КПК

Показати повну версію : Лист 3

Девор
05.06.2006, 23:19
Знаєш, кожного дня в заїждженому середовищі, відчуваю як впадаю, провалююсь в цей театр, цю ілюзію «контакту». І коли переходиш в іншу компанію ти разюче це помічаєш, спочатку ніяково оглядаючись, а згодом наново відбудовуючи свою авторитарність з задоволенням помічаючи результати, багаті плоди.. маю на увазі, наприклад, тобі звалиться на голову розумниця-краля, друг-поет, філософ-догмат, художники-реставратори, актори-памфлеїсти.. – і тут ти починаєш існувати, по-справжньому спілкуватись, відчувати що поміж тебе є ЛЮДИ!!! Це чудове відчуття… Мабуть не помилюсь, якщо скажу, що час від часу треба міняти обстановку..коло спілкування, постійно його звужуючи.
Але звужуючи це коло, ти хочеш вкласти туди своє минуле, людей які ніби і віддаляються від тебе(за твоєї ж провини), але ти потребуєш їх, тягнешся до них… і тут ще одна метаморфоза – зміна у тобі, ти змінюєшся, на противагу усім навколо, лягаєш на «хвилю» і слухаєш спів тиші. Ти важаєш себе генієм, а насправді ніхто інший, як усі інші – савець, тварина, крок еволюції…
Я тебе не лякаю?

Tantro
21.06.2006, 18:38
З усіх чотирьох кавалків цей найкращий. Слова у речення складаються непогано. Але ще вчитися і вчитися. Хоча, якщо врахувати вік автора, цілком пристойно. Все ще попереду. Найгірше у "фантазіях". Тобто, де загальні фрази або роздуми, ще більш менш. А сюжет,герої - слабо.

Iryska
22.06.2006, 10:11
гм, оцей кавалочок було б гарно почути вживу від автора... таким хриплим голосом... я коли читала, чомусь прагнула почути це вголос... звучить воно так аудіально, чи що... щось типу аудіобук з есеями від Девора... хм, моя фантазія сьогодні прокинулася раніше від мене. :eek: але, Деворе, ти подумай... ;)

Девор
22.06.2006, 11:42
Можливо, можливо, цілком можливо.От приїдеш на книжковий форум і тоді зачитаю:)
Дякую за відгуки!

Iryska
22.06.2006, 12:02
а книжковий форум коли і де?

Девор
22.06.2006, 16:44
?????????????????????????
Ти мене здивувала!
Львів, середина осені.

Iryska
22.06.2006, 16:46
дивую я всіх і завжди.... на біду чи на щастя...
якби я жила як раніше в Тернополі - то без питань. а тепер... :(

Девор
22.06.2006, 19:50
А тепер ти в Тернополі не живеш, ну а якщо так складеться, що ти зможеш відвідати Львів, то я і львівські формумчани будуть раді тебе бачити!

Iryska
22.06.2006, 21:18
домовилися. я теж буду рада їх бачити... і тебе теж. ти читатимеш свої листи - обвязково :) ближче до осені взнаю дату і тоді буду домовлятися: відпрошуватися з роботи. брати білети і так далі :) я читала описи форуму в якійсь з тем. там було весело!!!

Mercenary
26.06.2006, 11:06
?????????????????????????
Ти мене здивувала!
Львів, середина осені.
????????????????????????
Середина вересня, як правило, другий тиждень! ;)

acid drinker
26.06.2006, 12:04
????????????????????????
Середина вересня, як правило, другий тиждень! ;)
ото чудо =)
не придирайся до визначення, в принципі, середина вересня - то приблизно від числа третього до двадцять сьомого;)
минулоріч я його безсовісно провтикала...