висловила своє прохання?

Князь R.
01.12.2006, 01:52
Я теж хотів написати, що якщо ми спілкуватимемось в цій темі і далі, то кількість моїй дописів суттєво збільшиться. Ні, вас я не наздожену. Та я й не ставлю собі за мету стати "критиком".

Щодо вашої претензії, то я ніяк не можу припинити гризтися з Найком! Бо я і не починав цього. Попросіть його створити тему, бо я завтра (точніше - вже сьогодні) навряд чи буду на форумі. І якраз якщо він захоче щось написати в відповідь - хай створить тему, або напише в приват.

Князь R.
07.12.2006, 02:41
сьогодні (точніше вчора, але це ще сьогодні бо я не заснув) мене назвали самим талановитим поетом. і я знаю що так і є.
просто ще раз в цьому переконався.

Nike_Велес
07.12.2006, 12:48
сьогодні (точніше вчора, але це ще сьогодні бо я не заснув) мене назвали самим талановитим поетом. і я знаю що так і є.
просто ще раз в цьому переконався.
але, мабуть, це були російськомовні "ШАНУВАЛЬНИКИ", бо грамотні українці не кажуть "самий талановитий", а "найталановитіший"... ТАК ЩО ПОТІШСЯ, АЛЕ МОВНІ ОГРІХИ ВИПРАВЛЯЙ!
... (вибач, Ейсід, хтось мусить бути "санітаром лісу")

Князь R.
07.12.2006, 16:59
так то були російськомовні шанувальники =)

а чого тебе так цікавлять такі лексичні дрібниці, якщо сам ти вживаєш багато суржику і не досить коректних слів? (взяти хоча б матюки - в українській мові їх немає).

кошеня
08.12.2006, 01:12
хочу спати, а не можна - треба написати шість робітз музейництва...а ще схід повторити... коротше, сподіваюся не впасти на клавіатуру)))

acid drinker
08.12.2006, 01:28
я знову бавлюся в соньку-дрімку...
ночі теплої =)

кошеня
08.12.2006, 03:44
так, я не сплю, я не сплю, я не сплю...........................апосппрравсввгшлбпр гоь 6н........................................
упс..це не я..

кошеня
08.12.2006, 04:24
ура!!!я повзу дрімати до 6 ранку))добраніч всім, гарних снів..і лагідних

Nike_Велес
08.12.2006, 10:37
так то були російськомовні шанувальники =)

а чого тебе так цікавлять такі лексичні дрібниці, якщо сам ти вживаєш багато суржику і не досить коректних слів? (взяти хоча б матюки - в українській мові їх немає).
якщо вживатиму русизми - негайно виправляй. Наперед :thank_you :)

Князь R.
08.12.2006, 23:38
я не збираюсь стежити за твоїми русизмами,
бо по-перше мені не свербить в якомусь місці коли я бачу, чую або читаю рузизм.

По-друге, мені байдуже чистота твоєї мови. В тебе і так вірші такі, що чистоти не потребують. Після того як вживаєш в літературі матюки - стежити за чистотою інших слів - було б дебілізмом. Тобі так не здається?

Nike_Велес
09.12.2006, 11:11
в принципі воно так, - просто життя змушує іноді письменника матюкатись... але є елеметарні речі... оце "самий красівий", самий вумний уже задовбує... чому хоч би раз у тиждень на літфорумі не сказати: найкрасивіший, найрозумніший... це ж звучить, як пісня, для українського вуха... правда, моє щастя, що я живу в Івано-Франківську, де українська мова дійсно поставлена на такий рівень, як польська у Польщі чи французька у Франції, зусиллями місцевого люду, місцевої інтелігенції (вчора Прохасько монотонно бубнів у "Химері", перекладаючи якогось поляка, щось на кшталт "роверисти", "корчі" замість "кущі" на березі річки в Аушвіці, "рамці" замість "рамки", "баняки" і "зупа" - такі ми маємо в Західній Україні особливості, але це лиш збагачує мову)... однак, простіть, ці русизми вже дістали... я і в себе цей бур'ян прагну нищити!
P.S. хоча оте "такий тіпа плотнік з Галилеї" звучить направду кльово в Андруховича (при всьому моєму скепсисі щодо його "скромності в ієрархізації укрліту")... бог з ним, кожен заробля, як може... :(

Prophet
09.12.2006, 20:41
Припиніть флуд!

acid drinker
10.12.2006, 02:10
тотальний кашмар...
спати не хочеться - у мене вже виробилася нехороша звичка відсипатися вдень. тому намагаюся шось трошки написати - якшо не реферат, то хоч відписку з теор. літу... читаю про феміністичну літературну теорію. фройд би плакав (с), це сто відсотків...
не люблю феміністок...

Prophet
10.12.2006, 02:32
І я заснути ніколи не можу...
сумно це
геть перекручений режим дня

бу

Князь R.
10.12.2006, 02:55
Ніч непоганий час для літераторів. Ніщо не заважає... тиша.
Не спатиму ще кілька годин, але треба десь о 5-й точно заснути, щоб прокинутись не пізніше 10ї

acid drinker
10.12.2006, 03:09
моє чудо мене все-таки вкладає до ліжечка... тому ночі вам теплої, не сумуйте ;)

Mihal
10.12.2006, 17:10
Є класний спосіб повернути сон - не раз перевіряв. Якщо до третьої-четвертої не вдалося заснути - не спати зовсім, до наст. вечора:)
Найважче буде - з 10 до 11 ранку та з 14 до 15 дня.
А главноє - нє чітать феміністичної літєратурки на сон глядя!!!

син миколи
11.12.2006, 02:45
ну то всьо куди подальше, нині два колоквіума, нічо не вчив, буду щось видумувати, тому чемненько плюю на всю літературу і нотатки, тре виспатись....
Халява???!!!!??? ти де,

Nike_Велес
11.12.2006, 09:26
слава богу, що я не сова, а жайворонок, о 22-23 лягаю спати, о 6.00 прокидаюсь, займаюсь с... і фіз. зарядкою, бавлюсь з дитиною... співчуваю вам, від кого "сон милий тікає"... сам таким був у роки юні... :)

Prophet
11.12.2006, 13:10
Значить, так: те, що пишеться в цій темі у час поза періодом 00:00 - 6:00, вважатиметься флудом. У нас і так багато тем про патякання про що завгодно.

Nike_Велес
11.12.2006, 13:34
Ейсід, тут якийсь вірус під твоїм ніком ганяє! мене обматюкав, пише : "НайкУ, не гони!" шо то за біда є? я вже то трохай поправив сам, але ти дивися! ;)

Князь R.
13.12.2006, 03:42
займаюсь с... і фіз. зарядкою, бавлюсь з дитиною...

який жах!
(або я щось не те подумав)

Князь R.
13.12.2006, 03:44
до речі, а скільки ж тобі років, якщо ти "був в юні роки".
судячи по віршам, я думав десь не більше 20,
ну просто потім так гнати вже якось не солідно. Лесь Поддерев"янський лише так може

Nike_Велес
13.12.2006, 11:10
детальніша інфа про мене на http://www.il.if.ua/~nike_weles/
але - оскільки зараз до віршів я ставлюся дуже скептично - то це такий стан теперика моєї "душі"... крім того, у мене дійсно зараз є семимісячна донечка - і це теж на грайливий лад наштовхує... звичайно, Князю, ви маєте право на свою реконструкцію та інтерпретацію, як читач, але моє до вас прохання, як дописувача, - не сприймайте мої тексти всі підряд усерйоз - інколи я просто "прикалуюсь", іноді так кепкую зі співрозмовника...

acid drinker
13.12.2006, 11:15
ок, доведеться писати окремим постом, якшо до тебе по-іншому не доходить.
флудом у цій темі вважається написане за її часовими рамками, вказаними у назві (пропустити їх неможливо). останнє усне попередження. найку, ти нарвешся.

Prophet
27.12.2006, 07:01
Нормальні люди потихеньку прокидаються і йдуть чистити зуби й варити ранкову каву, а Профет зараз викурить цигарочку і лягатиме спатки...

acid drinker
30.12.2006, 01:31
ніч то гарно. особливо, якшо зранку не треба підриватися і кудись летіти...
кохання сидить на кухні і курить; тільки шо повернулося з корпоративної п'янки... кльове воно у мене =)

тільки шо подумала - на новий рік подарую собі нову аватару... якшо знайду ліпшу від цієї ;)

acid drinker
31.12.2006, 01:16
сьогодні зрозуміла - а фіг я подарую собі нову аватарку... не можу знайти, де її змінити %)
моя аська нарешті втомилася повідомляти мене, шо скоро день народження усіх, хто в моєму контакт-лісті живе з по дефолту виставленою датою 01.01.1900. треба буде привітати їх зі стосемиріччям /ше один дурний смайл з перекошеними оками... отакий: http://content.answers.com/main/content/wp/en/8/82/Misc-tpvgames.gif/
і взагалі, я тут наймодніша графоманка... дві тисячі постів - то вам не прости так ;)

Prophet
07.01.2007, 02:18
А на форумі щось так тихо... Аж надто тихо...

Христос народився!

Князь R.
11.01.2007, 04:12
Дивився на твій підпис і чомусь подумав, що якщо замінити одне слово, то вийде теж непоганий афоризм

Most people ignore most faith because most faith ignores most people.

acid drinker
28.01.2007, 03:05
музика (а конкретніше - чиж і різні-різні люди).
оповідання, яке настільки вперто не хоче писатися, шо аж забила на нього.
непоганий роман бориса левандовського (киянин; рокер) під назвою "бабай". прочитано 17 відсотків.
і просто не хочеться псувати таку гарну ніч спанням... поки шо.

Prophet
03.02.2007, 03:01
Здається, я вже ніколи не повернуся до нормального режиму дня працюючої людини :(

acid drinker
07.03.2007, 01:31
ніч.
темно.
сьогодні нарешті повернулася до києва. три дні відсутності - наче ніц не змінилося. наче життя на місці. а все одно.. шось зовсім інше.
єдина людина, з якою в таку пору по-справжньому хочеться спілкуватися в неті, хворіє. найгірше - я не можу допомогти, хіба чисто морально, скидаючи по кілька рядків на пошту, або, приміром, молячись роду... оце останнє у мене буває нечасто, хіба в крайніх випадках, а зараз випадок далеко не крайній, грип то не трагедія... і все одно сумно.
проте гарно. люблю цю ніч. і київ люблю. і музику, якої майже не чути...

Prophet
11.03.2007, 04:17
пишу курсову...
щоправда, ліниво пишу, відволікаюся постійно.

лягаю останні кілька днів десь о шостій ранку. і сьогодні так лягатиму, тільки боюся проспати зустріч літфорумчан, бо прокидатимусь дуже тяжко...

Prophet
11.03.2007, 06:36
ааа, хто ж мене розбудить?!
і найгірше, що спати зовсім не хочеться, засинатиму довго :(

Iryska
12.03.2007, 04:08
Здається, я вже ніколи не повернуся до нормального режиму дня працюючої людини :(

у мене теж саме. :friends:
мені так комфортно. буття фрілансером дає змогу творити і перекладати вночі.
правда, зі сну я трохи вибилася.
але мені так подобається.

кошеня
23.03.2007, 03:10
тиша музики? чи то вже просто глюки...вночі виникає дивне відчуття самотності...а сьогодні купа пар...і вже немає сенсу готуватися...просто не встигну...весело..5 день і 5 ніч...і 5 симфонія бетховена...

Prophet
23.03.2007, 03:53
навіть коли нічого корисного не роблю, все одно спати не лягаю до 4-5-6.
жахлива звичка :( а вставати за чотири години щонайбільше.

Nice Gothic Girl
24.03.2007, 00:31
Заздрю вам.Якби я міг не спати вночі,то був би як мінімум щасливий.А ще дізнався б,що люди роблять вночі....:)

acid drinker
24.03.2007, 01:54
а типу ти досі не знаєш =)
люди вночі сплять =)))
мабуть, мені теж пора...
гарних снів усім. ночі затишної :)

Nice Gothic Girl
25.03.2007, 00:15
Усьо,хуманіті,я вже йду дрихнути...Усім приємних,ніжних,кольорових та еротичних снів.Надобраніч...

Joan72
25.03.2007, 01:49
Під "Пінк Флойд", які грали не музику, а звуки, йду у свою другу біографію.

acid drinker
25.03.2007, 01:54
день видався на диво важким. спати? хм... а варіант...

Iryska
14.05.2007, 02:46
ніч - чудова штука.
вчора я дочекалася світанку, тобто сьогодні.
і спала до 14-ої...
а тепер мені не спиться.
повертатися на літформу - наче повертатися додому.

Cured
14.05.2007, 03:03
А я позавчора його дочекався, качаючи Pixies ;)

Cured
15.05.2007, 03:41
Гаразд, усі сплять, то і я піду, гадаю, не зашкодить поспати, чи не так? :) Усім неочікуваних снів, до зустрічі...

Prophet
15.05.2007, 03:51
а я тепер щодня світанок зустрічаю...
кльово так, і одразу в село хочеться, бо пташки, зелень, чисте повітря й безлюдно...

але спати по дві години - важкувато.

acid drinker
19.05.2007, 03:58
уже давно так пізно не затримувалася...
може, почати писати курсач нарешті? хм...
нє...

Nice Gothic Girl
19.05.2007, 23:14
треба,треба.бо не буде курсача - не буде великої нічної варти.

Cured
26.05.2007, 03:39
Ну, ось, знайшов те, що шукав - Magnet EP - 4 композиції, що звучать у грі Dreamfall: The Longest Journey. Ось дослухаю Be With You і на "бокову" ;) Па...

acid drinker
26.05.2007, 04:06
а мне не спится...
не спиться б... (с)

Prophet
30.05.2007, 03:41
і після сесії ніяк не висплюся :(

Cured
31.05.2007, 03:05
Сьогодні, тобто вже вчора мені записали фільм мого дитинства - казкове фентезі "Masters Of The Universe" про такого могутнього красеня He-Man'a та найзапеклішого ворога Ethernia'ї - Skeleton'a. Оце лише закінчив перегляд. Ех, і класні колись фільми продукували невідомі зараз новому поколінню режисери ;) З хорошим настроєм, ностальгічною посмішкою лягаю спати і кажу усім: "Доброї подорожі!" :)

Prophet
31.05.2007, 03:16
ех, мені б такі ніжні й міцні чоловічі обійми (банально, але життєво необхідно!), уткнутися обличчям кудись йому в плече чи під пахву, сплестися ногами - отоді б я спала солодко й по-людські. а так - ну ніяк не виходить...

Пухнаста хмаринка
01.06.2007, 02:07
А я зараз вночі працюю. Вдень ніякі мізки не витримують. Оце закінчила карябати... Сиджу втикаю...
Чоловік жайворонок, йому не зрозуміти...

кошеня
04.06.2007, 03:28
дописала реферат, сиджу, чекаю, коли нарешті прийде сон...смішне заняття)))а ще курсова чекає...але те вже потім. добраніч...

D.U.
04.06.2007, 05:40
Готую реферат на сьогодні вже... :) Кожного разу перечитую і щось нове відкриваю для себе. Але напевне вже годі на сьогодні :)

Prophet
08.06.2007, 01:49
вартую...

щось тут надто тихо остьанніми днями

Giza
15.06.2007, 01:30
Усе. Коньяку амба. Спати.

Prophet
15.06.2007, 02:41
як би відучитись від цих нічних чатувань? на роботу ж о сьомій, а я ніяк не висплюся ще аж із сесії :(
ну й рідко додому приходжу раніше 12-1-2 ночі...

Пухнаста хмаринка
15.06.2007, 04:28
Тук-тук, і я туточка...

Cured
17.06.2007, 02:26
вартую...

щось тут надто тихо остьанніми днями

Угу, у дану мить я один супроти 62 гостей :D Більшість "наших", мабуть, спить, а інша половина обговорює побачений/відвіданий концерт сера Джона...

acid drinker
17.06.2007, 03:54
спати не хочеться, ше менше хочеться писати курсач. сьогодні закачала собі "кліфф'ем олл", перебуваю в передчутті страшної насолоди - починати дивитися зараз не дуже хочеться, бо я майже певна, шо засну.
а ше почуваюся майже як ведмедик бо - мені погано... =(

Cured, ви не сам (:

Пухнаста хмаринка
18.06.2007, 03:18
І я, і я тут!!! Кому погано? Може, поділитися настроєм? У мене він чудовий, підставляйте пригорщі, відсиплю!:)))

acid drinker
28.07.2007, 02:08
нє, ше не прощається. ейсід ше трошки пониє про те, як це довго - аж три ночі, і як це скоро - понеділок зранку... а може, не зранку, може, десь опівдні... все-таки скучила. і так і не придумала нічого хорошого - зате й поганого нічого не придумала. але принаймні знатиму, шо старалася....

ловіть малюночок надобраніч...
http://tn3-1.deviantart.com/fs12/300W/i/2006/286/3/4/Black_ballons_by_GoneWithWind.jpg

Prophet
07.09.2007, 02:44
коли-коли-коли я нарешті висплюся?

Nice Gothic Girl
12.09.2007, 03:03
о,тепер я на варті.:) прикольно...тільки порожньо....:(

Prophet
12.09.2007, 03:56
декому треба завтра ранесенько на роботу вставати, а потім швидесенько збиратися і вирушати до Львова... і замість того, щоб солодко спати, дехто займається всілякими неподобствами (наприклад, розгрібає свої шедьоври)...

Prophet
30.09.2007, 04:11
а що, сиджу собі тут... і спати не хочеться... сумно так.

не забудьте, шановні, сьогодні проголосувати.

Aureliano
12.10.2007, 00:58
Хун Цзычен, живший в 17 веке писал в сборнике «Вкус корней»:

«Когда глубокой ночью покойно сидишь в одиночестве и внимаешь своему сердцу, постигаешь тщету всех мнений и тебе открывается твоя подлинная природа. В такие моменты прозреваешь в себе великую силу бытия и вдруг понимаешь, что, даже обретя в себе правду, трудно избавиться от суетных мыслей. И тогда тебя охватывает великий стыд.»

Cured
14.10.2007, 03:44
Ото побавився трішки у "Clive Barker's *Undying*", полякався та й годі: у ночі треба ще й спати, а не тільки страшилки проходити :D

Prophet
16.10.2007, 02:00
вартую...

Prophet
21.10.2007, 05:32
Я вар'ятка. Зачепилась в асьці з людиною і стирчу в неті вже енну годину, і спати не хочеться. Але ж треба!

Liet
22.10.2007, 04:10
Абсолютно навпаки. Спати не мав би, але три години пролежав. Ну не можу я не спати на нічній зміні ))). А зараз от згадав що треба свіч зробити.
І буду паралельно з цим писати скрипт.

Prophet
23.10.2007, 03:02
гарно так на душі...

Prophet
24.10.2007, 03:32
шось знову самотньо стало

Prophet
25.10.2007, 02:03
я п"яна вперше за пару років, у мене якісь дурні трабли в житті, але мені чомусь добре...
але, блін, любові хочеться!

acid drinker
26.10.2007, 03:18
слухаю колискові.
дивлюся ляльок.
почуваюся гарно.
і скучаю...

Nice Gothic Girl
06.11.2007, 01:22
знову сам один
сиджу на стільці,мовчу
немає слів

короче,я на варті.але ненадовго,бо жжу болванку.....

Anatoliy
06.11.2007, 04:02
тю!!! хай мені грець. а я тільки вирішив посидіти і повартувати... а тут вже й в люлю пора... семінар завтра... і модуль писати... з філософії... ех... в люлю треба...

Князь R.
06.11.2007, 04:44
я не сплю практично кожної ночі, і що з цього? яка люля, яка болванка....

Князь R.
06.11.2007, 04:48
ранок, день, вечір - з ними я можу впоратись, але Ніч... я нікуди не дінусь від неї

Prophet
10.12.2007, 05:05
вартую...

намагаюся вчитися, не надто ефективно виходить.

думаю-думаю-думаю. ні, не розумію я цього світу й суспільства зокрема. знайти б того деміурга та за горло потриматися...

Prophet
10.12.2007, 06:23
я ще й досі тут, уявляєте?
от вар'ятка...
копалася в старих темах форуму (чого б вигадати, або не вчитися), зависла... із себе дворічної давності сміюся...

Prophet
11.12.2007, 02:49
я тут одна і мені зимно.
мені зимно і в мені забагато мотлоху.

добре, що в мене насправді є стільки людей.

Prophet
11.12.2007, 05:22
не спиться...

Prophet
12.12.2007, 04:11
от соньки! хоч би хто крім мене тут відписував...

Cured
12.12.2007, 13:32
Відписую: "Покажи мені свої очі і я скажу Тобі, чим займаєшся вночі"!

Prophet
17.12.2007, 04:20
сиджу, сама перед собою роблю вигляд, що вчуся, радію життю...

Prophet
24.12.2007, 03:27
Вартую.
Із навчанням катастрофа.
А на серці радісно.