КПК

Показати повну версію : музика для сну і для дихання

acid drinker
31.05.2006, 13:36
колись подруга розповіла мені, шо іноді не може заснути, бо надто голосно слухає апокаліптику. тягнеться до плеєра, шоб його вимкнути - і розуміє, шо музика тільки в її голові. але все одно надто голосно;)
спати можна під звуки дощу, можна під гудіння холодильника... ми з малою зазвичай спимо під різні готишні штуки - ну, сьогодні були хаггард з естатік фіром, учора, здається, апокаліптіка... і живемо теж під шось схоже - я вже перестала уявляти себе без музики...
а як з тим у вас?

Liet
31.05.2006, 14:02
Не можу без музики. Весь час за компом. Системний блок розкручений. Як результат - шум від роботи компа дуже добре чутно. Допомагає з цим боротися тільки музика :). А загалом - тепер не уявляю себе без музики.

А ще не люблю тишу :). В голові починає від тиші гудіти...

LanceloT
31.05.2006, 14:07
Музика - це гармонія звуку!
Абсолютна тиша -це мертвий світ...

Люблю слухати...

oberon
31.05.2006, 15:42
коли прохолиш повз кіоску, який грає попсу, або їдеш в маршрутці, а водій вмикає шансон....
музика має бути інтимною - кожен собі тихенько хай слухає. і не дратує інших.

тиша іноді так гучно кричить, що ніякі колонки такого не зможуть.

Iryska
31.05.2006, 16:05
от я собі вихід на роботу без плеєра не уявляю... навколо москва, давки в автобусах, натовпи в метро... а в мене грає таліта кум, скай і тартак.

RockerША
31.05.2006, 21:56
В моєму житті музика здавна - музична школа. Бах, Шуберт, Гершвін... Різні епохи, але класика є класика. ЇЇ я слухаю з задоволенням. Зараз я співаю собі без слів, рідко слухаю музику. Моя музика - це коливання моєї душі, завжди неповторні, і незрозумілі іншим.

кошеня
01.06.2006, 01:19
зараз в колонках Мельница..і то радує))під неї і спати класно, і просто вартувати біля копутєра)))

acid drinker
01.06.2006, 10:17
сьогодні зранку поверталася додому під тіаматів...
мабуть, мої навушники таки пропускають надто багато звуків - тьотя у маршрутці аж відсіла потім. але знаєте, тіамат то шось... я навіть слів правильних вигадати не можу - просто воно глибоке таке, дивне... як казали попсуваті хлопці з лінкін парку, фром зе інсайд)))

Iryska
01.06.2006, 10:35
мене теж колись тіамат вставляв... а я нікому не могла пояснити чому... одне з моїх тодішніх чергових першо-останніх кохань подарувало мені замурзану і заслухану касету... як я слухала тіаматів... в мене тоді ще manowar був улюбленим... давно це було... сумно за тими часами. не стільки за музикою, бо її можна включити, і навіть на колонки (так щоб сусіди не спали), а за тими часами... амбіціями, мріями і такою собі маскулінною агресивністю.
а поки що на плеєрі пісенька Master of the wind від manowar...

Close your eyes, look into the dreams
winds of changes will winds of fortune bring.

Fly away to a raymbow in the sky
gold is at the end for each of us to find.
There the road begins where another one will end,
here the for winds know who will brake and who will bend
all to be the Master of the wind.

acid drinker
01.06.2006, 11:01
ех))
мене повелитель вітру рве на шматки у виконанні мєльніци... таки розкішна річ...
а про тіамат пояснювати - марна справа... як і про ін екстремо. як і про фіннтролль. і ше про цілу купу різних музик, в кожній з яких знаходиш шматочок себе. і залишаєш такий самий шматочок...

acid drinker
01.06.2006, 12:33
на прохання ланселота - повелитель вітру у версіях мєльніци і мановара...
http://infostore.org/info/925188
http://infostore.org/info/925159
насолоджуйтеся:)

LanceloT
01.06.2006, 15:22
на прохання ланселота - повелитель вітру у версіях мєльніци і мановара...
http://infostore.org/info/925188
http://infostore.org/info/925159
насолоджуйтеся:)

Егеж, всі хто ходить не через Уанет, поцьомайте клямку, не дозволяють викачувати...

Iryska
01.06.2006, 15:29
о, точно...
у мене втім меноверська версія є... хотілося мєльніцу послухати... але то таке, потім можна з іншого місця скачати.. як дізнаюся звідки - кину посилання

acid drinker
01.06.2006, 19:14
http://www.hellawes.ru/ - офіційний сайт хелавіси, повна сольна дискографія. я колись на нього третину світового трафіку за місяць вбила... ех, молодість)))
http://doza.com.ua/audio/1/12/0/1476 - два альбоми мєльніци (в тому числі той, де є повелитель вітру) і то, шо вони робили у проекті археологія
лінку на мановарівську версію, на жаль, не знайшла на українському трафіку... але як тільки з'явиться нова інфа - обов'язково поділюся.

Iryska
01.06.2006, 19:59
спасибі!!!!!!

acid drinker
03.06.2006, 13:31
нарешті дістала кроду. насолода - неймовірна. мої сусіди, здається, близькі до того, шоб сказати мені, шо вони думають про мене, про український нс-блек, про того, хто мені цю музику приніс і про звукоізоляцію в гуртожитку... але біс із ними, сьогодні надто гарний день, шоб про таке думати, і надто паскудний настрій, шоб на таке зважати. крода то просто класно. спати під неї навряд, але дихати... особливо в такому стані... таки трошечки легше.

Anatoliy
03.06.2006, 23:00
у мене постійно щось грає. системний блок привідкритий, бо відеокарта, як камін. 6 кулерів стоїть, той, що на цп - виє як вовк. от і вихід - музика, краще з навушниками. і засинати краще, щоправла навушники великі - муляють :)

кошеня
04.06.2006, 10:39
вчора мріяла поснути під тіамат..не вийшло, гроза з градом змусили повимикати все з розеток...спати довелося під грозу...і то теж непогано таки)))

acid drinker
04.06.2006, 17:37
а з навушниками спати? =) ніякого технічного мислення;)
все одно крода... апокаліпс - зрада князя володимира. сопілка неймовірно вписується у цю страшну кльову блекуху...

Prim
04.06.2006, 19:41
Заснути мені допомагає снуп дог, фіфті сент, всяке там ар ен бі...
А от спати під блек у мене точно не вийде :)

acid drinker
04.06.2006, 21:55
/ледве втрималося, шоб не бовкнути про то, шо тема ж - про музику... =)/
під блек дуже кльово спатки, перевірено на досвіді - сьодні, поки я слухало кроду і сваргу, дві милі істоти заснули поруч на ліжку... і поки звучав блек, вони спали... а коли я поставила доро, почулися невдоволені фрази на тему "де музику поділа?")))

oberon
05.06.2006, 18:59
спати треба під Galaxy - Science of Ecstasy (2004) або COIL...
тоді сон приходить, а не роздуми про те, чого ж воно в біса під таку активну музіку не спиться?
)))

acid drinker
05.06.2006, 21:43
ага.. приходить, бо нічого більше робити, крім як спати.. перефразовуючи одного гарного дядька, ото не понімаю я ембієнт - ну скільки не слухала, не понімаю))

acid drinker
09.06.2006, 21:56
стоїть ноктурнал мортум. попускаюся від поганого настрою. не знаю, шо думають сусіди, але тим перейматися чогось не хочеться. поки шо допомагає - гарна музика то справді майже панацея...

oberon
09.06.2006, 23:06
слухай мортум або в навушниках, або на 90 ватних колонках. тоді попустить точно.

acid drinker
09.06.2006, 23:14
та мені й так добре... накачала собі багато лякрімози під пиво, хай пробачать мені готи... і хай не виганяються з мене метолісти. живемо))

IRENKA
11.06.2006, 12:37
"Музика подібно дощу, крапля за краплею просочується в серце і оживляє його" ;)
Я вже скільки себе пам"ятаю то хожу з плеєром по місту, бо так набридає чекати на маршрутку і слухати як в магазині грає якась туфта...
А зрештою я вже не можу уявити яке моє життя без музики :scared:

Gray
11.06.2006, 15:01
Вчора після екзамену чудово так вдень подрімав під Shape Of Despair... Прийшли сусіди, вимкнули і я прокинувся. Скотеняки...

acid drinker
11.06.2006, 22:34
а я знову попускаюся нашенським блеком - аркона, невидь, темнозорь, ноктурналчики, крода... воно таки суперське, якшо всередині твориться фігня. а ше є кава і багато книжок... майже відчуття щастя.

oberon
13.06.2006, 00:21
Вчора після екзамену чудово так вдень подрімав під Shape Of Despair... Прийшли сусіди, вимкнули і я прокинувся. Скотеняки...
і треба було сказати: вимкніть тишу!!!!

Gray
13.06.2006, 01:23
і треба було сказати: вимкніть тишу!!!!
Та вони хвутбол почали дивитись. І я теж - тому не буянив :)

X_EMO_I'mOFucknK
13.06.2006, 18:40
Я завжди під рок засина, або бритпоп або якесь емо.

acid drinker
15.06.2006, 12:19
усю ніч у плейлісті стояли тіамати, 69 очей і ту дай фор. навіть відносно однорідна підбірочка вийшла - а от сестрички милосердя би не так вписалися... в принципі, перші альбоми тіаматів теж не туди - хлопці починали ледве не з дезу. але кайф неймовірний... то таки МУЗИКА...

X_EMO_I'mOFucknK
15.06.2006, 14:46
Хм 69 оченят лайно, не рахуючи декілька пісень.
Сестрички занадто повільні і не емоційні, хоча одна пісенька в них гарна, ін зе темпл оф лав.

acid drinker
15.06.2006, 23:47
так... щодо лайна не знаю, єдиний негативний епітет, який я про них можу придумати (як і про сестричок, в принципі) - готи. але то вже їхні проблеми. і про повільність сестричок ти заганяєшся дещо... ну, то наче казати, шо в аксепті гітари забагато...

X_EMO_I'mOFucknK
16.06.2006, 00:17
Послухай тоді:
Лондон афтер миднайт,
Ляме имортале,
АСП.

acid drinker
16.06.2006, 00:23
дякую, спробую... =) здається, перших таки чула... і здається, не вразили... хоча то може тільки здаватися. головне - шоб під них висипатися можна було гарно.

X_EMO_I'mOFucknK
16.06.2006, 00:24
Під перші два точно, ну а під останього краще танцювати=))))

acid drinker
16.06.2006, 00:29
колись, до речі, заснула під сопор аетернус - цілу ніч снилися збочені священики, оргії, різна фігня... більше я таких експериментів робити не наважуюся... чув, до речі?

Aureliano
16.06.2006, 00:32
Hennie Bekker - "Tranqulity" лучшее подо что доводилось засыпать

yurKO
16.06.2006, 09:35
Для сну мені ідеально підходить Бйорк, деякі пісні Плейсібо, надто сонна. Раніше засинав під Радіогед

Gray
16.06.2006, 11:31
acid drinker, а мені чудово спиться під музику, яку приписують жанру Funeral Doom (з того, що є - вже згадана Shape of Despair, а також Esoteric, впродовж тижня-двох може ще щось дістану).
А ще колись дрімав під альбом Leaves Eyes - Lovelorn :D

acid drinker
16.06.2006, 11:36
ні Shape of Despair, ні Esoteric, на жаль, не чула...
а спати можна під майже все шо завгодно - вчора, поки намагалася вчитися, закачала новий альбом ін екстремо, поставила на ніч... кльово.

Gray
16.06.2006, 11:39
Не під все :) Під багацько речей я спати не можу - хочеться не спати, а побігати, пострибати і помахати хаєром :)))

acid drinker
16.06.2006, 11:41
мабуть, тому я все-таки перед сном змінила мунспелл на ін екстремо (:
а хайром таки давно вже не махалося - все ніяк гарної причини не знаходжу... сьодні буде гоцанка в могилі, але хіба від того легше? хочу сейшн...

Gray
16.06.2006, 11:42
От і я про шо... Спати під Мунспел - це збочення. Ти спиш, а там грє Альма Матер, чи Опіум, чи Ін енд ебав мен. :D

З.І. http://www.froster.com.ua/modules.php?name=Afisha ;)

acid drinker
16.06.2006, 11:50
мдя... доведеться поки шо шукати альтернативні сейшни - на хороше занадто я студентка, а на то, на шо таки вистачає грошей, іти не варто =) але гіпер сенкс за лінк, тепер знатиму, де фростер живе, а то ж влом було шукати...
тееексь... а тепер спробуємо читати про антропософію штайнера під ін екстремо... чи варто все-таки мунспелів? під них заснути важче взагалі-то...;)

Gray
16.06.2006, 11:55
А я б на оцих пішов...

25.06.2006 Киев ЦКМ НАУ 18.00 / 25 грн. HOLY BLOOD (Киев, black), FACTOR 150, TEMPORARY SUFFERINGS (Киев, gothic/doom), SANKTUM

acid drinker
16.06.2006, 12:03
ииии... холі бляд знаю, я колись певний час з барабаннером спілкувалася... варіант, звичайно, та й після сесії вже... просто самій туди валити якось не випадає, та й не пустять, а піти зі мною ніхто не схоче - не та музика типу. отаке бу. не наю, спочатку я почитаю антропософію, а потім скажу, чи в стані я кудьсь іти найближчі кілька років...
о. на шешори хочу. тільки знов, мабуть, обломиться воно...

Gray
16.06.2006, 12:11
Ерм... Як це не пустять?

З.І. Здається ми по самі вуха залзли у офтоп - треба відділити тему... :rolleyes:

acid drinker
16.06.2006, 12:16
не знаю, тема взагалі-то створювалася про музику, з якою можна спати, жити, кохатися і приймати душ.. так шо не страшно, якшо до того списку додасться ше хедбенджінг ;)
не пустять банально - просто я люблю на свою голову проблеми чоловічої статі шукати на таких збіговиськах, а моє щастя вже втомилося розбиратися в моїх знайомих хлопцях (: та й просто - ну нашо мені проблеми? я ж маленька тендітна дівчинка, бляцк мені взагалі не пасує, навіть мій бег з фінтролями істоти іноді неправильно розуміють...

X_EMO_I'mOFucknK
17.06.2006, 00:26
колись, до речі, заснула під сопор аетернус - цілу ніч снилися збочені священики, оргії, різна фігня... більше я таких експериментів робити не наважуюся... чув, до речі?
звісно чув... тільки один альбом, сонгз фром зе инвертид вомб. Ше один десь валяется він мені не сподобався.

acid drinker
17.06.2006, 03:23
сьогодні спатиму під Axxis... багато цьомок для грея - кращого слова, ніж чудо, я поки шо не придумала ;)

X_EMO_I'mOFucknK
19.06.2006, 00:08
Фух, накінець я знаву сплю без музики, ато якась наркоманія була, не міг заснути якщо не грала музика... тихооо... гарно...

acid drinker
20.06.2006, 14:31
стукіт колес поїзда, агата крісті у навушниках... а приємно.
мабуть, то таки оптимальний варіант для поїздів - агата, сестрички милосердя, тіамат... а коли сусіди паскудні - ше блек. так легше не помічати, який світ навколо жуткий.

yurKO
24.06.2006, 15:26
учора купив повну збірку The Doors...
Нудно... З 11 альбомів я зміг прослухати тільки 5... Сподобалися ну так просто, щоб повністю тільки 2...
А потім я заснув...

acid drinker
24.06.2006, 15:33
дорзи то не нудно, то - своєрідно... моррісона розуміти треба.
у мене фільм лежить про дорз... атмосферний. красивий. і трошки сумний.

Prophet
30.06.2006, 14:07
Який фільм? "The Doors"?

Капєц, нудно йому... Я не уявляю, чого могла б прослухати більше п'яти альбомів підряд.

Учора заново відкрила для себе The Velvet Underground. Ми покурили і ця музика була дуже в тему. І засинати під них було так солодко і кайфово... мрр

acid drinker
30.06.2006, 19:25
ага, саме та кіноха... два компакти, дві з половиною години задоволення і абсолютна певність у тому, шо дорзи - то таки геніально. хочу ше найти пінк флойдівську стіну, бо давненько шось її не бачила, а вона варта того, шоб раз на кілька місяців виділяти їй місце у вихідних...

acid drinker
30.06.2006, 20:46
а поки що на плеєрі пісенька Master of the wind від manowar...

Close your eyes, look into the dreams
winds of changes will winds of fortune bring...
ото називається фігассє... вгадай, у чийому виконанні я тільки шо знайшла її?
Die Apocalyptischen Reiter, альбом Have A Nice Trip, вона там іде бонус-треком... зроблена насправді оригінально, по-рейтерівськи... майже не чутно німецького акценту, але цей розкішний типово німецький голос... мррр... все, я в ауті...

Prophet
01.07.2006, 01:36
У мене є "Стіна", дивлюсь періодично, але якість не двд-ішна (661 метр).

acid drinker
01.07.2006, 01:45
якось я її у тебе позичу;)
правда, досі лапки не дійшли поставити христа рок-зірку... хоча фільма лежить у мене добрих три місяці вже. але у чому мінус - під час спання дивитися шо-небудь майже анріл, тому сьогодні воно теж пролітає... бо я скоро таки засну...

Prophet
02.07.2006, 02:44
Я тобі подарую :)

acid drinker
02.07.2006, 14:50
дитя робить кніксен, дитя шалено вдячне, але... мені його - тобто її - вже обіцяли;)

acid drinker
28.10.2006, 05:58
дітям так кльово спиться під тролль гнет ель + корпіклаані + фіннтролль + фіністерра + кручан + ін екстремо... а мені під то все гарно читається. і на лірику тягне.

Бен адар
19.01.2007, 19:30
а я засинаю під Транс :) це вночі... вдень під нього заснути не можу =)

кошеня
14.02.2007, 22:11
я часом ставлю в навушники вночі Сeltic Spirit і Мельницу. але то тільки в навушники - моє сонце спить тільки під тишу...

Nice Gothic Girl
23.03.2007, 15:32
Люди,скажіть,а нащо слухати музику коли ти спиш??????Може я чогось не розумію...На ніч дуже гарно слухати різноманітний gothic-,folk-,symphometal,чи просто метал або...пробачте за критичність... industrial-,brutal-,antichristiandeath,deathcore або навіть grind.Слухай,acid drinker,коли ти принесеш мені останній альбом Finntroll?(поліетиленове чудо):victory:

acid drinker
23.03.2007, 15:44
стоп, чудо, у вас об'єднання особистостей чи я шось не догнала? тут усі так носяться з шизою, а вас, навпаки, одне з двох... хм.. =)
коли завгодно, тільки у мене ервехи закінчилися. так шо...

/до речі, музику під час сну слухати добре... кажуть, на підсвідомість впливає =)/

Nice Gothic Girl
23.03.2007, 16:09
Тоді нащо питати про здвоєння особистостей??????Моя підсвідомість переповнена усіляким "харошим і пазітівним".Ото послухаєш деатх метол на ніч,а зранку такий весь ласкавий і привітний до оточуючих.:mad:

Baltis
24.03.2007, 10:14
Рокстеди. лучше всяким металов как по мне, ну кроме симфо, да под симфо я бы еще заснул.

Nice Gothic Girl
24.03.2007, 10:19
Каждому своё.Мне,по большому счёту,всеравно под что засыпать.Хоть под блэк,хоть под джаз,лишь бы красиво...

acid drinker
24.03.2007, 13:08
Ото послухаєш деатх метол на ніч,а зранку такий весь ласкавий і привітний до оточуючихяк це у вас звучало, "доброго ранку, п&@#и"? =)

Nice Gothic Girl
24.03.2007, 13:10
Так точно.Тільки то звучало о другій ночі і грав BlutEngel.:victory:

Y_Zo
26.03.2007, 15:48
якось так файно було до Морфея прямувати під Канібалів, а проте зараз я б таке не повторила

Nice Gothic Girl
26.03.2007, 19:49
Ну и правильно.Не надо такую гадость слушать на ночь.Надо внемлить чарующим звукам готики....

Cured
25.04.2007, 12:18
Який фільм? "The Doors"?

"The Doors" (1991): режисер Oliver Stone, у ролях Val Kilmar, Meg Ryan, Kyle MacLachlan, Billy Idol...

"There are things known and things unknown and between are the doors" - Jim Morrison

Prophet
01.05.2007, 03:48
Це мені Ви розповіли? Дякую, я в курсі.

А засинаю я зараз під усе підряд. Тобто, під тих шістьох виконавців, що залиті в мій айпод уже два тижні як. Бо не можу розібратися остаточно з айтьюнзом і, відповідно, залити свіженького.

Cured
01.05.2007, 14:51
А я засинаю під ту музику, що увесь час грає у голові, навіть плеєра не треба. Що засинаю, що прокидаюсь і ловлю себе на думці, що там на "задвораках" майже плаче-стогне Роберт Сміт, а далі підсівшим баритоном веде свою бесіду з Богом і мною, слухачем, Джонні Кеш, потім Брендан Флауерс емоційно закликає якусь Наталі повірити, що у неї останній шанс знайти популярну пісеньку на дискотеці... І так вже протягом цілого місяця :)

Ash
01.05.2007, 14:54
Мені музика треба, як вода. Періодично (можливо нечасто), але постійно. Без неї не пишеться, не читається, не смакується, не живеться.

Nice Gothic Girl
20.05.2007, 10:32
для сну і дихання?????останнім часом це або якись IDM або industrial-brutal-death(core)|brutaldeath|classicaldeath...

Prophet
21.05.2007, 00:18
Оскільки сплю вже кілька тижнів години пол три, аирубваюсь без усілякої музики...

Verba2006
05.06.2007, 18:14
Підкажете, де знайти класику і джаз?

Verba2006
05.06.2007, 18:19
Останнім часом я слухала тільки український рок, засинала під старенький хіт "Beatifool Karpatu", під Чубая... Правда просиналась все ж. Ранком. Майже.:)

acid drinker
06.12.2007, 14:44
здається, у мене в голові народилася невеличка дірка. в районі лівої скроні. від неї не допомогає старий добрий рок сімдесятих, тому - одна хороша (ну, бо мені так здалося) і майже незнайома (але це треба терміново змінювати) людина добре зробила, шо нагадала мені про блек. відчуття тотального засинання вже майже минуло, дірка в голові зрозуміла, шо ліпше не виповзати на світ білий... скоро мені стане добре, а поки шо - пошкодуйте бідну дитину, якій о третій треба на релігієзнавство йти...

4esterfielter
07.12.2007, 21:21
Підкажете, де знайти класику і джаз?валом на Петрівці й у музичних магазинах. В магазинах дорого. В інеті не шукав.(

я б зараз засинав під Norah Jones... натомість Джо Кокер тиа Ніно Катамадзе... і в животі шось грає. Може піти поїсти?

Андрон Кобила
08.12.2007, 20:21
пошкодуйте бідну дитину, якій о третій треба на релігієзнавство йти...

Невже воно таке страшне? )

Гронка
09.12.2007, 00:36
acid drinker, у тебе такий аватар....Я зараз слухаю свою музичку, мене і так підщимує з усіх сторін, сиджу пред компом з широко розплющеними очима і думу ото гадаю, а тут ще подивилась на твого аватарчика, так аж дурно стало. Ніби очима всю душу пронизує і забирає всі краплинки доброго, що у ній залишилися, файно,тому грейт тобі респект!

acid drinker
09.12.2007, 16:18
2 Андрон Кобила - нє. просто я ліниве.
2 Гронка - дякую =)
якось мене швидко блекуха попустила... зате прийшло повне зз, слухаю тексти і просто плавлюся.

Nata
15.12.2007, 14:21
Я взагалі меломан, слухаю майже все.