Показати повну версію : маленькі дівчатка і айрон мейден...
acid drinker
23.05.2006, 10:09
хоча, власне, тема не тільки мейденів стосуватиметься...
зараз слухаю музику юності свого тата - аксепт, айронзів, моторхед, веном. тобто дізналась я про то, шо він її слухав, вже після того, як на це підсіла - і говоріть тепер, шо смаки генетично не передаються:) у мене навіть таке враження, шо я здогадуюся, шо слухатимуть мої діти, незважаючи на то, шо в той час більшість цих кльових старперів встигне спочити в мирі.
бо бувають речі минущі, а бувають - майже вічні. і для мене, маленької дівчинки, добрих три покоління фанів - то таки майже вічність.
Anatoliy
29.05.2006, 01:53
я не дівчинка :) , але айрон мейденс люблю (може, тому і люблю, що не дівчинка :D ). сам слухаю зараз різну музику, потягнуло на щось важкувате, але й до старої музики не байдужий. до речі, сюди на тижні заллю трохи української музики http://supermodern.narod.ru сайт не російський, а мій (ще фактично нічого не робив, але дещо корисне можна буде знайти незабаром).
acid drinker
29.05.2006, 02:19
я не дівчинка :) , але айрон мейденс люблю (може, тому і люблю, що не дівчинка :D )
вррр))) шо за статева дискримінація? чого, наприклад, дівки-блекушниці зазвичай викликають іронічну посмішку, га? а тут навіть не про блек йдеться - а про класику хеві... і все одно... ех, чоловіки, ви все-таки безнадійні)))
Anatoliy
29.05.2006, 21:15
це не дискримінація :)
люблю дівчат, а в даному випадку просто вражений оригінальністю :8
acid drinker
14.01.2007, 13:00
по-новому відкриваю для себе оазіс (який раніше знала за кількома баладами) і лед зеппелін.
якшо скажу, шо то неймовірно красива музика - я практично не оціню їх...
По поводу передавания вкусов просто скажу, что у нас заложена любовь к музике ту которая играет с нашего рождения, тоесть если дома играет класика, то соотвецтвено она будет в твоих приорететах, а если ой брат на всю хату врубает Цоя, Наутилус, или Агату Кристи, то конечно наслушавшись и наигравшись в машинки под такую музику, я ее полюбил)
acid drinker
14.01.2007, 13:41
головна фішка в тому, шо моє дитинство минуло під знаком нау і кіно... не було там ніякого старого доброго металу - тато припинив його слухати ше до мого народження... отак от.
головна фішка в тому, шо моє дитинство минуло під знаком нау і кіно... не було там ніякого старого доброго металу - тато припинив його слухати ше до мого народження... отак от.
Слухати припинив, а ритми ще стукали, а вібрації - вібрували :) Рухаючись від айрон мейден до цепеллІна (саме з таки наголосом), ви просто мусите зустрітися з "хіпами" (вони ж вже тричі були в У-ні), з "парплом". Потім доберетесь до The Who, The Doors, Джоплін... :friends:
acid drinker
16.01.2007, 01:11
здається, той шматок ми проскакали галопом. добравшись паралельно до російського року важчого штибу типу аліси і до всякого спід енд пауеру... /добре, якшо не блекотня/ http://www.msn101.com/content/Emoticons/3d_21_RBH561.png. від хіпів нам лишилася фрі лав, від дорзів - захоплення поезією моррісона, від джоплін - розуміння того, шо є гарним жіночим вокалом...
коротше, я просто хочу сказати, шо то є вічні речі. еймовірно красиві вічні речі. і де б вони в моєму житті не зялися - чи від тата, чи від патлатих старшокласників, чи від одного з перших кохань - я рада, шо то зі мною сталося...
від хіпів нам лишилася фрі лав, від дорзів - захоплення поезією моррісона, від джоплін - розуміння того, шо є гарним жіночим вокалом...
коротше, я просто хочу сказати, шо то є вічні речі. еймовірно красиві вічні речі. :aga:
Потім доберетесь до The Who, The Doors, Джоплін... :friends:
The Who класная группа, Дорзы и так рулят, а шо за "джоплин"?:confused:
The Who класная группа, Дорзы и так рулят, а шо за "джоплин"?:confused:
Janis Joplin
Перекоти-поле
04.03.2007, 21:23
Не знаю... Дуже часто важко сприймаю музику молодшу 10 років. Якби не друзі так би й мабуть і просидів би на року, джазу та металу старого зразка... Хоч все рівно старе, як на мене, краще.
Да, и не забывайте, что человек начинает существовать с момента зачатия - вот спросите у своих, что играло вокруг во время беременности,а? ))
Перекоти-поле
07.03.2007, 20:18
По поводу передавания вкусов просто скажу, что у нас заложена любовь к музике ту которая играет с нашего рождения, тоесть если дома играет класика, то соотвецтвено она будет в твоих приорететах, а если ой брат на всю хату врубает Цоя, Наутилус, или Агату Кристи, то конечно наслушавшись и наигравшись в машинки под такую музику, я ее полюбил)
Не згоден. Принаймні зі мною було інакше. Батьки нічого подібного з того що слухаю я ніколи не слухали і слухати не збираються. До вступу в універ музикою особливо не захоплювався. Те що може й хотілося би послухати в мене не було, а інша музика не справляла на мене особливого враження. Лише після вступу я почав поринати в світ музики. Тож схиляюсь до думки, що смаки не передаються генетично. Навпаки - велечезний вплив на формування людини має оточення. Це стосується, як на мене, не тільки смаків а й іншого.
у нас заложена любовь к музике ту которая играет с нашего рождения
Нічого подібного!
У моєму дитинстві взагалі не було музики! Някої! Хіба що зрідка проривалися уривки російської естради...
Моя мама у молодості слухала дещо з легендарних рок-майстрів, але водночас із попсою - просто та музика була тоді модною. Але ані при вагітності, ані в моєму дитинстві не було ані року, ані будь-чого іншого, окрім "концертів на замовлення" по провінційному телеканалу (втім, їх я не дивилась).
Перша касета з "Агатою Крісті" мені до рук потрапила років у 11-12. По-справжньому полюбила рок я ще пізніше. Дякую іноді долі, що потрапила свого часу у класну тусовку з милими прихіпованими людьми. Отак-от і дійшла я до цього всього... А потім і мамі нагадала юність - принаймні цепелінів і пінк флойд вона із задоволенням слухає.
Наразі усі ці рокові дідусі й бабусі є моїми безперечними фаворитами. Ні, ну дійсно, після них не знаю, хто зробив стільки суперової музики.
А взагалі заводили вже тему: http://litforum.net.ua/showthread.php?t=75&highlight=%EB%E5%E3%E5%ED%E4%E8
Нічого подібного!
У моєму дитинстві взагалі не було музики! Някої!
А музика сфер!? Навіть якщо вас народили поза досяжністю електромагнітних хвиль і за відсутності приймачів тих хвиль, це не означає, що ви не чули (не)гармонійних сполучень звуків, що власне і є музикою. Під яку виростали в лоні матері і народжувалися численні покоління до епохи загальнодоступної трансляції інструментальної музики. І скажіть, що їм було гірше народжуватися :) А музика мови!? Навіть не розібравши слів, по мелодії впізнаєте рідну, бо ж саме її ви слухали від зачаття до народження. Щось ви тут мабуть не додумали...
Моя мама у молодості слухала дещо з легендарних рок-майстрів, але водночас із попсою - просто та музика була тоді модною.
Правда, модною. Бобінний маг - бо платівки коштували дуже-дуже дорого - хтось перезаписав якусь новинку - добре, якщо із запізненням з пів-року від виходу платівки за кордоном, - слухаємо і танцюємо. Дискотек же не було. Чи то Деміс Руссос, чи Сер Кліф Річард, чи Сер Елтон Джон, чи Хампердінґ - це попса, і Світи-Слейди-Флойди-Цепеліни-Хіпи-... А там де модно, там і дівчата :) , тобто ваша мама тоді.
мамі нагадала юність - принаймні цепелінів і пінк флойд вона із задоволенням слухає. мамі - респект :) (слухаючи The Song Remains The Same (Houses of the Holy Цепелінів))
vBulletin версії 3.7.0 Beta 3, © 2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2008