Показати повну версію : Пьянству - бой!!!
RockerША
28.05.2006, 11:29
Населення деградує і однією з причин я вважаю споживання алкоголю. Наша країна, наша нація, посідає перше місце у рейтингу країн з високим рівнем алкогольної залежності населення. І я тут абсолютно не бачу нічого, чим можна було б пишатися.
У моєй подруги є проблема. Взагалі її батько - чудова людина, але до тих пір, доки не вип'є. Коли на Пасху вони всією сім'єю їздили до його мами,то він встиг з нею посперичатися, нагрубити, ледь не послати.
Він не ходить гуляти з сім'єю по вихідним, адже часто напивається у п'ятницю. Вона ненавидить його за все те, що він зробив чи сказав у нетверезому стані. Вона пам'ятає в основному лише саме погане, а не саме хороше.
Як ви гадаєте, чи потрібно боротись за знищення алкоголю? Я гадаю що так - мені прикро що деградують близькі нам люди, і вся країна в цілому. І взагалі таких сімей як у моєї подруги дуже багато, а я не хочу щоб моя стала такою.
acid drinker
28.05.2006, 16:21
хм... а я люблю пиво... воно мені просто подобається як аттачмент до гарного проведення часу - але ніяк не причинагарного проведення. чогось мені здається, шо діло не тільки в алкоголі. наприклад, іноді мені навіть вигідно намагатися здавитися не зовсім тверезою, бо тоді мона робити всякі шалені речі, танцювати під пісні вуличних музикантів, наприклад, чи там по калюжах стрибати, чи під дощем бігати напівроздягненою... бо якшо я твереза раптом почну таке витворяти, мене неадекватно сприймуть - перевірено на практиці...
люди, на яких алкоголь воістину недобре впливає, навіть у не надто великих кількостях, мали б від того лікуватися, по-моєму... нерви там підправити, чи як...
RockerША, тю... І який тоді з тебе панк? :D :D :D
acid drinker
28.05.2006, 18:04
та ладно тобі, панки давно вимерли... атрофувалися. та й не подобаються мені дівчата-типу-панкерші... то негарно виглядає, ше гірше пахне і взагалі незрозуміло поводиться. сумніваюся, шо з рокерші би таке вийшло...тобто я в неї надто вірю;)
Нейтрально відношуся до випивки. Але негативно до тих, хто напивається до свинячих визгів... :mad:
Самого, коли вип"ю тягне на сон :).
RockerША
28.05.2006, 21:41
тю... І який тоді з тебе панк? :D :D :D Не всі бухають!!! Панк - це стан душі, коли ти можеш витворити щось таке..... а взагалі, мова не про те була. Знаєте в чому ще проблема моєї подруги? Коли її батько нап'ється, він може вдарити свою жінку, кричить і він надзвичайно агресивний. Чи ви гадаєте що це допустиме?!
acid drinker
28.05.2006, 22:08
повторюю - нерви треба полатати... якшо він хвора людина, то він і без алкоголю хвора людина, тільки то не так часто видно. припустимо, він не бухне і з того буде злий, чи там на роботі його збісять - думаєш, він вдарити не зможе?...
за допомогою гострого ножа можна нарізати овочів і зварити борщ. тим же ножем при потребі можна когось вбити.
так і алкоголь. він просто алкоголь. а от як він використовується і ким - це вже інше питання.
подругу - жаль. в мене теж є така подруга, я знаю, скільки заспокійливого вона випила і скільки це їй принесло неприємностей.
вчора всім українським відділом нашої фірми ми їздили на шашлики. погода зіпсувалась, мясо ніжно шкварчало на пательні. за горілкою бігали три рази. ніхто не напився, не блював... ми грали у пантоміми, вгадували слова, пили, і насолоджувалися життям. сьогодні зранку повернулися. голова не болить. настрій - супер.
так що п'янству - бій. а інтелігентна бесіда з закускою та гарною горілкою - мною вітається.
Не всі бухають!!! Панк - це стан душі, коли ти можеш витворити щось таке..... а взагалі, мова не про те була. Знаєте в чому ще проблема моєї подруги? Коли її батько нап'ється, він може вдарити свою жінку, кричить і він надзвичайно агресивний. Чи ви гадаєте що це допустиме?!
Взагалі-то це був лише жарт зі стереотипу ;) А так приєднуюсь до думки інших. Хоча сам з жовтня, здається, горілку не п'ю :p
RockerША
29.05.2006, 18:06
Звичайно, потрібно зважати на організм кожної людини окремо, але все ж таки... Раніше вино було ознакою багатства, ну, щось на його зразок, а зараз процес споживання вина спошлили. Не кажу що всі, але спошлили.
acid drinker
29.05.2006, 18:11
нє... ну є різниця - грузинське за півзарплати чи три топора за ... шшас... здається, 5,80 грн. то принципова відмінність. відповідно, і люди їх п'ють різні... про пошлості тут говорити не варто - просто це стиль життя. панк же, наприклад, був створений як протест проти мажорства, яппізму тощо... у панків апріорно грошей на гарне бухло не повинно бути - якшо вони ідейні. а варіант "то хай не п'ють" не проходить. от і маємо, шо маємо. а аристократично пити шмурдяк якось не вдається...
Які ще процеси споживання, які принципові відмінності? Бухло - воно скрізь бухло... Чи то "Хеннесі", чи: бромбас, смага, чорнило, шмурдяк, мул, водяра, брага... Все однакова херня, повірте взрослому дядькові. Загалом - я вкрай негативно ставлюся до бухла, але... воно доволі підле:)
Не попадайте на гачок. Від драйвового пива до свинячого рила - один крок.
acid drinker
29.05.2006, 18:48
дорослий дядьку, для мене, маленької, принципова відмінність як мінімум у тому, шо пити дорогущий молдавський кагор посеред пляцу та ше й з горла - то приблизно такий самий шик, як їсти в студентській столовій бутерброди з червоною ікрою, прям там же й приготовані за допомогою тупих столових ножів (ситуації, між іншим, реальні, тому відчуття передаю відносно адекватно - не тільки свої, а й того народу, шо був зі мною). і після отакого якось трошки стрьомнувато ужиратися зосею - принаймні, того ж вечора. мабуть, висловилася я неправильно - різниця не в марці, якшо в певних випадках її так можна назвати, а у сприйнятті.
Не будь таким снобом, дівчинко:) Не варто химерним умовностям надавати такого значення. Дорогущий лікер із кришталевого бокала з манірно відтопиреним мізинчиком і томним поглядом на оточуючих смокінгів - та сама херня, що й пиво на плацу з горла:) То все комплекс неповноцінності - хочеться бути крутим і конкрєтним:)
А так як часто інтелектуальні дані й суто прекрасні людські якості (ось справжня цінність!!!) цього ще не дозволяють - намагаємося обставити себе відповідними атрибутами - оточенням, тачки, коштовності...
Різниця між шмурдяком на пляцу і лікером в салоні така, як між дорогою путаною і дівкою з траси - лише зовнішній лоск, а насправді - суть, мета і результат абсолютно однакові:)
Головне - щоб гарно пішло і вкусно состряпано:) А тоді - можна хоч і на пляцу, хоч і в столоці:))
acid drinker
29.05.2006, 19:23
тепер я розумію, шо ми говоримо про одні речі, але різними словами:)
ми достатньо молоді і підірвані, шоб не бути снобами... ми просто бісимося від того, шо можемо з високої вежі наплювати на умовності цивілізації - наприклад, на кришталеві келихи. по-моєму, оті приколи називаються по-іншому, тільки я ше слова не вигадало. але все-таки радісно бути не брудним панком зі стереотипів, а симпатичним доглянутим патлатим... навіть якшо з пляшкою пива.
з.і. а молдавський кагор - то просто значно смачніше, ніж топори... до речі:)
Мені взагалі молдавське пойло не нрава:) Люблю класну самогоночку - та до картоплі з грибами, до сала з часником і свіжим огірком на лоні незайманому, тобто незайманої, природи:))
А щодо снобізму - саме вас, молодих, я улічіл у снобізмі:) Ми, старші, більше зримо в суть, а не зовнішню мішуру.
acid drinker
29.05.2006, 19:44
ех... ну ладно, визнаю, мене пре ловити шоковані погляди, коли я у повному залізячному обладунку (типу драні джинси, рок-футболка, фєньки і ланцюжки, а ше й макіяж відповідний і енциклопедія вбивць ХХ століття в руках) поступаюся тьоті місцем у тролейбусі. цілком можливо, шо я таки снобка, але ж яка гарна, прикольна, весела і скромна;)
а ше я водку не п'ю... хіба у складі кривавої мері. бо ловити здивовані погляди на цю тему якось незручно, та й набагато смачніші речі є...
Отож. Дивлюсь на тебе - і згадую свій куртяк кінця 80-х, обвішаний тоді зело крамольною українською символікою:) Тоді інша фішка була, національна. І ганяли нас, і коцали мусора, а то й кацапи свої аргументи вставляли... А нєтушки - вижили:) З часом умовності проходять - наступають... інші умовності:)
А хто ж водку або криваву мері п"є у присутності інших поглядів? Це надто індивідуальне, ба, сказав би - інтимне дійство:) Менше бачать - менше заздрять.
RockerША
30.05.2006, 20:33
Оце ви розмову завели... Але ви праві в чомусь - можна пити, гуляти, і лишатись нормальною людиною. Я через ситуацію подружки думала, що не можливо - занадто сильно зачепила мене її проблема.
LanceloT
31.05.2006, 10:38
Алкоголь, це наслідок, де причина? (В твоєї подруги)
acid drinker
31.05.2006, 12:24
нє.. ланс, здається, трошки неправильна постановка. алкоголь - каталізатор. наслідок - то, шо у них відбувається - суперечки, він біситься, може вдарити... а причину тут легко було б знайти гарним сімейним психологам, але я ж пасую основи психології та педагогіки, тому навіть те, шо на парах нам розповідають, передати зараз не можу...
RockerША
31.05.2006, 13:35
Гадаєте, його ніколи не водили до психолога? Не допомагає. Якщо людина хоче так жити, то вона так і живе. Й нічого тут не вдієш.
acid drinker
31.05.2006, 13:38
резон: алкоголь - не винен.
Якщо людина хоче так жити, то вона так і живе. Й нічого тут не вдієш.
тему можна закривати?
"Одни говрорят, что пить нужно меньше. Другие, что наоборот больше. Все ни сходятся на том, что пить НАДО" (с) Невідомий...
:8
"Одни говрорят, что пить нужно меньше. Другие, что наоборот больше. Все ни сходятся на том, что пить НАДО" (с) Невідомий...
:8
"Надо"- тільки тоді, коли хочеться...
А щодо "Пянству - бой" то справжній бієць саме у бою гартується. Тобто, чим більше суспільство оголошуватиме різного роду "боротьбу", тим більше загартованих бійців (з того боку барикад) воно собі виховає. :p
RockerША
31.05.2006, 21:48
тему можна закривати?
Нікому не потрібно те що я пишу. отже не буду. пропонуйте тоді самі. я лишусь в облозі.
коли відкриваєш тему, маєш бути готова до будь-якої критики, а ображатися не варто - відкрила - і як тобі цікаво, то підтримуй її...ну ж не тільки позитивом все життя має наповнитись - мабуть, якби людям теми були байдужими - не писали б вони взагалі...
RockerША
01.06.2006, 00:41
До критики я звикла і ображатися не маю звички. Просто чи дійсно цікаво те, що я питаю, що я відкриваю в темі? Я тренуюся щось писати, бо дуже мрію про журфак. Так шо звиняйте:)
якщо мрієш про журналістську кар"єру, то, мабуть, тобі дійсно корисно проводити такі дослідження - маєш пізнавати людей. але просто треба і звертати увагу іноді на те, що теми мають звичку вичерпуватися - так практично сталося з цією...люди зібралися, поговорили, порадили - постановили..і всьо, фініта ля комедія;)
це просто маленький поштовх, щоб відкрити ще щось цікаве, нове)))
RockerША
01.06.2006, 00:51
Постараюся:) Може щось і надумаю глобальне і цікаве. А цю тему можна, певно, закривати.
думай...бажаю чогось гарного;)
а цю можеш))
А от я таки додам
Як ви гадаєте, чи потрібно боротись за знищення алкоголю?
Я тебе підтримую у цьому випадку!!! Хіба приємно гуляти по місту коли біля тебе "валяється" як не потріб якийсь п"яний чоловік, а ще гірше жінка. Це взагалі жах. І ніхто не хоче цьому запобігти :scared: .
хм... а я люблю пиво... воно мені просто подобається як аттачмент до гарного проведення часу - але ніяк не причинагарного проведення. чогось мені здається, шо діло не тільки в алкоголі. наприклад, іноді мені навіть вигідно намагатися здавитися не зовсім тверезою, бо тоді мона робити всякі шалені речі, танцювати під пісні вуличних музикантів, наприклад, чи там по калюжах стрибати, чи під дощем бігати напівроздягненою... бо якшо я твереза раптом почну таке витворяти, мене неадекватно сприймуть - перевірено на практиці...
А от на рахунок цього, знаєте ми завжди говоримо "а що скажуть люди?" Та хай собі говорять на здоров"я. В кожному з нас є щось таке що нам подобається робити, а заважає тільки одне - ЛЮДИ.
От так впринсипі.
А на рахунок закритої теми, то завжди знайдуться люди яким буше шо сказати
acid drinker
11.06.2006, 22:54
А от на рахунок цього, знаєте ми завжди говоримо "а що скажуть люди?" Та хай собі говорять на здоров"я. В кожному з нас є щось таке що нам подобається робити, а заважає тільки одне - ЛЮДИ.
ех, які ж ми наївні)) я не зовсім про то.
коли я в не зовсім тверезому стані, у компанії, де ми всі так нормально гульнули, підходжу до симпатичного хлопця і його цілую, він шо робить? ага, правильно, відповідає. а на тверезу голову то було б трошки незрозуміло, ти не вважаєш? і річ не в тім, шо хто скаже, а як то сприйме саме ВІН.
приклад досить банальний і тільки один, але, сподіваюся, зрозумілий.
з.і. а на людей - котрі просто тусуються навколо і з котрими мені навряд чи й познайомитися, не те шо цілуватися, доведеться - начхати. я взагалі у цьому розрізі мізантроп.
X_EMO_I'mOFucknK
12.06.2006, 18:12
Не всі бухають!!! Панк - це стан душі, коли ти можеш витворити щось таке..... а взагалі, мова не про те була. Знаєте в чому ще проблема моєї подруги? Коли її батько нап'ється, він може вдарити свою жінку, кричить і він надзвичайно агресивний. Чи ви гадаєте що це допустиме?!
це ще й стиль життя, ти що не знаеш про війни панків та стрейт ейджерів?, ну і дурна якщо не знаеш, бо зватись панком і не знати звідки воно пішло, то все рівно що зватись віруючим не знаючи історії Христа!
X_EMO_I'mOFucknK
12.06.2006, 18:14
А сам, ну незнаю, як коли, останім часом я вже не пью і не курю!
Тому ви можете побачити оту кляту букву у моему ніку, а до недавного, уууу, краще не згадувать, що не напьюся, то викурюю більше пачки за вечір, тепер звісно такого нема.
vBulletin версії 3.7.0 Beta 3, © 2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2008