КПК

Показати повну версію : I'm with the sk8ter boy!!!

RockerША
10.06.2006, 00:18
Люблю на них дивитися... особливо, коли вони роблять високе оллі, або намагаються зробити кіп-фліп. Люблю, бо й мій хлопець скейтер. А як ви відноситесь до скейтерів? Сьогодні ми з ним каталися біля загсу. З нього тьотя у вікно стукала і шось кричала:) ну ми й пішли. а то скейт один - він поїде, а я залишусь.
Отже, ваші думки сприводу скейтерів?

Prim
10.06.2006, 10:55
Нормальні люди.
Але і серед них бувають козли, яким аби надрацца, набухацца і папантавацца.
Типу того. Але всі скейтери яких я знаю - нормальні люди.

RockerША
11.06.2006, 13:02
Щось ви якісь кволі. Може тема вам не цікава? Тоді просто хочу попросити поради. Я дуже хочу навчитися кататись - мене сьогодні будуть вчити. І вчора хотіли, але я боюсь і соромлюсь. Боюсь що в мене не вийде. Джу ехочу встати на дошку і намагатись щось робити, та не можу перебороти якісь незрозумілі вагання. Що ви мені порадите? Чи намагатись чи просто забути про те, що хочу навчитись?

acid drinker
11.06.2006, 13:13
забий на страх.. я вчора лапку відбали і зламала два нігті, вперше в житті кидаючись тарілкою від фрісбі... але то кайф. тобі, мабуть, кататися теж сподобається.

RockerША
11.06.2006, 15:33
Не сумніваюсь що сподобається просто страшно почати

Девор
11.06.2006, 18:51
я як почав так і впав, так і по сей день лиш в freesbeeeee граюсь :D . тарілка літає по всій площі ринок:)

acid drinker
11.06.2006, 22:55
нє... сьогодні я проміняла фрісбу на плетіння фєньок - виявляється, для неї теж потрібен особливий настрій.

RockerША
11.06.2006, 23:36
А у мене сьодня підлм вийшов - завтра іду. Вже настроїлася і готова творити:) Завтра вдягаю короткі штані, скейтера, беру хлопця з друзями - і вперед!!!!

Iryska
12.06.2006, 01:05
впевнена, що в тебе все вийде. я б теж хотіла нвчитися... я клись вдягла ролики... як постояла вчепившись в хлопця, що підвернувя під руку (ну добре, не зовсім півернувся... я його спеціально відстежувала...) так і знімала ці ролики на лавці. страшнувато було. от з хлопцем ніц не вийшло... про що не жалкую... не моє. а з роликами погано вийшло. краще б навчилася... так що удачі тобі. вірю, що наснаги та удачі додасть тобі твій хлопець. він же подує на коліно, якщо раптом розібєш... тьфу, тьфу, тьфу... або просто втішить.
а ще спільне захоплення єднає. кохання, удачі, успіхів...

RockerША
12.06.2006, 14:01
Дякую! :thank_you Сьодня погода не дуже - дощик. По мокрому кататись не буду, але якщо раптом випогодиться, тоді вперед: :rolleyes:

X_EMO_I'mOFucknK
12.06.2006, 18:10
Оу, теж катався хухня справжня, хоча як для хобі щоб не займатися наркотиками або пити водяру, то зійде.
А дивитися я на них то можу, а от слухати.. тож наче морально і культурно відсталі люди, була у мене дівчина скейтерша- повній ахтунг!

acid drinker
12.06.2006, 18:31
тобто? невже гірше, ніж репетня?

X_EMO_I'mOFucknK
13.06.2006, 19:00
Ні, не гірша, та ще трохи і майже на рівні, просто у репетосів своє ставеня до життя, а мое чимось БУЛО схоже на її.
Та то в минулому.

Prim
13.06.2006, 20:06
Попрошу... Хочете обговорити тему репетосів - створіть окрему тему.
Не робіть з форуму ахтунг.

X_EMO_I'mOFucknK
14.06.2006, 13:28
Так ми ж про скейтерів балакаем, не сердися, я бачу що ти репер, та ми ж не саме про тебе балакаєм.

acid drinker
14.06.2006, 22:34
Не робіть з форуму ахтунг.
намагаємося... соррі:8
просто це дійсно шматок теми... для мене ці субкультури досить таки близькі, не знаю, чого склався такий стереотип.

Emdi
16.06.2006, 15:40
Явирішила випробувати себе у всьому, тому пробувала кататися на роліках, ровері, самокаті, ну і звісно на скейті. Зараз надаю перевагу ровері і ролікам. На скейті, як колись давно впала, то шрам, ще досі є. Але кататися я вчилася сама. Та якшо вчити тебе буде сам скейтер я думаю все буде супер і тобі сподобається. Тому швидше переборюй страх і вчися їздити на скейті, як справжній скейтер.

X_EMO_I'mOFucknK
17.06.2006, 00:37
Шо за лажні побажання, краще б побажала піти у бібліотеку.
Сьогдні сидяли у парку, і поряд висіли якісь дури скейтерши, я думав подохну доки досиджу, слава Богові вони звалили невдовзі.
Їхні балачки наштовхують на дивні ідеї - а може вони всі блондинки???...
Аж тошно.

RockerША
17.06.2006, 10:25
Знаєш, я людина досить не дурна. І щодо блондинок - тобі в іншу тему. Щодо бібліотеки...у мене вдома достатньо книг щоб читати, при цьому я здаю екзамени і пишу розповідь. Так що не треба ля-ля. Буває, що дівчата вдягнуться в стилі Авріл Лавінь, а потім сидять і балакають про всяку дурню, бо ніхто іх не чіпляє.

X_EMO_I'mOFucknK
17.06.2006, 12:54
"бо ніхто іх не чіпляє."
поясни. плз.

Emdi
17.06.2006, 14:22
Сьогдні сидяли у парку, і поряд висіли якісь дури скейтерши, я думав подохну доки досиджу, слава Богові вони звалили невдовзі.

Але ж це не означає, що всі такі.

X_EMO_I'mOFucknK
17.06.2006, 15:11
Оу, з такими придьявами можно казати що й у фашистів не усі погані були, що по усім судити не можна, і воні ангелочки протсо.
І що амереканці не дурні, бо по всім судити не можна, а кмітливі люди там точно є.
якщо робити загальне враженя то не по окремій особі, а по всіх.
Ти кажеш дурниці.

RockerША
17.06.2006, 15:20
Вираз "ніхто їх не чіпляє" означає: дурненькі дівчата, якім би попонтуватись, йдуть на Майдан з метою з кимось познайомитись. А так як з ними ніхто не знайомиться, то вони сидять і несуть всяку маячню, лише б привернути увагу. Або роблять вигляд що круті і неприступні.

Baltis
23.06.2006, 22:06
Ужас как все сложно...

RockerША
24.06.2006, 00:05
І нічого не "сложно" - все просто як ніколи. Дівчата-невдахи зазвичай так роблять. Сподіваються що привернуть увагу, а роблять тільки гірше.

Prim
24.06.2006, 09:24
Так роблять не тільки дівчата-невдахи :)
І що амереканці не дурні...
За твоїми словами з таким же успіхом можна сказати, що українці - найбезглуздіша нація невдах у світі. Адже "якщо робити загальне враженя то не по окремій особі, а по всіх."

RockerША
24.06.2006, 12:00
Ти сюди не вплутуй усіх українців! Я кажу саме про дівчат що понтуються, адже вони дійсно так роблять.

RockerША
05.07.2006, 00:19
Вибачайте за емоції, але сьодня у мене просто офігєнний день!!! Я вже спілкуюся з друзями мого хлопця :friends: , і всі вони скейтери. Ще приємна для мене несподіванка:я майже навчилась робити оллі!!! То прижок такий, коли доска підстрибує разом з тобою. Я просто щаслива, що змогла перебороти якісь незрозумілі вагання :yahoo:

acid drinker
05.07.2006, 00:21
позитивно... мабуть, відчуття гарні... /напрошується трошки пошле порівняння, не зважай, у мене теж настрій.. хм =)/

RockerША
05.07.2006, 00:29
Так відчуття дійсно чудові, я сьогодні розцьомала свого хлопця за все-все що він зробив для мене у цей день. А що саме за порівняння?

acid drinker
05.07.2006, 00:31
як після втрати цноти... але, може, то тільки у мене від того такі позитивні емоції були =)

RockerША
05.07.2006, 00:33
А...ну, можу сказати, що не тілько у тебе...

Baltis
05.07.2006, 10:53
Так роблять не тільки дівчата-невдахи :)

За твоїми словами з таким же успіхом можна сказати, що українці - найбезглуздіша нація невдах у світі. Адже "якщо робити загальне враженя то не по окремій особі, а по всіх."
Значит так оно и есть...

Baltis
05.07.2006, 10:59
Меня бесит вот только одно, что человек не может просто кататся на скейте, потому что он автоматически становится скейтером!!!
А что по вашему панк или скин или роко бил не имеет права становится на борд???
Для было бы оскорблением если бы меня назвали скейтером, потому что ребята для которых кусок дерева важнее других ценостей жизни - глупци.
Сам тусил со скейтерами когда катался на борде, и прикол в том что никто меня не називал тем кем я был, а називали меня скейтером, да и еще ихнии цености меня просто убивали на пова.
Хобби есть хобби, и нечто не большее, ни как не смысл жизни, или её стиль.
Колекционер утюгов ничего не миняет в свойом мировозрении, и не цепляет утюг на голову.
Тоже могу сказать про про велосепедистов, для тех, для которых это лиш хобби а не зароботок *потому что те парни с майдана врятле зароботуют нормальные деньги за всю свою жизнь этим спортом*, они ходят с байками в туалет, и не одевают на вечеринки помятую старую футболку ихней любимой вело фирмы.
Помоему все скейтерство это юношеская дребедень, не больше.

RockerША
05.07.2006, 18:05
Ну чого ж ти так... це дійсно хоббі, принайні у моїх друзів, адже вони поступають в економічні коледжі, мій хлопець вже працює, для мене важлива журналістика. А кажуть що скейтерство то професія лише дурники, молодики, які не визначились у житті.

Baltis
06.07.2006, 02:02
"I'm with the sk8ter boy!!! "
Я тебе вот про что, я не говрил про твоих друзей, я про тех юнцов как ты их назвала.
Короче вся проблема в медленом взрослении и нехотении взрослеть, нашего поколения.

RockerША
07.07.2006, 16:27
Ну от і домовились :friends:

Iryska
08.07.2006, 00:16
так давно в цю гілку не заглядала....
одне скажу, називайте себе хоч ***** чи ******** (цензура;))
але на свіжому повітрі, при фізичному навантаженні на молодий організм, після стрибків оллі з відчуттям як після втрати цноти, розумна дівчина тутсується з своїм хлопцем, що крім дошки має ще й дівчину і роботу... ну нічого я в цій ситуації поганого не бачу...
хоча проблема повільного дорослішання сучасного покоління - теж проблема. але в даній темі я б так глобально не звинувачувала тих, хто відірвав попу від дивана і пішов кататися...
ось... мій вчительський і викладацький досвід заспокоєно влягається спатки.

X_EMO_I'mOFucknK
09.07.2006, 10:11
Хих, незнаю, спорт спортом, та коли це фанатизм, котрий призводить до прогулу уроків заради покататися, і не скажу що там катаются дуже здорові, вони пьють і курять не менше за інших!
То не спорт, то хоббі, от що хтів сказати Балти.

RockerША
15.07.2006, 10:22
Звичайно що це не спорт. Спорт це футбол, хокей, теніс... Але якщо подивитись "євроспорт" то там і сноуборд, і bmx, і скейт - то своєрідний вид спорту. Але не починайте кричати! Ті що катаються на майдані - то тільки хоббі.

Nevermore
15.07.2006, 21:43
Короче вся проблема в медленом взрослении и нехотении взрослеть, нашего поколения.
Ха, ха, ха!
Ну выдал, я чуть со стула не упала! :D

RockerША
16.07.2006, 18:14
Землеройка, що ти мала на увазі?

Князь R.
16.07.2006, 19:31
а я вважаю скерйтерство безглуздою справою для тих, хто не має що робити.
Щоправда в дитинстві я теж катався на цій дошці, але тоді мені було років 7-10.
Більшість скейтерів яких я бачив були придурками. Саму ж "субкультуру" скейтерства нав"язують ЗМІ, фірми які продають сейти (і одяг для "скейтерів"), це все ясно. Як раніше популізували реп. Хоча це ще гірше

Nevermore
16.07.2006, 21:06
Землеройка, що ти мала на увазі?

Дело в том, что эта реплика относилась к конкретному человеку, я его учень уважаю, но в этот раз Балти просто насмешил.

Itanium
16.07.2006, 21:43
мені більше подобається дивитись на сноубордистів, ніж на скейтерів!!!
To Rockerша: ти обовязково спробуй, і головне не бійся!
я один раз пробував ставати але впав! якби мав змогу 2 раз стати обовязково би спробував!!!

RockerША
17.07.2006, 18:30
Мені вже передумалось... і я вже не катаюсь, а просто дивлюсь на своє сонечко, яке класно катається...

Itanium
17.07.2006, 19:53
але ти все одно спробуй! тобі сподобається 100%!!!!

RockerША
18.07.2006, 10:15
Та я пробувала, сподобалась, майже навчилась робити оллі, але зараз розхотілось кататись...