Показати повну версію : Пірати карибського моря ІІ
LanceloT
26.05.2006, 12:07
Хто бачив Пірати карибського моря ІІ, ваша думка?
Не знаю чи вартує його діставати на ліцензійному...
Я так Перші пірати дивився "на піратах" а потім ліцензію дивився - колосальне враження
о, а вони вже є?
зовсім від життя відстала...
acid drinker
27.05.2006, 00:51
цікава ситуація виходить... взагалі-то прем'єру других піратів (якшо ми про тих самих говоримо) заплановано на сьоме липня, здається... ліцензії ше доведеться почекати.
а піратка вже є? чи ти тільки трейлери бачив?
от і я думала, що то я відстала, але фільма ще ніде нема... ні піратської, ні ліцензійної версій... принаймні в Москві, ги-ги. :D
acid drinker
27.05.2006, 01:08
у росії прем'єра запланована на 13 липня вродь. залишилося не так вже й багато - якихось 47 днів;)
а в києві на коли премєру запланували?
LanceloT
31.05.2006, 16:16
Де там мною написано, що я Піратів ІІ бачив?
я ж просто питала, прем'єра коли....
LanceloT
31.05.2006, 17:02
Примєра і "диски" то дві речі, як між собою, трішки повязані, але тільки трішки!!!
а диски не після прм'єри виходять? бо спочатку кіно всі дивляться, потім піратські версії з'являються.. а тоді вже і ліцензійні можна знайти? хіба не так?
я мабуть піратів других буду дивитися, як через emule скачаю. тобі почилання кинути? чи ти чітко на ліцензійний диск налаштувався? якщо так, то в липні в тернополі я в тебе його візьму подивитися, згода?
LanceloT
01.06.2006, 09:52
а диски не після прм'єри виходять? бо спочатку кіно всі дивляться, потім піратські версії з'являються.. а тоді вже і ліцензійні можна знайти? хіба не так?
я мабуть піратів других буду дивитися, як через emule скачаю. тобі почилання кинути? чи ти чітко на ліцензійний диск налаштувався? якщо так, то в липні в тернополі я в тебе його візьму подивитися, згода?
Я ще не знаю чи вартує його діставати?!
acid drinker
01.06.2006, 10:28
кажуть, шо вартує. тобто - режисер гор вербінски, той самий, шо робив перших піратів і дзвінок; головні ролі - найнеперевершеніший донні депп і не такий вже й поганий орландо блум, жіноча - кіра найтлі. композитор - ганс зіммер, має бути непогано, бо цей дядько робив саундтреки до коду да вінчі, а саундтреки - чи не єдине, на шо там мені не жалілися:)
ну... єдиний варіант - шо вони всі одночасно проявлять шалений впідляк і вирішать запороти кіно. але я чогось в то не вірю;)
LanceloT
01.06.2006, 12:22
"Кажуть" не означає "правда" ;)
acid drinker
01.06.2006, 12:24
ну.. роблю ставки на те, шо фільма буде гарна. як нє - з мене пиво))
LanceloT
01.06.2006, 14:47
Мені фільм ВЖЕ не сподобався! ;-)
acid drinker
01.06.2006, 19:15
ну то все, на тобі пиво і тішся :)
а я принаймні дочекаюся, поки він з'явиться...
LanceloT
02.06.2006, 09:44
ну то все, на тобі пиво і тішся :)
а я принаймні дочекаюся, поки він з'явиться...
Ні, пиво самому - не цікаво... З пивом після фільму - так
я тут недавно пива випила холодного... горло боліло. роботу прогуляла один день. так що дивіться там, обережно.
а фільм можна відразу і з пивом дивитися, а після перегляду нову пляшку взяти... незалежно від того, сподобався фільм чи ні.
acid drinker
02.06.2006, 10:32
коли горло - кльово допомагає гаряче пиво з медом. смачно, до речі. але треба брати біле, бо воно менше видихається під час варіння. ото береш таке пиво, ставиш моргенштерн чи фіннтролль - і почуваєшся кльовим здоровенним вікінгом... і горло, мабуть, від ніяковості, шо ж у вікінгів горла боліти не повинні, одразу видужує =)
але я щиро сподіваюся, шо другі пірати і без пива покатять...
а я навпаки беру темне пиво, видушує туди лимон і наливає кагор. а тоді, як нагріється, туди ще й меду... тоді горло може болить, але я так сплю після цих ліків, що цього не відчуваю.
для мене другі пірати - то можливість насолодитися гарною яскравою картинкою, романтикою моря... хвилі там всякі, джонні деп бігає... типу уікенд на екрані...
з перших пам'ятаю гарні костюми і море, море, море...
acid drinker
03.06.2006, 01:30
хм... дякую за рецепт, наступна пивна вечірка трошки урізноманітниться - головне, придумати, де їх всіх спати повкладати після такого)))
нє.. перші пірати мене захопили абсолютно безбашенним джонні, гармонією між злом і добром (ну не могло ж бути, шоб справедливість остаточно переважила, і то радує, бо мені завсігди подобалися негативні перси... а капітан сперроу - особливо;)), ше раз безбашенним джонні... других я теж заради нього подивитися хочу
LanceloT
05.06.2006, 18:50
я тут недавно пива випила холодного... горло боліло. роботу прогуляла один день. так що дивіться там, обережно.
а фільм можна відразу і з пивом дивитися, а після перегляду нову пляшку взяти... незалежно від того, сподобався фільм чи ні.
Пиво з фільмом, без болю в горлі- пиво -acid, фільм і здорове горло -Iryska, LanceloT - глядач, активний ;)))))))))))))))))))))))))
acid drinker
05.06.2006, 23:16
як я зрозуміла, мені пропонують пиво заміть фільму? я так не граюся...
LanceloT
06.06.2006, 09:51
як я зрозуміла, мені пропонують пиво заміть фільму? я так не граюся...
Ні. Я кожному "запропонував роль" в перегляді ;))))))))
:( ага, так мене без пива залишили.... :scared: :( :mad:
acid drinker
06.06.2006, 11:12
іриско, знаєш, давай скооперуємося - і тоді ланс лишиться і без пива, і без фільму... і без здорового горла ;) тільки треба дочекатися фільму...
LanceloT
06.06.2006, 11:23
іриско, знаєш, давай скооперуємося - і тоді ланс лишиться і без пива, і без фільму... і без здорового горла ;) тільки треба дочекатися фільму...
Я оце не зрозумів! Це ви вже мене покидаєте на призволяще :mad:
Оце збери жінок на перегляд, можливо гарного романтичного фільму, то й ще й сам залишишся...
От Приїде Іришка, привезе Піратів 2, подивлюсь які вони, і нікому не розкажу! ;P
acid drinker
06.06.2006, 11:32
таксь... по-перше, хто тобі таке дурне сказав? ну, шо пірати - то гарний романтичний фільм?))) по-друге, ми тут вже влаштували любительський кінозал, а кіна ше нема... =(
і головне, котре по-третє... жінок ніколи не треба занадто збирати до купи, бо в певний момент вони можуть вирішити, шо ти їм таки дійсно не занадто й треба - самі обійдуться.. то на майбутнє;) а зараз - мир, дружба, памідори?))
LanceloT
06.06.2006, 11:37
таксь... по-перше, хто тобі таке дурне сказав? ну, шо пірати - то гарний романтичний фільм?))) по-друге, ми тут вже влаштували любительський кінозал, а кіна ше нема... =(
і головне, котре по-третє... жінок ніколи не треба занадто збирати до купи, бо в певний момент вони можуть вирішити, шо ти їм таки дійсно не занадто й треба - самі обійдуться.. то на майбутнє;) а зараз - мир, дружба, памідори?))
1 -Я таке, каж,у, перші пірати - пригоди, романтика, хіба ж ні!!!???
2 -Це і є методика "накручування" фільму - ще немає а розмов...
3 -Тож доре, коли люди знаходяться для людських відносин! Чи то вже тепер не добре?
Добрі люди ніколи не бувають не добрими...
ги, я з того всього зрозуміла одне - додому не їхати, поки фільм не знайду.
а по дорозі в києві забираю до тернополя ейсід, а на вокзалі нас вже чекатиме Ланселот. ось як воно все буде...
LanceloT
06.06.2006, 13:07
а по дорозі в києві забираю до тернополя ейсід, а на вокзалі нас вже чекатиме Ланселот. ось як воно все буде...
Можна без фільму,
щось придумаю ;) (тут мо буде вже ;))))))))
ага, так все-таки на вокзалі чекатимеш???
LanceloT
06.06.2006, 15:38
ага, так все-таки на вокзалі чекатимеш???
Пункт перший, звісно буду.
Пункт другий - буде гарно якщо мене попередять
Пункт третій - буде дуже гарно, якщо приїде не тільки страховочний диск, але й ті хто обіцявся!
Пункт четвертий - а він все таки і романтичний!
;)))
acid drinker
07.06.2006, 10:45
ну.. хіба трошечки романтичний, якшо там є джонні, то без романтики не обійдеться ;)
а мені вчора принесли "сонную лощину", там теж є джонні... і незважаючи на багацько обрубаних голів, воно таки романтичне =)
ага, я перед семінаром з американської літератури, аби не читати сонну лощину Ірвінга, вирішила кіно подивитися. подивилася, гадки не маючи, що там не зовсім до книжки все клеїться. ну викликали мене. ну я по фільму і давай аналізувати це все з точки зору американського так званого фольклору, мовляв ірвінг хотів створити для американців свою казку на основі ... bla-bla-bla ну і зміст там де-не-де описую... а викладачка сиділа сиділа, і каже, ага, а ще Джонні Депп там просто чудо. я чуть не випала в осад. книгу таки довелося читати, щоб здати тему... але рейтинг викладачки (вона просто супер!!!) з височенних висот піднявся просто на незбагненні...
так що Джонні справді супер.
acid drinker
07.06.2006, 11:22
у мене навпаки вийшло - ірвінг пролетів і в школі, і на світ.літ. в могилі, але коли моє побачило кліп ддт, зроблений з нарізки фільму, а фільм дістати не мало як, довелося таки читати оповідання)) таки несхожі вони дещо...
LanceloT
07.06.2006, 13:25
ото я вас і не зрзумів!!!
Ми фільм дивимось чи ні?
acid drinker
07.06.2006, 13:30
та дивимося, дивимося... я сидю вдома і дивлюся сонную лощину, іришка дивиться шо там у неї є... а як вийдуть нарешті пірати, будемо дивитися піратів... чесно-чесно;)
в мене багато чого є... мо' щось привезти?
LanceloT
07.06.2006, 17:13
в мене багато чого є... мо' щось привезти?
Можна? А що є смачного? Можна на мильце кинути?
ну тоді приймаю замовлення...
LanceloT
07.06.2006, 18:20
ну тоді приймаю замовлення...
Хочу ПІРАТІВ! ГАРНИХ! ;)
ото вже... а я думала, щось смачненьке...
якщо вони будуть до мого приїзду - привезу. а якщо ні - затримуватися не можу, бо мене потім з роботи не відпустять.
LanceloT
07.06.2006, 18:34
Хібаж пірати не Смачненькі?
не знаю, не їла. ну хіба що під пиво...
LanceloT
07.06.2006, 18:49
А що ж ти тоді мала на увазі? Я про смачненьке :-)
ну мяско там... чи щось типу лазаньї... обожнюю куховарити...
LanceloT
08.06.2006, 18:06
ну мяско там... чи щось типу лазаньї... обожнюю куховарити...
Ну от я якогось піратика і "чик-чирик"...
acid drinker
09.06.2006, 00:41
людинчина надто солодка для лазаньї, якшо вірити ірванцеві...
так шо ну їх, піратиків, ліпше на ринок зайти і собачатинки взяти =)
щось я після ваших перемовин втратила апетит. і навіть пивом ви мене тепер не звабите... і Джонні Деппом... боюсь я вас... :scared: :eek:
acid drinker
09.06.2006, 10:31
ну... насправді ми добрі;) просто у сонной лощине стільки м'ясива виявилося, трошки аж шкода, шо добро пропадає...
тю, шось я таки заганяюся потроху)) блін, хочу кіно, бо ми про нього вже стільки говоримо...
LanceloT
09.06.2006, 13:55
ну... насправді ми добрі;) просто у сонной лощине стільки м'ясива виявилося, трошки аж шкода, шо добро пропадає...
тю, шось я таки заганяюся потроху)) блін, хочу кіно, бо ми про нього вже стільки говоримо...
А я про що!!! Хто бачив кіно Пірати ІІ - скажіть чи воно "того вартує"?
LanceloT
10.07.2006, 15:38
То де ж той фільм був?!?! Щось він так і не доїхав до нас?!
так і не доїхав...
зате була я, було пиво.
а ще Іренка з Ітаніумом підтягнулися... мало було :p ?
LanceloT
10.07.2006, 16:38
Я Хочу ПРІАТІВ 2 ти кзазала що привезеш!?
Так не було ше....
навіть піратських піратів...
от тепер як зявляться буде причина знов приїхати, бо так ти мене, мабуть, і бачити не захочеш :(
LanceloT
12.07.2006, 12:36
Так не було ше....
навіть піратських піратів...
от тепер як зявляться буде причина знов приїхати, бо так ти мене, мабуть, і бачити не захочеш :(
Та ні яж про ПІРАТІВ!!!, а тебе радий побачити і так! ;)
:) щастя переповнило мене...
я навіть на роботі трохи відвяла, бо на мене стіко навалилося...
ну як ти радий мене бачити і так, то життя - не зовсім пропаща штука.
а піратів я обовязково пошукаю.
цьом.
до речі, а вони вже вийшли? коли там термін виходу мав би бути????
О!!! он воно як...
хто піде на фільм - діліться-но враженнями!!!!
LanceloT
12.07.2006, 16:43
Прем"єра у Києві 13.07
Я дуже ХОЧУ почути ТВІЙ коментар!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !
Подивився фільм - паршиво. Дуже паршиво. Перша частина вийшла набагато цікавішою. ІМХО звичайно.....
Дивно, бо мені дуже сподобалось. Вийшла з кінотеатру з масою позитивних вражень.Вперше чула, щоб у кінотеатрі аплодували. Моменти з плем"ям дикарів і битва за скриню на острові взагалі "зе бест" :) ІМХО
Дивно, бо мені дуже сподобалось. Вийшла з кінотеатру з масою позитивних вражень.Вперше чула, щоб у кінотеатрі аплодували. Моменти з плем"ям дикарів і битва за скриню на острові взагалі "зе бест" :) ІМХО
Воно усе смішно. Не сперечаюсь. Але після перегляду залишилось відчуття порожнечі. До того ж не дуже сподобались останні кадри фільму :nono: . Ожив пірат з першої частини. Маячня якась. Особливо бісить ставлення дівчини до капітана Ворооб"я. :bu:
Загалом непогано. Звісно, за рахунок хорошої гри і привабливості акторів, гумору, гарних зйомок, яскравих декорацій і так далі... Джонні Деп у цій ролі неперевершений :rolleyes:
Але все ж перший фільм був кращий, то безперечно. У другій частині сюжет заїжджений, і розв'язка невизначена - точно буде ще й третя частина.
Тобто, моя думка: іти дивитись варто (до того ж, це фільм для великого екрану, на моніторі буде не те), але багатьох очікувань не мати.
Український переклад анітрохи не розчарував, він не гірший за російський, так що йдіть на нього, підтримайте рідне.
LanceloT
23.08.2006, 15:28
То вартує дивитись чи Ні?
Ланселоте, та дивися вже!:) Подивишся - пожалкуєш, не подивишся - теж пожалкуєш. Дивись!
От я не дивилася. Кілька днів тому лише взяла в магазині перших піратів. Взагалі за "Нарнією" йшла. А тут згадала про "Едварда Руки-ножиці". Питаюся - є? Нема. А що Бартона є? Все є. ОТже тепера в мене "Шоколадна фабрика", "Труп нареченої", а на додаток до "деппології" ще й Пірати, яких буду дивитися може завтра...
LanceloT
28.08.2006, 16:20
Ланселоте, та дивися вже!:) Подивишся - пожалкуєш, не подивишся - теж пожалкуєш. Дивись!
От я не дивилася. Кілька днів тому лише взяла в магазині перших піратів. Взагалі за "Нарнією" йшла. А тут згадала про "Едварда Руки-ножиці". Питаюся - є? Нема. А що Бартона є? Все є. ОТже тепера в мене "Шоколадна фабрика", "Труп нареченої", а на додаток до "деппології" ще й Пірати, яких буду дивитися може завтра...
І яке враження від Перших Піратів? Других виникло бажання подивитись?
а я спеціально других не дивилася...
як же без Ланселота?!!!
І яке враження від Перших Піратів? Других виникло бажання подивитись?Виникло вже хоче б тому, що бачила анонси по телебаченню і читала захоплені відгуки!
Треба дивитись завжди, щоб мати власну думку! О! :aga:
Порівняно з першим фільмом - розчарування. Перші "Пірати Карибського моря" були цікавіші. Навіть при повному усвідомленні того, що це - красива казочка зі спецефектами. Навпаки, мені як письменникові-фантасту дуже сподобалися певні ідеї. А "Сундук мерця"... Глючне воно якесь. Летючий Голландець - то загалом просто ідіот.
До того ж, від українського перекладу я очікував, зізнаюся, кращого. Зважаючи на "імена", які "засвітилися" при перекладі, вживання суржику мені правомірним не видається. Якби, скажімо, пірати спілкувалися суржиком, а "пани" - літературною мовою... О, це я би зрозумів! А так (у всіх - літературна мова час від часу з явними русизмами) - ідіотизм повний.
А переклад знаменитої пісеньки "Шестнадцать человек на сундук мертвеца"... Бліннн, я б українською і те краще переклав! Хоч я прозаїк, а не пііт... :(
Бен адар
28.08.2006, 20:14
не сподобалось бачив його ше до того як в кіно театри нашого "району" попав
Anatoliy
28.08.2006, 20:26
а мені сподобалося, от тільки кінець дуже дивний, але оригінальний. мабуть, так було задумано, щоб з нетерпінням чекали наступної частини :)
сам фільм дуже кумедний, актори взагалі класні, а капітан - супер, його стиль бігати - це просто вмерти можна (особливо памахування руками :) ).
Та ні, повне лайно, не таке цікаве, не таке вражаюче, ну зовсім не цікаво дивитися - трохи не заснув у кінотеатрі.
Anatoliy
28.08.2006, 22:38
а я дивився вдома з братами, мало наші пуза не понадривали :D
що не кажіть, але капітан з його виразом обличчя та рухами - це прикольно
а в кінотеатр люди не фільми дивитися ходять :)
а в кінотеатр люди не фільми дивитися ходять Цікаво, а за чим? Особисто я ходжу саме за цим: за зручним кріслом, велетенським екраном і сурраундовим звуком. А "не фільми" можна отримати будь де...:р
Переклад "Піратів 2" - цілком пристойний, повірте фахівцю :) . Джонні Депп – як завжди харизматичний. А дивитися такі фільми краще з дітьми і стежити за їхньою реакцією. Отоді відчуєш кайф. А так - звичайний блокбастер, який косить капусту. До речі, українськомовна версія "Тачок" зібрала в Україні на 15% бабла більше, ніж російськомовна копія :p . Те саме, переконаний, сталося і з "Піратами". Ось і вір після цього в теревені зацофаних дистрибуторів, що, мовляв, українська мова в кінотеатрах – економічно не вигідна.
До речі, українськомовна версія "Тачок" зібрала в Україні на 15% бабла більше, ніж російськомовна копіяЯ не кажу про "Тачки"! З їхнім перекладом - якраз все О.К.! А от від перекладу "Піратів-ІІ"... Перепрошую, мені було "ай-я-яй" і від нього в тому числі! Свої претензії я висловив вище.
P.S.
А дивитися такі фільми краще з дітьми і стежити за їхньою реакцією.Ми й без того до кінотеатрів всією сім’єю ходимо. Але саме моя дочка висловилась би ще на порядок брутальніше - якби писала на цей форум...
Олесь Бережний
29.08.2006, 22:27
Отримав задоволення від Піратів-2 більше, ніж очікував. Дивився в кінотеатрі, мовою оригіналу. :victory: Було 2 причини йти в кіно: 1) дивився перших Піратів (тоді нудьгував, ледь не заснув) і 2) прочитав розгромну рецензію на сіквел у The Econimist'i. Назагал другий фільм мені сподобався більше, ніж перший. До речі, їх не можна сприймати серйозно - тому дивуюся як тут комусь могло це взагалі не сподобатися. Це ж розвага, кумедія. Бо виходить на кшталт - Колобок це ацтой, бо у нього в натурє нема ані ручок, ані ніжек...щось такого :yahoo:
А мені не сподобалось!!! перші пірати були набагато кращі!
можливо враження мені зіпсувала поганенька екранка. на мою думку фільм не має смислу, можливо його відкриє продовження, в чому я дуже сумніваюсь!
Ну от, переглянула перших "Піратів"...Ну що сказати...До того читала купу захоплених відгуків глядачів, що закохалися у Джека Горобця. І чекала того самого від себе, бо поважаю актора Джонні Деппа. Нажаль, не відбулося. Ні Горобець не пройняв, хоч грав Джонні здорово, але не прозвучав, так як слід. Мабуть тому, що фільм, як на мене, дуже слабенький сам по собі. Ні, спецефекти, там, кораблі, море - то всьо звичайно є, але якось воно не надто. Знято дуже формально, тобто робився, апріорі, касовий блокбастер, а отже якість було заявлено з самого початку і...і все.Ні, я в курсі як весело проходили зйомки, яке задоволення викликала у всіх на майданчику гра в піратів, але... Цього не відчувається, нажаль. Немає іскри, родзинки, як кажуть. І геги того самого Горобця проходять непомітно. А така ж вдячна тема, та й фільмів про піратів не так вже й багато! Словом, враження від першого фільму досить сіреньке, я чекала більшого: слабкий сценарій, формальні зйомки, нудна режисура, на середині фільму я вже почала "йорзать", тобто соватися з нудьги... Другий фільм дивитися, звичайно, буду, але спокійно, без ажіотажу. Може, він буде, справді, кращий від першого... Ну чому "Нарнію" і "Шоколадну фабрику" дивилася на одному дихані, а це - ледве досиділа?!...Аж обідно...
acid drinker
03.10.2006, 16:57
кіно мене вперло. тобто мені було добре приблизно до того моменту, як усвідомила, шо в залишені 20 хв розв'язка не вкладеться. а шкода. і третю частину чекаю вже не так сильно, і оту другу болванити передумала... вони зі своїми сіквелами настрій псують конкретно :)
LanceloT
05.10.2006, 15:29
Будете сміятись - до цього часу не г8лянув на те кіно!!!
Переклад нормальний. Всього пару слів там було, які мені хотілося б замінити.
LanceloT
03.03.2008, 18:08
Подивився! УРА! І навіть третю глянув :)
Anatoliy
25.06.2008, 18:24
а мені дістануть пірати другі з українським перекладом :) бо я тільки треті українською дивився.... але другі сподобалися (навіть російською) найбільше.
vBulletin версії 3.7.0 Beta 3, © 2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2008