Показати повну версію : Полинове поле
Хто чув такий гурт, просто цікаво хто шо думає про нього. І попрошу хто знає, неполінуйтесь написати, де можна скачати їх пісеньки бо тільки три маю ;)
Група мені подобається (такий собі український етно-дум :) ), хоча як на мене їм бракує клавішника(ниці).
В мене теж тільки три. Інших мабуть поки нема.
acid drinker
11.06.2006, 22:38
а мені колись сказали, шо вони під трістанію косять, але жіночий вокал у них слабший... а мене все одно пре шаленсько. тільки маю ті ж три пісні, шо і в грея =)
Хм... Трістанія більш симфонічна. У Поля для цього не вистачає клавішників та дійсно якості жіночого вокалу. Але в них інша визначальна риса - уклон в український фолк, що є досить таки добре.
Блін... Нагадали за Трістанію... Пішов шукати на якому диску в мене пісенька Evenfall.
acid drinker
12.06.2006, 00:19
гарна пісенька.. і кліп досить цікавий, симпатично зроблений... правда, концертні вставки заважають - вона у них там рухається дещо... ну, дивно))
ftp://ftp.univ.kiev.ua/pub/incoming/!4%B2%ED%F4%E5%F0%ED%EE/
Тут є ще пісенька "Щедрий вечір", якщо когось цікавить...
acid drinker
20.06.2006, 14:26
дякую))
ftp://ftp.univ.kiev.ua/pub/incoming/!4%B2%ED%F4%E5%F0%ED%EE/
Тут є ще пісенька "Щедрий вечір", якщо когось цікавить...
Хм... а чому воно мені не відкривається?
Може ше хтось шось знає???
Напишіть будь-ласка дуже хочу послухати
На універі іде авточистка файлів. Там нічого не лежить більше 10 днів. Ввечері коли прийду в гуртожиток перезаллю, якщо не забуду.
На універі іде авточистка файлів. Там нічого не лежить більше 10 днів. Ввечері коли прийду в гуртожиток перезаллю, якщо не забуду.
Ок! тільки не забуть буду дуже вдячна :thank_you
StarWolf
17.07.2006, 19:39
Хто чув такий гурт, просто цікаво хто шо думає про нього. І попрошу хто знає, неполінуйтесь написати, де можна скачати їх пісеньки бо тільки три маю ;)
Які саме пісні ти маєш? Бо в мене їх 4
IRENKA, даруй за затримку...
ftp://ftp.univ.kiev.ua/pub/incoming/Gray/%D9%E5%E4%F0%E8%E9%20%E2%E5%F7%B3%F0.MP3
Які саме пісні ти маєш? Бо в мене їх 4
Чорна рілля
Відьма
Полинове поле
IRENKA, даруй за затримку...
ftp://ftp.univ.kiev.ua/pub/incoming/Gray/%D9%E5%E4%F0%E8%E9%20%E2%E5%F7%B3%F0.MP3
Велике спасибі :thank_you
StarWolf
24.10.2007, 14:43
Давно ж я тут не був!
Народ хто має нові пісні ПОлинового Поля?
vBulletin версії 3.7.0 Beta 3, © 2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2008