КПК

Показати повну версію : Лист 2

Девор
04.06.2006, 23:49
Прийшов час коли захотілось врешті-решт замовкнути. Коли не виникає бажання домальовувати простір словами… Насолода довершеності з’явилась та раптово, як Ти в моєму житті. І все здається сказано, і ти ніби знаєш чим зараз дихає твоя…частина тебе…
Все хочеться кохати, кохати, кохати. Віддавати, ділитись, дарувати тим, що тобі дарують - Любов’ю. Я дякую, як Ти мені, я дякую за кожен день з тобою, за кожну мить, секунду, думку, що спадає десь згори – це завдяки тобі. Я відчуваю себе вільним, але водночас нікуди не хочу від Тебе йти, Ти настільки мене зігріла, що…
Але час як ріка… Так він змінює, так і це мабуть сталось. Це прекрасно – зміни. Все стається як воно має бути. І ця відкритка від Тебе і мабуть цей лист…
Я просто хочу ще раз Тобі сказати - я тут, я з тобою поруч, знай це…

Prophet
05.06.2006, 00:52
Гм... Це... "творчість"?

acid drinker
05.06.2006, 00:57
а прикинь... і досить непогана творчість - витік свідомості, видерта зі щоденника сторінка, компіляція смс-ок... називай, як хочеш, але то таки творчість - навіть з тяжінням до літератури.

Prophet
06.06.2006, 01:35
Ну та, якщо виходити з того, що все наше життя - творчість, і всі думки, і те де... :)

acid drinker
06.06.2006, 02:19
о))) прально, таварішші!!!
постмодерн - то взагалі сукупність цитат і особистих маразмів... по-моєму, ліпше читати девора, ніж карпу...

Prophet
06.06.2006, 12:28
Нууу... Краще Карпу, ніж Донцову, і так далі... Чи не ліпше взагалі не читати тексти, які того не варті?

acid drinker
07.06.2006, 10:21
хє-хє, ше промодеруй бідолашного девора і закрий непогану тему... мені особисто навіть подобається - значно більше, ніж пророка аркадія речі, наприклад, тут хоч є сенс і стиль. звичайно, для кайфу я то не читатиму - у мене є купа крутіших речей... але проглядаю з задоволенням - з такого можна виписати шось справді гарне.

JAA
07.06.2006, 19:12
Гм... Це... "творчість"?

Prophet, дивуюсь твоїй тактовності :)

Я своїй племінниці оце недавно пояснювала, що замість "тьху, погано!!!" правильно буде сказати "МЕНІ це не подобається". Хіба ні?